SVT > Inrikes

Saturday, 19 January, 08:59

SVT - 19 maj 18 kl. 19:25

Partiledare rök ihop om fråga om nazismAlla svenska riksdagspartier skulle i debatten svara på hur de vill tackla nazism i Sverige. När turen kom till Sverigedemokraterna gick Jimmie Åkesson i stället till verbalt angrepp mot Jonas Sjöstedt (V). – Är det något som vi har haft problem med så är det Jonas kompisar som ägnat sig åt organiserad brottslighet, sade han..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, Jonas Sjöstedt, Jonas

Dela artikeln

5979 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Partiledare, rök, ihopom , frågaom , nazism
Newsmill - 10 aug 11 kl. 15:26

Frågan om delat ledarskap hör inte ihop med partiledarvalet

Efter Lars Ohlys avgång är det än mer viktigt att skilja på frågan om delat ledarskap och vem som ska vara partiledare. Att blanda ihop de två frågorna kan resultera i en olycklig kompromiss i valet av partiledare. Det skriver Peter Bowin, ordförande för Vänsterpartiet i Blekinge..

Nyheter 24 - 23 nov 13 kl. 22:18

Gudrun Schyman: "Fler förstår att kvinnohat och rasism hänger ihop"Feminism etc. Mer om Gudrun på nätet

FEMINISM ETC. Jag hämtar upp Gudrun Schyman i korsningen Hamngatan-Regeringsgatan och ursäktar mig med att jag är sen. Vi ska precis till att gå in i huset där Nyheter24:s har sitt kontor när en kvinna greppar mig om armen och frågar lite stressigt efter en gatuadress samtidigt som hon pekar mot kartan i sin mobil.

YA - 13 okt 11 kl. 06:30

När retoriken inte går ihop med verkligheten

Under onsdagens parti­ledardebatt i riksdagen gjorde Håkan Juholt (S) allt för att ingjuta mod hos de egna och mana fram bilden av "högerregeringens" kalla och kyliga Sverige. Han pratade om "det gamla Fattigsverige som vi ser komma tillbaka" och att "regeringen väljer krogen framför skolan".
Det är en förståelig taktik från Juholts sida.

Dagen - 20 sep 11 kl. 03:00

Viktigt att KD får ny partiledare

Frågan om Göran Hägglund ska leda Kristdemokraterna (KD) efter det extra rikstinget i januari 2012 har återigen kommit upp. Egentligen handlar det om vem som ska vara partiledare när vi går in i valrörelsen 2014, eftersom nästa ordinarie riksting hålls först sommaren 2013. Och man byter inte partiledare ett år före ett val.

TA - 10 aug 11 kl. 18:30

Ex-trelleborgare vill bli partiledare i Vänsterpartiet

Foto: Henrik Montgomery/Scanpix
Hans Linde kandiderar till partiledarposten i Vänsterpartiet.
Varför vill du bli partiledare? ?

SmålandsPosten - 08 jul 13 kl. 00:30

Svetsa ihop en regering Löfven!

Efter sitt tal i Almedalen har Socialdemokraternas partiledare med rätta prisats för välkonstruerade övergångar mellan personligt och politiskt. Som fjortonåring fick han sitt första jobb, det var tufft men han var glad, och dagens unga då? Varje nytt politiskt område föregicks av en anekdot från ungdomen.

SvD - 13 okt 15 kl. 17:25

Kan du para ihop rätt partiledare med rätt citat?

Quiz för politiknördar: På onsdagen är det dags för ytterligare en partiledardebatt där de vassa uttalandena väntas hagla. Men minns du vem som har sagt vad i tidigare debatter? Gör vårt quiz och se om du kan para ihop rätt partiledare med rätt uttalande..

