DN > Utrikes

Saturday, 23 June, 12:14

DN - 20 maj 18 kl. 12:06

Skottlands ledare flaggar för möjlig ny omröstning om självständighetNär en Brexituppgörelse börjar bli klar och det är tydligare vilket förhållande Storbritannien ska ha med EU vill Skottlands försteminister Nicola Sturgeon börja fundera på en ny folkomröstning om självständighet. Det sade hon i en intervju på söndagen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Brexituppgörelse, Storbritannien, EU, Skottlands, Nicola Sturgeon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skottlands, ledare, flaggarför , möjligny , omröstningom , självständighet
BT - 13 jul 14 kl. 03:40

Förbereder möjlig markinvasion

Den israeliska armén förbereder en möjlig markinvasion på Gazaremsan med stridsvagnar och artilleri längs gränsen och 33 000 mobiliserade soldater. Israel har uppmanat invånarna på norra Gazaremsan att lämna sina hem.Den israeliske utrikesministern Avigdor Lieberman har sagt att ett beslut om en eventuell markinvasion väntas under söndagen, skriver AFP.

Expressen - 30 maj 15 kl. 21:20

Nyström: Han gjorde sig omöjlig i HV 71

Säger som The Hives: I hate to say I told you so. Andreas Johansson gjorde sig omöjlig i HV 71 - vilket jag varnade för tidigt. Som ledare får du inte vara i dina känslors våld..

Västerbottens Folkblad - 06 dec 15 kl. 20:00

Fred i Syrien är inte en omöjlig tanke

LEDARE. Fred i Syrien är en möjlig tanke, skriver Torsten Nilsson.  Fredsförhandlingar med deltagande av alla berörda parter i Syrien redan i januari och samtidigt en FN-övervakad vapenvila (utom mot IS).

SR - 14 okt 14 kl. 19:04

Sluten process när Moderaterna väljer ny ledare

Catharina Elmsäter-Svärd (M) pekades ut som en möjlig efterträdare till Fredrik Reinfeldt men idag berättade hon för valberedningen att hon inte står till förfogande. När Moderaterna nu ska jaga vidare efter en ledare för partiet, så kommer det av allt att döma ske i en sluten process..

YLE - 19 aug 17 kl. 17:25

President Niinistö vädjar till religiösa och ideologiska ledare om lugn och sans

President Sauli Niinistö varnar för att en allt mer hätsk debatt om invandring försvagar Finlands förmåga att bekämpa ondskefulla handlingar. I ett utlåtande med anledning av att attackerna i Åbo nu utreds som terrorism, säger Niinistö att händelserna visar att Finland - på gott och ont - är en del av resten av världen. Niinistö konstaterar att debatten om invandring har varit svår, närapå omöjlig redan före knivattackerna i Åbo.

HBL - 11 okt 12 kl. 11:02

Anssi Vanjoki nämns som möjlig vd för Telia Sonera

Den svenska tidningen Svenska Dagbladet presenterar i dag en lista med fyra möjliga kandidater för posten som ny vd för Telia Sonera. En av dem är Nokias förre vice vd Anssi Vanjoki.De övriga är konkurrenten Tele 2:s vd Lars-Johan Jarnheimer, Telia Soneras styrelsemedlem Jon Risfelt och bolagets tidigare vice vd Marie Ehrling.

Fria Tidningen - 28 dec 13 kl. 09:25

Fackliga ledare tog skydd i tempel

Utrikes Konflikten kring en möjlig privatisering av Sydkoreas statliga järnvägsbolag KORAIL fortsätter att trappas upp. .

Aftonbladet - 10 jun 14 kl. 09:46

Reinfeldt utpekad som möjlig EU-president

Statsministern har besök på Harpsund av tre tunga politiska ledare - Storbritanniens David Cameron, Hollands Mark Rutte och Tysklands Angela Merkel.

SN - 17 sep 14 kl. 23:31

Gnestabördiga Anna kan bli ledare för Moderaterna

Moderaterna i vårt område är försiktiga med att nämna något namn som möjlig efterträdare till Fredrik Reinfeldt. Utom Dag Bergentoft i Oxelösund – han har klara favoriter. En av dem är en person uppväxt i Gnesta..

SR - 30 sep 14 kl. 20:10

Elmsäter-Svärd stänger inte dörren som ny M-ledare

Ekot frågade och den avgående infrastrukturministern sade inte nej. Catharina Elmsäter-Svärd stänger inte den dörren för att bli möjlig ny partiledare i Moderaterna efter Fredrik Reinfeldt. Frågan är nu för vem som den moderata partiledarporten kommer öppnas för..

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Saudikvinnornas körkortsglädje grumlas av massarresteringar

Dussintals kvinnorättskämpar har gripits i Saudiarabien de senaste veckorna. Aktionen grumlar glädjen över att saudiska kvinnor från och med söndag får rätt att köra bil och mc..

DN - 2 timmar sedan

Dansk man anhållen för barnvåldtäkt

En 34-årig dansk man anhölls under fredagen av polisen i Mitt- och Västjylland, misstänkt för att ha våldtagit en nioårig flicka..

DN - 4 timmar sedan

33 gravida funna i olagligt surrogatnätverk

Kambodjansk polis har upptäckt 33 gravida kvinnor i en räd mot ett olagligt nätverk för surrogatmödraskap i landets huvudstad Phnom Penh..

DN - 11 timmar sedan

Starka protester efter att sexualbrottsdömda män släpps

De fem män som dömdes för sexuella övergrepp i samband med en våldtäkt på tjurfestival i Spanien släpptes på torsdagen mot borgen, vilket orsakat protester i landet..

DN - 13 timmar sedan

Kvinnor demonstrerade mot trafficking – blev våldtagna

Medlemmar ur en kvinnorättsorganisation genomförde en gatupjäs för att öka medvetenheten om trafficking i en mindre by i östra Indien. Efter uppträdandet våldtogs fem av dem under pistolhot av flera män, enligt lokal polis..

DN - 14 timmar sedan

Turkiska ungdomar hotade till tystnad inför valet

ISTANBUL. 1,5 miljon förstagångsväljare ska gå till de turkiska valurnorna på söndag. Men många unga känner sig tystade.

DN - 14 timmar sedan

Fransk präst lappade till dopbarn

En präst i katolska kyrkan i Frankrike har stängts av sedan han slagit ett spädbarn under dopet i en kyrka. En film publicerad på Twitter visar hur den 89-årige prästen först ber pojken vara tyst och sedan klappar till honom på kinden..

DN - 15 timmar sedan

Akut oro för iransk närvaro vid gräns till Syrien

Jerusalem. Många tusen syriska civila flydde sina hem på fredagen, då byar kring staden Dar’a attackerades från luften med dynamittunnor och splitterbomber. Akut oro för iransk närvaro utmed deras gräns till Syrien har fört Jordaniens kung Abdullah och Israels premiärminister Benjamin Netanyahu närmare varandra..

DN - 15 timmar sedan

Flicka på bild separerades inte från mamma

En bild på en gråtande tvåårig flicka har blivit en symbol för Donald Trumps nolltolerans mot migranter. Men enligt flickans pappa är hon inte ett av de över 2.300 barn som har separerats från sina föräldrar.

DN - 15 timmar sedan

Barnen utan föräldrar hålls instängda på ”Fars hus”

Sedan i onsdags ska gränspolisen sluta separera barn från sina föräldrar vid gränsen mot Mexiko, enligt Trumps presidentorder. DN har besökt Brownsville i Texas. Där är 1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.