Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 24 October, 03:32

Sydsvenskan - 20 maj 18 kl. 16:00

Nu ska Falsterbos natur bli mer lättillgängligNytt vindskydd på Nabben ett steg i att göra fågelskådandet och golfandet säkrare..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Falsterbos, Nabben

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu ska Falsterbos, naturbli , mer, lättillgänglig
Nya Wermlands Tidningen - 10 jan 18 kl. 06:00

Lättillgänglig webb

Degerfors kommun lanserar på måndag en ny webbplats. Nu ska uppgifter på hemsidan bli mer lättillgängliga..

Aftonbladet - 27 mar 14 kl. 15:56

Mer humor i politiken för demokratins skull

Karin Adelsköld: Alla vinner om politiken görs mer lättillgänglig.

YA - 15 okt 16 kl. 03:00

Skogar ska bli …mer tillgängliga

I alla kommunens tätorter är det nära till naturen. Nu vill parkförvaltningen göra den mer lättillgänglig och attraktiv..

YLE - 20 mar 14 kl. 04:30

Antibiotika för lättillgängligt

Antibiotika överkonsumeras och är för lättillgänglig, visar en rapport som Världshälsoorganisationen WHO publicerar idag. Rapporten, som WHO gjort i samarbete med universitetet i Antwerpen och Ministeriet för hälsa, välfärd och sport i Nederländerna, har samlat in och analyserat data från 13 länder i Europa och centrala Asien som inte hör till EU. Den informationen jämfördes sedan med data insamlad från EU-länderna, för att skapa en helhetsbild av hur konsumtionen ser ut över hela Europa.

Alingsås tidning - 09 maj 17 kl. 13:55

Stor enighet om mer nära sjukvård

Västra Götalandsregionen kraftsamlar nu, i bred politisk enighet, för en stor omställning av hälso- och sjukvården. Den nära vården ska byggas ut för att avlasta akutsjukhusen. Alla åtta partier i regionstyrelsen står bakom överenskommelsen, som presenterades vid en presskonferens i Vänersborg på tisdagen.

Supermiljöbloggen - 11 sep 14 kl. 21:09

Valspecial: Den bortglömda fiskepolitiken

Vilka partier satsar på fiskepolitiken? Johan Bohlin vid Uppsala universitet har undersökt saken. Slutsatsen är att miljöpartiet, vänsterpartiet och folkpartiet för den tydligaste och mest seriösa fiskepolitiken, medan moderaterna och socialdemokraterna utan tvekan har "fokus på annat håll".

Kristianstadsbladet - 15 aug 14 kl. 11:00

Led ska leda fler till bygden

Foto: Tommy Svensson
Att få se olika sorters landskap på en liten yta, och få med sig en upplevelse av natur och kultur. Det är några saker som ska leda fler besökare till Hovdala vandringsfestival den 21 september.
Under festivalen vandrar man i grupp tillsammans med en guide.

Sydsvenskan - 19 jul 15 kl. 04:00

En vägg av elefantöron

Det regnar mer i Mexiko City idag än när Frida Kahlo levde. Hennes trädgård i det berömda Casa Azul, som numera är ett museum, är inte densamma nu som då. Men något som fortfarande finns kvar är växter av tarosläktet.

Kristianstadsbladet - 28 feb 13 kl. 10:02

Lättsam opera ingen lätt lek

Ta en relativt ung men innovativ och flerfaldigt prisad stads-orkester. Lägg till en tenor från den brittiska nationaloperan och en fingerfärdig konsertpianist från Helsingborg och vi har den klassiska musikens framtid. Nu på exklusiv Sverigeturné.

Cornucopia - 06 sep 18 kl. 10:30

Galdhöpiggen - Nordens högsta topp

Igår passade jag på att ta Galdhöpiggens topp, Nordens högsta bergstopp, vilket var en bra repetitionspromenad efter Mont Blanc för två veckor sedan. Man kan fundera på om inte Galdhöpiggen framöver kommer locka fler än Kebnekaises sydtopp, som trots allt inte längre är högst ens i Sverige.
Bloggar- och författarjäveln på Galthöpiggens topp 2 469 meter över havet.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Saab inleder ubåtssamarbete

Försvarsföretaget Saab inleder ett samarbete med det nederländska varvet Damen Shipyards Group. Företagen vill utveckla en ubåt som ska kunna ersätta nederländernas nuvarande Walrussklass, rapporterar Corren. "Svensk modulär konstruktion och produktion.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

FN varnar för utbredd svält i Jemen

– Den finns nu en tydlig och konkret fara för att en omfattande svältkatastrof kommer att drabba Jemen, säger FN:s humanitära chef Mark Lowcock. Han uppmanar till ett humanitärt motiverat eldupphör, kring distributionen av livsmedelshjälp. – Parterna i.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

”Maffians bankir” släppt ur häktet efter ett och ett halvt år

”Kanske den längsta häktningstiden någonsin för ett ekobrott.”.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Fler människor på väg mot Mexiko

Fler människor från Centralamerika är på väg mot Mexikos gräns. En migrantkaravan, där fler än tusen personer ingår, som startade i Honduras vandrar nu genom Guatemala. Andra grupper går nu genom Mexiko för att komma till USA.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Hammarbystjärnan korsbandsskadad

Det var redan klart att förstemålvakten Johan Wiland är borta för resten av säsongen på grund av en axelskada. Nu har tabelltrean Hammarby drabbats av nästa avbräck i fotbollsallsvenskans slutspurt. Mittfältsstjärnan Junior blev skadad i mötet med Malmö.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Olycksminuter sänkte Hults AEK Aten

Hemma i Bundesliga har giganten Bayern München öppnat säsongen med två överraskande förluster. Bättre fungerar det i Champions League. Bayern malde ned AEK Aten, vann med 2–0 och är på god väg mot åttondelsfinal.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Insamling för skadad kvinna har gett 300 000

För elva år sedan blev en tonårsflicka i Lidköping svårt skadad på en idrottslektion när hon hamnade under en tung madrass. Nu har hennes vänner samlat in mer än 300 000 kronor för att bekosta specialistvård i Spanien, skriver Skövde Nyheter. Flickan fi.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Kvinna kolliderade med stolpe – misstänks för berusning

En kvinna i 70-årsåldern körde in i en stolpe på Falsterbovägen i Falsterbo under tisdagskvällen..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Ny bollsport även för barn

Lödde Padelclubs unika koncept lockar små spelare..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Åklagaren kräver 10 års fängelse för Glumslövskokainet

Försvaret starkt kritiskt mot kvaliteten på brottsutredningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.