DN > Utrikes

Wednesday, 12 December, 04:07

DN - 19 maj 18 kl. 20:17

Utländska ledare erbjöd Trump hjälp att bli presidentDe styrande i Saudiarabien och Förenade arabemiraten erbjöd sig att hjälpa Donald Trump att vinna presidentvalet över Hillary Clinton. Detta gjordes vid ett hemligt möte i Trump Tower i augusti 2016, skriver New York Times..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Trump, Saudiarabien, Förenade, Donald Trump, Hillary Clinton, Trump Tower, New York Times

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utländska, ledare, erbjöd, Trump, hjälpatt bli , president
Sydsvenskan - 24 dec 16 kl. 16:04

Trump vill ha utländska gästarbetare

USA:s tillträdande president Donald Trump har ansökt om arbetsvisum för sex utländska arbetare till sin vingård i Virginia. Flera amerikanska medier uppmärksammar visumansökningarna och hänvisar till dokument hos arbetsmarknadsdepartementet. Uppgifterna.

GöteborgsPosten - 24 dec 16 kl. 16:04

Trump vill ha utländska gästarbetare

USA:s tillträdande president Donald Trump har ansökt om arbetsvisum för sex utländska arbetare till sin vingård i Virginia..

DN - 10 okt 17 kl. 00:56

Utländska toppdiplomater: Trump är en problematisk gåta

Det är till Washington Post flera utländska toppdiplomater berättar om hur de ser på Donald Trump och hans regering. Diplomaterna ser en Trumpadministration där beslutsfattandet är oklart, tweets har blivit en policy, och hårdvunna internationella överenskommelser om handel och klimat kasseras. Det har resulterat i en speciell utmaning för diplomater vars jobb är att företräda sina länder och förklara presidentens och hans okonventionella sätt för hemlandet..

DI - 15 jan 18 kl. 17:03

Utländska bilmärken kör om amerikanska – Trump hurrar

Utländska biltillverkare står redan för hälften av USA:s bilproduktion. Snart kör de om för första gången..

DI - 13 sep 18 kl. 07:47

Trumps order ska avskräcka utländska makter att påverka val

USA:s president Donald Trump utfärdade på onsdagen en order med hot om finansiella sanktioner om utländska makter försöker påverka mellanårsvalet i november, rapporterar Bloomberg News..

YLE - 02 maj 17 kl. 05:15

Morgonkollen: Trump prisar kontroversiella ledare och Merkel träffar Putin i Sotji

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Utrikes Donald Trump säger att det skulle vara en ära att få träffa Kim Jong-Un. Nordkoreas diktator är bara den senaste i raden av kontroversiella utländska ledare som prisas av USA:s president.

Dagens PS - 17 jul 17 kl. 07:16

Chocksiffra för Trump – sämsta på 40 år

En undersökning genomförd på uppdrag av amerikanska Washington Post och ABC News, som citeras av TT, visar att förtroendet för Donald Trump är rekordlågt. Efter sex månader på världens tyngsta post har endast 36 procent av landets väljare förtroende för honom. Den rekordlåga siffran innebär att ”The Donald” är USA:s minst uppskattade president sedan den mycket kritiserade Gerald Ford år 1975 endast hade förtroende från 39 procent av väljarna.

DN - 26 jan 17 kl. 06:00

Theresa Mays möte med Donald Trump sätter press på EU

Storbritanniens premiärminister Theresa May blir på fredagen första utländska ledare att tas emot av Donald Trump i Vita huset. May hoppas att det ska stärka Storbritanniens ”särskilda relation” till USA – men närmandet är omstritt på hemmaplan..

DN - 27 jan 17 kl. 00:56

Theresa Mays möte med Donald Trump sätter press på EU

LONDON. Storbritanniens premiärminister Theresa May blir på fredagen första utländska ledare att tas emot av Donald Trump i Vita huset. May hoppas att det ska stärka Storbritanniens ”särskilda relation” till USA – men närmandet är omstritt på hemmaplan..

Sydöstran - 26 maj 17 kl. 17:37

Donald Trump ute på drift i världen

Om Obama var en försiktig general i politiken, är Trump en förvirrad general som ger order och kontraorder om vartannat, som smädar utländska ledare ena dagen och smickrar dem nästa dag och som saknar intellektuell kapacitet att tänka ut en långsiktig strategi..

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Kanadensare uppges ha frihetsberövats i Kina

En kanadensisk ex-diplomat, nu aktiv inom en ideell organisation, uppges ha frihetsberövats i Kina. Motivet är fortfarande oklart, men misstänks kunna vara en motreaktion på gripandet av Huaweis finanschef Meng Wanzho i början av december. .

DN - 3 timmar sedan

Hueweichefen kan bli fri mot borgen

It-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou får släppas mot borgen, meddelar en domare i Vancouver i Kanada..

DN - 6 timmar sedan

Marianne Björklund: Macron riskerar ny kritik – den här gången från EU

Efter massiv kritik från Gula västarna riskerar Frankrikes president Emmanuel Macron även en åthutning från EU. Eftergifterna till demonstranterna lämnar hål i budgeten och kan göra att landet bryter mot EU:s budgetregler..

DN - 6 timmar sedan

Franska folket delat om Macrons löften

23 miljoner fransmän följde Emmanuel Macrons tal till nationen under måndagskvällen. Dagen efter har både folket och Gula västarnas ”ledare” delade meningar om huruvida presidentens löften var tillräckliga eller inte..

DN - 7 timmar sedan

Dödlig skottlossning i Strasbourg

Franks polis rapporterar om skottlossning i centrala Strasbourg..

DN - 9 timmar sedan

May på desperat Europaturné för att vädja om eftergifter

– Vår premiärminister är på rymmen, konstaterade Labourledaren Jeremy Corbyn i spefull ton när det brittiska underhuset höll en extrainsatt Brexit-debatt på tisdagseftermiddagen. Snarare än en flykt, ska nog dock Theresa Mays rundresa ses som ett sista desperat försök att få EU-ledarna att ge efter tillräckligt för att stilla vreden i det motstridiga parlamentet på hemmaplan. .

DN - 10 timmar sedan

Fem döda i skjutning vid brasiliansk katedral

En beväpnad man ska ha öppnat eld i en katedral i staden Campinas i Brasilien, rapporterar Reuters. Mannen ska ha hunnit skjuta och döda fyra personer innan han tog sitt eget liv..

DN - 11 timmar sedan

Parterna i Jemenkriget har enats om fångutbyte

Krigets två parter, Jemens regering och de huthiska rebellerna har enats om ett datum då ett fångutbyte omfattande fler än 15.000 personer ska ha ägt rum, rapporterar AP..

DN - 14 timmar sedan

Man skjuten med elpistol vid Londons parlament

Beväpnade poliser har gripit en man vid grindarna till det brittiska parlamentet i London, rapporterar brittiska medier..

DN - 15 timmar sedan

Egypten begränsar försäljning av gula västar inför revolutionens årsdag

Egyptiska myndigheter har i smyg infört begräsningar på försäljningen av gula reflexvästar, av rädsla inför den åttonde årsdagen för den egyptiska revolutionen i januari.  Återförsäljare uppger för AP att polisen instruerat dem att begränsa försäljning till verifierade företag, och att förbjuda försäljning till kunder i butik. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.