YLE > Finland

Tuesday, 14 August, 11:08

Liknande nyheter

Taggar: Vädretär , fortsättningsvis, varmtoch , inget, regnär i , sikte
Nyan - 06 maj 16 kl. 12:48

Sommarvädret fortsätter över helgen

Det soliga vädret fortsätter också under morsdagshelgen. I dag stiger temperaturen till omkring tjugo grader, både i landets södra och sydöstra delar, enligt Meteorologiska institutets prognos.

På lördagen väntas inga större förändringar jämfört med fredagen, rapporterar FNB.

YLE - 21 feb 17 kl. 05:02

Fortsättningsvis svårt att hitta hyresbostäder i Åbolands skärgård

Det är fortsättningsvis brist på hyresbostäder i delar av Åbolands skärgård. Det här problemet aktualiserades då det kom fram att Björkö handel i Houtskär kanske får en ny köpman, men att det är svårt att hitta en hyresbostad åt den nya företagaren. - Det är nog ganska svårt.

YLE - 10 aug 12 kl. 15:09

Misstänkt för människohandel fortsättningsvis häktad

Österbottens tingsrätt har tagit beslutet att arbetsledaren vid det österbottniska företaget fortsättningsvis hålls häktad. Arbetsledaren, en 32-årig utländsk man, misstänks ha rekryterat ett tjugotal utländska arbetare till ett medelstort företag i Lillkyro. Polisen fortsätter att utreda fallet.

Regeringen - 13 okt 16 kl. 10:31

Högskolan Dalarna ska även fortsättningsvis bedriva utbildning och forskning i både Borlänge och Falun

Regeringen har i dag beslutat att ändra regleringsbrevet för Högskolan Dalarna så att det tydligt framgår att högskolan ska bedriva verksamhet i bland annat Borlänge och Falun. Verksamheten på de båda orterna ska även fortsättningsvis erbjuda en fullvärdig akademisk miljö för utbildning och forskning..

Nyan - 15 nov 16 kl. 21:32

Dagisbarn får fortsättningsvis gå i julkyrka

Socialnämnden beslöt under sitt möte igår att gå emot barnomsorgschefens och föreståndarnas förslag om att slopa julkyrkan för daghemmen. Reglerna kring julkyrka kommer alltså inte att ändras vilket innebär att det fortsättningsvis är upp till daghemmen om de vill ta del av julkyrkan. Beslutet togs genom omröstning.

YLE - 11 dec 16 kl. 18:15

Karis Ura fortsättningsvis utan seger i FM-ligan i schack

Karisklubben Uras lag i FM-ligan i schack är fortsättningsvis utan seger. Under veckoslutet (10-11.12) spelade Ura sin femte och sjätte match i ligan och förlorade båda.

HBL - 21 maj 14 kl. 06:37

Det varma vädret fortsätter

Finländarna kan räkna med varmt väder också i dag, meddelar Meteorologiska institutet. I södra och östra Finland kan det bli över 25 grader och i de övriga delarna av landet över 20 grader varmt. Endast i norr är det svalare, men också där kan det bli närmare 20 grader varmt.

Blekinge Läns tidning - 11 jul 17 kl. 04:30

Vädret fortsätter växla mellan sol och regn

Varmt eller kyligt? Sol eller regn? Sommarvädret tycks ha svårt att bestämma sig.

Sydsvenskan - 11 jul 17 kl. 04:30

Vädret fortsätter växla mellan sol och regn

Varmt eller kyligt? Sol eller regn? Sommarvädret tycks ha svårt att bestämma sig.

BT - 11 jul 17 kl. 04:30

Vädret fortsätter växla mellan sol och regn

Varmt eller kyligt? Sol eller regn? Sommarvädret tycks ha svårt att bestämma sig.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Åklagaren yrkar på villkorligt fängelse för polischefer - åtalen visar att cheferna känt till bristerna i flera år

Åklagaren yrkar på fyra månaders villkorligt fängelse för de polischefer och poliser som står åtalade för tjänstebrott för Helsingforspolisens hantering av informationskällor. Rättegången i fallet inleddes på tisdagen i Helsingfors tingsrätt..

YLE - 2 timmar sedan

Två generationer mobbade: "Han sa att han inte ens vill finnas"

Susanna Mäkelä och sonen Leevi Ingves bär båda på jobbiga skolupplevelser. De har båda blivit mobbade. Den här veckan gör Yle Västnyland och Västra Nyland en gemensam satsning som lyfter upp mobbning..

YLE - 6 timmar sedan

Lokalt live: Vi följde med när Ronja, 7 år, gick första dagen till skolan i Västerby

Väskan är packad med penal och andra nödvändigheter inför Ronja Holmströms allra första skoldag. Yle Västnyland hade äran att få följa med när hon begav sig till Västerby skola på tisdag (14.8)..

YLE - 3 timmar sedan

THL: Inget samband mellan HPV-vaccin och autoimmuna sjukdomar

Det finns inget samband mellan HPV-vaccin och förhöjd risk för flickor att drabbas av autoimmuna sjukdomar. Det visar en undersökning gjord av Institutet för hälsa och välfärd THL som har publicerats i vetenskapstidskriften Vaccine..

YLE - 3 timmar sedan

Erika Grönqvist har haft bybutiken i Fagersta i tjugo år: "Ibland förlorar jag nattsömnen men det här är världens roligaste jobb"

Många bybutiker får kämpa och ta till nya lösningar för att få verksamheten att gå runt. Service i närområdet är viktigt, enligt en ny utredning som Kesko har beställt. Men ändå är det färre som handlar allt i bybutiken..

YLE - 6 timmar sedan

Lokalt live: Följ med när Ronja, 7 år, går första dagen till skolan i Västerby

Väskan är packad med penal och andra nödvändigheter inför Ronja Holmströms allra första skoldag. Yle Västnyland har äran att få följa med när hon beger sig till Västerby skola på tisdag (14.8)..

YLE - 5 timmar sedan

Morgonkollen: Den mest omfattande rättegången mot poliser i Finland inleds, och maskerade ungdomsgäng satte eld på tiotals bilar i Sverige

Aarniohärvan fortsätter då polischeferna i Helsingfors står åtalade, tiotals bilar sattes i brand i Sverige, och över 70 procent av finländarna tycker att de sover bra..

YLE - Igår: 10:13

Helsingforsföräldrarna kom inte åt kommunikationsverktyget Wilma - problemet löst under måndagen

I Helsgingfors upphörde skolornas kommunikationsverktyg Wilma att fungera under söndagen 12.8 och problemen fortsatte följande dag. Felet var reparerat på måndagseftermiddagen..

YLE - 5 timmar sedan

Över 70 procent av finländarna sover gott om natten

Majoriteten av finländarna i arbetsför ålder upplever att de har en relativt bra sömnkvalitet, visar ny forskning som följt med knappt 5 000 finländare under en tidsperiod på 36 år..

YLE - 5 timmar sedan

Kommer du ihåg hur det var att börja i ettan? Så här har den finska skolan förändrats från 60-talet fram till idag

Skolan har alltid speglat samhället i stort och påverkats av de ideal som råder. Kolla vad för ställe skolan var då du började skolan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.