DN > Inrikes

Sunday, 19 August, 12:07

Liknande nyheter

Taggar: Två, avlidnai , singelolyckani , Åsele
Västerbottens Folkblad - 08 mar 16 kl. 21:33

Socialdemokraterna stödjer Åsele Kraft-köp

Socialdemokraterna i Åsele stödjer ett beslut att köpa Åsele Kraft och Åsele Elnät AB. Det meddelade de i kväll. Socialdemokraterna i Åsele stödjer ett köp av Åsele Kraft.

Västerbottens Folkblad - 14 mar 16 kl. 19:16

Åsele kommun köper Åsele Kraft

Åsele kommun köper Åsele Kraft AB och Åsele Elnät AB för 48,5 miljoner kronor. Det står klart efter kvällens fullmäktige. Kvällens fullmäktige avhandlades på en timme.

Kristianstadsbladet - 18 sep 13 kl. 07:30

Avlidna kan hanteras av vaktmästare

Regionservice hanterar städ och transporter åt Region Skåne. Nu kan de även få hantera de avlidna och bårhusen.
Förslag finns om att Regionservice ska ta över bårhusen vid Skånes fyra största sjukhus, däribland Kristianstad, från Labmedicin vid nyår.

YLE - 18 okt 13 kl. 16:41

Polisen: Avlidna transporteras under ovärdiga former

Långa transporter av avlidna kommer att bli allmännare i framtiden, då obduktioner utförs på allt färre ställen. Men liktransporter dras ofta med allvarliga brister - de döda behandlas ovärdigt, och kan till exempel få göra resan på skåpbilens golv. De närmaste åren ska Institutet för hälsa och välfärd (THL) minska antalet rättsmedicinska obduktionslokaler i landet till fem.

Västerbottens Folkblad - 13 nov 13 kl. 17:25

Anmäler uteblivna hälsokontroller i Åsele

När Åsele Gård AB tar emot ett ensamkommande barn till Åsele ska en hälsoundersökning göras. Sedan i augusti har detta inte kunnat genomföras på Åsele vårdcentral. Nu gör Åsele Gård en Lex Sarah-anmälan..

Västerbottens Folkblad - 27 mar 15 kl. 21:15

Åsele årets berättarkommun

Åsele kommun blir årets berättarkommun under 2015. – Det känns väldigt utmanande och stimulerande att nu ta vid, säger Brage Sundberg (ÅP), kommunalråd i Åsele. Åsele tar över stafettpinnen som årets berättarkommun från Lycksele.

Västerbottens Folkblad - 06 jan 16 kl. 23:00

Politiker ifrågasätter köp av Åsele Kraft

Har Åsele kommun råd att köpa och driva Åsele Kraft? Den frågan ställer flera politiker i Åsele i en skrivelse. – Frågan är berättigad men svaret finns inte, skriver de.

Västerbottens Folkblad - 30 mar 17 kl. 10:56

Åsele petad som hundtätaste kommun i landet

Åsele är inte längre landets hundtätaste kommun, enligt ny statistik från Jordbruksverket. Toppar listan gör Härjedalen, med Åsele på andra plats. Enligt Jordbruksverkets statistik som nyhetsbyrån Siren har sammanställt har Härjedalen 250 hundar per tusen invånare, vilket petar ned Åsele på andra plats på listan över Sveriges hundtätaste kommun.

Västerbottens Folkblad - 21 jul 13 kl. 11:22

Våldtäktsförsök i Åsele

Under natten skedde bland annat ett våldtäktsförsök i Åsele där Åsele marknad pågår. Anmälan om att ett våldtäktsförsök ägt rum i Åsele inkom till polisen [...].

Västerbottens Folkblad - 29 jun 14 kl. 16:05

[PLUS] Dussintalet plan gick in för landning i Söråsele

I lördags var det premiär för Åsele Airborn, ett fly-in på Söråsele camping och Åsele flygfält, där....

Fler nyheter från DN

DN - 15 timmar sedan

Två män fastnade på Kebnekaise - en upplockad av helikopter

Två män har under lördagseftermiddagen fastnat på Kebnekaise. Fjällräddare och helikopter arbetar nu med att hjälpa männen ned. .

DN - 20 timmar sedan

Horace Engdahl: Sara Danius bryter brevhemligheten

Sara Danius ifrågasätter i Sommar i P1 varför ledamoten Horace Engdahl gjorde en “tvärvändning” efter att han berömt hennes arbete med att starta en advokatutredning kring den så kallade Kulturprofilen. Engdahl skriver i en kommentar till DN att han “ångrade” sig och senare “tog tillbaka alltsammans”..

DN - Igår: 07:16

Skottlossning mot klubb i Malmö

På lördagsmorgonen larmade flera personer polis efter att ha hört skottljud vid en nattklubb i centrala Malmö. Någon har skjutit mot fasaden med ett skarpt vapen, enligt polisen. .

DN - Igår: 06:32

Årets torka värst hittills för mjölkbönder

NORRA KVINNEBY. Skörden blir inte ens hälften mot normalt och vattnet är slut.  Med 400 nötdjur, brist på foder och vatten är 2018 det värsta året hittills för lantbrukarfamiljen Olsson på Öland.

DN - Igår: 16:49

Kammarrätten avslår Kungälvs begäran att stoppa NMR

Kammarrätten i Göteborg avslår Kungälvs kommun begäran om att tills vidare stoppa den nazistiska organisationen NMR från att hålla sammankomster i Kungälv..

DN - Igår: 15:25

Häktningsförhandling mot man misstänkt för bilbränderna

Häktningsförhandlingar ska inledas på fredagseftermiddagen i Göteborgs tingsrätt mot den 20-årige man som misstänks för inblandning i bilbränderna vid Frölunda Torg i måndagskväll..

DN - I förrgår: 11:18

SD:s valtält i Göteborg brann – misstänks vara anlagd

Sverigedemokraternas valtält i Kungsparken, Göteborg, har brunnit i natt. Polisen misstänker att branden var anlagd. – Vittnen såg ett tiotal svartklädda personer vid tältet strax innan branden, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Göteborg.

DN - I förrgår: 15:30

En person häktad för bilbränder i Västsverige

En av de två unga männen som anhölls efter bilbränderna i Västra Frölunda har nu släppts. Medan den andra mannen har begärts häktad. Det bekräftar åklagaren för DN.

DN - I förrgår: 14:13

Beslut om gymnasielagen väntas i slutet av september

Ett beslut gällande den så kallade gymnasielagen väntas komma i slutet av september. Det meddelar Migrationsöverdomstolen. – Någon form av beslut borde kunna komma i slutet av september, säger kammarrättsråd Karin Benson till DN.

DN - I förrgår: 14:10

Löfven samlar sin regering i Harpsund

HARPSUND. Med drygt tre veckor kvar till valet samlas på torsdagen den nuvarande regeringen för sista gången för traditionsenliga budgetöverläggningar och kräftskiva på Harpsund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.