Expressen > Nyheter

Friday, 17 August, 01:41

Expressen - 20 maj 18 kl. 01:53

Meghans present till de kvinnliga gästernaPå lördagens kungliga bröllop i Windsor rådde strikt fotoförbud – något som gästen Troian Bellisario bröt efter ceremonin när hon på sin Instagram avslöjade det nygifta parets överraskning till de kvinnliga gästerna.– Tofflor!, utbrister hon i glädje i sin video. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Windsor, Troian Bellisario, Instagram

Dela artikeln

10682 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Meghans, presenttill de , kvinnliga, gästerna
YLE - 14 dec 14 kl. 06:49

Lännen Media: Nästan hälften av prästerna kan tänka sig viga homosexuella

De lutherska prästerna i Finland är svårt splittrade mellan stad och landsbygd då det gäller inställningen till att viga homosexuella par, visar mediebolaget Lännen Medias enkät. Splittringen finns också mellan manliga och kvinnliga präster. Nästan 60 procent av prästerna i Helsingfors är beredda att viga personer av samma kön, medan bara nio procent av prästerna i Kemi-Torneåtrakten skulle gå med på det.

SmålandsPosten - 12 aug 16 kl. 06:52

1960: De första kvinnliga prästerna

Under 1900-talet förbättrades kvinnornas ställning i Sverige. År 1921 genomfördes de första valen med allmän och lika rösträtt för män och kvinnor och ett par år senare blev det möjligt för kvinnor att få statliga tjänster. Det fanns emellertid fortfarande tjänster som var förbehållna män och hit hörde prästämbetet..

BT - 15 okt 13 kl. 14:08

Första kvinnliga ärkebiskopen är vald

Svenska kyrkan får sin första kvinnliga ärkebiskop. Antje Jackelén fick en majoritet av rösterna i valet. "Vilken häftig kyrka vi har".

GöteborgsPosten - 16 jan 16 kl. 12:37

Taiwan har fått sin första kvinnliga president

Tsai Ing-Wen blir Taiwans första kvinnliga president. När hälften av rösterna är räknade har hon fått nära 60 procents stöd. Nu erkänner sig regerande Kuomintang (KMT) besegrade i valet.

YLE - 24 feb 17 kl. 11:55

Rebecka säger nej och Jan Erik säger ja - kyrklig vigsel av samkönade par delar prästerna

Många präster våndas över frågan om kyrklig vigsel av samkönade par, visar de svenska mediehusens enkät. Frågan väcker många tankar hos Rebecka Stråhlman och Jan Erik Sundström. - Nej, jag kan inte gå mot min arbetsgivares vilja i den här frågan, svarar Rebecka.

YLE - 25 feb 17 kl. 14:23

Karisbo i kyrkomötet: Vig samkönade par, men låt prästerna ha samvetsfrihet

Ett initiativ lämnas snart in till kyrkomötet om att kyrkan ska tillåta vigslar av samkönade par. En av undertecknarna är Karisbon Åsa A. Westerlund och hon säger att det är formulerat så att alla ska kunna godkänna det, trots olika syn på äktenskapet.

Västerbottens Folkblad - 15 okt 13 kl. 14:09

Första kvinnliga ärkebiskopen

Svenska kyrkan får sin första kvinnliga ärkebiskop, Antje Jackelén.  Hon fick en majoritet av rösterna i valet, detta uppger Kyrkans Tidning enligt TT..

SVT Debatt - 08 mar 14 kl. 12:00

Varför ifrågasätts vi kvinnliga företagare?

FÖRETAGANDE Det är på tiden att politikerna erkänner betydelsen av kvinnors entreprenörskap i välfärden. Vi är viktiga för både kvaliteten och jämställdheten. För exakt ett år sedan bildades nätverket Välfärdens grupp 8 för att försvara kvinnors rätt att starta och driva företag i välfärden, på samma villkor som andra företagare, och kunna gå med vinst.

Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 23:08

Rösterna räknas om i Malawi


Malawis valkommission har beordrat en fysisk omräkning av rösterna i landets presidentval som hölls förra veckan, med hänvisning till att antalet räknade röster översteg antalet röstberättigade. Beskedet kom strax efter att Malawis högsta domstol utfärdat ett domstolsföreläggande, som blockerade den sittande presidenten Joyce Bandas ogiltigförklarande av valet, på fredagen.Banda ogiltigförklarade valet med hänvisning till valfusk, och utlyste ett nyval inom 90 dagar.

BT - 24 maj 14 kl. 23:08

Rösterna räknas om i Malawi

Malawis valkommission har beordrat en fysisk omräkning av rösterna i landets presidentval som hölls förra veckan, med hänvisning till att antalet räknade röster översteg antalet röstberättigade. Beskedet kom strax efter att Malawis högsta domstol utfärdat ett domstolsföreläggande, som blockerade den sittande presidenten Joyce Bandas ogiltigförklarande av valet, på fredagen. Banda ogiltigförklarade valet med hänvisning till valfusk, och utlyste ett nyval inom 90 dagar.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Ministrarnas dopp – före kräftskivan

Först presenterade finansminister Magdalena Andersson läget i svensk ekonomi på Harpsund.  Sedan blev det ett kvällsdopp och kräftskiva.Arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson (S) tog sig ett nakendopp.

Expressen - 2 timmar sedan

Moderaterna köper annonser om bilbränder

Vågen av bilbränder har skakat Västsverige och lett till starka reaktioner från politikerna. Nu visar det sig att Moderaterna har köpt Google-annonser om ämnet för att nå ut till väljarna.Den som googlar ”bilbränder” får upp en länk till partiets hemsida, skriver Aftonbladet .

Expressen - 2 timmar sedan

Agnes Wolds kritik mot SD:s abortförslag: "Absurt"

Sverigedemokraterna går till val med att vilja sänka den fria abortgränsen från vecka 18 till vecka tolv.Nu riktar Agnes Wold, hård kritik mot förslaget – och menar att partiet saknar kunskap i frågan. – Det är så klåfingrigt och dumt, säger hon.

Expressen - 3 timmar sedan

Vattenshow avbruten – ställning rasade i vattnet

En ponton har rasat vid Strömmen i Stockholm.En vattenshow har avbrutits.– Vi fick ett larm om att en ställning med fotografer på som rasat, säger Magnus Bengtsson vid räddningstjänsten..

Expressen - 3 timmar sedan

Misstänkta bilbrännarna kopplas till gängnätverk

Under tisdagen flydde en av de huvudmisstänkta för veckans samordnade bilbränder landet.Tillsammans med honom på flyget till Turkiet fanns en släkting och två män knutna till ett av Göteborgs mest inflytelserika kriminella nätverk.Och det resesällskapet var ingen slump..

Expressen - 3 timmar sedan

Ministrarnas dopp – innan kräftskivan

Först presenterade finansminister Magdalena Andersson läget i svensk ekonomi på Harpsund.  Sedan blev det ett kvällsdopp – och kräftskiva. – Stämningen är god och budgetarbetet mellan MP och S fortsätter, sa en person..

Expressen - 3 timmar sedan

Mediernas protest mot Trump: ”Inte folkets fiende”

– Vi är inte folkets fiende.Det förklarar Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på Boston Globe.Den amerikanska tidningen har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker på medierna.

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinna påkörd av spårvagn

En kvinna har blivit påkörd av en spårvagn.– Enligt SOS var hon medvetslös. I övrigt har jag inget om skadeläget just nu, säger Peter Adlersson, polisen presstalesperson i region Väst..

Expressen - 3 timmar sedan

Skottlossning – skjuten man hittad

En man har hittats i Helsingborg med misstänkta skottskador. .

Expressen - 4 timmar sedan

Offren i Brandbergen syskon – storasystern såg sin bror dödas

23-åringen mördades på öppen gatan – mitt framför ögonen på sin storasyster, som även hon skadades.Nu har kvinnan, som är 31 år, och flera vittnen pekat ut två misstänkta mördare.– Två personer är på sannolika skäl misstänkta för mord och försök till mord, säger kammaråklagare Per Bergmark till Aftonbladet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.