SVT > Inrikes

Wednesday, 15 August, 22:44

SVT - 19 maj 18 kl. 19:25

Partiledare rök ihop om fråga om nazismAlla svenska riksdagspartier skulle i debatten svara på hur de vill tackla nazism i Sverige. När turen kom till Sverigedemokraterna gick Jimmie Åkesson i stället till verbalt angrepp mot Jonas Sjöstedt (V). – Är det något som vi har haft problem med så är det Jonas kompisar som ägnat sig åt organiserad brottslighet, sade han..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, Jonas Sjöstedt, Jonas

Dela artikeln

5935 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Partiledare, rök, ihopom , frågaom , nazism
Newsmill - 10 aug 11 kl. 15:26

Frågan om delat ledarskap hör inte ihop med partiledarvalet

Efter Lars Ohlys avgång är det än mer viktigt att skilja på frågan om delat ledarskap och vem som ska vara partiledare. Att blanda ihop de två frågorna kan resultera i en olycklig kompromiss i valet av partiledare. Det skriver Peter Bowin, ordförande för Vänsterpartiet i Blekinge..

Nyheter 24 - 23 nov 13 kl. 22:18

Gudrun Schyman: "Fler förstår att kvinnohat och rasism hänger ihop"Feminism etc. Mer om Gudrun på nätet

FEMINISM ETC. Jag hämtar upp Gudrun Schyman i korsningen Hamngatan-Regeringsgatan och ursäktar mig med att jag är sen. Vi ska precis till att gå in i huset där Nyheter24:s har sitt kontor när en kvinna greppar mig om armen och frågar lite stressigt efter en gatuadress samtidigt som hon pekar mot kartan i sin mobil.

YA - 13 okt 11 kl. 06:30

När retoriken inte går ihop med verkligheten

Under onsdagens parti­ledardebatt i riksdagen gjorde Håkan Juholt (S) allt för att ingjuta mod hos de egna och mana fram bilden av "högerregeringens" kalla och kyliga Sverige. Han pratade om "det gamla Fattigsverige som vi ser komma tillbaka" och att "regeringen väljer krogen framför skolan".
Det är en förståelig taktik från Juholts sida.

Dagen - 20 sep 11 kl. 03:00

Viktigt att KD får ny partiledare

Frågan om Göran Hägglund ska leda Kristdemokraterna (KD) efter det extra rikstinget i januari 2012 har återigen kommit upp. Egentligen handlar det om vem som ska vara partiledare när vi går in i valrörelsen 2014, eftersom nästa ordinarie riksting hålls först sommaren 2013. Och man byter inte partiledare ett år före ett val.

TA - 10 aug 11 kl. 18:30

Ex-trelleborgare vill bli partiledare i Vänsterpartiet

Foto: Henrik Montgomery/Scanpix
Hans Linde kandiderar till partiledarposten i Vänsterpartiet.
Varför vill du bli partiledare? ?

SmålandsPosten - 08 jul 13 kl. 00:30

Svetsa ihop en regering Löfven!

Efter sitt tal i Almedalen har Socialdemokraternas partiledare med rätta prisats för välkonstruerade övergångar mellan personligt och politiskt. Som fjortonåring fick han sitt första jobb, det var tufft men han var glad, och dagens unga då? Varje nytt politiskt område föregicks av en anekdot från ungdomen.

SvD - 13 okt 15 kl. 17:25

Kan du para ihop rätt partiledare med rätt citat?

Quiz för politiknördar: På onsdagen är det dags för ytterligare en partiledardebatt där de vassa uttalandena väntas hagla. Men minns du vem som har sagt vad i tidigare debatter? Gör vårt quiz och se om du kan para ihop rätt partiledare med rätt uttalande..

Sydsvenskan - 25 feb 15 kl. 15:28

KD i Skåne splittrat om ny partiledare

Det blir hård kamp om vem som ska bli Kristdemokraternas ledare efter Göran Hägglund.Partidistriktet i Skåne har nominerat den värdekonservativa kandidaten Ebba Busch Thor, som nu är knapp favorit.Hon utmanas av partisekreteraren Acko Ankarberg Johansson.

