NSD > Nyheter

Tuesday, 14 August, 11:10

Liknande nyheter

Taggar: Polisenfick , medlavid , gräl
Polisen - 05 aug 14 kl. 15:30

Polisen arbetar med skogsbranden i Västmanland

Polisen förbereder just nu en strukturerad evakuering i det brandhotade området i Västmanland, om det skulle bli nödvändigt. Om räddningsledaren tar beslut om evakuering kommer Polisen i Västmanland att få förstärkning från andra polismyndigheter  för att kunna evakuera så snabbt som möjligt. Utöver Polisen i Västmanland deltar också Polisen i Stockholm, Örebro och Uppsala i arbetet med....

Polisen - 19 jan 11 kl. 11:46

Polisen biträder Migrationsverket

Varje år verkställer polisen flera utvisningar. I de fall polisen kopplas in handlar det om personer som inte frivilligt lämnar Sverige. För att genomföra utvisningarna på bästa sätt samverkar polisen med Migrationsverket och Kriminalvården..

Polisen - 25 sep 12 kl. 08:51

Så jobbar Polisen i trafiken

I kampen mot rattfylleri arbetar Polisen på två fronter. Den ena är att så många trafikanter som möjligt ser att Polisen genomför kontroller och den andra är att Polisen står på platser där man vet att rattfyllerister åker..

Polisen - 26 mar 14 kl. 09:46

Polisen söker vittnen till skottlossning i Västerås

I går kväll, strax innan klockan 21, larmades Polisen om en skottlossning vid Odensvigatan i Västerås. Polisen är intresserad av att personer som har gjort iakttagelser i samband med händelsen kontaktar Polisen på telefonnummer 114 14..

Polisen - 09 jul 14 kl. 16:19

Polisen söker vittnen till knivskärning på Tråddragargatan i Västerås

Onsdag morgon larmades polisen till Tråddragargatan på Malmaberg i Västerås med anledning av ett bråk mellan två män. Polisen är nu intresserad av att personer som har iakttagit händelsen kontaktar Polisen på telefonnummer 114 14..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

Polisen - 22 apr 15 kl. 09:20

Ökat förtroende för polisen

Förtroendet för polisen ökar. Enligt SOM-institutets årliga mätning ökade andelen med stort förtroende för polisen från 55 till 61 procent. Polisen var med sina 61 procent den samhällsinstitution i SOM-mätningen som svenskarna hade näst störst förtroende för förra året.

Polisen - 05 jul 15 kl. 21:12

Polisen söker vittnen till skjutning i Vivalla

17:13 inkommer ett larm till polisen om skottlossning i bostadsområdet Vivalla i Örebro. Polisen är angelägna om att de som har sett eller hört något i samband med skjutningen kontaktar polisen..

Polisen - 07 mar 11 kl. 13:48

Polisen som arbetsplats: Möt ett befäl på länskommunikationscentralen: stort ansvar gentemot medborgare och medarbetare

? Det finns en människa bakom varje telefonsamtal till Polisen. Det som är rutin för Polisen kan vara unikt för den som ringer.

Polisen - 11 mar 11 kl. 10:15

Vid pågående brott, larma polisen på 112!

Den senaste tiden har det skett flera inbrott där människor observerat brottet men kontaktat polisen först i efterhand när tjuvarna försvunnit. Nu vill Polisen uppmärksamma att pågående inbrott (och andra pågående allvarligare brott) bör larmas via 112..

Fler nyheter från NSD

NSD - 30 minuter sedan

Lägre bankvinster på bolånen

Bankernas vinstmarginaler på hushållens bolån minskar och är nu den lägsta på två år..

NSD - 30 minuter sedan

Efter branden: Malmtågen rullar igen

Efter förra veckans brand då en stor del av järnvägsrälsen förstördes kunde Malmtrafiken till hamnen i Narvik återupptas under måndagsförmiddagen..

NSD - 1 timme sedan

Märkliga personer kastade verktyg på A-traktor

Två personer betedde sig märkligt i Boden under natten mot tisdagen..

NSD - 1 timme sedan

Hittades livlös i cellen – avled på sjukhus

Mannen som hittades livlös efter ett självmordsförsök i polisarresten i Luleå förra onsdagen har avlidit..

NSD - 1 timme sedan

Butiker med i ny miljösatsning

Energikontor Norr inleder i höst en samverkan med ett flertal ICA-butiker i Norrbotten som vill energieffektivisera sina verksamheter..

NSD - 1 timme sedan

Efterlysning: Vi vill se dina grönsaker

Har du odlat nåt stort, ovanligt eller otroligt gott i din trädgård?.

NSD - 2 timmar sedan

Klart med lokal för nya klädbutiken

Klädkedjan Lager 157 kommer till Storhedens handelsområde, och nu har det gjorts klart med vilken lokal man flyttar in i..

NSD - 2 timmar sedan

Motorcyklist försökte fly från polis

Vansinnesfärden i torsdags slutar nu med åtal..

NSD - 4 timmar sedan

Många vill klicka hem maten efter semestern

Svenskarna handlar alltmer mat på nätet och nu när många kommer tillbaka till vardagen ökar trycket på näthandlarna..

NSD - 4 timmar sedan

Profilen fortfarande utan kontrakt: "Mentalt jobbigt"

Det har varit en annorlunda sommar för Per Savilahti Nagander, som väntat, och väntat – men ännu inte hittat någon ny klubb, och nu tränar tillsammans med Boden Hockey..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.