DN > Inrikes

Monday, 18 June, 07:57

DN - 20 maj 18 kl. 15:12

Två avlidna i singelolyckan i ÅseleTvå personer har avlidit sedan bilen de färdades i voltat, skriver Västerbottens-Kuriren. Olyckan inträffade vid 18-tiden på lördagskvällen på väg 90 i Åsele nära Hälla i Västerbotten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Åsele, Västerbottens-Kuriren, Hälla, Västerbotten

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, avlidnai , singelolyckani , Åsele
Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Linnéa Lindberg tycker att Åsele är på rätt väg

Efter valet 2014 har det hänt mycket inom politiken i Åsele. Det blev en tuff start på....

Västerbottens Folkblad - 08 mar 16 kl. 21:33

Socialdemokraterna stödjer Åsele Kraft-köp

Socialdemokraterna i Åsele stödjer ett beslut att köpa Åsele Kraft och Åsele Elnät AB. Det meddelade de i kväll. Socialdemokraterna i Åsele stödjer ett köp av Åsele Kraft.

Västerbottens Folkblad - 14 mar 16 kl. 19:16

Åsele kommun köper Åsele Kraft

Åsele kommun köper Åsele Kraft AB och Åsele Elnät AB för 48,5 miljoner kronor. Det står klart efter kvällens fullmäktige. Kvällens fullmäktige avhandlades på en timme.

Kristianstadsbladet - 18 sep 13 kl. 07:30

Avlidna kan hanteras av vaktmästare

Regionservice hanterar städ och transporter åt Region Skåne. Nu kan de även få hantera de avlidna och bårhusen.
Förslag finns om att Regionservice ska ta över bårhusen vid Skånes fyra största sjukhus, däribland Kristianstad, från Labmedicin vid nyår.

YLE - 18 okt 13 kl. 16:41

Polisen: Avlidna transporteras under ovärdiga former

Långa transporter av avlidna kommer att bli allmännare i framtiden, då obduktioner utförs på allt färre ställen. Men liktransporter dras ofta med allvarliga brister - de döda behandlas ovärdigt, och kan till exempel få göra resan på skåpbilens golv. De närmaste åren ska Institutet för hälsa och välfärd (THL) minska antalet rättsmedicinska obduktionslokaler i landet till fem.

Västerbottens Folkblad - 13 nov 13 kl. 17:25

Anmäler uteblivna hälsokontroller i Åsele

När Åsele Gård AB tar emot ett ensamkommande barn till Åsele ska en hälsoundersökning göras. Sedan i augusti har detta inte kunnat genomföras på Åsele vårdcentral. Nu gör Åsele Gård en Lex Sarah-anmälan..

Västerbottens Folkblad - 27 mar 15 kl. 21:15

Åsele årets berättarkommun

Åsele kommun blir årets berättarkommun under 2015. – Det känns väldigt utmanande och stimulerande att nu ta vid, säger Brage Sundberg (ÅP), kommunalråd i Åsele. Åsele tar över stafettpinnen som årets berättarkommun från Lycksele.

Västerbottens Folkblad - 06 jan 16 kl. 23:00

Politiker ifrågasätter köp av Åsele Kraft

Har Åsele kommun råd att köpa och driva Åsele Kraft? Den frågan ställer flera politiker i Åsele i en skrivelse. – Frågan är berättigad men svaret finns inte, skriver de.

Västerbottens Folkblad - 30 mar 17 kl. 10:56

Åsele petad som hundtätaste kommun i landet

Åsele är inte längre landets hundtätaste kommun, enligt ny statistik från Jordbruksverket. Toppar listan gör Härjedalen, med Åsele på andra plats. Enligt Jordbruksverkets statistik som nyhetsbyrån Siren har sammanställt har Härjedalen 250 hundar per tusen invånare, vilket petar ned Åsele på andra plats på listan över Sveriges hundtätaste kommun.

Västerbottens Folkblad - 21 jul 13 kl. 11:22

Våldtäktsförsök i Åsele

Under natten skedde bland annat ett våldtäktsförsök i Åsele där Åsele marknad pågår. Anmälan om att ett våldtäktsförsök ägt rum i Åsele inkom till polisen [...].

Fler nyheter från DN

DN - 13 timmar sedan

Fakta i frågan: Har barngrupperna i förskolan blivit större?

Barngrupperna minskar i förskolan, men de flesta är ändå större än vad Skolverkets riktmärken anger. Samtidigt saknar en växande andel av förskolans personal utbildning för att arbeta med barn..

DN - 19 timmar sedan

Svensk omkom i fallskärmsolycka i Norge

En person omkom på lördagen vid fjället Katthammaren i norska Møre og Romsdal efter ett så kallat basejump, hopp med fallskärm från en fast punkt på hög höjd. Enligt Aftonbladet är den omkomna en svensk kvinna i 30-årsåldern..

DN - 22 timmar sedan

Länstrafiken i Uppsala står stilla

All busstrafik med regionbussarna, UL, har stoppats sedan ett fel upptäckts i bussarnas larmsystem..

DN - 22 timmar sedan

Bostadshus skadat vid explosion

En villa skadades i samband med en explosion på Håkanstorpsvägen i Malmö i natt. Huset fick bland annat skador på fasaden och tre fönster..

DN - Igår: 06:36

Två anhållna för grova hot i Hagfors

Tre personer greps i värmländska Hagfors under lördagskvällen sedan polisen fått larm om att de riktat vapen mot andra, skriver Nya Wermlands-Tidningen..

DN - Igår: 14:01

Säpochefen: Ryssland, Kina, Iran mest aktiva här

Tre länder bedriver särskilt aktiv underrättelseverksamhet i Sverige, enligt chefen för Säkerhetspolisen Klas Friberg: Ryssland, Kina och Iran..

DN - I förrgår: 19:47

Man fälls för sexmeddelande till Linnéa Claeson

I mars förra året anmälde handbollsspelaren och opinionsbildaren Linnéa Claeson ett mejl innehållande hot om våldtäkt och bifogade bilder på erigerade penisar. För första gången har en av hennes anmälningar nu också lett till en fällande dom..

DN - I förrgår: 19:31

Kraftig brand på avfallsanläggning

Det brinner just nu i en större avfallshög på Fortum waste solution, tidigare Sakab i Kvarntorp, i Kumla kommun, med giftig rökutveckling som följd..

DN - I förrgår: 16:09

Alla vägar bär till integrationspolitiken

På Järvaveckan har det hittills handlat om integration och migration, även om partierna försökt styra in frågorna på sina traditionella områden, berättade Karin Eriksson i Studio DN. Hanna Fahl programledde. .

DN - I förrgår: 11:35

Sänkta straff i jaktbrottshärva

LULEÅ. De huvudåtalade i den stora jakthärvan får fängelsestraffen kortade i hovrätten. Rätten ogillar bland annat åtalet i ett fall av björnjakt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.