DN > Utrikes

Sunday, 24 June, 13:00

DN - 19 maj 18 kl. 20:17

Utländska ledare erbjöd Trump hjälp att bli presidentDe styrande i Saudiarabien och Förenade arabemiraten erbjöd sig att hjälpa Donald Trump att vinna presidentvalet över Hillary Clinton. Detta gjordes vid ett hemligt möte i Trump Tower i augusti 2016, skriver New York Times..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Trump, Saudiarabien, Förenade, Donald Trump, Hillary Clinton, Trump Tower, New York Times

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utländska, ledare, erbjöd, Trump, hjälpatt bli , president
Sydsvenskan - 24 dec 16 kl. 16:04

Trump vill ha utländska gästarbetare

USA:s tillträdande president Donald Trump har ansökt om arbetsvisum för sex utländska arbetare till sin vingård i Virginia. Flera amerikanska medier uppmärksammar visumansökningarna och hänvisar till dokument hos arbetsmarknadsdepartementet. Uppgifterna.

GöteborgsPosten - 24 dec 16 kl. 16:04

Trump vill ha utländska gästarbetare

USA:s tillträdande president Donald Trump har ansökt om arbetsvisum för sex utländska arbetare till sin vingård i Virginia..

DN - 10 okt 17 kl. 00:56

Utländska toppdiplomater: Trump är en problematisk gåta

Det är till Washington Post flera utländska toppdiplomater berättar om hur de ser på Donald Trump och hans regering. Diplomaterna ser en Trumpadministration där beslutsfattandet är oklart, tweets har blivit en policy, och hårdvunna internationella överenskommelser om handel och klimat kasseras. Det har resulterat i en speciell utmaning för diplomater vars jobb är att företräda sina länder och förklara presidentens och hans okonventionella sätt för hemlandet..

DI - 15 jan 18 kl. 17:03

Utländska bilmärken kör om amerikanska – Trump hurrar

Utländska biltillverkare står redan för hälften av USA:s bilproduktion. Snart kör de om för första gången..

YLE - 02 maj 17 kl. 05:15

Morgonkollen: Trump prisar kontroversiella ledare och Merkel träffar Putin i Sotji

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Utrikes Donald Trump säger att det skulle vara en ära att få träffa Kim Jong-Un. Nordkoreas diktator är bara den senaste i raden av kontroversiella utländska ledare som prisas av USA:s president.

Dagens PS - 17 jul 17 kl. 07:16

Chocksiffra för Trump – sämsta på 40 år

En undersökning genomförd på uppdrag av amerikanska Washington Post och ABC News, som citeras av TT, visar att förtroendet för Donald Trump är rekordlågt. Efter sex månader på världens tyngsta post har endast 36 procent av landets väljare förtroende för honom. Den rekordlåga siffran innebär att ”The Donald” är USA:s minst uppskattade president sedan den mycket kritiserade Gerald Ford år 1975 endast hade förtroende från 39 procent av väljarna.

DN - 26 jan 17 kl. 06:00

Theresa Mays möte med Donald Trump sätter press på EU

Storbritanniens premiärminister Theresa May blir på fredagen första utländska ledare att tas emot av Donald Trump i Vita huset. May hoppas att det ska stärka Storbritanniens ”särskilda relation” till USA – men närmandet är omstritt på hemmaplan..

DN - 27 jan 17 kl. 00:56

Theresa Mays möte med Donald Trump sätter press på EU

LONDON. Storbritanniens premiärminister Theresa May blir på fredagen första utländska ledare att tas emot av Donald Trump i Vita huset. May hoppas att det ska stärka Storbritanniens ”särskilda relation” till USA – men närmandet är omstritt på hemmaplan..

Sydöstran - 26 maj 17 kl. 17:37

Donald Trump ute på drift i världen

Om Obama var en försiktig general i politiken, är Trump en förvirrad general som ger order och kontraorder om vartannat, som smädar utländska ledare ena dagen och smickrar dem nästa dag och som saknar intellektuell kapacitet att tänka ut en långsiktig strategi..

DI - 23 mar 18 kl. 19:30

Frida Wallnor: Trumps utländska hotbild är mest för inrikes bruk

LEDARE. Ett toppmöte mellan USA och Ryssland tycks vara nära förestående – i alla fall om Donald Trump får som han vill. På en presskonferens i veckan sa han att han gärna träffar sin ryske motsvarighet Vladimir Putin för att diskutera kapprustningen som pågår, som håller på att spåra ur, enligt Trump.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

25 skadade efter explosion i Tyskland

Tysk polis uppger att 25 personer har skadats – fyra allvarligt – efter en explosion i en byggnad i staden Wuppertal, enligt nyhetsbyrån AP..

DN - 3 timmar sedan

Poliser gripna efter attentatet i Etiopien

Addis Abebas ställföreträdande polischef har gripits efter lördagens granatexplosion i den etiopiska huvudstaden. Han misstänks vara ansvarig för säkerhetsbrister, skriver BBC..

DN - 5 timmar sedan

Vallokalerna har öppnat i Turkiet

Vallokalerna har öppnat i Turkiet. 56 miljoner människor är röstberättigade i dagens president- och parlamentsval..

DN - 12 timmar sedan

Efter det historiska tolvslaget – saudiarabiska kvinnor köra bil

Saudiarabien har varit det enda landet i världen där kvinnor inte får köra bil på allmänna vägar. Tidigare har endast män fått det. Men från och med nu tillåts även kvinnor att köra bil och mc..

DN - 13 timmar sedan

Inte säkert Erdogan får sista ordet i presidentvalet

ISTANBUL. Sedan Recep Tayyip Erdogan tog kommandot för sexton år sedan har Turkiet varit överraskningarnas land. Finansvärlden, pressen, militären, rättsväsendet, industrin, universiteten – alla har de gång på gång överrumplats av kursomläggningar och nya dekret.

DN - 13 timmar sedan

Filmade drunknade man – åtalas inte

En 31-årig man med funktionsnedsättning drunknade i en damm i den amerikanska delstaten Florida. Fem ungdomar blev vittnen till händelsen i juli i fjol, men i stället för att hjälpa till börjar de filma, skratta och håna mannen..

DN - 21 timmar sedan

Många döda i irakiskt angrepp mot IS i Syrien

Det irakiska flygvapnet har genomfört bombangrepp mot terrorrörelsen IS i staden Hajin i Syrien. Omkring 45 IS-anhängare dödades i samband med bombningarna, som enligt militären riktades mot tre byggnader där IS-ledare höll möten..

DN - Igår: 10:05

Saudikvinnornas körkortsglädje grumlas av massarresteringar

Dussintals kvinnorättskämpar har gripits i Saudiarabien de senaste veckorna. Aktionen grumlar glädjen över att saudiska kvinnor från och med söndag får rätt att köra bil och mc..

DN - Igår: 09:38

Dansk man anhållen för barnvåldtäkt

En 34-årig dansk man anhölls under fredagen av polisen i Mitt- och Västjylland, misstänkt för att ha våldtagit en nioårig flicka..

DN - Igår: 07:57

33 gravida funna i olagligt surrogatnätverk

Kambodjansk polis har upptäckt 33 gravida kvinnor i en räd mot ett olagligt nätverk för surrogatmödraskap i landets huvudstad Phnom Penh..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.