YLE > Finland

Saturday, 23 June, 02:36

YLE - 20 maj 18 kl. 21:14

Vädret är fortsättningsvis varmt och inget regn är i sikteSol och högsommarvärme förutspås för måndagen. Också tisdagen blir varm. På onsdag och torsdag blir vädret lite svalare, förutspår meteorologen. Det torra och varma vädret har lett till ett flertal markbränder under de senaste dagarna..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vädretär , fortsättningsvis, varmtoch , inget, regnär i , sikte
Nyan - 06 maj 16 kl. 12:48

Sommarvädret fortsätter över helgen

Det soliga vädret fortsätter också under morsdagshelgen. I dag stiger temperaturen till omkring tjugo grader, både i landets södra och sydöstra delar, enligt Meteorologiska institutets prognos.

På lördagen väntas inga större förändringar jämfört med fredagen, rapporterar FNB.

YLE - 21 feb 17 kl. 05:02

Fortsättningsvis svårt att hitta hyresbostäder i Åbolands skärgård

Det är fortsättningsvis brist på hyresbostäder i delar av Åbolands skärgård. Det här problemet aktualiserades då det kom fram att Björkö handel i Houtskär kanske får en ny köpman, men att det är svårt att hitta en hyresbostad åt den nya företagaren. - Det är nog ganska svårt.

YLE - 10 aug 12 kl. 15:09

Misstänkt för människohandel fortsättningsvis häktad

Österbottens tingsrätt har tagit beslutet att arbetsledaren vid det österbottniska företaget fortsättningsvis hålls häktad. Arbetsledaren, en 32-årig utländsk man, misstänks ha rekryterat ett tjugotal utländska arbetare till ett medelstort företag i Lillkyro. Polisen fortsätter att utreda fallet.

Regeringen - 13 okt 16 kl. 10:31

Högskolan Dalarna ska även fortsättningsvis bedriva utbildning och forskning i både Borlänge och Falun

Regeringen har i dag beslutat att ändra regleringsbrevet för Högskolan Dalarna så att det tydligt framgår att högskolan ska bedriva verksamhet i bland annat Borlänge och Falun. Verksamheten på de båda orterna ska även fortsättningsvis erbjuda en fullvärdig akademisk miljö för utbildning och forskning..

Nyan - 15 nov 16 kl. 21:32

Dagisbarn får fortsättningsvis gå i julkyrka

Socialnämnden beslöt under sitt möte igår att gå emot barnomsorgschefens och föreståndarnas förslag om att slopa julkyrkan för daghemmen. Reglerna kring julkyrka kommer alltså inte att ändras vilket innebär att det fortsättningsvis är upp till daghemmen om de vill ta del av julkyrkan. Beslutet togs genom omröstning.

YLE - 11 dec 16 kl. 18:15

Karis Ura fortsättningsvis utan seger i FM-ligan i schack

Karisklubben Uras lag i FM-ligan i schack är fortsättningsvis utan seger. Under veckoslutet (10-11.12) spelade Ura sin femte och sjätte match i ligan och förlorade båda.

HBL - 21 maj 14 kl. 06:37

Det varma vädret fortsätter

Finländarna kan räkna med varmt väder också i dag, meddelar Meteorologiska institutet. I södra och östra Finland kan det bli över 25 grader och i de övriga delarna av landet över 20 grader varmt. Endast i norr är det svalare, men också där kan det bli närmare 20 grader varmt.

Blekinge Läns tidning - 11 jul 17 kl. 04:30

Vädret fortsätter växla mellan sol och regn

Varmt eller kyligt? Sol eller regn? Sommarvädret tycks ha svårt att bestämma sig.

Sydsvenskan - 11 jul 17 kl. 04:30

Vädret fortsätter växla mellan sol och regn

Varmt eller kyligt? Sol eller regn? Sommarvädret tycks ha svårt att bestämma sig.

