Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 23 January, 02:42

Sydsvenskan - 20 maj 18 kl. 16:00

Nu ska Falsterbos natur bli mer lättillgängligNytt vindskydd på Nabben ett steg i att göra fågelskådandet och golfandet säkrare..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Falsterbos, Nabben

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu ska Falsterbos, naturbli , mer, lättillgänglig
Nya Wermlands Tidningen - 10 jan 18 kl. 06:00

Lättillgänglig webb

Degerfors kommun lanserar på måndag en ny webbplats. Nu ska uppgifter på hemsidan bli mer lättillgängliga..

Aftonbladet - 27 mar 14 kl. 15:56

Mer humor i politiken för demokratins skull

Karin Adelsköld: Alla vinner om politiken görs mer lättillgänglig.

YA - 15 okt 16 kl. 03:00

Skogar ska bli …mer tillgängliga

I alla kommunens tätorter är det nära till naturen. Nu vill parkförvaltningen göra den mer lättillgänglig och attraktiv..

YLE - 20 mar 14 kl. 04:30

Antibiotika för lättillgängligt

Antibiotika överkonsumeras och är för lättillgänglig, visar en rapport som Världshälsoorganisationen WHO publicerar idag. Rapporten, som WHO gjort i samarbete med universitetet i Antwerpen och Ministeriet för hälsa, välfärd och sport i Nederländerna, har samlat in och analyserat data från 13 länder i Europa och centrala Asien som inte hör till EU. Den informationen jämfördes sedan med data insamlad från EU-länderna, för att skapa en helhetsbild av hur konsumtionen ser ut över hela Europa.

Alingsås tidning - 09 maj 17 kl. 13:55

Stor enighet om mer nära sjukvård

Västra Götalandsregionen kraftsamlar nu, i bred politisk enighet, för en stor omställning av hälso- och sjukvården. Den nära vården ska byggas ut för att avlasta akutsjukhusen. Alla åtta partier i regionstyrelsen står bakom överenskommelsen, som presenterades vid en presskonferens i Vänersborg på tisdagen.

DN - 18 dec 18 kl. 14:33

Surfplattor ger sköterskor på Karolinska mer tid till patienterna

Innovativ teknik förväntas förändra vården i grunden och göra den mer patientsäker, lättillgänglig och effektiv. På akuten på Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge ger surfplattor sköterskorna mer tid till patienterna. Mottagningen har även ambitionen att bli ledande på att förebygga trycksår.

Supermiljöbloggen - 11 sep 14 kl. 21:09

Valspecial: Den bortglömda fiskepolitiken

Vilka partier satsar på fiskepolitiken? Johan Bohlin vid Uppsala universitet har undersökt saken. Slutsatsen är att miljöpartiet, vänsterpartiet och folkpartiet för den tydligaste och mest seriösa fiskepolitiken, medan moderaterna och socialdemokraterna utan tvekan har "fokus på annat håll".

Kristianstadsbladet - 15 aug 14 kl. 11:00

Led ska leda fler till bygden

Foto: Tommy Svensson
Att få se olika sorters landskap på en liten yta, och få med sig en upplevelse av natur och kultur. Det är några saker som ska leda fler besökare till Hovdala vandringsfestival den 21 september.
Under festivalen vandrar man i grupp tillsammans med en guide.

Sydsvenskan - 19 jul 15 kl. 04:00

En vägg av elefantöron

Det regnar mer i Mexiko City idag än när Frida Kahlo levde. Hennes trädgård i det berömda Casa Azul, som numera är ett museum, är inte densamma nu som då. Men något som fortfarande finns kvar är växter av tarosläktet.

Kristianstadsbladet - 28 feb 13 kl. 10:02

Lättsam opera ingen lätt lek

Ta en relativt ung men innovativ och flerfaldigt prisad stads-orkester. Lägg till en tenor från den brittiska nationaloperan och en fingerfärdig konsertpianist från Helsingborg och vi har den klassiska musikens framtid. Nu på exklusiv Sverigeturné.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

FBI: "Kan inte betala informatörer"

Agenter inom den amerikanska federala polisen FBI klagar på att nedstängningen av delar av den amerikanska statsapparaten påverkar deras arbete. Agenter kan inte betala informatörer, under täckmantel köpa narkotika inför tillslag, eller förnya sina egna.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Bulgarien planerar sluta sälja investerarpass

Bulgarien planerar att sätta stopp för möjligheten för välbeställda utländska medborgare att köpa medborgarskap i landet i utbyte mot investeringar. Justitiedepartementet i Sofia säger – dagen efter att EU-kommissionen varnat för att organiserad brottsl.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Larm om stor smäll i Kista

En stor smäll har hörts i Kista i nordvästra Stockholm. Enligt SOS Alarm ska explosionen ha skett inomhus, och vittnen uppger att det lät som en bomb. – Larmet var att det skett en stor smäll.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Kraftigt ned på Wall Street

Handel öppnade nedåt på USA-börserna och fallet förstärktes sedan. Sänkt global tillväxtprognos från Internationella valutafonden och svaga BNP-siffror från Kina bidrog till pessimismen. Wall Street bröt därmed en fyra dagar lång uppgång.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Fem personer gripna – hade ”större mängder” tobak i bilen

Personerna är misstänkta för brott mot punktskattelagen..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Liberty har lagt miljardbud på Millicom

Telekombolaget Liberty Latin America har lagt ett bud på 7,6 miljarder dollar, motsvarande 68,5 miljarder kronor, på den luxemburgska teleoperatören Millicom. Det rapporterar Bloomberg enligt Dagens industri. Budet uppges bestå av hälften kontanter och.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Olofsson firade med mål och seger

Värmlänningen Johan Olofsson trivs i Skåne och har skrivit på ett nytt kontrakt med Malmö. Det firade 24-åringen med ett mål och en framspelning när skåningarna slog Djurgården med 3–1 hemma. Inför SHL-mötet med Djurgården kom nyheten att Johan Olofsson.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Vanligt med tarmbakterier i färsk kyckling

Det är vanligt att det finns campylobacter i färsk kyckling som säljs i butik. Av 100 tagna prover var 61 procent positiva för bakterien campylobacter, visar en ny undersökning av Livsmedelsverket. – Det är ganska mycket.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Lårskadade Dele Alli borta till mars

Engelske landslagsmittfältaren Dele Alli får göra anfallaren Harry Kane sällskap på rehabiliteringsträningarna. Dele Alli är den senaste i raden av tongivande spelare som hamnat på Tottenhams skadelista. Han sträckte sig i låret i slutet av segermatchen.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Göteborgsstjärnan som har MFF:s gräsöde i sina händer

"På sikt kommer alla allsvenska lag att ha hybridgräs – inte konstgräs.".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.