Expressen > Nyheter

Sunday, 21 October, 04:34

Expressen - 20 maj 18 kl. 01:53

Meghans present till de kvinnliga gästernaPå lördagens kungliga bröllop i Windsor rådde strikt fotoförbud – något som gästen Troian Bellisario bröt efter ceremonin när hon på sin Instagram avslöjade det nygifta parets överraskning till de kvinnliga gästerna.– Tofflor!, utbrister hon i glädje i sin video. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Windsor, Troian Bellisario, Instagram

Dela artikeln

10682 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Meghans, presenttill de , kvinnliga, gästerna
YLE - 14 dec 14 kl. 06:49

Lännen Media: Nästan hälften av prästerna kan tänka sig viga homosexuella

De lutherska prästerna i Finland är svårt splittrade mellan stad och landsbygd då det gäller inställningen till att viga homosexuella par, visar mediebolaget Lännen Medias enkät. Splittringen finns också mellan manliga och kvinnliga präster. Nästan 60 procent av prästerna i Helsingfors är beredda att viga personer av samma kön, medan bara nio procent av prästerna i Kemi-Torneåtrakten skulle gå med på det.

SmålandsPosten - 12 aug 16 kl. 06:52

1960: De första kvinnliga prästerna

Under 1900-talet förbättrades kvinnornas ställning i Sverige. År 1921 genomfördes de första valen med allmän och lika rösträtt för män och kvinnor och ett par år senare blev det möjligt för kvinnor att få statliga tjänster. Det fanns emellertid fortfarande tjänster som var förbehållna män och hit hörde prästämbetet..

Expressen - 25 aug 18 kl. 03:57

Meghans och prins Harrys lyxiga bröllopsbil till salu

En av de mest populära gästerna på prins Harrys och hertiginnan Meghans bröllop kan snart vara till salu.Det handlar om den lyxbil av märket Jaguar som det nygifta paret körde från vigselceremonin till bröllopsfesten, skriver Vanity Fair.Men den som vill slå till på ”världens vackraste bil” bör ha en välfylld plånbok..

BT - 15 okt 13 kl. 14:08

Första kvinnliga ärkebiskopen är vald

Svenska kyrkan får sin första kvinnliga ärkebiskop. Antje Jackelén fick en majoritet av rösterna i valet. "Vilken häftig kyrka vi har".

GöteborgsPosten - 16 jan 16 kl. 12:37

Taiwan har fått sin första kvinnliga president

Tsai Ing-Wen blir Taiwans första kvinnliga president. När hälften av rösterna är räknade har hon fått nära 60 procents stöd. Nu erkänner sig regerande Kuomintang (KMT) besegrade i valet.

YLE - 24 feb 17 kl. 11:55

Rebecka säger nej och Jan Erik säger ja - kyrklig vigsel av samkönade par delar prästerna

Många präster våndas över frågan om kyrklig vigsel av samkönade par, visar de svenska mediehusens enkät. Frågan väcker många tankar hos Rebecka Stråhlman och Jan Erik Sundström. - Nej, jag kan inte gå mot min arbetsgivares vilja i den här frågan, svarar Rebecka.

YLE - 25 feb 17 kl. 14:23

Karisbo i kyrkomötet: Vig samkönade par, men låt prästerna ha samvetsfrihet

Ett initiativ lämnas snart in till kyrkomötet om att kyrkan ska tillåta vigslar av samkönade par. En av undertecknarna är Karisbon Åsa A. Westerlund och hon säger att det är formulerat så att alla ska kunna godkänna det, trots olika syn på äktenskapet.

Västerbottens Folkblad - 15 okt 13 kl. 14:09

Första kvinnliga ärkebiskopen

Svenska kyrkan får sin första kvinnliga ärkebiskop, Antje Jackelén.  Hon fick en majoritet av rösterna i valet, detta uppger Kyrkans Tidning enligt TT..

SVT Debatt - 08 mar 14 kl. 12:00

Varför ifrågasätts vi kvinnliga företagare?

