SVT > Inrikes

Tuesday, 14 August, 11:09

Liknande nyheter

Taggar: Flera hundra, åtaladeför , mobili , bil
Opinionen.se - 06 mar 13 kl. 14:10

Koenigsegg firar hundra år - med bil av guld

Den lilla svenska tillverkaren av supersportbilar, Koenigsegg, har överlevt mot alla odds. I tio år har man byggt bilar och nyligen blev bil nummer 100 klar..

GöteborgsPosten - 19 maj 18 kl. 20:44

Flera hundra åtalade för mobil i bil

UNT - 19 maj 18 kl. 20:44

Flera hundra åtalade för mobil i bil

Över 350 personer har åtalats för att ha använt mobiltelefonen i bilen..

Helsingborgs Dagblad - 19 maj 18 kl. 20:44

Flera hundra åtalade för mobil i bil

Över 350 personer har åtalats för att ha använt mobiltelefonen i bilen. Lagen som förbjuder mobilanvändning på vägen är bara tre månader gammal. – Man kan ställa det i proportion till andra brott.

Sydsvenskan - 19 maj 18 kl. 20:44

Flera hundra åtalade för mobil i bil

Över 350 personer har åtalats för att ha använt mobiltelefonen i bilen. Lagen som förbjuder mobilanvändning på vägen är bara tre månader gammal. – Man kan ställa det i proportion till andra brott.

Mobil - 07 nov 13 kl. 14:46

"Så når du hundra miljoner spelare"

Svenska King har gjort det alla apputvecklare drömmer om: Man har lyckats skapa en globala spelsuccé utan dess like. Under Mobil Future-konferensen passade King på att dela med sig av sina bästa tips på hur du når 100 000 000 användare av din app..

Mobil - 03 jun 16 kl. 11:00

Xiaomis nya stegräknare för ett par hundra

Xiaomi har släppt den nya stegräknaren Mi Band 2, som fortfarande kostar ett par hundra, men nu har display..

Mobil - 30 sep 16 kl. 14:19

Mobil biltjänst lägger ner

Car2Go som låtit Stockholmare låna och låsa upp en bil med mobilen lägger nu ner i Sverige..

Mobil - 17 mar 17 kl. 11:31

Reportage: Uppkopplad bil

Att koppla in mobilen till bilen är i sig inget nytt. Nu har dock antalet funktioner börjat växa enormt. Mobil sätter sig bakom ratten för att ge en lägesrapport..

Mobil - 30 nov 99 kl. 00:00

CES: Snapdragon 802 & 602 tar över din TV och bil

Qualcomms senaste systemchip kommer troligen aldrig sitta i din telefon, däremot hoppas de kunna ta över din TV och bil..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Fler döda i MC-olyckor hittills i år än samma period förra året

Enligt Transportstyrelsens preliminära siffror var 19 procent av alla omkomna i trafiken januari – juli 2018 MC-förare. Det är den högsta procentenheten sedan 2013. Samtidigt har det totala antalet omkomna MC-förare ökat till 33 från 22 samma period 2017.

SVT - 7 timmar sedan

Kristersson (M): ”Det gör mig faktiskt rasande”

Ett 80-tal bilar skadades av bränder och stenkastning i Göteborg och Trollhättan under måndagskvällen. Flera politiker reagerade starkt i sociala medier under natten. ”I praktiken har Sverige tolererat detta alldeles för länge.

SVT - 12 timmar sedan

Han tog nyblivne Europamästaren Duplantis till Sverige

Sex meter och fem centimeter. Det var där ribban låg när supertalangen Armand Duplantis i svenska färger blev europeisk mästare i stavhopp. Men hade det inte varit för Jonas Anshelm, landslagsledare för juniorlandslaget, hade han kanske hoppat för USA..

SVT - 17 timmar sedan

Eldningsförbud hävs runt om i landet

Brandrisken har minskat tack vare lågtrycket, men är inte borta. Samtidigt som lusten att grilla kanske avtar hävs förbudet att grilla på egen tomt i fler län..

SVT - Igår: 11:03

Läkare: Läkarbrist äventyrar patientsäkerheten

Läget inom primärvården och på vårdcentralerna i landet är just nu mycket ansträngt. På grund av läkarbrist inom vissa specialistområden blir det svårare att ställa rätt diagnoser i tid och enligt Marina Tuutma, orförande för svenska distriktsläkarföreningen, äventyrar det rådande läget patientsäkerheten..

SVT - Igår: 09:03

Stor enighet när partierna debatterade brott och straff

I SVT debatt debatterades det igår om brottslighet och gängkriminalitet. På plats fanns representanter från Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Moderaterna och Sverigedemokraterna, och enligt SVT:s Elisabeth Marmorstein var det egentligen bara Vänsterpartiet som stack ut..

SVT - Igår: 06:36

Bostadsbristen i landet allt värre – ”Unga har inte råd”

Den svåra bostadsbristen i Sverige är på väg förvärras ytterligare enligt Boverket. Ändå har bostadsfrågan lyst med sin frånvaro i valrörelsen. Men i dag kommer utspel och förslag från både regeringslägret och allianssidan.

SVT - Igår: 20:20

Fler poliser, skärpta straff och avhopparverksamet dominerade brottsdebatt

Fler poliser – det lovas det oavsett hur det går i valet. I övrigt duggade förslagen tätt från de fyra medverkande partirepresentanterna under SVT:s debatt om brott och straff: ett nationellt exitprogram för kriminella, skärpta straff för våldtäkt eller anonyma vittnen. Det var några av frågorna som behandlades..

SVT - Igår: 19:58

Johansson (S) anklagar M för att inte ha gjort något emot brottsligheten

I mångt och mycket var de två största partierna M och S överens i SVT:s ämnesdebatt om brott och straff. Istället hamnade fokus i debatten dem emellan på vem som har åstadkommit vad..

SVT - Igår: 18:55

Åkessons (SD) svar till Löfven (S): ”Väldigt infantilt beteende”

Stefan Löfven (S) gick till angrep mot Sverigedemokraterna under hans sommartal i Norrtälje. S-ledaren påstod bland annat att SD splittrar landet och bidrar till spridningen av högerextrema åsikter. Uttalandet får nu mothugg av SD:s partiledare Jimmie Åkesson: – Höjden av hyckleri, skriver han i ett mejl till SVT Nyheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.