YA > Nyheter

Monday, 18 June, 07:51

YA - 20 maj 18 kl. 19:02

En till sjukhus efter krock på väg 100Flera fordon är inblandade i en kollision på väg 100 vid Höllviken. Olyckan inträffade vid 18.20-tiden och påverkar trafiken i nordlig riktning. En person har förts till sjukhus..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Höllviken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En till sjukhusefter , krock, väg, 100
Sydsvenskan - 29 apr 12 kl. 22:09

Krock i Vellinge

Minst två bilar är inblandade i en krock på väg 100 mellan Ljunghusen och Höllviken..

Trelleborgs Allehanda - 17 jan 12 kl. 09:06

En person till sjukhus efter krock

En person fick köras till sjukhus i Malmö efter en krock i Höllviken vid åttatiden på tisdagsmorgonen.
Larmet om krocken, där tre personbilar var inblandade, kom klockan 07.55.

YLE - 11 jan 16 kl. 10:15

En skadad i våldsam krock i Larsmo

En person skadades allvarligt i en våldsam krock på isen vid Gloskär i Larsmo i på söndagen. Personen vårdas på sjukhus i Uleåborg. Två personbilar krockade på Gloskärsfjärden på söndagen vid klockan 16-tiden.

YLE - 11 jan 16 kl. 10:15

Två skadade i våldsam krock i Larsmo

Två personer allvarligt i en våldsam krock på isen vid Gloskär i Larsmo i på söndagen. Chauffören i den ena bilen skadades allvarligt och vårdas på sjukhus i Uleåborg. Två personbilar krockade på Gjoskärsfjärden på söndagen vid klockan 17-tiden.

Trelleborgs Allehanda - 20 maj 18 kl. 19:02

En till sjukhus efter krock på väg 100

Flera fordon är inblandade i en kollision på väg 100 vid Höllviken. Olyckan inträffade vid 18.20-tiden.

BT - 15 jan 13 kl. 12:59

100 fordon i krock i Skåne: "Flera både skadade och döda"

Massolyckan nordöst om Helsingborg krävde tre liv, uppger Skånepolisens informatör Cindy Schönström-Larsson. Enligt henne var samtliga omkomna vuxna. Inte heller bland de skadade finns det barn.

Skånskan - 04 aug 16 kl. 08:06

Person till sjukhus efter krock med björn

Ett larm inkom vid 05.30 på torsdagsmorgonen till SOS om att en personbil hade krockat med en björn på E4 i norrgående riktning vid Gideåbacka, Husum.

Björnen avled på platsen och föraren av personbilen fick föras till sjukhus för kontroll.

Expressen - 03 feb 17 kl. 08:08

JUST NU: Kvinna förd till sjukhus efter krock

Både E6 i norrgående riktning och väg 100 utanför Vellinge stängdes av efter en olycka. En kvinna har förts med ambulans till sjukhus. – Man ledde om trafiken från motorvägen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.

YLE - 05 maj 14 kl. 10:06

Nickby sjukhus firas med tokigheter

Nickby sjukhus ska firas med konst, historia och tokigheter I år har det nämligen gått 100 år sedan Nickby sjukhus grundades. Jubileumsåret till ära arrangeras ett flertal evenemang i Sibbo med historia, konst och galen kreativitet i blickpunkten. Det bjuds bland annat på utställningar, konserter, film, poesi, guidade turer och en musikaliskt sett tokig byfest.

YLE - 06 okt 15 kl. 18:41

Finland får fem sjukhus som ägs av försäkringsbolag

En miljon finländare har en sjukförsäkring i dag och det gör att försäkringsbolagen satsar allt mer inom vården. Det första sjukhuset som ägs av ett försäkringsbolag, OP-Pohjola, byggs som bäst upp och inom kort byggs fyra till. Försäkringsbolagen satsar allt mer inom vården, inte minst för att sjukförsäkringarnas antal ökar.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Israeliska flygräder mot Gaza

Israel har bombat nio olika mål knutna till Hamas i Gaza, uppger den israeliska militären. Räderna är ett svar på att palestinier skickat drakar och ballonger med glödande kol och brinnande trasor över gränsen. Syftet är att försöka sätta eld på åkrar på andra sidan, vilket lyckats i flera fall.

YA - 15 minuter sedan

Merkel kan ställas inför migrationsultimatum

Bråket mellan det tyska regeringspartiet CDU och dess bayerska systerparti CSU om landets migrationspolitik har eskalerat de senaste veckorna - och hotat att spräcka partiernas långvariga samarbete.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Nu börjar Sveriges VM - på riktigt

För första gången på tolv år är det nu dags för svenska landslaget att springa in i fotbolls-VM. Klockan två i eftermiddag ställer Janne Anderssons mannar upp sig mot premiärmotståndaren Sydkorea i Nizjnij Novogorod. .

YA - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Det har varit en natt utan större polisiära händelser i Skåne, enligt polisen. .

YA - 1 timme sedan

Kommunen där var tredje röstade på SD

I Sjöbo röstade nästan var tredje väljare på Sverigedemokraterna till riksdagen. Vad är orsaken - och hur kommer invånarna rösta i år? - Varenda industriarbetare, varenda hantverkare - alla röstar på Sverigedemokraterna.

YA - 1 timme sedan

Svårt hitta miljöpartister i MP-fäste

Miljöpartiets starkaste fäste förra valet var i ett studentområde i Uppsala. Men i dag är det svårare att hitta MP-anhängare. Joggare, en grillfest, promenerande sällskap med barnvagnar och några som just flyttar in eller ut.

YA - 1 timme sedan

Chelseas taktik ska ge England VM-framgång

Spelarna går, till största del, att hitta i Manchester City och Tottenham. Taktiken? Den går att spåra till Chelsea anno 2017.

YA - 1 timme sedan

Kraftig ökning av svarttaxi via Facebook

Via Facebook ökar svarttaxi-verksamheten runtom i landet enligt Svenska taxiförbundet. Totalt handlar det nu om 150 olika Facebookgrupper där förare och kunder kan göra upp om affärer. Taxibilen är bara ett knapptryck bort.

YA - 2 timmar sedan

Insändare: Skurup behöver trygg och ordnad skolmiljö

Vill föräldrar att skolarbetet ska ge bättre studieresultat? Frågan tycks onödig men mot bakgrund av den aktuella debatten är inte svaret självklart..

YA - 2 timmar sedan

Så laddar spelarna inför VM-premiären

Hur vill spelarna ha det de sista timmarna innan det är dags mot Sydkorea i VM-premiären i eftermiddag? Vad gör de, hur mår de och hur nervösa blir de? Målvakten Robin Olsen har inga speciella ritualer för sig och bryr sig inte om skrock.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.