DN > Utrikes

Thursday, 24 January, 07:12

DN - 20 maj 18 kl. 12:06

Skottlands ledare flaggar för möjlig ny omröstning om självständighetNär en Brexituppgörelse börjar bli klar och det är tydligare vilket förhållande Storbritannien ska ha med EU vill Skottlands försteminister Nicola Sturgeon börja fundera på en ny folkomröstning om självständighet. Det sade hon i en intervju på söndagen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Brexituppgörelse, Storbritannien, EU, Skottlands, Nicola Sturgeon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skottlands, ledare, flaggarför , möjligny , omröstningom , självständighet
BT - 13 jul 14 kl. 03:40

Förbereder möjlig markinvasion

Den israeliska armén förbereder en möjlig markinvasion på Gazaremsan med stridsvagnar och artilleri längs gränsen och 33 000 mobiliserade soldater. Israel har uppmanat invånarna på norra Gazaremsan att lämna sina hem.Den israeliske utrikesministern Avigdor Lieberman har sagt att ett beslut om en eventuell markinvasion väntas under söndagen, skriver AFP.

Expressen - 30 maj 15 kl. 21:20

Nyström: Han gjorde sig omöjlig i HV 71

Säger som The Hives: I hate to say I told you so. Andreas Johansson gjorde sig omöjlig i HV 71 - vilket jag varnade för tidigt. Som ledare får du inte vara i dina känslors våld..

Västerbottens Folkblad - 06 dec 15 kl. 20:00

Fred i Syrien är inte en omöjlig tanke

LEDARE. Fred i Syrien är en möjlig tanke, skriver Torsten Nilsson.  Fredsförhandlingar med deltagande av alla berörda parter i Syrien redan i januari och samtidigt en FN-övervakad vapenvila (utom mot IS).

SR - 14 okt 14 kl. 19:04

Sluten process när Moderaterna väljer ny ledare

Catharina Elmsäter-Svärd (M) pekades ut som en möjlig efterträdare till Fredrik Reinfeldt men idag berättade hon för valberedningen att hon inte står till förfogande. När Moderaterna nu ska jaga vidare efter en ledare för partiet, så kommer det av allt att döma ske i en sluten process..

YLE - 19 aug 17 kl. 17:25

President Niinistö vädjar till religiösa och ideologiska ledare om lugn och sans

President Sauli Niinistö varnar för att en allt mer hätsk debatt om invandring försvagar Finlands förmåga att bekämpa ondskefulla handlingar. I ett utlåtande med anledning av att attackerna i Åbo nu utreds som terrorism, säger Niinistö att händelserna visar att Finland - på gott och ont - är en del av resten av världen. Niinistö konstaterar att debatten om invandring har varit svår, närapå omöjlig redan före knivattackerna i Åbo.

HBL - 11 okt 12 kl. 11:02

Anssi Vanjoki nämns som möjlig vd för Telia Sonera

Den svenska tidningen Svenska Dagbladet presenterar i dag en lista med fyra möjliga kandidater för posten som ny vd för Telia Sonera. En av dem är Nokias förre vice vd Anssi Vanjoki.De övriga är konkurrenten Tele 2:s vd Lars-Johan Jarnheimer, Telia Soneras styrelsemedlem Jon Risfelt och bolagets tidigare vice vd Marie Ehrling.

Fria Tidningen - 28 dec 13 kl. 09:25

Fackliga ledare tog skydd i tempel

Utrikes Konflikten kring en möjlig privatisering av Sydkoreas statliga järnvägsbolag KORAIL fortsätter att trappas upp. .

Aftonbladet - 10 jun 14 kl. 09:46

Reinfeldt utpekad som möjlig EU-president

Statsministern har besök på Harpsund av tre tunga politiska ledare - Storbritanniens David Cameron, Hollands Mark Rutte och Tysklands Angela Merkel.

SN - 17 sep 14 kl. 23:31

Gnestabördiga Anna kan bli ledare för Moderaterna

Moderaterna i vårt område är försiktiga med att nämna något namn som möjlig efterträdare till Fredrik Reinfeldt. Utom Dag Bergentoft i Oxelösund – han har klara favoriter. En av dem är en person uppväxt i Gnesta..

SR - 30 sep 14 kl. 20:10

Elmsäter-Svärd stänger inte dörren som ny M-ledare

Ekot frågade och den avgående infrastrukturministern sade inte nej. Catharina Elmsäter-Svärd stänger inte den dörren för att bli möjlig ny partiledare i Moderaterna efter Fredrik Reinfeldt. Frågan är nu för vem som den moderata partiledarporten kommer öppnas för..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Pressat Huawei visar upp 5G-modem

Kinesiska teknikjätten Huawei har visat upp ett nytt 5G-modem..

DN - 2 timmar sedan

Den gömda skatten bakom väggen

Någonting i den nya Oscar de la Renta-butiken i Paris var inte vad det såg ut att vara..

DN - 6 timmar sedan

Stor polisinsats i Umeå

Sent på onsdagskvällen ryckte flera polisbilar ut på ett larm i Ersboda, en stadsdel i Umeå..

DN - 6 timmar sedan

USA trappar upp jakten på Assange – brottsanklagelser fortsatt okända

USA uppges ha intensifierat sitt arbete med att få till stånd en utlämning av Julian Assange. Wikileaksgrundaren svarar nu med att lämna in en officiell begäran om att alla brottsanklagelser mot honom ska redovisas, vilket Trumps administration har vägrat. .

DN - 6 timmar sedan

Tre personer har anträffats döda i Sala

Tre personer har anträffats döda i Sala under onsdagskvällen. Polisen har inlett en förundersökning om mord och skriver på sin hemsida att det finns uppgifter om att en misstänkt gärningsman finns bland de avlidna. .

DN - 7 timmar sedan

Michael Cohen skjuter upp sitt vittnesmål

Donald Trumps förre advokat Michael Cohen skjuter upp det vittnesmål han skulle ha lämnat inför den amerikanska kongressen den 7 februari. Anledningen är att han känner sig hotad av presidenten..

DN - 9 timmar sedan

Man körde på parkeringsvakter

Tre parkeringsvakter arbetade med att få bort en felparkerad bil i Södertälje när en man satte sig i bilen och försökte köra iväg. När han blev hindrad körde han på parkeringsvakterna..

DN - 10 timmar sedan

Flera skjutna efter gisslansituation på bank i USA

Flera personer har skottskadats efter en gisslansituation på en bank i Florida i USA. Händelsen är pågående.  .

DN - 10 timmar sedan

Manlig sköterska gripen efter att kvinna i koma födde barn

En manlig sköterska vid den vårdanläggning i Phoenix där en kvinna som legat i koma i tio år nyligen födde ett barn, har gripits misstänkt för våldtäkt, skriver CNN. 36-årigen greps efter att personalen på företaget dna-testats mot det nyfödda barnet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.