Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 11 December, 14:11

Liknande nyheter

Taggar: Anhållenför , mordet, Kroksbäck, förhörs
Skånskan - 01 jun 18 kl. 15:37

Anhållen för mord – släppt

Malmö Den 23-årige man som i onsdags anhölls misstänkt för mordet på en 30-åring i Kroksbäck den 19 maj är inte längre anhållen.
– Personen som suttit frihetsberövad misstänkt för mordet är släppt på fri fot. Beslutet är mitt.

Skånskan - 11 okt 16 kl. 19:45

51-åring anhållen för mordet på Jacob

LÅNGARÖD Mordet på 24-årige Jacob Tillman, som hittades mördad och nedsänkt i en brunn i Långaröd i augusti, kan vara på väg att klaras upp. En 51-årig man har anhållits som skäligen misstänkt för mordet.
– Det är början på en stor befrielse, säger Jacob Tillmans pappa till SkD.

Sydsvenskan - 30 jun 15 kl. 11:56

En man anhållen för granatattack

En 25-årig man har gripits och anhållits misstänkt för inblandning i attacken med två handgranater mot ett flerfamiljshus i Malmöområdet Kroksbäck på midsommardagen. Mannen, som tidigare var anhållen i sin frånvaro, misstänks för försök till mord samt allmänfarlig ödeläggelse och greps under måndagen.I ärendet sitter sedan tidigare en 19-årig man häktad misstänkt för grovt olaga hot.

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 15 kl. 11:56

En man anhållen för granatattack

En 25-årig man har gripits och anhållits misstänkt för inblandning i attacken med två handgranater mot ett flerfamiljshus i Malmöområdet Kroksbäck på midsommardagen. Mannen, som tidigare var anhållen i sin frånvaro, misstänks för försök till mord samt allmänfarlig ödeläggelse och greps under måndagen.I ärendet sitter sedan tidigare en 19-årig man häktad misstänkt för grovt olaga hot.

BT - 19 jul 14 kl. 06:59

Kvinna anhållen för mord

En 42-årig kvinna sitter anhållen på sannolika skäl misstänkt för att ha mördat en kvinna som hittades död i en bostad i Härnösand, enligt poliskällor. Sannolika skäl är den starkare misstankegraden. Kvinnan greps i bostaden på fredagskvällen, och det misstänkta mordet har förmodligen skett någon gång under eftermiddagen eller kvällen.

BT - 19 jul 14 kl. 06:59

42-årig kvinna anhållen för mord

En 42-årig kvinna sitter anhållen på sannolika skäl misstänkt för att ha mördat en kvinna som hittades död i en bostad i Härnösand. Sannolika skäl är den starkare misstankegraden. Kvinnan greps i bostaden på fredagskvällen, och det misstänkta mordet har förmodligen skett någon gång under eftermiddagen eller kvällen.

Skånskan - 09 okt 18 kl. 14:27

Man anhållen i sin frånvaro för mord

Malmö En 27-åring är anhållen i sin frånvaro misstänkt för anstiftan och försök till mordet på en 30-årig man som inträffade på Docentgatan i februari.30-åringen sköts till döds den 2 februari vid 20-tiden på kvällen på Docentgatan. Mannen hittades skottskadad på en parkeringsplats och fördes omgående till sjukhus.

Expressen - 25 jun 13 kl. 12:52

Make också anhållen för Husby-mordet

För två veckor sedan anhölls en 60-årig kvinna misstänkt för det 25 år gamla mordet på Jan Kjellgren, 43, i Husby. Nu är även hennes 65-årige make anhållen misstänkt för inblandning i mordet. ?

BT - 12 maj 14 kl. 15:16

Man anhållen i Markovicutredning

En man har anhållits misstänkt för medhjälp till mordet på den kriminelle tidigare porrklubbsägaren Mille Markovic. Det handlar om en 54-årig man som är misstänkt för medhjälp till mord. Han greps i dag på morgonen efter att ha varit anhållen i sin frånvaro.

GT - 02 mar 16 kl. 10:51

Anhållen för mordet i Partille har friats

Mannen som först anhölls i sin frånvaro misstänkt för mordet i Partille och sedan greps vid en trafikolycka har friats från mordmisstankarna. – Han är inte längre anhållen misstänkt för mordet, säger polisens presstalesman Peter Adlersson. .

Skånskan - 15 mar 17 kl. 11:29

Misstänkt för mord anhållen

malmö Efter nästan ett års utredning sitter nu en 44-årig man anhållen för mordet på Gymnasistgatan i april 2016.
Mannen greps under tisdagsförmiddagen. ERWP.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Åtalas för grov våldtäkt på hotell

Två män åtalas för att ha våldtagit en 16-årig flicka i Malmö i augusti. Våldtäkten ska ha skett på ett hotellrum i centrala Malmö, och de båda männen, 21 och 22 år gamla, ska ha filmat övergreppen och sedan spridit filmen. Männen ska ha turats om att f.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Anlagd brand släcktes på Tunaskolan

Lärare och vaktmästare två pappersdukshållare som någon tänt eld på..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Fortsatt trögt på FN:s klimatmöte

FN:s klimatmöte i Katowice i Polen går nu in på slutvarvet – men arbetet går inte så snabbt som man hoppats. På tisdagen anlände ländernas ministrar vilket innebär att högnivåförhandlingarna nu har startat – men de lär få ett hårt jobb med att få ihop e.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Madrid hotar sätta in polis i Katalonien

Om inte Kataloniens regionala polis upprätthåller lag och ordning kan Spaniens regering komma att sätta in nationell polis i regionen. Det skriver inrikesminister Fernando Grande-Marlaska i ett brev till sin motsvarighet i regionregeringen i Barcelona..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Försäkringskassan i centrala Malmö stängt på grund av inbrott

Skatteverket och Försäkringskassan på Kattsundsgatan i Malmö har drabbats av inbrott..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Stridande parter i Jemen ska utväxla fångar

De stridande parterna i kriget i Jemen har överlämnat sina respektive listor på de fångar som ska släppas på båda sidor. Det meddelar delegaterna vid de pågående samtalen utanför Rimbo norr om Stockholm, enligt Reuters. Sammanlagt rör det sig om runt 15.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Klart: Haak med i EM-kvaltruppen

I början av januari spelar Sveriges volleybolldamer två avgörande EM-kvalmatcher. Matcherna krockar med storstjärnan Isabelle Haaks ligaspel i Italien och Haak har tidigare sagt till TT att "det är en väldigt svår situation". Men när den slutgiltiga tru.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Marta gör avtryck i Maracaña

Marta har gjort stora avtryck i fotbollen genom åren. Nu har den brasilianska fotbollsstjärnan även satt permanenta spår i arenan Maracaña i Rio de Janeiro. 32-åringen har valts in i Maracañas Hall of Fame och fick därmed sätta sina fotavtryck i lila le.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

HD ändrar dom – fängelse för Surahammarmord

Högsta domstolen dömer en man i 30-årsåldern till 16 års fängelse för mord på en kvinna i Surahammar i augusti 2017, enligt Sveriges radio Västmanland. HD går därmed emot tidigare instanser, där mannen dömdes till rättspsykiatrisk vård. Det var den 1 au.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Europeisk filmutmärkelse till Esmaili

Svenske Ardalan Esmaili är en av tio skådespelare som utsetts till "shooting star" av European Film Promotions. Esmaili lyfts bland annat fram av juryn för sin roll i Milad Alamis dansk-svenska film "Charmören". De tio skådespelarna presenteras i olika.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.