SVT > Inrikes

Wednesday, 23 January, 19:00

Liknande nyheter

Taggar: Flera hundra, åtaladeför , mobili , bil
Opinionen.se - 06 mar 13 kl. 14:10

Koenigsegg firar hundra år - med bil av guld

Den lilla svenska tillverkaren av supersportbilar, Koenigsegg, har överlevt mot alla odds. I tio år har man byggt bilar och nyligen blev bil nummer 100 klar..

GöteborgsPosten - 19 maj 18 kl. 20:44

Flera hundra åtalade för mobil i bil

UNT - 19 maj 18 kl. 20:44

Flera hundra åtalade för mobil i bil

Över 350 personer har åtalats för att ha använt mobiltelefonen i bilen..

Helsingborgs Dagblad - 19 maj 18 kl. 20:44

Flera hundra åtalade för mobil i bil

Över 350 personer har åtalats för att ha använt mobiltelefonen i bilen. Lagen som förbjuder mobilanvändning på vägen är bara tre månader gammal. – Man kan ställa det i proportion till andra brott.

Sydsvenskan - 19 maj 18 kl. 20:44

Flera hundra åtalade för mobil i bil

Över 350 personer har åtalats för att ha använt mobiltelefonen i bilen. Lagen som förbjuder mobilanvändning på vägen är bara tre månader gammal. – Man kan ställa det i proportion till andra brott.

Mobil - 07 nov 13 kl. 14:46

"Så når du hundra miljoner spelare"

Svenska King har gjort det alla apputvecklare drömmer om: Man har lyckats skapa en globala spelsuccé utan dess like. Under Mobil Future-konferensen passade King på att dela med sig av sina bästa tips på hur du når 100 000 000 användare av din app..

Mobil - 03 jun 16 kl. 11:00

Xiaomis nya stegräknare för ett par hundra

Xiaomi har släppt den nya stegräknaren Mi Band 2, som fortfarande kostar ett par hundra, men nu har display..

Mobil - 30 sep 16 kl. 14:19

Mobil biltjänst lägger ner

Car2Go som låtit Stockholmare låna och låsa upp en bil med mobilen lägger nu ner i Sverige..

Mobil - 17 mar 17 kl. 11:31

Reportage: Uppkopplad bil

Att koppla in mobilen till bilen är i sig inget nytt. Nu har dock antalet funktioner börjat växa enormt. Mobil sätter sig bakom ratten för att ge en lägesrapport..

Mobil - 30 nov 99 kl. 00:00

CES: Snapdragon 802 & 602 tar över din TV och bil

Qualcomms senaste systemchip kommer troligen aldrig sitta i din telefon, däremot hoppas de kunna ta över din TV och bil..

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Hur skriver du X? Här är nya testet som delar användarna

Extra, sax, lax. Har du någonsin reflekterat över hur du skriver bokstaven X för hand? Frågan ställdes i ett inlägg på Twitter – och det visar sig att åsikterna är många..

SVT - 2 timmar sedan

Här är produkten som är Årets matbluff 2018

Upfields produkt Lätta original har utsetts till Årets matbluff 2018 – ett antipris som årligen ges ut av konsumentföreningen Äkta vara..

SVT - 2 timmar sedan

Så här undviker du att bli lurad i affären

Alldeles för många produkter har missvisande omslag, enligt Björn Bernhardson på Äkta Vara. Det är köttbuljong som aldrig närmat sig en bit kött, smultrondricka med knappt några smultron i och chokladglögg utan choklad..

SVT - 9 timmar sedan

Här provar SVT:s meteorolog att vinterbada

Vinterkylan är här på allvar och isarna har lagt sig på många platser. Men det hindrar ändå inte folk från att hacka upp isen och hoppa i vattnet..

SVT - 13 timmar sedan

Strejk bryter ut i flera svenska hamnar

Omkring 1 000 hamnarbetare väntas gå ut i strejk på onsdagen. Flera hamnar runt om i Sverige berörs. Och arbetsgivarna kommer att svara med lockout.

SVT - 11 timmar sedan

Historiskt låga nivåer – mindre alkohol och tobak bland barn

Allt färre skolungdomar röker och dricker alkohol, det visar en undersökning som Folkhälsomyndigheten gjort. Siffrorna har aldrig tidigare varit så låga som de är nu..

SVT - 13 timmar sedan

23 januari: Natten nyheter

SVT - 18 timmar sedan

Trots att fler poliser utbildas – lång tid innan skillnaden märks

Regeringen vill ha en rejäl ökning av antalet poliser. Enligt Polisförbundets siffror så har antalet poliser per invånare sjunkit de senaste åren. Nu utbildas fler, men enligt rikspolischefen lär det dröja ett par år innan man märker någon större skillnad i antalet poliser..

SVT - Igår: 17:51

Transportstyrelsen: Äldre inte sämre bilförare

Efter att Storbritanniens prins Philip, 97, varit inblandad i en bilolycka har en debatt om äldre bilförare blossat upp i landet. Även i Sverige återkommer liknande debatter, men att äldre skulle vara en större fara än andra i trafiken tillbakavisas av Transportstyrelsens utredare..

SVT - Igår: 13:35

Regeringen vill förbjuda mobiler i skolan

Statsminister Stefan Löfven sade i regeringsförklaringen på måndagen att regeringen vill införa mobilförbud i skolan. Den nya lagstiftningen ska börja gälla 2021 och är en del av överenskommelsen i januari..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.