Skånskan > Nyheter

Monday, 19 November, 05:49

Skånskan - 18 maj 18 kl. 17:25

Hög tid att flytta ner Oscar LewickiJag trodde att det var ett självklart drag. När Daniel Andersson pratade om att ”skaka om” lite inför matchen mot Hammarby utgick jag nästan ifrån att han skulle flytta ner Oscar Lewicki som mittback och testa nytt på innermittfältet.
Nu blev det egentligen inget omskakat alls, för startelvan mot Bajen kan inte ha delat ut några som helst odds att tala om, med tanke på att Bonke Innocent faktiskt var riktigt bra mot Trelleborgs FF. Bredvid sig fick han Lewicki och.
. försvarsspelet havererade igen. Jag trodde på Lewicki som mittback på hyfsat självklara grunder.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Oscar Lewicki, Daniel Andersson, Hammarby, Bajen, Bonke Innocent, Trelleborgs FF, Lewicki, Andersson, Lasse Nielsen, Franz Brorsson, Eric Larsson, Anders Andersson, Malmö FF, Nielsen, Safari, Rasmus Bengtsson, Hugo Andersson, Danne, Innocent, Svanberg, Rieks, Samuel Adrian, Markus Rosenberg, MFF, Häcken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hög tidatt , flytta, ner, Oscar, Lewicki
Sydsvenskan - 26 jul 11 kl. 06:30

Vad är öppenhet för dig? Google vill flytta ner extremister i söklistorna

Varje gång när någon har sprängt en bomb, urskiljningslöst skjutit människor eller mördat en politiker, kommer uttalandet som ett brev på posten: Vi måste värna om det öppna samhället. Vi ska inte låta oss skrämmas till att bli ett kontrollsamhälle. Men vad är ett öppet samhälle?

Nyheter 24 - 31 maj 12 kl. 10:24

Hamrén: "Då bestämde jag mig för att flytta ner Zlatan"


Förbundskaptenen såg problemen i skräckmatcherna mot Danmark och England - sedan flyttades stjärnan ned i banan. GÖTEBORG. Zlatan Ibrahimovics roll som "nummer tio" är redan en blågul succé.

Kristianstadsbladet - 21 jan 12 kl. 09:45

"Jag ska flytta till Grekland"

Foto: Tommy Svensson
Svenska klubbar som Halmstad och Mjällby behöver inte göra sig besvär.
Ovesholmskillen Mikael Nilsson, 33, är sedan 2009 proffs i danska Bröndby. Men till sommaren går kontraktet ut ?

Sydsvenskan - 30 nov 12 kl. 06:30

?Lill-Damma? drar ner

Anfallstränaren Jan ?Lill-Damma? Mattsson har sagt upp sitt kontrakt med LDB FC Malmö.

Kristianstadsbladet - 11 jul 14 kl. 09:40

Studio KB flyttar ner på stranden

I dag startar Åhus Beachhandboll Festival – och i samma ögonblick startar en ny handbollssäsong. KB är på plats.
Det är nämligen i Åhus, på Täppetcabana, som landslagslirarna, elitseriespelarna, klubbdirektörerna och supportrarna samlas för att mingla och knyta kontakter men också för att sjösätta en ny säsong.

Kristianstadsbladet - 21 jun 17 kl. 14:21

Bomben: Pantern tvingas ner – öppnar för KIK?

IK Pantern kastas ut ur hockeyallsvenskan. Det är bomben från Svenska Ishockeyförbundets licensnämnd, som har beslutat att flytta ner Malmöklubben. Kristianstads IK blev trea i kvalserien, men det är ännu oklart om KIK erbjuds platsen..

YLE - 18 jul 17 kl. 19:24

Årets nödcentralsoperatör: 112-appen sparar mycket dyrbar tid

Matias Snellman vistas för det mesta två våningar under jorden, där han tar emot nödsamtal i jourrummet på Vasa nödcentral. För detta jobb premierades han i maj som årets nödcentralsoperatör. - Jag har alltid varit intresserad av det här jobbet och försökt hjälpa till så gott det går.

Sydsvenskan - 23 dec 15 kl. 04:00

Historien lockar till lek. Julkalendern har gett smarta perspektiv på vår egen tid.

Jag ser barnens rollekar på skolgårdar och tänker att de är ett bra mått på genomslagskraften i en viss kulturhändelse. Barn reflekterar genom att leka, och man ser ofta dem som leker ”Star Wars”, ”Harry Potter”, ”Minecraft” och musikprogram som ”Idol” och ”Melodifestivalen”. Mamma, pappa, barn och att vara häst, hund eller drake är också vanligt, men man ser väldigt få lekar just nu, som handlar om historisk tid.

