YLE > Finland

Monday, 24 September, 10:37

Liknande nyheter

Taggar: Från och med i dagbehöver du inte , besikta, din bil lika ofta nya längre intervall för besiktning av bilar

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Läcka i fjärrvärmenätet i Borgå - hela staden påverkas av störningarna

Det har uppstått en läcka i Borgå energis fjärrvärmenät på Tolkisvägen. Hela staden påverkas och det kan ta några timmar innan värmen kommer tillbaka..

YLE - 1 timme sedan

Spädbarns rekommenderade intag av d-vitaminpreparat ändras – olika för helammade och flaskmatade barn

Helammade barn ska fortsättningsvis får 10 mikrogram d-vitamintillskott per dag, medan dosen för ersättningsmatade barn sjunker. De nya rekommendationerna träder i kraft med omedelbar verkan..

YLE - 4 timmar sedan

Morgonkollen: Mödravården är bäst i Kronoby, skärgårdsrazzian i Åboland var en överraskning och idag inleds FN:s generalförsamling

Svenska Yle granskar mödravården, Pargas stadsdirektör är överraskad över polisoperationen i Åbolands skärgård, FN:s generalförsamling inleds i New York..

YLE - 5 timmar sedan

Stadsdirektören i Pargas: ”Det är nästan som att vara med i en deckare”

Pargas stadsdirektör Patrik Nygrén säger att den omfattande polisoperationen som inleddes i lördags kom som en stor överraskning. Polisen har gjort husrannsakningar på flera olika ställen i staden i samband med operationen..

YLE - 6 timmar sedan

Saknaden efter Borgå bb är fortfarande stor: ”Det var en trygghet för oss”

Svenska Yles enkät om mödravården i Svenskfinland visar tydligt att många föräldrar i Östnyland ännu sörjer förlusten av förlossningsavdelningen på Borgå sjukhus..

YLE - 15 timmar sedan

Polisen ber om ursäkt - dödsbud skickades till fel familj

I lördags informerade polisen om att en person dött i ett polishäkte i Lahtis. På söndag kväll ber polisinrättningen i Tavastland om ursäkt, dödsbudet hade skickats till fel familj..

YLE - 21 timmar sedan

Polisen dementerar teorier om säkerhetspolitiska motiv för skärgårdsräden - "Det är inte sant"

Nyheten om polisens, försvarsmaktens, gränsbevakningens och skatteverkets gemensamma operation i Åbolands skärgård har väckt många frågor. Polisen förnekar att operationen skulle handla om säkerhetspolitik..

YLE - 17 timmar sedan

Två personer anhållna, en frisläppt - konfiskerat material sysselsätter polisen i månader

Centralkriminalpolisen meddelar att två personer nu har blivit anhållna i samband med ekobrottsutredningen i Åbolands skärgård. Husrannsakan utfördes på 17 olika ställen..

YLE - 17 timmar sedan

Hon förlorade sina vänner i Kauhajokimassakern och upplever skuld för att ha överlevt: “Jag har flytt från den dagen i tio år”

En morgon för tio år sedan kände sig Julia krasslig och bestämde sig att hoppa över dagens första lektioner. Beslutet kan ha räddat hennes liv, men nu lever hon med skuldkänslor. Krispsykolog Tuija Turunen säger att det är mycket vanligt att överlevande upplever skuld..

YLE - 18 timmar sedan

Granne överraskades av 40 beväpnade män i ribbåtar: ”Jag önskade god morgon till killarna”

I Åboland fortsätter Centralkriminalpolisens jätteinsats mot ett företag som misstänks för omfattande ekonomiska brott. För de som bor i området har operationen bjudit på spänning i vardagen. Leo Gästgivar följde med en räd på ön Säckilot från grannholmen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.