DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 12:32

DI - 20 maj 18 kl. 09:55

Hot och hat ger stark tillväxt i säkerhetsbranschenSju av tio chefer har känt oro eller ångest för hot, hat eller våld, enligt en färsk undersökning. Samtidigt ser säkerhetsföretagen en kraftigt ökad efterfrågan på säkerhetstjänster och personlarm, också beroende på fler hot mot politiska företrädare..
Läs mer på DI

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotoch , hatger , stark, tillväxti , säkerhetsbranschen
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Miljöpartiets Mehmat Kaplan utsätts för hot, hat och rasism

Mehmet Kaplan (MP) är Sveriges bostadsminister. Han utsätts för hot, hat och rasism.
Han har suttit i riksdagen i åtta år men när han blev stadsråd brakade det loss ordentligt berättar han själv i en intervju med Aftonbladet.

BT - 12 jan 15 kl. 21:00

Stark tillväxt under tre års sökande

Det började i liten skala i Göteborg. Tre år senare anmäls två, tre nya försvinnanden till Missing People varje dag.- Det har gått rasande fort.

SvD - 17 apr 14 kl. 09:10

Arcams vd tror på stark tillväxt

Arcam, som tillverkare utrustning för additiv tillverkning - även kallat 3d-printing, ser goda förutsättningar för en stark tillväxt under 2014..

SvD - 17 apr 14 kl. 09:10

Arcams vd tror på stark tillväxt

Arcam, som tillverkare utrustning för additiv tillverkning - även kallat 3d-printing, ser goda förutsättningar för en stark tillväxt under 2014..

E24 - 09 dec 15 kl. 09:48

Nordea spår stark tillväxt i svensk ekonomi

Den svenska ekonomin befinner sig i en stark tillväxtfas och kommande år får ekonomin dessutom en extra skjuts av flyktinginvandringen. Samtidigt växer budgetunderskotten och arbetslösheten fastnar på en hög nivå. Inflationen stiger men når inte 2-procentsmålet.

PrivataAffärer - 26 feb 16 kl. 08:14

Stark tillväxt för Scandi Standard

Scandi Standards nettoomsättning under det fjärde kvartalet 2015 steg med 10 procent, och med 12 procent i konstant valuta. Stark tillväxt noterades både i Sverige och i Norge....

Barometern - 02 nov 16 kl. 06:51

Fryshuset Nybro i stark tillväxt

Fryshuset Nybro är under stark tillväxt, alltfler verksamheter sätts i gång. – Nybro är redan en snackis hos Fryshuset centralt, säger verksamhetsledaren John Heyne..

SvD - 28 nov 16 kl. 10:18

SEB spår stark tillväxt: "Sverige febrig snögubbe"

Ett unikt läge men med flaskhalsar. SEB:s chefsekonom Robert Bergqvist spår en stark tillväxtsiffra från Statistiska Centralbyrån på tisdag..

DN - 28 feb 18 kl. 19:11

Analytiker: Upplagt för fortsatt stark tillväxt för Zalando

I dag, torsdag, presenterar den tyska e-handelsjätten Zalando sina siffror för det fjärde kvartalet 2017. Medan konkurrenter som H&M har det tufft ser storägaren Kinnevik ut att kunna räkna med fortsatt stark tillväxt för Zalando. .

DI - 03 jul 18 kl. 18:16

IMF ser risker trots utsikter för stark tillväxt

Utsikterna för USA:s ekonomi på kort sikt pekar mot stark tillväxt och jobbskapande, och det mesta tyder på att USA-ekonomin nu befinner sig bortom full sysselsättning. Men trots de goda utsikterna på kort sikt byggs ett antal bräckligheter upp..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Låst läge i hamnkonflikten – 1.000 arbetare berörda

Strejken och lockouten är ett faktum. Facket har sagt att man vill mötas i nya förhandlingar. Men då måste strejken först avbrytas, enligt arbetsgivarna..

DI - 30 minuter sedan

Kina står fast vid reformmål för 2020 enligt Xi Jinping

Kinas president och generalsekreterare i det kommunistiska partiet Xi Jinping står fast vid reformmålen för 2020 och att landet skall nå ett avgörande framgångar inom en rad områden. .

DI - 30 minuter sedan

Storbritanniens CBI industriordertrender minskade mer än väntat i januari

Storbritanniens CBI industriordertrender minskade mer än väntat i januari..

DI - 15 minuter sedan

Abe uppmanar höjdare att förnya sitt förtroende för global handel

Japans premiärminister Shinzo Abe talade inför World Economic Forum (WEF) i Davos på onsdagen och uppmanade politiker och företagsledare att förnya sitt förtroende för global handel, rapporterar Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Het strid om Gröna Lunds miljardplan – "skymmer hela staden"

Nöjesparken Gröna Lund vill växa och planerar investeringar i miljardklassen. Men samtidigt växer kritiken mot den planerade expansionen på kungliga Djurgården..

DI - 45 minuter sedan

Så tuff blir baksmällan – stor genomgång kris för kris

Att konjunkturen har bromsat in är ett faktum, men är det tvärnit eller bara nedväxling som väntar?  Di jämför dagens varningstecken med historiska baksmällor – kris för kris..

DI - 1 timme sedan

Karo Pharmas tf ordförande säljer aktier till budkurs för 21,6 Mkr

Specialty pharma-bolaget Karo Pharmas tillförordnade styrelseordförande Håkan Åström har den 22 januari sålt 568 218 stycken aktier i bolaget. Försäljningen motsvarar en summa om 21 592 284 kronor. .

DI - 1 timme sedan

Amerikanska spelmarknaden växte med 18 procent förra året

Den amerikanska spelmarknaden omsatte 43,4 miljarder dollar under förra året. Ökningstakten var 18 procent, enligt siffror från NPD Group och som refereras av Gamesindustry. .

DI - 1 timme sedan

Tidigare Bonnier-vd tar plats i Tietos styrelse

Bonniers före detta vd Tomas Franzén föreslås ta plats i styrelsen i it-konsultbolaget Tieto. Även Cevian-partners Niko Pakalén är nominerad. .

DI - 1 timme sedan

Provide IT:s grundare och huvudägare vill ge bort aktier till anställda

Spotlightnoterade digitala produktionsbyrån Provide IT:s två huvudägare Faraj Industries och Peter Klein Holding, som är helägda av bolagets grundare Bawan Faraj respektive Peter Klein, vill ge bort en del av sitt aktieinnehav till anställda som stannar mer än tre år. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.