Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 23 January, 01:58

Liknande nyheter

Taggar: Intervjumed , Möllans, Macy, Gray
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sexåriga Macy tog jobb som servitör – för att hjälpa cancersjuka

USA. I helgen blev besökarna på restaurang Chili´s serverade av kanske världens yngsta servitör. Sexåriga Macy Duke såg nämligen till att gästerna blev uppassade.

YLE - 09 feb 16 kl. 23:03

Så funkar Spotlight tips

Nu är det enklare än någonsin att tipsa Svenska Yle. Spotlights journalister följer upp alla tips. Spotlight tips är ett helt nytt sätt att arbeta med tips från allmänheten.

Expressen - 04 okt 18 kl. 06:45

Trippelmördaren: Därför dödade jag tre personer

Den dömde trippelmördaren Ricard Nilsson har lämnat fängelset.Efter 19 år på olika slutna anstalter ska han nu spendera ett sista år i ett utslussningshus. Sen väntar friheten.

BT - 08 mar 12 kl. 08:06

Vad vet du om jämställdhet? Gör BT:s test!

Det är 2012. Och jämställdheten går framåt ? väl?

Nyheter 24 - 27 aug 13 kl. 10:26

Här intervjuar reportern borgmästaren ? topless

KELOWNA. Borgmästaren Walter Gray satte sig ned för en intervju med radiopersonligheten Lori Welbourne ? något som satte honom i en mycket ovanlig situation.

Expressen - 04 nov 15 kl. 16:03

Kärleksilskan mot "Dallas"-skådisen

"Dallas"-stjärnan Linda Gray nämnde inte kärleksaffären Dan Gordon i sin memoar. Nu är Gordon vansinnig – och hänger ut deras flört och hennes plastikingrepp i en intervju med Daily Mail. – Min existens i hennes liv är förnekad, säger han till tidningen.

YLE - 22 jan 17 kl. 17:37

Slutminutskaos för Arsenal – avgjorde efter domarmiss

Arsenal är ny tabelltvåa i Premier League. Laget avgjorde – i den 98:e minuten. Fixstjärnan Alexis Sanchez blev hjälte från straffpunkten.

Expressen - 06 feb 18 kl. 12:08

Åsa Jinders önskan – efter skilsmässan

Som 15-åring blev Åsa Jinder Sveriges yngsta riksspelman, och gjorde snart succé med sin nyckelharpa.Nu berättar musikern om sjukdomen, skilsmässan och viljan att hitta kärleken igen.– Jag kommer gifta mig igen, det är klart, säger Åsa Jinder i en intervju med Hänts Lotta Gray..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tiotusentals tvingas till prostitution i Mali

Uppemot 20 000 kvinnor och flickor befaras ha lurats från Nigeria till Mali där de tvingats till prostitution, enligt Nigerias myndighet som arbetar mot människohandel. En grupp från myndigheten besökte södra Mali i december tillsammans med Internatione.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Arsenalbacken missar resten av säsongen

Arsenals högerback Hector Bellerin fick lämna derbysegern mot Chelsea i lördags på bår. Han kommer inte komma tillbaka till Emirates Stadiums gräsmatta på ett bra tag. Enligt klubbens webbplats har spanjoren ådragit sig en korsbandsskada i sitt vänstra.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Funktionsnedsatt flicka körd till fel bostad

En skoltaxi i Malmö lämnade av en nioårig funktionsnedsatt flicka som inte kan prata hemma hos fel föräldrar. Hennes föräldrar var utom sig av oro och först efter en timme kom flickan hem, skriver Sydsvenskan. Hon går i särskola och vid skoldagens slut.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Opinionsläget är stabilt

Efter flera månader har Sverige fått en ny regering. Trots turbulensen som har varit är opinionsläget i landet tämligen stabilt, visar DN/Ipsos januarimätning. – Det är för tidigt att dra slutsatser om vilka konsekvenserna blir av förhandlingarna och re.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

300 kg på läktaren – men det går inte att räkna ut Malmö

Kent Leijon Jönsson: Plan B vinstgivande för Redhawks.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Läkare och Karolinska polisanmäler varandra

De två läkare som krävs på 6,2 miljoner kronor av Stockholms landsting efter ett havererat forskningsprojekt har polisanmält Karolinska institutet och Karolinska universitetssjukhuset för vårdslös tillvitelse, uppger läkarnas advokat Thomas Bodström för.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Tusentals nigerianer flyr våldsamheter

Omkring 6 000 nigerianer har flytt över Tchadsjön sedan den 26 december..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Viralt "hån" i USA omvärderas efter nya klipp

Hånade gymnasiepojkar en krigsveteran ur den amerikanska ursprungsbefolkningen – eller försökte de lugna en spänd situation under ett besök i Washington DC? Händelsen som har skapat stora rubriker i USA har nu omvärderats. En video från händelsen i fred.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Mordoffers mamma arg över Oscarsnominering

Kortfilmsdokumentären "Detainment", om mordet på den treårige pojken James Bulger, har nominerats till en Oscar. Det har fått mordoffrets mamma Denise Fergus att se rött. Hon har tidigare bett juryn om att inte låta filmen få en nominering, eftersom fam.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Därför funkar rött vin till fisk och vitt till kött

Serverar du alltid rött till kött och vitt till fisk? Dags att tänka om..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.