Realtid > Ekonomi

Wednesday, 24 October, 02:24

Realtid - 18 maj 18 kl. 16:55

Frontoffice - utökar innehav i FinTech-bolagFrontoffice har utökat sin investering i FTCS i en affär på 18,9 miljoner kronor. Detta kommer gör det möjligt för Frontoffice att skapa nya affärsområden..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
FinTech, FTCS, Frontoffice

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frontoffice, utökar, innehavi , FinTech-bolag

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 8 timmar sedan

Handelsbankens vd på väg ut

Handelsbankens styrelse meddelar att den i dag av accepterat vd Anders Bouvins önskemål om att sluta. Han kommer att gå i pension nästa år..

Realtid - 9 timmar sedan

Carl Bennet får medalj av Handels i Göteborg

Carl Bennet är årets mottagare av medaljen Pro Studio et Scienti. Han belönas för sina mångåriga insatser för Handelshögskolan i Göteborg, bland annat för utvecklingen av ett internationellt gästprofessorprogram..

Realtid - 12 timmar sedan

Hovrätten friar Fortnoxägare för insiderbrott

Fortnox huvudägare Olof Hallrup har friats i Hovrätten efter att i fjol ha dömts för grovt insiderbrott..

Realtid - 11 timmar sedan

Atrium Ljungbergs vd köper aktier i bolaget för 1,5 miljoner kronor

Atrium Ljungbergs vd, Annica Ånäs,  har köpt aktier i fastighetsbolaget för 1,5 miljoner kronor. .

Realtid - 13 timmar sedan

Ökade intäkter i Wihlborgs

Trots ökade hyresintäkter och ett förvaltningsresultat som ökade med 19 procent landade Wihlborgs delårsresultat för årets tre första kvartal på samma nivå som föregående års resultat, 1,5 miljarder kronor..

Realtid - 15 timmar sedan

Corems resultat ökar

Fastighetsbolaget Corems resultat för årets tre första kvartal har ökat med 16 procent till 744 miljoner kronor, vilket motsvarar 1,89 kronor per stamaktie. En bidragande orsak till det förbättrade resultatet är värdeökningen i fastighetsportföljen, visar bolagets delårsrapport. .

Realtid - 14 timmar sedan

Sällsynt störning i Riksbankens betalningssystem

Riksbankens betalningssystem RIX har för närvarande driftstörningar. Driftstörningarna påverkar betalningar mellan bankerna. De påverkar inte betalningar som görs med Swish eller kort..

Realtid - 19 timmar sedan

Svenskar pekas ut som kommande stjärnor i riskkapitalbranschen

(Uppdaterad) Den brittiska branchtidskriften Realdeals har placerat Nordic Capitals Emil Andersson och Daniel Berglund på listan som pekar ut de hetaste framtidsnamnen i riskkapitalbranschen. ”Future 40 top emerging private equity dealmakers”..

Realtid - 15 timmar sedan

Corem resultatsiffror ökar

Fastighetsbolaget Corems resultat för perioden januari – september har ökat med 16 procent till 744 (638) miljoner kronor, vilket motsvarar 1,89 (1,56) kr per stamaktie. En bidragande orsak till det förbättrade resultatet är värdeökningen i fastighetsportföljen. Detta enligt bolagets delårsrapport som publicerades idag, tisdag.

Realtid - 16 timmar sedan

Minskat resultat i Victoria Park

I Victoria Park delårsrapport för det tredje kvartalet 2018 redovisar bolaget ett resultat efter skatt på 956 miljoner kronor vilket är 28 procent lägre, jämfört med samma period föregående år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.