BT - 11 jul 17 kl. 04:30

Vädret fortsätter växla mellan sol och regn

Varmt eller kyligt? Sol eller regn? Sommarvädret tycks ha svårt att bestämma sig.

Fler nyheter från YLE

YLE - 6 timmar sedan

Blåsigt midsommarväder - undvik att röra dig på havet nu om du inte är erfaren, varnar båtpolisen

Både båtpolisen och Finlands simundervisnings- och livräddningsförbund uppmanar till försiktighet till sjöss nu på midsommarhelgen. Det varnas nämligen för hård vind på flera sjödistrikt även på midsommardagen..

YLE - 8 timmar sedan

Raseborgs Sommarteaters West Side Story slopar machokulturen: "Man måste tänka på att det är 2018"

På torsdag 28 juni är det premiär för musikalen West Side Story på Raseborgs Sommarteater. Pjäsen har drygt 60 år på nacken och världen har förändrats sedan den första gången såg väldens ljus på Broadway år 1957..

YLE - 9 timmar sedan

Gemensam begäran om krishjälp av EU - skörden har skadats svårt av torkan

Lantbruksproducenter i sex länder på nordliga breddgrader har vänt sig till EU för att få ersättning för de skördeskador som torkan har orsakat..

YLE - 11 timmar sedan

Veera Ruoho får nu hatpost efter domen mot Hakkarainen som försökte kyssa henne med våld

Riksdagsledamoten Veera Ruoho (Saml) har fått ta emot hatpost efter domen mot riksdagskollegan Teuvo Hakkarainen (Sannf) som med våld försökte kyssa henne i riksdagens café. Samlingspartiets ordförande Petteri Orpo stöder Ruoho och säger att det är obegripligt att man först trakasseras på jobbet, sedan får man hatpost..

YLE - 15 timmar sedan

Splitternya räddningsbåtar till Hangö och Lojo

Brandstationerna i Hangö och Lojo har fått nya räddningsbåtar. Båtarna, som är identiska, kommer att användas till flera olika räddningsuppdrag, bland annat vid släckning, oljebekämpning och akutvård..

YLE - 16 timmar sedan

Bostadslösa firar midsommar i Helsingfors skärgård: "Mest är jag här för jag vill bort från staden så jag kan vila ut och samla krafter"

På Vårdö i Helsingfors ordnar bostadslösa tillsammans program för midsommarhelgen. En midsommarfest utan rusmedel och låg tröskel arrangeras också av Anonyma alkoholister på stranden mittemot..

YLE - 20 timmar sedan

Dataläcka avslöjar hur ägarna till Jokerit spelade med sanktionerna – så här fixade familjen Rotenberg sitt ägande

Familjen Rotenberg, som hör till president Vladimir Putins inre krets, utnyttjar effektivt skatteparadis för att undvika de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland..

YLE - 20 timmar sedan

Morgonkollen: Grekland får skuldlättnader, Melania Trumps jacka väcker uppmärksamhet, midsommarafton firas i regn

Euroländerna har enats om krishanteringen av den grekiska skuldkrisen, USA:s första dam bar jacka med nonchalant budskap under en resa för att träffa flyktingbarn och här hemma väntas midsommartrafiken bli livlig..

YLE - 21 timmar sedan

"Här i Luxemburg denna ikväll tar den grekiska skuldkrisen slut" - Eurogruppen tog historiskt beslut: Grekland får skuldlättnader

Euroländerna lyckades efter ett långt möte som avslutades först på natten till fredag, enas om en uppgörelse som innebär att den åtta år långa krishanteringen av den grekiska skuldkrisen nu är över..

YLE - Igår: 20:52

Finländarna älskar sitt kött - grönsakerna grillas i större utsträckning än tidigare men korven är fortfarande oslagbar midsommarfavorit

De finska grillarna är sannolikt denna midsommar fulla med korvar och revbensspjäll, men också blomkål, misstänker K-gruppens marknadsföringschef Teija Nesterinen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.