Sydsvenskan - 25 feb 15 kl. 15:28

KD i Skåne splittrat om ny partiledare

Det blir hård kamp om vem som ska bli Kristdemokraternas ledare efter Göran Hägglund.Partidistriktet i Skåne har nominerat den värdekonservativa kandidaten Ebba Busch Thor, som nu är knapp favorit.Hon utmanas av partisekreteraren Acko Ankarberg Johansson.

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 15 kl. 15:28

KD i Skåne splittrat om ny partiledare

Det blir hård kamp om vem som ska bli Kristdemokraternas ledare efter Göran Hägglund.Partidistriktet i Skåne har nominerat den värdekonservativa kandidaten Ebba Busch Thor, som nu är knapp favorit.Hon utmanas av partisekreteraren Acko Ankarberg Johansson.

Skånskan - 12 maj 16 kl. 21:33

Partiledare på debatturné

MALMÖ Det är för få debatter med passion och ideologi i svensk politik. Det tyckte Centerledaren Annie Lööf och Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt och gav sig ut på debatturné.På torsdagen möttes duon i sin andra debatt, på biograf Panora i Malmö.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Handbok ska stötta mot påverkanskampanjer

Svenska myndigheter måste kunna identifiera och bemöta påverkanskampanjer. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) ger nu ut en ny version av en handbok i ämnet och ska i vår utbilda personal vid ansvariga myndigheter..

SVT - 6 timmar sedan

Löfvens löften som bryts med överenskommelsen

Det krävdes en hel del ge och ta från Socialdemokraterna och Stefan Löfven för att riksdagen återigen skulle tolerera honom som statsminister..

SVT - 10 timmar sedan

Den kaosartade politiska hösten på två minuter

Från att vara helt låst har nu regeringsfrågan lösts, mer än fyra månader efter valet. Stefan Löfven (S) valdes till statsminister efter en kaotisk höst i svensk politik..

SVT - 14 timmar sedan

”Vi har väldigt mycket att stå i”

Många har ramlat och skadat sig på hala, isiga gator runtom i landet i veckan. I Uppsala är trycket hårt på Akademiska sjukhuset, säger Karin Bernhoff, verksamhetschef för ortopedi och handkirurgi. – När snön och halkan kommer blir befolkningen lite överraskad..

SVT - 14 timmar sedan

Regeringens utredare: Sverige bör inte skriva på FN:s kärnvapenförbud

Regeringens särskilda utredaren Lars-Erik Lundin säger att FN:s konvention om ett förbud mot kärnvapen är ”otydlig” och måste ”utvecklas”. – Vi måste kräva att den förändras. Min rekommendation är att Sverige inte skriver på, sade han..

SVT - 15 timmar sedan

Biskopen tog det tuffa kristendomstestet – fick underkänt: ”Fullständigt absurt”

En av många som reagerat på pastor Michaels sammanställning av kristendomsfrågor är Skaraborgs biskop, Åke Bonnier. Under gårdagskvällen testade han sig själv och fick den hårda domen: Underkänt. – Frågorna är omöjliga att svara på, vissa utav dem.

SVT - 15 timmar sedan

Stefan Löfven: Alternativet är en högerregering som är beroende av Sverigedemokraterna

Varför vill Stefan Löfven bli statsminister i en regering som ska genomföra politik som han i valrörelsen varnade för? Ikväll kommer han till Aktuellt för att svara på bland annat den frågan..

SVT - 16 timmar sedan

Gula knappen – varför finns den?

Stefan Löfven blev statsminister trots att fler röstade nej än ja. Hur kan det bli så? Och varför finns det en gul knapp om det inte spelar någon roll hur många som trycker på den?.

SVT - 21 timmar sedan

Analys: Löfven har skäl att fira – men hoten är många

I dag firar Stefan Löfven. Makten är säkrad liksom statsministerposten. Oppositionen har splittrats.

SVT - 21 timmar sedan

Därför är omröstningen historisk

De senaste månaderna har inte liknat något annat i svensk politik. Här är fem exempel som visar varför situationen är unik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.