YA > Nyheter

Wednesday, 23 January, 02:34

YA - 20 maj 18 kl. 19:02

En till sjukhus efter krock på väg 100Flera fordon är inblandade i en kollision på väg 100 vid Höllviken. Olyckan inträffade vid 18.20-tiden och påverkar trafiken i nordlig riktning. En person har förts till sjukhus..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Höllviken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En till sjukhusefter , krock, väg, 100
Sydsvenskan - 29 apr 12 kl. 22:09

Krock i Vellinge

Minst två bilar är inblandade i en krock på väg 100 mellan Ljunghusen och Höllviken..

Trelleborgs Allehanda - 17 jan 12 kl. 09:06

En person till sjukhus efter krock

En person fick köras till sjukhus i Malmö efter en krock i Höllviken vid åttatiden på tisdagsmorgonen.
Larmet om krocken, där tre personbilar var inblandade, kom klockan 07.55.

YLE - 11 jan 16 kl. 10:15

En skadad i våldsam krock i Larsmo

En person skadades allvarligt i en våldsam krock på isen vid Gloskär i Larsmo i på söndagen. Personen vårdas på sjukhus i Uleåborg. Två personbilar krockade på Gloskärsfjärden på söndagen vid klockan 16-tiden.

YLE - 11 jan 16 kl. 10:15

Två skadade i våldsam krock i Larsmo

Två personer allvarligt i en våldsam krock på isen vid Gloskär i Larsmo i på söndagen. Chauffören i den ena bilen skadades allvarligt och vårdas på sjukhus i Uleåborg. Två personbilar krockade på Gjoskärsfjärden på söndagen vid klockan 17-tiden.

Trelleborgs Allehanda - 20 maj 18 kl. 19:02

En till sjukhus efter krock på väg 100

Flera fordon är inblandade i en kollision på väg 100 vid Höllviken. Olyckan inträffade vid 18.20-tiden.

BT - 15 jan 13 kl. 12:59

100 fordon i krock i Skåne: "Flera både skadade och döda"

Massolyckan nordöst om Helsingborg krävde tre liv, uppger Skånepolisens informatör Cindy Schönström-Larsson. Enligt henne var samtliga omkomna vuxna. Inte heller bland de skadade finns det barn.

Skånskan - 04 aug 16 kl. 08:06

Person till sjukhus efter krock med björn

Ett larm inkom vid 05.30 på torsdagsmorgonen till SOS om att en personbil hade krockat med en björn på E4 i norrgående riktning vid Gideåbacka, Husum.

Björnen avled på platsen och föraren av personbilen fick föras till sjukhus för kontroll.

Expressen - 03 feb 17 kl. 08:08

JUST NU: Kvinna förd till sjukhus efter krock

Både E6 i norrgående riktning och väg 100 utanför Vellinge stängdes av efter en olycka. En kvinna har förts med ambulans till sjukhus. – Man ledde om trafiken från motorvägen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.

YLE - 05 maj 14 kl. 10:06

Nickby sjukhus firas med tokigheter

Nickby sjukhus ska firas med konst, historia och tokigheter I år har det nämligen gått 100 år sedan Nickby sjukhus grundades. Jubileumsåret till ära arrangeras ett flertal evenemang i Sibbo med historia, konst och galen kreativitet i blickpunkten. Det bjuds bland annat på utställningar, konserter, film, poesi, guidade turer och en musikaliskt sett tokig byfest.

YLE - 06 okt 15 kl. 18:41

Finland får fem sjukhus som ägs av försäkringsbolag

En miljon finländare har en sjukförsäkring i dag och det gör att försäkringsbolagen satsar allt mer inom vården. Det första sjukhuset som ägs av ett försäkringsbolag, OP-Pohjola, byggs som bäst upp och inom kort byggs fyra till. Försäkringsbolagen satsar allt mer inom vården, inte minst för att sjukförsäkringarnas antal ökar.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Chris Brown nekar till våldtäkt

Den amerikanske sångaren Chris Brown nekar via sitt Instagramkonto till anklagelserna om att ha våldtagit en kvinna i Paris. "Jag vill vara väldigt tydlig.(TT).

YA - 15 minuter sedan

Oklart vad som orsakat explosion

Polisen har ännu inte någon klar bild av vad som orsakat explosionen i Kista på tisdagskvällen. Nationella bombskyddet och polisens tekniker undersöker platsen men visste vid 01. 00 inte vad som ligger bakom explosionen, som skedde inne i en pizzeria.

YA - 1 timme sedan

Koppartjuvar slog till mot kyrka

När taket började läcka i en kyrka i Växjö upptäcktes en fräck stöld. Någon hade tagit sig upp på taket och monterat ner nära 140 kvadratmeter kopparplåtar. - Det är ju mycket tråkigt.

YA - 30 minuter sedan

Pompeo tror på Nordkoreaframsteg

USA:s utrikesminister Mike Pompeo säger att det är "väldans mycket jobb kvar" för att nå en kärnvapennedrustning av Nordkorea. Han förväntar sig dock framsteg i slutet av februari, när ett andra toppmöte mellan Nordkorea och USA väntas hållas.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Insändare: Medicinsk kompetens slösas bort på enkla transporter

Under Ystads kommunfullmäktige 17 januari fick politikerna höra ett anförande av Sörf:s räddningschef Mats Svensson. .

YA - 1 timme sedan

FBI: "Kan inte betala informatörer"

Agenter inom den amerikanska federala polisen FBI klagar på att nedstängningen av delar av den amerikanska statsapparaten påverkar deras arbete. Agenter kan inte betala informatörer, under täckmantel köpa narkotika inför tillslag, eller förnya sina egna säkerhetsklassningar.(TT).

YA - 1 timme sedan

Tiotusentals tvingas till prostitution i Mali

Uppemot 20 000 kvinnor och flickor befaras ha lurats från Nigeria till Mali där de tvingats till prostitution, enligt Nigerias myndighet som arbetar mot människohandel.(TT).

YA - 1 timme sedan

Presidentson nekar till anklagelser

Brasiliens president Jair Bolsonaros son Flavio Bolsonaro säger att han står i centrum för en smutskastningskampanj, efter uppgifter om att han anställt mamman och frun till en misstänkt ledare för en kriminell organisation.(TT).

YA - 1 timme sedan

Insändare: Förenklat och felaktigt om Svenska kyrkan

I YA 15 och 17 januari finns två insändare i abortfrågan. Båda innehåller fakta, och båda har förenklat perspektiven samtidigt som de har fel i sina uppfattningar om Svenska kyrkans hållning..

YA - 2 timmar sedan

Fara för elever: Skolans stegar för utrymning underkänns

Säkerheten för eleverna på Emanuelskolan är inte tillräckligt stor om det skulle börja brinna. Nu kräver räddningstjänsten att fasadstegar ersätts med fasta trappor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.