Expressen > Nyheter

Tuesday, 19 June, 08:56

Expressen - 20 maj 18 kl. 01:53

Meghans present till de kvinnliga gästernaPå lördagens kungliga bröllop i Windsor rådde strikt fotoförbud – något som gästen Troian Bellisario bröt efter ceremonin när hon på sin Instagram avslöjade det nygifta parets överraskning till de kvinnliga gästerna.– Tofflor!, utbrister hon i glädje i sin video. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Windsor, Troian Bellisario, Instagram

Dela artikeln

10682 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Meghans, presenttill de , kvinnliga, gästerna
YLE - 14 dec 14 kl. 06:49

Lännen Media: Nästan hälften av prästerna kan tänka sig viga homosexuella

De lutherska prästerna i Finland är svårt splittrade mellan stad och landsbygd då det gäller inställningen till att viga homosexuella par, visar mediebolaget Lännen Medias enkät. Splittringen finns också mellan manliga och kvinnliga präster. Nästan 60 procent av prästerna i Helsingfors är beredda att viga personer av samma kön, medan bara nio procent av prästerna i Kemi-Torneåtrakten skulle gå med på det.

SmålandsPosten - 12 aug 16 kl. 06:52

1960: De första kvinnliga prästerna

Under 1900-talet förbättrades kvinnornas ställning i Sverige. År 1921 genomfördes de första valen med allmän och lika rösträtt för män och kvinnor och ett par år senare blev det möjligt för kvinnor att få statliga tjänster. Det fanns emellertid fortfarande tjänster som var förbehållna män och hit hörde prästämbetet..

BT - 15 okt 13 kl. 14:08

Första kvinnliga ärkebiskopen är vald

Svenska kyrkan får sin första kvinnliga ärkebiskop. Antje Jackelén fick en majoritet av rösterna i valet. "Vilken häftig kyrka vi har".

GöteborgsPosten - 16 jan 16 kl. 12:37

Taiwan har fått sin första kvinnliga president

Tsai Ing-Wen blir Taiwans första kvinnliga president. När hälften av rösterna är räknade har hon fått nära 60 procents stöd. Nu erkänner sig regerande Kuomintang (KMT) besegrade i valet.

YLE - 24 feb 17 kl. 11:55

Rebecka säger nej och Jan Erik säger ja - kyrklig vigsel av samkönade par delar prästerna

Många präster våndas över frågan om kyrklig vigsel av samkönade par, visar de svenska mediehusens enkät. Frågan väcker många tankar hos Rebecka Stråhlman och Jan Erik Sundström. - Nej, jag kan inte gå mot min arbetsgivares vilja i den här frågan, svarar Rebecka.

YLE - 25 feb 17 kl. 14:23

Karisbo i kyrkomötet: Vig samkönade par, men låt prästerna ha samvetsfrihet

Ett initiativ lämnas snart in till kyrkomötet om att kyrkan ska tillåta vigslar av samkönade par. En av undertecknarna är Karisbon Åsa A. Westerlund och hon säger att det är formulerat så att alla ska kunna godkänna det, trots olika syn på äktenskapet.

Västerbottens Folkblad - 15 okt 13 kl. 14:09

Första kvinnliga ärkebiskopen

Svenska kyrkan får sin första kvinnliga ärkebiskop, Antje Jackelén.  Hon fick en majoritet av rösterna i valet, detta uppger Kyrkans Tidning enligt TT..

SVT Debatt - 08 mar 14 kl. 12:00

Varför ifrågasätts vi kvinnliga företagare?

FÖRETAGANDE Det är på tiden att politikerna erkänner betydelsen av kvinnors entreprenörskap i välfärden. Vi är viktiga för både kvaliteten och jämställdheten. För exakt ett år sedan bildades nätverket Välfärdens grupp 8 för att försvara kvinnors rätt att starta och driva företag i välfärden, på samma villkor som andra företagare, och kunna gå med vinst.

Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 23:08

Rösterna räknas om i Malawi


Malawis valkommission har beordrat en fysisk omräkning av rösterna i landets presidentval som hölls förra veckan, med hänvisning till att antalet räknade röster översteg antalet röstberättigade. Beskedet kom strax efter att Malawis högsta domstol utfärdat ett domstolsföreläggande, som blockerade den sittande presidenten Joyce Bandas ogiltigförklarande av valet, på fredagen.Banda ogiltigförklarade valet med hänvisning till valfusk, och utlyste ett nyval inom 90 dagar.

