YLE > Finland

Thursday, 24 January, 08:11

YLE - 20 maj 18 kl. 21:14

Vädret är fortsättningsvis varmt och inget regn är i sikteSol och högsommarvärme förutspås för måndagen. Också tisdagen blir varm. På onsdag och torsdag blir vädret lite svalare, förutspår meteorologen. Det torra och varma vädret har lett till ett flertal markbränder under de senaste dagarna..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vädretär , fortsättningsvis, varmtoch , inget, regnär i , sikte
Nyan - 06 maj 16 kl. 12:48

Sommarvädret fortsätter över helgen

Det soliga vädret fortsätter också under morsdagshelgen. I dag stiger temperaturen till omkring tjugo grader, både i landets södra och sydöstra delar, enligt Meteorologiska institutets prognos.

På lördagen väntas inga större förändringar jämfört med fredagen, rapporterar FNB.

YLE - 21 feb 17 kl. 05:02

Fortsättningsvis svårt att hitta hyresbostäder i Åbolands skärgård

Det är fortsättningsvis brist på hyresbostäder i delar av Åbolands skärgård. Det här problemet aktualiserades då det kom fram att Björkö handel i Houtskär kanske får en ny köpman, men att det är svårt att hitta en hyresbostad åt den nya företagaren. - Det är nog ganska svårt.

YLE - 10 aug 12 kl. 15:09

Misstänkt för människohandel fortsättningsvis häktad

Österbottens tingsrätt har tagit beslutet att arbetsledaren vid det österbottniska företaget fortsättningsvis hålls häktad. Arbetsledaren, en 32-årig utländsk man, misstänks ha rekryterat ett tjugotal utländska arbetare till ett medelstort företag i Lillkyro. Polisen fortsätter att utreda fallet.

Regeringen - 13 okt 16 kl. 10:31

Högskolan Dalarna ska även fortsättningsvis bedriva utbildning och forskning i både Borlänge och Falun

Regeringen har i dag beslutat att ändra regleringsbrevet för Högskolan Dalarna så att det tydligt framgår att högskolan ska bedriva verksamhet i bland annat Borlänge och Falun. Verksamheten på de båda orterna ska även fortsättningsvis erbjuda en fullvärdig akademisk miljö för utbildning och forskning..

Nyan - 15 nov 16 kl. 21:32

Dagisbarn får fortsättningsvis gå i julkyrka

Socialnämnden beslöt under sitt möte igår att gå emot barnomsorgschefens och föreståndarnas förslag om att slopa julkyrkan för daghemmen. Reglerna kring julkyrka kommer alltså inte att ändras vilket innebär att det fortsättningsvis är upp till daghemmen om de vill ta del av julkyrkan. Beslutet togs genom omröstning.

YLE - 11 dec 16 kl. 18:15

Karis Ura fortsättningsvis utan seger i FM-ligan i schack

Karisklubben Uras lag i FM-ligan i schack är fortsättningsvis utan seger. Under veckoslutet (10-11.12) spelade Ura sin femte och sjätte match i ligan och förlorade båda.

HBL - 21 maj 14 kl. 06:37

Det varma vädret fortsätter

Finländarna kan räkna med varmt väder också i dag, meddelar Meteorologiska institutet. I södra och östra Finland kan det bli över 25 grader och i de övriga delarna av landet över 20 grader varmt. Endast i norr är det svalare, men också där kan det bli närmare 20 grader varmt.

Blekinge Läns tidning - 11 jul 17 kl. 04:30

Vädret fortsätter växla mellan sol och regn

Varmt eller kyligt? Sol eller regn? Sommarvädret tycks ha svårt att bestämma sig.

Sydsvenskan - 11 jul 17 kl. 04:30

Vädret fortsätter växla mellan sol och regn

Varmt eller kyligt? Sol eller regn? Sommarvädret tycks ha svårt att bestämma sig.

BT - 11 jul 17 kl. 04:30

Vädret fortsätter växla mellan sol och regn

Varmt eller kyligt? Sol eller regn? Sommarvädret tycks ha svårt att bestämma sig.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Axxell vill låta studerande bygga hus i Karis

Inom utbildningen för husbyggnad planerar man att studerande ska bygga enplanshus som sedan sätts till salu. Därför vill Axxell utbildning Ab arrendera tomter som ligger nära varandra och skolan i Karis..

YLE - 1 timme sedan

Lägst i Nyland och högst i Mellersta Österbotten - Så här ser kommunalskatten ut 2019

Kommunalskatten stiger med nästan en halv procentenhet i medeltal och ligger nu på 19,88 procent. Den som önskar ha en låg kommunalskattesats ska packa väskan och flytta till Grankulla eller åländska Jomala..

YLE - 2 timmar sedan

Valförbund en risk och möjlighet för små partier

Valförbunden leder sällan till att små partier får en kandidat invald i riksdagen. Ändå uppstår mer eller mindre udda konstellationer inför varje val. Orsaken är upplevd orättvisa i valsystemet..

YLE - 2 timmar sedan

Vedeldare vill stänga spjället tidigare för att spara klabbar och värme - räddningsverkets råd: riskera inte livet

Någon vill spara ved och ta tillvara maximal värme. En annan "har alltid gjort så, och mormor gjorde också alltid så". Men att spela med spjällets stängning kan sluta med livet som insats..

YLE - 2 timmar sedan

Nästan 40 naturskyddsområden skapas i Västnyland

En stor mängd naturskyddsområden ska inrättas i Västnyland. Läppträsket i Karis är viktigt för fåglarna och Porkala naturskyddsområde är störst med en areal på drygt 12 700 hektar..

YLE - 11 timmar sedan

”Full rulle hela dagen” – bärgningsbilarna i Östnyland hade dubbelt så mycket jobb under köldknäppen

Tisdagen blev den kallaste dagen i Östnyland så här långt den här vintern. Som lägst låg temperaturen på cirka -26 grader. Kylan orsakade också biltrubbel för många östnylänningar..

YLE - 12 timmar sedan

Varven klagar över arbetskraftsbrist - men finländska metallare får inte jobb

Varven i Åbo och Raumo klagar över svårigheter att få tag på arbetskraft. Samtidigt är mängder av finländska metallare arbetslösa, och vid varven utförs deras jobb av inhyrda utländska arbetare för en bråkdel av deras löner..

YLE - 13 timmar sedan

Mobbningsfritt kafé, idrottsresor eller ungas pridevecka - ungas projekt i Åbo får 10 000 euro

Ungdomsfullmäktige delar igen ut bidrag till de ungas projekt. Ansökningstiden pågår från den 28 januari till den 24 februari..

YLE - 13 timmar sedan

Företagare: Bättre vägar och järnvägar skulle få Västnyland att blomstra

Många lokala företag klagar på infrastrukturen i regionen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.