DI > Ekonomi

Monday, 18 June, 08:04

DI - 20 maj 18 kl. 17:18

Överenskommelse om ny italiensk premiärminister klarFemstjärnerörelsen (M5S) och Lega är överens om vem de vill ska bli Italiens nya premiärminister, samt vilka som ska bli ministrar i deras gemensamma regering, rapporterar flera italienska medier..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lega, Italiens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överenskommelseom ny , italiensk, premiärminister, klar
GöteborgsPosten - 24 apr 13 kl. 04:13

Letta ny italiensk premiärminister

Italiens två månader långa regeringskris är över. Enrico Letta har utsetts till premiärminister och ska nu bilda regering. -Det här kommer att bli en regering som tjänar landet, säger han..

Kristianstadsbladet - 02 dec 13 kl. 14:41

Premiärminister i Somalia utröstad


Somalias parlament har tappat förtroendet för landets premiärminister och röstat bort honom från hans post.Abdi Farah Shirdon, som blev premiärminister förra året, förlorade en misstroendeomröstning på måndagen. Det blev också slutet på en maktkamp mellan honom och president Hassan Sheikh Mohamud.

BT - 02 dec 13 kl. 14:43

Premiärminister i Somalia utröstad

Somalias parlament har tappat förtroendet för landets premiärminister och röstat bort honom från hans post. Abdi Farah Shirdon, som blev premiärminister förra året, förlorade en misstroendeomröstning på måndagen. Det blev också slutet på en maktkamp mellan honom och president Hassan Sheikh Mohamud.

SR - 05 nov 13 kl. 02:22

Ingen ny premiärminister i Tunisien

Det styrande islamistpartiet Ennahda i Tunisien och oppositioen har inte lyckats nå en överenskommelse om en ny premiärminister som kan styra landet ur den politiska krisen. Förhandlingarna är uppskjutna tills vidare..

Kristianstadsbladet - 13 dec 13 kl. 10:00

Tunisien-avtal om ny premiärminister


Tunisiens styrande islamistparti Ennahda (al-Nahda, "uppsving") lyckades sent i torsdags nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister.Överenskommelsen, som presenteras närmare under fredagen, bereder väg för att den nuvarande regeringen kan lämna plats för en övergångsministär och få slut på det politiska dödläget.I centrum för konflikten står motsättningar mellan sekulära partier och moderata islamister.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 13 kl. 10:03

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda (al-Nahda, "uppsving") lyckades sent i torsdags nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister. Överenskommelsen, som presenteras närmare under fredagen, bereder väg för att den nuvarande regeringen kan lämna plats för en övergångsministär och få slut på det politiska dödläget..

NT - 13 dec 13 kl. 10:00

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda (al-Nahda, "uppsving") lyckades sent i torsdags nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister..

UNT - 13 dec 13 kl. 10:00

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda har lyckats nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister. Därmed hoppas man få ett slut på det politiska dödläget.(TT).

SvD - 13 dec 13 kl. 10:00

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda har lyckats nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister..

BT - 13 dec 13 kl. 10:02

Tunisien-avtal om ny premiärminister

Tunisiens styrande islamistparti Ennahda (al-Nahda, "uppsving") lyckades sent i torsdags nå en överenskommelse med oppositionen för att utse ny premiärminister. Överenskommelsen, som presenteras närmare under fredagen, bereder väg för att den nuvarande regeringen kan lämna plats för en övergångsministär och få slut på det politiska dödläget.I centrum för konflikten står motsättningar mellan sekulära partier och moderata islamister.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Handelstvist satte press på Asiens börser

I Asien var Kinas börser stängda liksom Taiwan. På övriga marknader var det ned i Japan och Sydkorea, medan börsen i Australien var något upp. .

DI - 15 minuter sedan

Israeliska flygräder mot Gaza

Israel har bombat nio olika mål knutna till Hamas i Gaza, uppger den israeliska militären..

DI - 15 minuter sedan

Merkel kan ställas inför migrationsultimatum

Bråket mellan det tyska regeringspartiet CDU och dess bayerska systerparti CSU om landets migrationspolitik har eskalerat de senaste veckorna – och hotat att spräcka partiernas långvariga samarbete..

DI - 30 minuter sedan

SEB sänker riktkursen i H&M

SEB Equities sänkte i fredags riktkursen för H&M till 99 kronor från 105 kronor. Rekommendationen sälj upprepades samtidigt..

DI - 45 minuter sedan

Fingerprints vd har köpt aktier

Fingerprints vd Christian Fredrikson har köpt totalt 388.000 aktier i bolaget för sammanlagt cirka 2,55 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Unident ska växa i Norden med Triton som majoritetsägare

De två bröderna Nordwall, som grundade Unident i början av 90-talet efter att de gått ut gymnasiet, säljer nu en majoritetspost till riskkapitalbolaget Triton i det snabbväxande och lönsamma dentalbolaget för att kunna expandera ytterligare på de nordiska marknaderna. .

DI - 1 timme sedan

Brittiska huspriser steg 0,4 procent i juni

Brittiska huspriser steg 0,4 procent i juni jämfört med föregående månad, enligt en rapport från webbtjänsten Rightmove..

DI - 1 timme sedan

Colombia får högerpresident

Colombia gick under helgen till presidentval. Segrare blev högerns Iván Duque efter att han plockat hem 54 procent av rösterna. I sitt segertal satte han fokus på enande av landet.

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Oro för upptrappad handelskonflikt tynger

USA-räntorna steg i fredags efter den svenska stängningen sedan handelskonflikten mellan USA och Kina trappats upp..

DI - 1 timme sedan

Karolinska development: Initiala positiva resultat för Aprea

Karolinska Developments portföljbolag Aprea Therapeutics meddelar initiala positiva resultat från den pågående fas 1b/2 klinisk studie av APR-246 hos patienter med MDS. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.