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 15 kl. 15:28

KD i Skåne splittrat om ny partiledare

Det blir hård kamp om vem som ska bli Kristdemokraternas ledare efter Göran Hägglund.Partidistriktet i Skåne har nominerat den värdekonservativa kandidaten Ebba Busch Thor, som nu är knapp favorit.Hon utmanas av partisekreteraren Acko Ankarberg Johansson.

Skånskan - 12 maj 16 kl. 21:33

Partiledare på debatturné

MALMÖ Det är för få debatter med passion och ideologi i svensk politik. Det tyckte Centerledaren Annie Lööf och Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt och gav sig ut på debatturné.På torsdagen möttes duon i sin andra debatt, på biograf Panora i Malmö.

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

H&M plockar bort bh-bilder efter kritik

I en artikel på SVT Opinion i dag kritiserade författaren Marie Björk klädjätten H&M för att de på sin sajt hade bilder på smala modeller som visade amnings-bh:ar. Nu har H&M tagit bort bilderna..

SVT - 1 timme sedan

Begränsad svensk uthyrning till turister

I Sverige har uthyrning av bostäder till turister inte lett till samma problem som i de stora turistdestinationerna – mycket på grund av att den svenska bostadsmarknaden fungerar annorlunda. Men att hyra ut ett rum i sin lägenhet är fullt tillåtet..

SVT - 2 timmar sedan

0,05 på högskoleprovet – tillräckligt resultat för att bli lärare

Det är fortsatt låga krav för att komma in på lärarutbildningen. Statistik från Universitets- och högskolerådet visar att elever kommer in på lärarutbildningen med resultatet 0,05 på högskoleprovet. Nu vill flera partier höja antagningskraven..

SVT - 3 timmar sedan

Politiker spekulerar om bilbränderna – ”olyckligt” säger forskare

En politisk högeraktion för att skifta fokus från skogsbränder till bilbränder, en vänsteraktion för att smutskasta SD, eller något helt annat? Bränderna i Västsverige hade knappt hunnit släckas innan spekulationer och konspirationer börjat vädras i sociala medier..

SVT - 5 timmar sedan

Därför skiljer sig folk efter sommarsemestern

Har du och din partner valt att gå skilda vägar efter sommarsemestern? Då är ni inte ensamma. Sensommaren och den tidiga hösten är en tid för skilsmässor, visar statistik från Sveriges tingsrätter..

SVT - 5 timmar sedan

De driver skilsmässopodd: Vi måste prata mer om det

Magnus Abrahamsson driver tillsammans med flickvännen Marit Danielsson Skilsmässopodden. Han har varit gift tidigare och tycker att vi måste börja prata mer om skilsmässor. – Vi märker ett stort behov av att folk vill prata om sin skilsmässa, säger han..

SVT - 9 timmar sedan

Instagram agerar efter att flera användare hackats

Instagram uppmanar användare att aktivera tvåstegsverifiering efter att flera vittnat om att de blivit utelåsta från sina konton. En som blivit hackad är bloggprofilen och influencern Annica Englund. – Jag fick panik när jag upptäckte det, säger hon..

SVT - 10 timmar sedan

Man åtalas efter misstankar om dödshot mot politiker

Den 42-årige mannen som misstänks ha skickat hotbrev med ett tillsynes giftigt pulver i till över 20 ministrar har åtalats. – Jag menar att han ägnat framkalla allvarlig fruktan för de som mottagit breven, säger åklagaren Eva Wintzell i ett pressmeddelande..

SVT - 12 timmar sedan

PT-Fia tipsar: Så kommer du igång med träningen efter semestern

Har du svårt att börja röra på dig igen efter lata dagar på stranden i sommar? Här ger personliga tränaren och hälsoprofilen Sofia Ståhl, även kallad ”PT-Fia”, sina tre bästa tips på hur du kommer igång igen efter semestern..

SVT - 12 timmar sedan

Höstens träningstrend: Vardagsmotion på uppgång

Efter en tid med prestationsinriktad träning som exempelvis långa lopp märks nu en vändning. Vardagsmotion tar nu allt mer plats. – Nu börjar man äntligen att rikta fokus inåt, vad mår jag bra av i min vardag, säger den personliga tränaren och hälsoprofilen Sofia Ståhl..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.