SVT > Inrikes

Saturday, 23 June, 02:16

SVT - 20 maj 18 kl. 02:04

Flera hundra åtalade för mobil i bilÖver 350 personer har åtalats för att ha använt mobiltelefonen i bilen. Lagen som förbjuder mobilanvändning på vägen är bara tre månader gammal..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

1256 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera hundra, åtaladeför , mobili , bil
Opinionen.se - 06 mar 13 kl. 14:10

Koenigsegg firar hundra år - med bil av guld

Den lilla svenska tillverkaren av supersportbilar, Koenigsegg, har överlevt mot alla odds. I tio år har man byggt bilar och nyligen blev bil nummer 100 klar..

GöteborgsPosten - 19 maj 18 kl. 20:44

Flera hundra åtalade för mobil i bil

UNT - 19 maj 18 kl. 20:44

Flera hundra åtalade för mobil i bil

Över 350 personer har åtalats för att ha använt mobiltelefonen i bilen..

Helsingborgs Dagblad - 19 maj 18 kl. 20:44

Flera hundra åtalade för mobil i bil

Över 350 personer har åtalats för att ha använt mobiltelefonen i bilen. Lagen som förbjuder mobilanvändning på vägen är bara tre månader gammal. – Man kan ställa det i proportion till andra brott.

Sydsvenskan - 19 maj 18 kl. 20:44

Flera hundra åtalade för mobil i bil

Över 350 personer har åtalats för att ha använt mobiltelefonen i bilen. Lagen som förbjuder mobilanvändning på vägen är bara tre månader gammal. – Man kan ställa det i proportion till andra brott.

Mobil - 07 nov 13 kl. 14:46

"Så når du hundra miljoner spelare"

Svenska King har gjort det alla apputvecklare drömmer om: Man har lyckats skapa en globala spelsuccé utan dess like. Under Mobil Future-konferensen passade King på att dela med sig av sina bästa tips på hur du når 100 000 000 användare av din app..

Mobil - 03 jun 16 kl. 11:00

Xiaomis nya stegräknare för ett par hundra

Xiaomi har släppt den nya stegräknaren Mi Band 2, som fortfarande kostar ett par hundra, men nu har display..

Mobil - 30 sep 16 kl. 14:19

Mobil biltjänst lägger ner

Car2Go som låtit Stockholmare låna och låsa upp en bil med mobilen lägger nu ner i Sverige..

Mobil - 17 mar 17 kl. 11:31

Reportage: Uppkopplad bil

Att koppla in mobilen till bilen är i sig inget nytt. Nu har dock antalet funktioner börjat växa enormt. Mobil sätter sig bakom ratten för att ge en lägesrapport..

Mobil - 30 nov 99 kl. 00:00

CES: Snapdragon 802 & 602 tar över din TV och bil

Qualcomms senaste systemchip kommer troligen aldrig sitta i din telefon, däremot hoppas de kunna ta över din TV och bil..

Fler nyheter från SVT

SVT - 6 timmar sedan

Mjölkbrist på flera neonatalavdelningar

För barn födda före vecka 32 är bröstmjölken livsavgörande. Om mamman inte kan producera tillräckligt tiden efter förlossningen är donerad bröstmjölk lösningen. Men just nu råder stor brist på bröstmjölk på flera av landets neonatalavdelningar, rapporterar Dagens Nyheter..

SVT - 12 timmar sedan

Beslut om årets björnjakt närmar sig

Snart ska det fattas beslut om hur många björnar som får skjutas i årets björnjakt. Jägarna vill att tilldelningen ökar och hänvisar till den senaste spillningsinventeringen. Men länsstyrelserna vill först analysera resultatet av den..

SVT - 16 timmar sedan

Magiska midsommarafton: ”Bli inte förvånad om en granne rullar naken i daggen”

Stång, sång och sill känner de flesta till – men hur mycket kan du om midsommarens mystiska ritualer? SVT:s reporter Therese Bergstedt vågade sig ut i ovädret för att prata med marknadsföraren Kylliki Hellström om spådomar, läkeväxter och att rulla sig naken i daggen..

SVT - 19 timmar sedan

Hur firar du midsommar? Skicka in dina hälsningar!

Blommor under kudden, nattliga dopp eller bänkad framför fotbolls-VM? Dela med dig av ditt högtidsfirande i SVT:s direktrapportering om hela Sveriges midsommar!.

SVT - 19 timmar sedan

Undersökning: Taxfree-butiker dyrare än nätbutiker

Ska du ut och resa i sommar? Då kan det vara bra att jämföra priserna i taxfree-butikerna med andra alternativ innan du handlar. En undersökning av priser på skönhetsprodukter visar att det kan vara dyrare att handla på flygplatsen än på nätet..

SVT - Igår: 21:09

Populära leksaker dras tillbaka efter larm

Många barn älskar squishies: mjuka, färgglada och stark söt lukt. Men oro för att vissa sådana kan innehålla farliga kemikalier får stöd i en dansk undersökning, gjord av danska Miljöstyrelsen. Tolv olika squishies innehåller för mycket skadliga kemikalier, visar tester.

SVT - Igår: 17:03

Svensk riksdagsledamot stoppad i Turkiet

Den svenske riksdagsledamoten Jabar Amin (MP) har blivit fråntagen sitt pass och hålls kvar på Atatürk-flygplatsen i Istanbul. Han är en del av en delegation observatörer som ska bevaka valet i Turkiet på söndag..

SVT - Igår: 16:28

De skånska orden Uma Thurman bör lär sig

Skådespelarens Uma Thurman har släkt i Skåne och vill nu bli svensk medborgare. Men som alla vet har skåne en del dialektala ord. För att hjälpa henne på traven förklarar radioprataren Kalle Lind vad en del av dem betyder..

SVT - Igår: 16:22

Polisen: Så undviker du tjuvarnas fula knep på semestern

Nu börjar semesterperioden och Jan Olsson på polisens nationella bedrägericenter ger tips om vad du ska tänka på för att undvika bedrägerier och inbrott. – Man behöver inte upplysa alla om att man ska resa bort och att bostaden är tom..

SVT - Igår: 13:58

Regeringen: Elefanter och sjölejon förbjuds på cirkus

Nu förbjuds elefanter och sjölejon på cirkus, efter regeringens beslut. Den nya lagen träder kraft i april nästa år. Regeringen beslutat om att utreda en obligatorisk märkning och registrering av katter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.