SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 12 December, 03:38

SmålandsPosten - 21 maj 18 kl. 09:26

Påverkad bilist jagades av polis – i fyra milNär polispatrullen försökte få stopp på 40-åringens bil vid Norremark fick han en ”ADHD-impuls” och tryckte på gasen. Sedan inleddes en polisjakt som pågick i fyra mil där 40-åringen både krockade och blev prejad..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Norremark, ADHD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Påverkad, bilist, jagadesav , polisi , fyra, mil
Alingsås tidning - 12 nov 16 kl. 08:51

Påverkad bilist stoppad

Polis stoppade en påverkad bilist i Landskyrkoallén vid 02.45-tiden på lördagen. Föraren, en man i 45-årsåldern, som misstänks för rattfylleri saknade körkort och är även misstänkt för grov olovlig körning.

GöteborgsPosten - 15 nov 13 kl. 07:37

Polis stoppar narkotikapåverkad bilist

02.21 Munkebäck, Göteborg. En narkotikapåverkad bilist stoppas av polisen..

YLE - 04 aug 17 kl. 08:39

Narkotikapåverkad bilist i Jakobstad

Jakobstadspolisen stannade en narkotikapåverkad bilist på onsdagen som körde en bil som var tagen ur trafik. På torsdagen stannade polisen en bilist i Jakobstad. När man utförde ett blåstest visade mätaren noll promille.

Corren - 19 maj 14 kl. 20:33

Lång färd för påverkad bilist

En misstänkt drogpåverkad bilist syntes på måndagseftermiddagen i Söderköping. På kvällen tog färden stopp - i Tallboda..

Expressen - 26 dec 14 kl. 10:05

Polisbilar skadade av drogpåverkad bilist

Tre polisbilar blev skadade när polisen natten till annandagen försökte stoppa en drogpåverkad bilist på väg 23 vid Tjörnarp i Skåne. Det hela började som en rutinkontroll. När föraren inte ville stanna startade polisen ett efterföljande..

Corren - 02 jan 18 kl. 08:40

Polisen stoppade påverkad bilist

Polisen stoppade på tisdagsmorgonen en misstänkt påverkad bilist i Motala..

Skånskan - 14 maj 18 kl. 10:54

Påverkad bilist stoppades

BLENTARP En polispatrull stoppade en narkotikapåverkad bilist i Blentarp klockan 16.30 i fredags.
Det visade sig också att hans körkort var återkallat och att han kört olovligt tidigare.

NSD - 09 okt 18 kl. 20:00

Påverkad bilist fråntogs bilnycklar

Polisen i Luleå stoppade en drogpåverkad bilist på tisdagskvällen..

Nyan - 17 nov 18 kl. 09:14

Drogpåverkad bilist stoppad i Mariehamn

Polisen stoppade en cannabispåverkad bilist i Mariehamn under natten mot lördagen. Personen stannades för en trafikkontroll och blåste 0,0 promille i polisens alkometer. Narkotikatestet gav däremot utslag för cannabis.

Expressen - 30 maj 18 kl. 09:04

16-årig bilist jagades av polis

Tidigt på onsdagsmorgonen inträffade en biljakt i Landkrona.Polisen följde en 16-årig pojke som körde, misstänkt drogpåverkad..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Nobelpristagarnas uppmaning: Frige Djalali

121 Nobelpristagare har skrivit under ett brev till Irans högste ledare ayatolla Ali Khamenei. De uppmanar honom att säkerställa att den dödsdömde svensk-iranske läkaren Ahmadreza Djalali släpps fri.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Hälsokontroller av äldre förare inte aktuellt

Enligt en forskarrapport från Trafikstyrelsen och Statens väg- och transportforskningsinstitut finns det inte någon tydlig koppling mellan äldre bilförares sjukdomar och inblandning i trafikolyckor, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Misstänkt föremål i Västra Frölunda

Ett område i Västra Frölunda i Göteborg har spärrats av eftersom man hittat ett misstänkt farligt föremål i samband med en bilbrand. - Vi har en personbil som brinner, klockan 23. 20 får vi larmet från räddningstjänsten.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Åtta döda i explosion i kyrka

Sju människor har dödats i en stor explosion vid en procession utanför en mexikansk kyrka. Runt 50 skadades i olyckan, uppger myndigheterna. Två barn, 11 och 12 år gamla, finns bland de som dödades tidigt på morgonen i orten Tequisquiapan, som ligger 14,5 mil nordost om Mexico City.

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Minst fyra döda - misstänkt inringad

Minst fyra personer rapporteras ha skjutits till döds och tolv har skadats i Strasbourg i Frankrike. Polisen vet vem gärningsmannen är och han uppges vara inringad. Händelsen utreds som terrorbrott.

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Stormy Daniels ska böta till Trump

En domare i Kalifornien har beslutat att den tidigare porrstjärnan Stormy Daniels ska böta närmare 300 000 dollar, ungefär 2,7 miljoner kronor, för att ha stämt USA:s president Donald Trump i ett fall som avvisades i rätten.(TT).

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Hueweichefen kan bli fri mot borgen

It-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou får släppas mot borgen, meddelar en domare i Vancouver i Kanada. Men beslutet har en rad hårda villkor, bland annat att hon ska hålla sig i en specifik bostad större delen av dygnet och vara bevakad om hon lämnar den.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fler prillor - färre cigg

I dag röker färre än hälften så många svenskar än i slutet av 1980-talet. Sverige, Island och Norge har minsta andelen rökare i Europa enligt OECD. Men räknar man även in snuset förlorar Sverige placeringen.

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Tio års fängelse för man som hotade poliser

En 35-årig man döms av Norrköpings tingsrätt till tio års fängelse för flera brott, bland annat mordförsök, misshandel av sin sambo och grovt hot mot tjänsteman, skriver Norrköpings Tidningar. Det var tidigare i höst som ambulans kallades till en bostad i Norrköping.(TT).

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

JUST NU: Öppnat eld vid marknad – två döda och elva svårt skadade

Minst två människor har dödats och minst elva har skadats allvarligt i skottlossningar i Strasbourg i Frankrike. Polisen känner till identiteten på skytten – som skadats i skottväxling med soldater – rapporterar AFP. En utredning om terrorbrott har öppnats.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.