Skånskan > Nyheter

Wednesday, 23 January, 19:05

Skånskan - 20 maj 18 kl. 19:10

Slagsmål – en förd till sjukhusEn person förd med ambulans till sjukhus efter slagsmål. Vid klockan 16:54 kom larmet om att två personer i 16-årsåldern ska har varit inblandade i slagsmål i Vadensjö strax utanför Landskrona. Enligt Skånepolisen är en person förd till sjukhus för sina skador och den andra är gripen misstänkt för misshandel.  .
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Vadensjö, Landskrona, Skånepolisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slagsmålen , fördtill , sjukhus
Expressen - 06 maj 18 kl. 00:14

Tiotal unga män i slagsmål – en till sjukhus

Ett tiotal unga män i 20-årsåldern ska ha varit inblandade i ett slagsmål i Ryds centrum i Linköping under lördagskvällen.En av männen fördes till sjukhus efter att ha fått en sten i huvudet..

Västerbottens Folkblad - 25 maj 13 kl. 08:41

Stort slagsmål ? en till sjukhus

Strax före kl 3 natten till lördag var flera personer inblandade i ett slagsmål på Renmarkstorget i Umeå. När polisen kom till platsen sprang de [...].

Expressen - 09 sep 17 kl. 22:28

Stort antal personer i slagsmål – en till sjukhus

Ett stort antal personer har bråkat i Årsta i Stockholm.En person påträffades med en skada i huvudet och fördes till sjukhus..

GöteborgsPosten - 27 jun 12 kl. 12:40

30-tal i slagsmål inne på sjukhus

Polisen är fortfarande tyst om händelsen på Sahlgrenska i natt, då ett 30-tal personer hamnat i bråk med varandra..

Expressen - 30 jun 15 kl. 22:22

Stort slagsmål – en till sjukhus i helikopter

Under tisdagskvällen utbröt ett vilt masslagsmål i Helsingör. En 19-årig man har fått föras med ambulanshelikopter till Rigshospitalet, uppger polisen för Ekstrabladet. Ögonvittnen säger till tidningen att de sett mellan 10 och 20 män i Bandidoskläder ge sig på det ensamma offret..

Nyhetskanalen - 18 aug 12 kl. 22:03

Fyra till sjukhus efter våldsamt slagsmål i Malmö

Ett omfattande slagsmål bröt ut i Oxie centrum strax utanför Malmö vid 19-tiden på lördagskvällen. Runt 200 personer var inblandade i ett våldsamt slagsmål i Oxie centrum strax utanför Malmö på lördagskvällen. Oroligheterna fortsatte under natten, bland annat med skottlossning inne i stan.

Nyhetskanalen - 18 aug 12 kl. 22:03

Fyra till sjukhus efter stort slagsmål i Malmö

Ett omfattande slagsmål bröt ut i Oxie centrum strax utanför Malmö vid 19-tiden på lördagskvällen. Ett storslagsmål bröt ut i Oxie centrum strax utanför Malmö i lördags kväll. Kring 150 personer deltog som mest.

Kristianstadsbladet - 16 feb 14 kl. 10:13

En till sjukhus efter torgslagsmål


En person fick föras till sjukhus efter att ha blivit sparkad i huvudet vid ett stort slagsmål i centrala Karlshamn natten till söndagen. Slagsmålet ska ha börjat inne på en restaurang men flyttade sedan ut till torget intill. En 27-årig man greps under stort tumult.

BT - 16 feb 14 kl. 10:14

En till sjukhus efter torgslagsmål

En person fick föras till sjukhus efter att ha blivit sparkad i huvudet vid ett stort slagsmål i centrala Karlshamn natten till söndagen. Slagsmålet ska ha börjat inne på en restaurang men flyttade sedan ut till torget intill. En 27-årig man greps under stort tumult.

Västerbottens Folkblad - 01 mar 14 kl. 07:50

Fylla, bråk, slagsmål och skadegörelse

Lönehelg är fyllehelg. Polisen i länet har haft ganska fullt upp med fylleri, stök och slagsmål. En man fick föras blödande till sjukhus.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Får biståndsnej efter försvunna brev

Höör Socialnämnden i Höör får rätt i förvaltningsrätten efter att ha nekat ekonomiskt bistånd till en Höörsbo som uppgav att hans arbetsansökningar kommit bort med posten.Det var i höstas som socialnämnden i Höör nekade bistånd enligt socialtjänstlagen till en Höörsbo i 50-årsåldern. Till följd av detta var 50-åringen tvungen att säga upp sitt bostadskontrakt då han inte hade någon försörjning.

