Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 11 December, 14:11

Liknande nyheter

Taggar: Brand, ängi , Kallinge
Sydöstran - 27 aug 17 kl. 09:08

Anlagd brand i Kallinge

Sydöstran - 05 maj 18 kl. 09:23

Släckt brand i Kallinge

Blekinge Läns tidning - 14 dec 17 kl. 00:15

Kallinge: Larm om brand i lägenhet

Strax före midnatt larmades räddningstjänsten om en brand i ett flerfamiljshus i Kallinge. .

Sydöstran - 14 dec 17 kl. 00:15

Kallinge: Larm om brand i lägenhet

Strax före midnatt larmades räddningstjänsten om en brand i ett flerfamiljshus i Kallinge. .

Blekinge Läns tidning - 05 maj 18 kl. 08:22

Brand på Södra i Kallinge

Tidigt på morgonen larmades räddningstjänsten till en brand i en industrilokal i Kallinge..

Kristianstadsbladet - 11 jun 14 kl. 12:08

Förhöjd gifthalt hos fler i Kallinge


Förhöjda värden av den förbjudna kemikalien PFAS har hittats i blodet hos 59 invånare i Kallinge i Ronneby kommun. Kopplingen till vattnet från det kommunala vattenverket är tydlig: De som druckit av det kommunala vattnet har högre halter än de som druckit vatten ur egen brunn.Det är dock ingen risk för sjukdom, enligt Kristina Jakobsson, överläkare och verksamhetschef vid arbets- och miljömedicin i Lund.

BT - 11 jun 14 kl. 12:08

Förhöjd gifthalt hos fler i Kallinge

Förhöjda värden av den förbjudna kemikalien PFAS har hittats i blodet hos 59 invånare i Kallinge i Ronneby kommun. Kopplingen till vattnet från det kommunala vattenverket är tydlig: De som druckit av det kommunala vattnet har högre halter än de som druckit vatten ur egen brunn. Det är dock ingen risk för sjukdom, enligt Kristina Jakobsson, överläkare och verksamhetschef vid arbets- och miljömedicin i Lund.

BT - 26 mar 12 kl. 16:02

Just nu: Kallinge/Ronneby-BHC 3-6

Borås Hockey är med i toppen av kvalserien medan Kallinge/Ronneby är särklassig jumbo. Följ matchen via direktrapporteringen här! 47.

BT - 26 mar 12 kl. 16:02

Just nu: Kallinge/Ronneby-BHC 4-6

Borås Hockey är med i toppen av kvalserien medan Kallinge/Ronneby är särklassig jumbo. Följ matchen via direktrapporteringen här! 51.

BT - 26 mar 12 kl. 16:02

Just nu: Kallinge/Ronneby-BHC 3-5

Borås Hockey är med i toppen av kvalserien medan Kallinge/Ronneby är särklassig jumbo. Följ matchen via direktrapporteringen här! 40.

Blekinge Läns tidning - 31 jan 17 kl. 00:01

Övertänd villa i Kallinge

En kraftig brand rasar i en villa i Kallinge utanför Ronneby. Enligt SOS är huset helt övertänt..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Vill ha snabbt beslut för att undvika politiskt vakuum

SD-ledaren Björn Tenland Nurhadis överklagande riskerar att förlama kommunpolitiken. Därför ber nu Karlshamns kommun förvaltningsrätten att agera snabbt..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Kristoffersson siktar mot Svenska rallyt

Världsmästaren i rallycross, Johan Kristoffersson, siktar mot svenska VM-rallyt. Under 2018 vann Kristoffersson såväl rallycross-VM som STCC, men inledde året med svenska rallyt. Nu vill han upprepa upplägget och för andra året i rad köra WRC2-klassen.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Torsås: Hund skulle begravas – hela samhället blev utan vatten

Under måndagen blev hela samhället i Bidalite i Torsås kommun utan vatten. Anledningen var att en fastighetsägare grävde av vattenledningen när en hund skulle begravas. Det rapporterar Barometern.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Ekonomi: Julhandeln kan leda till ekonomisk baksmälla

Totalt spås julhandeln att öka med 3 procent under december 2018. Det visar en sammanställning som Visma gjort av statistik från Kronofogden..

Sydöstran - 1 timme sedan

Avslag på pizzeria överklagas

Bygglov söktes för att öppna pizzeria i en komplementbyggnad på en villafastighet i Näsum. Kommunen avslog ansökan, men mannen har överklagat till länsstyrelsen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Mordförsök på nattklubb – får avtjäna straff på fängelse med högsta säkerhet

Den nu 22-årige blekingebon dömdes till sju år för mordförsök efter att ha knivhuggit en man på nattklubben Statt i januari i år. Nu har Kriminalvården placerat honom på den högst säkerhetsklassade avdelningen när det gäller anstalter i Sverige. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Skjuten med elpistol vid parlamentet i London

Beväpnade poliser har gripit en man innanför grindarna till det brittiska parlamentet i London, enligt nyhetsbyrån Reuters fotograf. Mannen har brottats ned och omringats av poliser med vapen, en av dem med en pistol mot mannens huvud. Den gripne ska också ha skjutits med elpistol.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Rökutveckling i Norra länken i Stockholm

Trafiken genom Norra länken i Stockholm är helt avstängd i båda riktningarna efter rökutveckling i Kosmostunneln. - Räddningstjänsten är på plats och har konstaterat att det är rök på platsen.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

UNHCR: 250 000 kan återvända till Syrien

Närmare 250 000 syriska flyktingar kan komma att återvända till sitt hemland under 2019. Det förutspår FN:s flyktingorgan UNHCR. Många flyktingar har dock problem med resehandlingar och tillgångar som kräver hjälp från landets regering innan de kan återvända, enligt en företrädare för UNHCR i Genève.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Öberg osäker inför veckans tävlingar

Hanna Öberg, som missade helgens sprint och jaktstart i Pokljuka, är fortfarande sjuk och riskerar att missa även tävlingarna i Hochfilzen. Bragdguldsvinnaren har åkt med laget till Österrike, men bor ensam och hennes status inför helgen är osäker. - Det är fortfarande oklart.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.