FÖRETAGANDE Det är på tiden att politikerna erkänner betydelsen av kvinnors entreprenörskap i välfärden. Vi är viktiga för både kvaliteten och jämställdheten. För exakt ett år sedan bildades nätverket Välfärdens grupp 8 för att försvara kvinnors rätt att starta och driva företag i välfärden, på samma villkor som andra företagare, och kunna gå med vinst.

Nya Wermlands Tidningen - 26 maj 14 kl. 11:18

Nya gruppbostaden invigdes med tårta och present

I veckan var det högtidlig invigning av den nya gruppbostaden på Bergängsvägen i Åmål. I mitten på mars flyttade hyresgästerna in och nu var det dags att klippa det blågula bandet. – De har fått tid på sig att bo in sig, säger Ann-Marie Burman, enhetschef på LSS..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

En skadad – voltade efter biljakt i Härnösand

En person har förts till sjukhus efter en kortare biljakt i centrala Härnösand..

Expressen - 1 timme sedan

Polis ihjälskjuten nära skola i Georgia, USA

Polisen Antwan Toney, 30, har avlidit efter att ha blivit skjuten nära en skola nära Snellville i delstaten Georgia i USA, skriver nyhetsbyrån AP.Toney skulle undersöka en misstänkt bil som parkerat nära skolan när han blev skjuten.Hans liv gick inte att rädda och han avled senare på sjukhus..

Expressen - 1 timme sedan

Man misshandlades på vandrarhem

En 26-årig man blev rasande när han upptäckte att någon låg i hans säng på ett vandrarhem i Norrbotten..

Expressen - 2 timmar sedan

Kirurg kritiserad efter fem misslyckade operationer

En patient i Västerbotten under 18 år skulle få sin tryckavlastade shunt i huvudet utbytt. Operationen gick fel fem gånger – först vid den sjätte under en månad hamnade shunten i rätt läge, rapporterar SVT Västerbotten. Nu kritiserar IVO kirurgen för bristfällig vård..

Expressen - 3 timmar sedan

Myndigheter: Offentlig upphandling ska ge jobb

Upphandlingsmyndigheten och Arbetsförmedlingen vill att Sverige gör som Finland, Nederländerna, Storbritannien och Belgien, skriver myndigheternas generaldirektörer på DN Debatt.Det är några av de EU-länder där offentlig upphandling används som ett arbetsmarknadsinstrument..

Expressen - 4 timmar sedan

Trump tror på Saudis förklaring – men flera lagstiftare kritiska

Donald Trump kallar Saudiarabiens förklaring till Jamal Khashoggis död för trovärdig. Men flera amerikanska lagstiftare är kritiska till förklaringen, skriver CNN. Trump säger också att han vill vänta innan han bestämmer sig för vad nästa steg bil.

Expressen - 5 timmar sedan

En räddad ur brinnande lägenhet

En person räddades sent på lördagskvällen ur sin brinnande lägenhet i Landskrona och fördes till sjukhus med ambulans..

Expressen - 5 timmar sedan

Två räddade från brand i flerfamiljshus

Två personer räddades sent på lördagskvällen från en brinnande lägenhet i Arlöv. Branden spred sig från åttonde våningen upp på vindsplanet.– Det är en kraftig brand, säger Rickard Lundqvist vid ledningscentralen för polisen i Region syd..

Expressen - 5 timmar sedan

Trump vill att USA lämnar nedrustningsavtal med Ryssland

Donald Trump säger att han vill att USA lämnar nedrustningsavtalet med Ryssland. Det rapporterar AP. Presidenten säger att Moskva äventyrar avtalet, som innebär en överenskommelse om att avskaffa medel- och kortdistansrobotar..

Expressen - 6 timmar sedan

Nio från Sverige greps före NMR-demonstration

Ett hundratal personer från nazistiska Nordiska motståndsrörelsen demonstrerade i Helsingfors på lördagseftermiddagen. Strax innan grep polisen nio personer som kommit med färjan från Sverige. Enligt polisen skulle de delta i demonstrationen, skriver Hufvudstadsbladet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.