BT - 24 maj 14 kl. 23:08

Rösterna räknas om i Malawi

Malawis valkommission har beordrat en fysisk omräkning av rösterna i landets presidentval som hölls förra veckan, med hänvisning till att antalet räknade röster översteg antalet röstberättigade. Beskedet kom strax efter att Malawis högsta domstol utfärdat ett domstolsföreläggande, som blockerade den sittande presidenten Joyce Bandas ogiltigförklarande av valet, på fredagen. Banda ogiltigförklarade valet med hänvisning till valfusk, och utlyste ett nyval inom 90 dagar.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Person påkörd av bil – svårt skadad

En person har blivit påkörd av en bil i Jönköping.– Personen är svårt skadad och förd till sjukhus, säger Kenneth Hermansson, inre befäl vid räddningstjänsten..

Expressen - 15 minuter sedan

Kommunalrådet efter skjutningen: "Blir arg"

Under måndagskvällens skottlossning i centrala Malmö skadades sex personer – varav tre senare har dött på sjukhuset. Malmös kommunalråd reagerar starkt emot händelsen."Blir seriöst arg av informationen om skottlossningen vid Värnhem", skriver Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) på sin Facebooksida.

Expressen - 45 minuter sedan

Radioaktivt läckage på kraftverk – "Det är olyckligt"

Personal på kärnkraftverket Forsmark sprutades ner av radioaktivt vatten. – Det är olyckligt att det hände, säger strålskyddsföreståndare Virva Nilsson. .

Expressen - 1 timme sedan

Växelkassa stals vid inbrott

Ett kafé har blivit bestulet under natten till tisdagen.Ett okänt antal gärningsman ska ha tagit med sig ett kassaskrin..

Expressen - 1 timme sedan

SD-politikern: Araber är ”jordens avskum”

Riksdagskandidaten och Jimmie Åkessons medarbetare Mikael Bystedt, 37, har anonymt skrivit hundratals kommentarer på hatsajter som Avpixlat och Fria tider.Expressen kan nu avslöja hur SD-politikern systematiskt spridit hat mot muslimer, kallat araber för "jordens avskum" och uppmanat folk att sko sig och fuska med skattepengar.När Fria tider berättade att moskéer bränts ned i London skrev han:"Jäkla va bra gjort!

Expressen - 1 timme sedan

Så mycket mer dricker svenskarna på semestern

Sommar betyder inte bara semester och vila. Det är också en tid då svenskarnas alkoholkonsumtion ökar som mest. I värsta fall kan det leda till riskbruk och vanor som är svåra att komma ur.

Expressen - 1 timme sedan

Valpen fick benen kapade – lämnades till att dö

Valpen tros ha blivit stympad och sedan lämnad för att dö i ett skogsområde i Turkiet.Efter två dagar på sjukhus avled den till följd av sina allvarliga skador – nu har bilder på djurets sista tid i livet spridits i sociala medier..

Expressen - 2 timmar sedan

Nu höjs taket: Så mycket mer får du i sjukpenning

Inkomsttaket i sjukförsäkringen höjs i juli vilket gör att hundratusentals svenskar får högre sjukpenning. Regeringen har drivit igenom höjningen i samarbete med Vänsterpartiet. – Blir man sjuk ska man ha ekonomisk trygghet, säger Ulla Andersson (V), ekonomisk-politisk talesperson för Vänsterpartiet.

Expressen - 2 timmar sedan

Så kan kvinnorna avgöra Trumps politiska framtid

Det är mycket som står på spel när USA går till mellanårsval i november.Inte minst för president Donald Trump.Det vet förstås även USA:s kvinnor.

Expressen - 2 timmar sedan

Polis öppnade eld mot bil

Polisen skulle kontrollera en bil i Trollhättan natten mot tisdagen.Bilisten försökte köra på en polisman som då sköt verkanseld mot fordonet.– Den misstänkte föraren kunde gripas i ett hus ganska snart efter händelsen, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region väst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.