Eurosport - 26 aug 11 kl. 15:44

Fotboll - Fenerbahce bönar: Flytta ner oss

Fenerbahce har bett det turkiska fotbollsförbundet om att bli nedflyttade till en lägre division..

Expressen - 24 jan 13 kl. 20:46

Blatter: Flytta ner lag med rasistiska fans

Sepp Blatter är redo att ta i med hårdhandskarna. Fifa-bossen vill att klubbar vars supportrar uppträder rasistiskt ? ska kunna tvångsnedflyttas.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Löfven bloc­kerar alla andra

Ulf Kristersson körde hu­vudet hårt in i ka­klet i för­ra vec­kan med sin am­bi­ti­on att bilda en li­ten mi­no­ri­tets­re­ger­ing till­sam­mans med KD. Han gjorde det trots att han före valet i en in­ter­vju för­kla­rade att han inte alls pla­nerade för att bilda en M-rege­ring utan hela al­li­ansen – ”om inte him­len faller ner”.
Val­för­lusten kan väl knappast räknas som att him­len föll ner, inte hel­ler att Ste­fan Löfven vägrade ge en al­li­ans­re­ger­ing sitt stöd när Alliansen har ett man­dat mind­re än hans röd­gröna kon­stel­la­tion.

Skånskan - 45 minuter sedan

”Ledin bjöd på såväl snygg scenografi”

Recension Tomas Ledin fortsätter förvalta sin sångskatt, och han gör det väl. Så till den grad att de mest surmagande och hippa kollegor gör tummen upp. Så har det inte alltid varit.

Skånskan - 4 timmar sedan

Stoppa skräpet i Skåne

Skräp på land blir skräp i vat­ten­drag och hav. Nu måste kom­munerna i Skåne stärka ar­be­tet mot ned­skräp­ningen och se till att av­fall inte blir till skräp. Att ar­beta fö­re­byg­gan­de sparar ock­så kom­munerna stora kost­nader för ren­håll­ning.

Skånskan - 4 timmar sedan

Pus­sy Riots pro­test mot makt­miss­bruk värt stöd

Maria Aljochina är en av de Pus­sy Riot-ak­ti­vister som 2012 höll den ”punk­bön” i Fräl­sar­ka­te­dralen i Moskva som gjorde gruppen världs­känd och som ledde till att flera i gruppen fängslades. Aljochina satt två år i fäng­el­se för pro­testen.
Till Sverige har hon kommit ”ridande på en ma­gisk pon­ny”, efter­som hon inte får lämna landet ef­ter en ny dom.

Skånskan - 8 timmar sedan

Lokaler utsatta för banger-attacker

Två bangers kastades in två olika lokaler i Fosie och på Nydala under söndagskvällen, skriver Sydsvenskan.Den första händelsen ska ha inträffat vid 20.00-tiden och den andra en halvtimme senare.

Skånskan - 12 timmar sedan

Byggde mur av gamla gravstenar

inrikes Marie kykrogård i Skara har byggt en sextio meter lång mur gjord av krossade gravstenar, skriver Aftonbladet.
Enligt vittnen så ska de avlidnas namn fortfarande vara synliga på stenarna.Muren stod klar redan i våras, men har väckt reaktioner på nytt.

Skånskan - 14 timmar sedan

Fler bilinbrott anmälda

Löddeköpinge Två bilister fick på torsdagen inbrott i sina bilar på Center Syds parkering.Den ena stod parkerad utanför Burger King. Ägaren hörde hur larmet utlöstes.

Skånskan - 15 timmar sedan

Barn krossade ruta på förskola

Malmö Polis larmades till en förskola på Östra Farmvägen på söndagseftermiddagen med anledning av skadegörelse.Ett vittne kontaktade polisen efter att ha sett några barn vid förskolan när det plötsligt hördes glaskross därifrån. Polis åkte dit och anträffade sex-sju barn på platsen och en av dessa uppger själv att  han har krossat en ruta med en sten.

Skånskan - 18 timmar sedan

Malin Birkler årets säljare

Staffanstorp Malin Birkler från Staffanstorp som jobbar på Forever Living Products har utsetts till årets bästa direktsäljare.Under lördagskvällen tog hon emot utmärkelsen Direct Selling Award i samband med branschorganisationen Direct Selling Swedens stora gala på Grand Hôtel i Stockholm. Malin Birkler tilldelades utmärkelsen med motiveringen: ”Med en sprudlande glädje, energi och passion delar hon med sig av sin kunskap och inspirerar andra till att lyfta och göra det omöjliga möjligt.

Skånskan - 21 timmar sedan

Drograttfyllerist på Inre Ringvägen

Malmö Ett vittne kontaktar polisen efter att en bilist kör vingligt på Inre Ringvägen på väg in mot Malmö.Polis larmades klockan 01.06 om den vingliga färden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.