DN > Inrikes

Monday, 22 October, 03:47

DN - 20 maj 18 kl. 15:12

Två avlidna i singelolyckan i ÅseleTvå personer har avlidit sedan bilen de färdades i voltat, skriver Västerbottens-Kuriren. Olyckan inträffade vid 18-tiden på lördagskvällen på väg 90 i Åsele nära Hälla i Västerbotten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Åsele, Västerbottens-Kuriren, Hälla, Västerbotten

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, avlidnai , singelolyckani , Åsele
Västerbottens Folkblad - 08 mar 16 kl. 21:33

Socialdemokraterna stödjer Åsele Kraft-köp

Socialdemokraterna i Åsele stödjer ett beslut att köpa Åsele Kraft och Åsele Elnät AB. Det meddelade de i kväll. Socialdemokraterna i Åsele stödjer ett köp av Åsele Kraft.

Västerbottens Folkblad - 14 mar 16 kl. 19:16

Åsele kommun köper Åsele Kraft

Åsele kommun köper Åsele Kraft AB och Åsele Elnät AB för 48,5 miljoner kronor. Det står klart efter kvällens fullmäktige. Kvällens fullmäktige avhandlades på en timme.

Kristianstadsbladet - 18 sep 13 kl. 07:30

Avlidna kan hanteras av vaktmästare

Regionservice hanterar städ och transporter åt Region Skåne. Nu kan de även få hantera de avlidna och bårhusen.
Förslag finns om att Regionservice ska ta över bårhusen vid Skånes fyra största sjukhus, däribland Kristianstad, från Labmedicin vid nyår.

YLE - 18 okt 13 kl. 16:41

Polisen: Avlidna transporteras under ovärdiga former

Långa transporter av avlidna kommer att bli allmännare i framtiden, då obduktioner utförs på allt färre ställen. Men liktransporter dras ofta med allvarliga brister - de döda behandlas ovärdigt, och kan till exempel få göra resan på skåpbilens golv. De närmaste åren ska Institutet för hälsa och välfärd (THL) minska antalet rättsmedicinska obduktionslokaler i landet till fem.

Västerbottens Folkblad - 13 nov 13 kl. 17:25

Anmäler uteblivna hälsokontroller i Åsele

När Åsele Gård AB tar emot ett ensamkommande barn till Åsele ska en hälsoundersökning göras. Sedan i augusti har detta inte kunnat genomföras på Åsele vårdcentral. Nu gör Åsele Gård en Lex Sarah-anmälan..

Västerbottens Folkblad - 27 mar 15 kl. 21:15

Åsele årets berättarkommun

Åsele kommun blir årets berättarkommun under 2015. – Det känns väldigt utmanande och stimulerande att nu ta vid, säger Brage Sundberg (ÅP), kommunalråd i Åsele. Åsele tar över stafettpinnen som årets berättarkommun från Lycksele.

Västerbottens Folkblad - 06 jan 16 kl. 23:00

Politiker ifrågasätter köp av Åsele Kraft

Har Åsele kommun råd att köpa och driva Åsele Kraft? Den frågan ställer flera politiker i Åsele i en skrivelse. – Frågan är berättigad men svaret finns inte, skriver de.

Västerbottens Folkblad - 30 mar 17 kl. 10:56

Åsele petad som hundtätaste kommun i landet

Åsele är inte längre landets hundtätaste kommun, enligt ny statistik från Jordbruksverket. Toppar listan gör Härjedalen, med Åsele på andra plats. Enligt Jordbruksverkets statistik som nyhetsbyrån Siren har sammanställt har Härjedalen 250 hundar per tusen invånare, vilket petar ned Åsele på andra plats på listan över Sveriges hundtätaste kommun.

Västerbottens Folkblad - 21 jul 13 kl. 11:22

Våldtäktsförsök i Åsele

Under natten skedde bland annat ett våldtäktsförsök i Åsele där Åsele marknad pågår. Anmälan om att ett våldtäktsförsök ägt rum i Åsele inkom till polisen [...].

Västerbottens Folkblad - 29 jun 14 kl. 16:05

[PLUS] Dussintalet plan gick in för landning i Söråsele

I lördags var det premiär för Åsele Airborn, ett fly-in på Söråsele camping och Åsele flygfält, där....

Fler nyheter från DN

DN - 17 timmar sedan

Godståg och bil i kollision

Ett godståg och en personbil har kolliderat i Kimstad utanför Norrköping, skriver Räddningstjänsten Östra Götaland på sin hemsida..

DN - Igår: 19:20

Stort mörkertal bland svenskar som betalar för att se övergrepp på barn

Filippinerna har de senaste åren utvecklats till det enskilt mest utsatta landet för västerländska pedofilers beställningar av sexuella barnövergrepp. Polisen varnar nu för att övergreppen sprider sig till Kenya, Kambodja, Vietnam, Thailand och andra länder..

DN - I förrgår: 00:00

14-åring medger misshandel av dödad hemlös

En 14-årig pojke som är misstänkt för att vara inblandad i mordet på en hemlös man i Huskvarna har erkänt att han varit med och misshandlat mannen, skriver Aftonbladet. .

DN - I förrgår: 21:32

Glädjen över att kvinnorna räddades överskuggade kalla kriget

Under rubriken ”Helt otroligt att vi lever” beskrev DN de båda unga kvinnornas upplevelser på Ålands hav i november 1984. Rapporteringen andas ingenting av samband med det kalla krig som då ännu pågick. Det var det ”mirakulösa” i räddningsinsatsen som lyftes fram..

DN - I förrgår: 13:59

Aktivist åtalas för brott mot luftfartslagen

Aktivisten Elin Ersson, som stoppade en utvisning till Afghanistan genom att vägra sätta sig ned i flygplansstolen, åtalas för brott mot luftfartslagen..

DN - I förrgår: 11:53

Poliser anmälda efter möhippa

Två poliser i Bergslagen har anmälts för vapenbrott, olovligt brukade av polisfordon och tjänstefel i samband med en möhippa i våras, rapporterar P4 Örebro..

DN - I förrgår: 06:08

Felaktiga svar på cellprover skickades ut

Omkring 100 kvinnor i Stockholm och på Gotland fick fel svar på gynekologiska cellprov gjorda 2016 och 2017, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

DN - 18 okt 18 kl. 20:04

Bytte till lärartjänst i grundskolan för att få högre lön

De lämnade sina jobb på lärarutbildningen vid Stockholms universitet och började på en grundskola i Huddinge. Chansen att testa det de lärt ut lockade, men det handlade också om pengar.  – Jag fick en lönehöjning som jag är mycket nöjd med, säger Lena Thelander..

DN - 18 okt 18 kl. 20:04

Högskolorna dräneras på mattelärare

Konkurrensen om lärare i matematik dränerar lärarutbildningarna på kompetens. När grundskolor och gymnasieskolor betalar mer i lön får högskolorna svårt att rekrytera och behålla lärare som undervisar blivande ­lärare. – Förödande, säger Per Berggren, ordförande i Sveriges matematiklärarförening..

DN - 16 okt 18 kl. 21:22

Hjärtsjuke Ahmad nekades transplantation - avled

Svårt hjärtsjuke Ahmads utvisningsbesked revs upp av Migrationsdomstolen. En vecka senare avled han. – Ahmads död understryker det vi sagt tidigare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.