DI > Ekonomi

Wednesday, 24 October, 02:37

DI - 20 maj 18 kl. 17:18

Överenskommelse om ny italiensk premiärminister klarFemstjärnerörelsen (M5S) och Lega är överens om vem de vill ska bli Italiens nya premiärminister, samt vilka som ska bli ministrar i deras gemensamma regering, rapporterar flera italienska medier..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lega, Italiens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överenskommelseom ny , italiensk, premiärminister, klar
GöteborgsPosten - 24 apr 13 kl. 04:13

Letta ny italiensk premiärminister

Italiens två månader långa regeringskris är över. Enrico Letta har utsetts till premiärminister och ska nu bilda regering. -Det här kommer att bli en regering som tjänar landet, säger han..

Kristianstadsbladet - 02 dec 13 kl. 14:41

Premiärminister i Somalia utröstad


Somalias parlament har tappat förtroendet för landets premiärminister och röstat bort honom från hans post.Abdi Farah Shirdon, som blev premiärminister förra året, förlorade en misstroendeomröstning på måndagen. Det blev också slutet på en maktkamp mellan honom och president Hassan Sheikh Mohamud.

BT - 02 dec 13 kl. 14:43

Premiärminister i Somalia utröstad

Somalias parlament har tappat förtroendet för landets premiärminister och röstat bort honom från hans post. Abdi Farah Shirdon, som blev premiärminister förra året, förlorade en misstroendeomröstning på måndagen. Det blev också slutet på en maktkamp mellan honom och president Hassan Sheikh Mohamud.

SR - 05 nov 13 kl. 02:22

Ingen ny premiärminister i Tunisien

Det styrande islamistpartiet Ennahda i Tunisien och oppositioen har inte lyckats nå en överenskommelse om en ny premiärminister som kan styra landet ur den politiska krisen. Förhandlingarna är uppskjutna tills vidare..

Kristianstadsbladet - 13 dec 13 kl. 10:00

Tunisien-avtal om ny premiärminister


Tunisiens styrande islamistparti Ennahda (al-Nahda, "uppsving") lyckades sent i torsdags nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister.Överenskommelsen, som presenteras närmare under fredagen, bereder väg för att den nuvarande regeringen kan lämna plats för en övergångsministär och få slut på det politiska dödläget.I centrum för konflikten står motsättningar mellan sekulära partier och moderata islamister.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 13 kl. 10:03

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda (al-Nahda, "uppsving") lyckades sent i torsdags nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister. Överenskommelsen, som presenteras närmare under fredagen, bereder väg för att den nuvarande regeringen kan lämna plats för en övergångsministär och få slut på det politiska dödläget..

NT - 13 dec 13 kl. 10:00

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda (al-Nahda, "uppsving") lyckades sent i torsdags nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister..

UNT - 13 dec 13 kl. 10:00

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda har lyckats nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister. Därmed hoppas man få ett slut på det politiska dödläget.(TT).

SvD - 13 dec 13 kl. 10:00

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda har lyckats nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister..

BT - 13 dec 13 kl. 10:02

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda (al-Nahda, "uppsving") lyckades sent i torsdags nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister. Överenskommelsen, som presenteras närmare under fredagen, bereder väg för att den nuvarande regeringen kan lämna plats för en övergångsministär och få slut på det politiska dödläget.I centrum för konflikten står motsättningar mellan sekulära partier och moderata islamister.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Sju tips för att bygga drömföretaget

Våga dumpa kunder, sätt priserna på en hög nivå redan från start och håll järnfokus på visionen. Här är råden för att bygga det bolag som du drömmer om. .

DI - 3 timmar sedan

Svenskarna: Därför vågar vi inte bli företagare

Starta bolag står högt i kurs på svenskarnas drömlista. Ändå avstår majoriteten från att bli företagare. Anledningen?

DI - 4 timmar sedan

Texas Instruments vinst högre än väntat

Elektronikföretaget Texas Instruments redovisar ett resultat per aktie på 1:58 dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 4 timmar sedan

Professorn rasar mot bokraven: ”Det är absurt”

De allt tuffare kraven på bolåntagare gör mer skada än nytta. Amorteringskrav, bolånetak och bankernas kalkylskärpningar borde rullas tillbaka, anser John Hassler. Skrämmande bostadsrisker är här för att stanna, enligt ekonomiprofessorn.

DI - 4 timmar sedan

Elektakonkurrent levererar vinst under förväntan

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1,16 dollar för det brutna räkenskapsårets fjärde kvartal..

DI - 4 timmar sedan

Millicom redovisar rörelseresultat på 564 miljoner dollar

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 564 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 4 timmar sedan

USA-börserna vände upp – men stannade under nollan

När Dow Jones tappat 500 punkter och nådde under 2.700-nivån var det en köpsignal till investerarna som fick handelsdagen att sluta åtminstone i en mindre djupröd färg..

DI - 4 timmar sedan

Först då vet vi vad Sandvik-vd:ns ord är värda

Bolaget växer vidare. Realtidsindikatorn skären signalerar fortsatt tillväxt och metallpriserna är tillräckligt höga för att gruvbolagen ska fortsätta investera, särskilt i länder som Sverige och tillväxtländer där valutorna försvagats mot dollarn. Även stålrörelsen gör framsteg.

DI - 4 timmar sedan

Sandviks vd har järnkoll på konjunkturen - "Vi har enorm striking power"

Sandviks vd Björn Rosengren med börsens bästa känselspröt hör ännu inte någon konjunkturnedgång. Och skulle den komma är bolaget väl förberett med beredskapsplaner och ”enorm striking power”.  Trots det och ett ännu ett starkt tillväxtkvartal spolade börsen ned verkstadsaktien på tisdagen..

DI - 4 timmar sedan

Doldismiljardär kliver in i riktad emission i Index Pharma

Läkemedelsbolaget Index Pharmaceuticals planerar enligt ett pressmeddelande på tisdagskvällen för en riktad nyemission på 6,2 miljoner aktier som kommer att tillföra bolaget 37,5 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.