DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 01:54

DI - 20 maj 18 kl. 17:18

Överenskommelse om ny italiensk premiärminister klarFemstjärnerörelsen (M5S) och Lega är överens om vem de vill ska bli Italiens nya premiärminister, samt vilka som ska bli ministrar i deras gemensamma regering, rapporterar flera italienska medier..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lega, Italiens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överenskommelseom ny , italiensk, premiärminister, klar
GöteborgsPosten - 24 apr 13 kl. 04:13

Letta ny italiensk premiärminister

Italiens två månader långa regeringskris är över. Enrico Letta har utsetts till premiärminister och ska nu bilda regering. -Det här kommer att bli en regering som tjänar landet, säger han..

SR - 05 nov 13 kl. 02:22

Ingen ny premiärminister i Tunisien

Det styrande islamistpartiet Ennahda i Tunisien och oppositioen har inte lyckats nå en överenskommelse om en ny premiärminister som kan styra landet ur den politiska krisen. Förhandlingarna är uppskjutna tills vidare..

Kristianstadsbladet - 02 dec 13 kl. 14:41

Premiärminister i Somalia utröstad


Somalias parlament har tappat förtroendet för landets premiärminister och röstat bort honom från hans post.Abdi Farah Shirdon, som blev premiärminister förra året, förlorade en misstroendeomröstning på måndagen. Det blev också slutet på en maktkamp mellan honom och president Hassan Sheikh Mohamud.

BT - 02 dec 13 kl. 14:43

Premiärminister i Somalia utröstad

Somalias parlament har tappat förtroendet för landets premiärminister och röstat bort honom från hans post. Abdi Farah Shirdon, som blev premiärminister förra året, förlorade en misstroendeomröstning på måndagen. Det blev också slutet på en maktkamp mellan honom och president Hassan Sheikh Mohamud.

Kristianstadsbladet - 13 dec 13 kl. 10:00

Tunisien-avtal om ny premiärminister


Tunisiens styrande islamistparti Ennahda (al-Nahda, "uppsving") lyckades sent i torsdags nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister.Överenskommelsen, som presenteras närmare under fredagen, bereder väg för att den nuvarande regeringen kan lämna plats för en övergångsministär och få slut på det politiska dödläget.I centrum för konflikten står motsättningar mellan sekulära partier och moderata islamister.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 13 kl. 10:03

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda (al-Nahda, "uppsving") lyckades sent i torsdags nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister. Överenskommelsen, som presenteras närmare under fredagen, bereder väg för att den nuvarande regeringen kan lämna plats för en övergångsministär och få slut på det politiska dödläget..

NT - 13 dec 13 kl. 10:00

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda (al-Nahda, "uppsving") lyckades sent i torsdags nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister..

UNT - 13 dec 13 kl. 10:00

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda har lyckats nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister. Därmed hoppas man få ett slut på det politiska dödläget.(TT).

SvD - 13 dec 13 kl. 10:00

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda har lyckats nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister..

BT - 13 dec 13 kl. 10:02

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda (al-Nahda, "uppsving") lyckades sent i torsdags nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister. Överenskommelsen, som presenteras närmare under fredagen, bereder väg för att den nuvarande regeringen kan lämna plats för en övergångsministär och få slut på det politiska dödläget.I centrum för konflikten står motsättningar mellan sekulära partier och moderata islamister.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

IBM:s rapport över förväntan – aktien stiger i efterhandeln

IBM rapporterar intäkter på 21,8 miljarder dollar, motsvarande 196,8 miljarder kronor, för det fjärde kvartalet. Det var över snittprognosen 21,7 miljarder dollar enligt Bloomberg. Aktien stiger 4,6 procent i efterhandeln..

DI - 3 timmar sedan

Liberty avbryter samtalen med Millicom

Liberty Latin America avbryter samtalen med Millicom. Det uppger bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 3 timmar sedan

Wall Street går mot röd avslutning efter förnyad handelsoro

New York-börserna bjuder på röda siffror på tisdagen. Kort innan börsstängning handlas S&P 500 ned 1,8 procent efter varningssignaler för den globala konjunkturen och förnyad oro kring handelskonflikten mellan USA och Kina..

DI - 4 timmar sedan

SBAB varnar för boprisfall om ränteavdragen slopas

I teorin skulle slopade ränteavdrag kunna ge ett boprisfall på uppemot 30 procent. Det skriver SBAB:s chefsekonom Robert Boije på DN Debatt..

DI - 4 timmar sedan

Nordeatoppen hyllar Gardell – ”vän av kortsiktighet”

När Christer Gardell och Cevian går in i bolag ökar trycket och därmed ofta takten i förbättringsarbetet.  Det säger Nordeas vice ordförande Lars G Nordström som uppskattar den nya ägaren i banken. .

DI - 5 timmar sedan

Bolsonaro lovar öppna Brasilien

DAVOS. Ett frieri till internationella företagsledare. Så kan den brasilianske presidenten Jair Bolsonaros tal på Världsekonomiskt forum, hans första som president, sammanfattas..

DI - 5 timmar sedan

Rekar: SEB sänker Nibe till behåll, riktkursen oförändrad på 106 kronor

Storbanken SEB har sänkt rekommendationen för värmeteknikföretaget Nibe från tidigare köp till behåll. Riktkursen är oförändrad på 106 kronor..

DI - 5 timmar sedan

Trumps toppdiplomat för Europa avgår

Wess MItchell, amerikansk toppdiplomat med ansvar för relationerna till Europa, har begärt avsked. Mitchell hänvisar till personliga och yrkesmässiga skäl i sin avskedsansökan till USA:s utrikesminister Mike Pompeo, rapporterar  The Washington Post..

DI - 5 timmar sedan

GE faller tungt i intensiv handel efter att luften gått ur försäljningsrykten

Konglomeratet General Electric faller tungt i tisdagshandeln efter att uppgifter i Wall Street Journal punkterat förhoppningarna om en försäljning av bolagets flygplansleasingverksamhet..

DI - 5 timmar sedan

Radhusägare portas från elbilar – ”en jättestor fråga”

Hundratusentals svenskar stoppas från att investera i laddbara bilar. Garageregler som gäller för samfälligheter där främst radhusområden ingår tillåter nämligen ingen laddning. Andreas Lindblad är en av de drabbade.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.