Skånskan - 1 timme sedan

Kedjehus på 250 kvadratmeter sålt i Eslöv

Eslöv 4 250 000 kronor fick Baidar Saberg, 35 år, ge för kedjehuset på adressen Västergatan 23 i Eslöv. Huset har en boyta på 250 kvadratmeter. Köpet från säljaren Elisabet Edin och Lars Jörgen Roth blev klart i december 2018.

Skånskan - 1 timme sedan

Framgångar för Ystads SK

BOXNING Uppe i Sölvesborg noterade de unga boxarna från Ystads SK framgångar i den sydsvenska diplomserien.Det blev YSK-guld genom Maja Jönsson (58 kg, 3-0 mot Isabella Dahlqvist, Höllviken) och Noah Pettersson (58 kg, 3-0 mot Helsingborgs BK:s Amin Alidaur) samt silver för Rasmus Dagberg (57 kg, 0-3 mot Höllvikens Axel Härestedt och Caisa Norlander (0-3 mot Ljungbys Maja Wäzseran).
Den gångna helgen var Ystads SK representerat av två boxare, Sami Chermiti och Noel Gabor, i det sydsvenska distriktslaget som mötte Danmark.

Skånskan - 1 timme sedan

Kulturskolans elever ordnade öppen filmcasting

Sjöbo För att hitta skådespelare till de filmer som ska spelas in under våren ordnade elever på Kulturskolan för första gången en öppen casting på Navet på onsdagseftermiddagen.I ett antal år har det ordnats filmkurs för eleverna på Kulturskolan och en av uppgifterna varje läsår är att producera en egen film.
– Eleverna får göra allt från att skriva manus, agera till att spela in.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kommundirektör med fallskärm får dubbla löner

SJÖBO/Hörby I mitten av december avtackades Sjöbos kommundirektör efter 18 års tjänst.
Men om en dryg vecka tar sig Roger Larsson an samma arbetsuppgifter i Hörby kommun, nu som obunden konsult med egen firma.
Tar han inte ut någon lön från företaget de kommande åren måste Sjöbo kommun betala ut en fallskärm på drygt två miljoner kronor.

Skånskan - 2 timmar sedan

Polisen lyfter fram 15 nya kalla fall

SKÅNE Polisens satsning på att publicera Kalla fall har fått stor uppmärksamhet.
Nu lyfter man fram 15 nya fall, varav några tillhör Skånes mest kända mordgåtor. Det handlar om sexårige Emil i Hörby, 20-årige Niklas Elmberg och finansmannen Carl-Erik Björkegren.

Skånskan - 2 timmar sedan

Fritidsprogrammet tillbaka på gymnasiet

Skurup Nils Holgerssongymnasiet gör ett nytt försök att starta barn- och fritidsprogrammet till hösten. Inriktningen blir fritid och hälsa.
– Vi tänker att det kan bli synergieffekter med andra kurser vi har, säger intendent Jörgen Hagefjord.

Skånskan - 2 timmar sedan

En rad arbeten på spår och gator i byn

lomma Det är inte helt lätt att ta sig fram inne i Lomma centrum för närvarande.
Vinstorpsvägen har varit mer eller mindre avstängd en längre tid, vid Pilängskolan pågår omfattande arbeten och framkomligheten är begränsad.
På onsdagen blev det hela än mer komplicerat när järnvägskorsningen vid Industrigatans stängdes och busstrafiken lades om.

Skånskan - 2 timmar sedan

Krögare döms för försvunna papper

MALMÖ Krögarens tre restauranger hade en omsättning på tio miljoner kronor, men de dagliga ekonomiska rapporterna försvann.
Nu döms mannen till villkorlig dom och 120 timmars samhällstjänsten.Malmö tingsrätt konstaterar att straffvärdet för bokföringsbrottet och försvårandet av skattekontroll är fyra månaders fängelse.

Skånskan - 3 timmar sedan

Centern: Miljöpartiet slår in öppna dörrar

Kävlinge Kävlinge är redan på väg att fasa ut konstgräs och de mikroplaster som förs ut i vattendragen med granulat.Det säger Stina Larsson (C), andre vice ordförande i kommunstyrelsen.
– De slår in öppna dörrar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.