Realtid > Ekonomi

Monday, 18 June, 07:51

Realtid - 18 maj 18 kl. 16:55

Frontoffice - utökar innehav i FinTech-bolagFrontoffice har utökat sin investering i FTCS i en affär på 18,9 miljoner kronor. Detta kommer gör det möjligt för Frontoffice att skapa nya affärsområden..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
FinTech, FTCS, Frontoffice

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frontoffice, utökar, innehavi , FinTech-bolag

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Digital etik måste finnas i vårt DNA

Artificiell intelligens kommer vara morgondagens absolut viktigaste tekniska arbetsverktyg. Därför behöver företag förstå hur AI på ett genomgripande sätt stöper om den digitala upplevelsen för kunden samt vilka etiska frågeställningar detta väcker, skriver Patrik Löwendahl, teknik och innovationschef på Avanade Sverige..

Realtid - 1 timme sedan

Framgångspodden möter Babba Rivera

Realtid - 45 minuter sedan

”Först är det full gas och sedan är det full broms”

Marknaden är tuff men fastighetsutvecklaren Tobin Properties vd och grundare Erik Karlin har lyckats hålla bolaget ovanför vattenytan framförallt med en ny storägare i bilden, Klövern, men också med andra strategier. .

Realtid - 45 minuter sedan

Styrelseproffsen flyr efter nya skatteregler

Styrelseproffsen åtar sig färre styrelseuppdrag i framtiden som en konsekvens av att styrelsearvoden inte får faktureras från egna bolag. Många av ledamöterna minskar antalet uppdrag redan i år..

Realtid - 1 timme sedan

Operatörernas hunger efter innehåll är ren desperation

Telias förhoppningar att köpa Bonnier Broadcasting, med TV4 och Cmore, har fått högre energinivå efter att den amerikanska storaffären mellan AT&T och Time Warner har fått grönt ljus och flera efterföljare. Det döljer dock inte det underliggande problemet med att operatörsfunktionen är en basal infrastrukturaffär som passar bäst i gemensam ägo, skriver Realtids krönikör Per Lindvall i en analys..

Realtid - I förrgår: 15:19

Ny styrelseledamot i NGM

Vid årsstämman i Nordic Growth Market (NGM) utsågs Patrick Otterström till ny styrelseledamot. Samtidigt återvaldes Åsa Kjellander till styrelsen..

Realtid - I förrgår: 15:30

”Regeringen ville ändå sänka överskottmålet till 0 procent”

Statssekreterare Karolina Ekholm, med bakgrund som vice riksbankschef, om sin syn på EU:s bankunion och den svenska penning- och finanspolitiken. Intervju: Per Lindvall..

Realtid - I förrgår: 14:16

Kappahls vd tvingas sluta

På grund av styrelsens och vdn Danny Feltmanns olika syn på Kappahls utveckling och prioriteringsområden tvingas vdn lämna. Göran Bille tillträder rollen som tillförordnad vd omgående..

Realtid - I förrgår: 13:25

"Asien är en enorm disruptiv kraft"

Kina gör stora investeringar i innovation och hyser nu flest storbolag i världen. Västerländsk konkurrenskraft hotas – och särskilt illa ute är europeiska banker. "De har svårt att nå lönsamhet i dagens lågräntemiljö", säger Anik Sen, global equity-chef på amerikanska kapitalförvaltaren PineBridge Investments..

Realtid - I förrgår: 12:22

Internationell plattform för investeringar öppnar i Sverige

Den Helsingforsbaserade internationella crowdfundingplattformen Invesdor gör nu entré på den svenska marknaden. Målet är att utmana banker och venture capital-bolag, snarare än andra lokala crowdfunding-aktörer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.