SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 24 September, 19:05

SmålandsPosten - 21 maj 18 kl. 09:26

Påverkad bilist jagades av polis – i fyra milNär polispatrullen försökte få stopp på 40-åringens bil vid Norremark fick han en ”ADHD-impuls” och tryckte på gasen. Sedan inleddes en polisjakt som pågick i fyra mil där 40-åringen både krockade och blev prejad..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Norremark, ADHD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Påverkad, bilist, jagadesav , polisi , fyra, mil
Alingsås tidning - 12 nov 16 kl. 08:51

Påverkad bilist stoppad

Polis stoppade en påverkad bilist i Landskyrkoallén vid 02.45-tiden på lördagen. Föraren, en man i 45-årsåldern, som misstänks för rattfylleri saknade körkort och är även misstänkt för grov olovlig körning.

GöteborgsPosten - 15 nov 13 kl. 07:37

Polis stoppar narkotikapåverkad bilist

02.21 Munkebäck, Göteborg. En narkotikapåverkad bilist stoppas av polisen..

YLE - 04 aug 17 kl. 08:39

Narkotikapåverkad bilist i Jakobstad

Jakobstadspolisen stannade en narkotikapåverkad bilist på onsdagen som körde en bil som var tagen ur trafik. På torsdagen stannade polisen en bilist i Jakobstad. När man utförde ett blåstest visade mätaren noll promille.

Corren - 19 maj 14 kl. 20:33

Lång färd för påverkad bilist

En misstänkt drogpåverkad bilist syntes på måndagseftermiddagen i Söderköping. På kvällen tog färden stopp - i Tallboda..

Expressen - 26 dec 14 kl. 10:05

Polisbilar skadade av drogpåverkad bilist

Tre polisbilar blev skadade när polisen natten till annandagen försökte stoppa en drogpåverkad bilist på väg 23 vid Tjörnarp i Skåne. Det hela började som en rutinkontroll. När föraren inte ville stanna startade polisen ett efterföljande..

Corren - 02 jan 18 kl. 08:40

Polisen stoppade påverkad bilist

Polisen stoppade på tisdagsmorgonen en misstänkt påverkad bilist i Motala..

Skånskan - 14 maj 18 kl. 10:54

Påverkad bilist stoppades

BLENTARP En polispatrull stoppade en narkotikapåverkad bilist i Blentarp klockan 16.30 i fredags.
Det visade sig också att hans körkort var återkallat och att han kört olovligt tidigare.

Expressen - 30 maj 18 kl. 09:04

16-årig bilist jagades av polis

Tidigt på onsdagsmorgonen inträffade en biljakt i Landkrona.Polisen följde en 16-årig pojke som körde, misstänkt drogpåverkad..

Alingsås tidning - 18 sep 18 kl. 05:30

Dagsböter för påverkad bilist

En 44-årig man döms att betala drygt 20 000 kronor i dagsböter efter att han kört bil narkotikapåverkad och utan körkort.
I början av året stoppade polis en bilist för kontroll i trakten av Ljung. Kontrollen visade att mannen som körde bilen saknade körkort och att han dessutom var påverkad av narkotika.

Alingsås tidning - 05 okt 15 kl. 08:57

Påverkad bilist stoppad på E20

Sent på söndagskvällen stoppade polis en bilist som körde i hög fart på E20 i höjd med Kristineholm. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara drogpåverkad och fick följa med för provtagning. Han är misstänkt för rattfylleri..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 2 minuter sedan

Stjärnfyllt USA jagar första segern på 25 år

USA har inte vunnit Ryder Cup i golf på europeisk mark sedan 1993. Men med nio majorvinnare och en pånyttfödd Tiger Woods i laget är man oundvikligen favorit i år. - Alla vet hur svårt det är att vinna i Europa, säger USA:s kapten Jim Furyk.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Alternativ bokmässa till Heden i Göteborg

En alternativ bokmässa planeras i Göteborg i helgen. Bland deltagarna finns den högerextrema tidningen Nya Tider, som i år nekats att ställa ut på bokmässa på Svenska Mässan. Nu meddelar arrangörerna att den nya bokmässan kommer att äga rum i en paviljong vid fotbollsplanerna på Heden.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Rysk protest mot Norge

Det ryska utrikesdepartementet har kallat upp Norges ambassadör för en officiell protest över att Norge häktat en rysk man. Enligt NRK hotar Ryssland med repressalier. Den 51-årige ryssen häktades i helgen misstänkt för olovlig underrättelseverksamhet.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Karolinskas direktör säger upp sig

Melvin Samsom, sjukhusdirektör på Karolinska universitetssjukhuset (KS), har lämnat in sin avskedsansökan. Han rekryterades till posten 2014 för att leda den stora förändring som sjukhuset stod inför, inte minst planering och inflyttning i den nya sjukhusbyggnaden i Solna (NKS).(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Liljestrand och Wirtén får De Nio-pris

Den litterära akademien Samfundet De Nio delar ut pris till författarna Per Wirtén och Jens Liljestrand om 200 000 kronor vardera. Jens Liljestrand är biträdande kulturchef på Expressen och aktuell med boken "Mannen i skogen", en biografi över författaren Vilhelm Moberg. Han får John Landquists pris.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Omväxling ger Ebba energi

Redan som tonåring hade Ebba Hultkvist Stragne dubbla karriärer som skolelev och Wilma i Skärgårdsdoktorn. Än i dag vill hon utmana sig själv och vistas utanför sin bekvämlighetszon. Omväxlingen på jobbet ger tv-aktuella Ebba ny energi..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Älmhult: Ikea får rätt i domstol – mot sina grannar

Efter en färsk dom i Mark- och miljödomstolen får Ikea sitt bygglov för parkeringen vid Blåsippan, som hittills stått tom. Grannarna är rädda för att deras barn ska bli uttittade. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Efter valchocken – hon kan bli Växjös nya kommunalråd

Centerpartiet hade en plan. Den kastade väljarna överbord. – Vi var lite i chocktillstånd..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fahlin i storform inför tuffa VM-loppen

Emilia Fahlin ser ut att ha prickat formen till cykel-VM i Innsbruck. Där hoppas hon på ett avvaktande linjelopp - och lite tur. - Att det kan öppnas en chans och vi på nåt sätt kan sitta i hetluften när det ska avgöras, säger 29-åringen.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Då får Ferrante-serien premiär på HBO

Dramaserien "My brilliant friend", baserad på Elena Ferrantes första roman i den så kallade Neapelkvartetten, får premiär på HBO Nordic den 19 november. Serien är regisserad av Saverio Costanzo och alla skådespelarna är italienska.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.