YA > Nyheter

Wednesday, 24 October, 03:24

YA - 20 maj 18 kl. 19:02

En till sjukhus efter krock på väg 100Flera fordon är inblandade i en kollision på väg 100 vid Höllviken. Olyckan inträffade vid 18.20-tiden och påverkar trafiken i nordlig riktning. En person har förts till sjukhus..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Höllviken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En till sjukhusefter , krock, väg, 100
Sydsvenskan - 29 apr 12 kl. 22:09

Krock i Vellinge

Minst två bilar är inblandade i en krock på väg 100 mellan Ljunghusen och Höllviken..

Trelleborgs Allehanda - 17 jan 12 kl. 09:06

En person till sjukhus efter krock

En person fick köras till sjukhus i Malmö efter en krock i Höllviken vid åttatiden på tisdagsmorgonen.
Larmet om krocken, där tre personbilar var inblandade, kom klockan 07.55.

YLE - 11 jan 16 kl. 10:15

En skadad i våldsam krock i Larsmo

En person skadades allvarligt i en våldsam krock på isen vid Gloskär i Larsmo i på söndagen. Personen vårdas på sjukhus i Uleåborg. Två personbilar krockade på Gloskärsfjärden på söndagen vid klockan 16-tiden.

YLE - 11 jan 16 kl. 10:15

Två skadade i våldsam krock i Larsmo

Två personer allvarligt i en våldsam krock på isen vid Gloskär i Larsmo i på söndagen. Chauffören i den ena bilen skadades allvarligt och vårdas på sjukhus i Uleåborg. Två personbilar krockade på Gjoskärsfjärden på söndagen vid klockan 17-tiden.

Trelleborgs Allehanda - 20 maj 18 kl. 19:02

En till sjukhus efter krock på väg 100

Flera fordon är inblandade i en kollision på väg 100 vid Höllviken. Olyckan inträffade vid 18.20-tiden.

BT - 15 jan 13 kl. 12:59

100 fordon i krock i Skåne: "Flera både skadade och döda"

Massolyckan nordöst om Helsingborg krävde tre liv, uppger Skånepolisens informatör Cindy Schönström-Larsson. Enligt henne var samtliga omkomna vuxna. Inte heller bland de skadade finns det barn.

Skånskan - 04 aug 16 kl. 08:06

Person till sjukhus efter krock med björn

Ett larm inkom vid 05.30 på torsdagsmorgonen till SOS om att en personbil hade krockat med en björn på E4 i norrgående riktning vid Gideåbacka, Husum.

Björnen avled på platsen och föraren av personbilen fick föras till sjukhus för kontroll.

Expressen - 03 feb 17 kl. 08:08

JUST NU: Kvinna förd till sjukhus efter krock

Både E6 i norrgående riktning och väg 100 utanför Vellinge stängdes av efter en olycka. En kvinna har förts med ambulans till sjukhus. – Man ledde om trafiken från motorvägen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.

YLE - 05 maj 14 kl. 10:06

Nickby sjukhus firas med tokigheter

Nickby sjukhus ska firas med konst, historia och tokigheter I år har det nämligen gått 100 år sedan Nickby sjukhus grundades. Jubileumsåret till ära arrangeras ett flertal evenemang i Sibbo med historia, konst och galen kreativitet i blickpunkten. Det bjuds bland annat på utställningar, konserter, film, poesi, guidade turer och en musikaliskt sett tokig byfest.

YLE - 06 okt 15 kl. 18:41

Finland får fem sjukhus som ägs av försäkringsbolag

En miljon finländare har en sjukförsäkring i dag och det gör att försäkringsbolagen satsar allt mer inom vården. Det första sjukhuset som ägs av ett försäkringsbolag, OP-Pohjola, byggs som bäst upp och inom kort byggs fyra till. Försäkringsbolagen satsar allt mer inom vården, inte minst för att sjukförsäkringarnas antal ökar.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Saab inleder ubåtssamarbete

Försvarsföretaget Saab inleder ett samarbete med det nederländska varvet Damen Shipyards Group. Företagen vill utveckla en ubåt som ska kunna ersätta nederländernas nuvarande Walrussklass, rapporterar Corren.(TT).

YA - 1 timme sedan

Norge: Fyra skadade vid Nato-övning

Fyra amerikanska soldater har skadats under förberedelserna för en Nato-övning i Norge, uppger den amerikanska militären..

YA - 45 minuter sedan

Knivattack avstyrdes av lärare

En lärare på en skola i Eskilstuna lyckades avstyra en situation då en elev gick till attack med en kniv mot en annan elev, rapporterar Eskilstuna-Kuriren. - Något har hänt som gör att den här eleven agerar i affekt och får tag i en kniv i ett personalutrymme.(TT).

YA - 1 timme sedan

Fyra skadade vid Nato-övning i Norge

Fyra amerikanska soldater har skadats under förberedelserna för en Nato-övning i Norge, uppger den amerikanska militären. "Olyckan inträffade när tre fordon kolliderade och ett fjärde fordon välte då man försökte undvika de tre fordon som redan hade kolliderat", uppger militärens informationscenter(TT).

YA - 1 timme sedan

Pettersson på isen igen efter hjärnskakningen

Vancouvers unga stjärnskott Elias Pettersson är tillbaka på isen igen och har genomfört ett första träningspass med lagkamraterna efter sin skada. Pettersson har varit borta från spel sedan han tacklades av Floridabacken Mike Matheson för en och en halv vecka sedan och drabbades av en hjärnskakning.(TT).

YA - 1 timme sedan

Dystert humör hos landets lantbrukare

Sommarens torka har dragit ned humöret rejält hos landets lantbrukare. I lantbruksbarometern, ett samarbete mellan LRF Konsult och Swedbank, uppger 65 procent att lönsamheten är ganska dålig eller mycket dålig. Detta är en försämring med 18 procentenheter jämfört med i våras.

YA - 2 timmar sedan

FN varnar för utbredd svält i Jemen

- Den finns nu en tydlig och konkret fara för att en omfattande svältkatastrof kommer att drabba Jemen, säger FN:s humanitära chef Mark Lowcock. Han uppmanar till ett humanitärt motiverat eldupphör, kring distributionen av livsmedelshjälp.(TT).

YA - 2 timmar sedan

Åtalad bar rörbomb i ryggsäck

En relativt avancerad rörbomb hittades i en av de misstänkta gärningsmännens ryggsäck efter ett skottdrama på Hertsön i Luleå i somras, där en person hittades skjuten utanför en mataffär.(TT).

YA - 1 timme sedan

Ej okej för kommun att bygga hotell

Skellefteå kommun får inte bygga hotell genom sitt dotterbolag Skellefteå industrihus. Det slår förvaltningsrätten fast i en dom, och upphäver därmed ett kommunfullmäktigebeslut, rapporterar Norran.(TT).

YA - 2 timmar sedan

Domare avslår Cosbys krav om ny rättegång

Rättegången mot den amerikanske komikern Bill Cosby görs inte om, rapporterar USA Today. Cosby dömdes i september till fängelse för att ha drogat och utnyttjat en kvinna för 14 år sedan. Men hans advokater har begärt att rättegången mot honom görs om, eftersom de anser att flera fel begåtts.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.