Skånskan > Nyheter

Thursday, 25 April, 19:46

Skånskan - 18 maj 18 kl. 17:25

Hög tid att flytta ner Oscar LewickiJag trodde att det var ett självklart drag. När Daniel Andersson pratade om att ”skaka om” lite inför matchen mot Hammarby utgick jag nästan ifrån att han skulle flytta ner Oscar Lewicki som mittback och testa nytt på innermittfältet.
Nu blev det egentligen inget omskakat alls, för startelvan mot Bajen kan inte ha delat ut några som helst odds att tala om, med tanke på att Bonke Innocent faktiskt var riktigt bra mot Trelleborgs FF. Bredvid sig fick han Lewicki och.
. försvarsspelet havererade igen. Jag trodde på Lewicki som mittback på hyfsat självklara grunder.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Oscar Lewicki, Daniel Andersson, Hammarby, Bajen, Bonke Innocent, Trelleborgs FF, Lewicki, Andersson, Lasse Nielsen, Franz Brorsson, Eric Larsson, Anders Andersson, Malmö FF, Nielsen, Safari, Rasmus Bengtsson, Hugo Andersson, Danne, Innocent, Svanberg, Rieks, Samuel Adrian, Markus Rosenberg, MFF, Häcken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hög tidatt , flytta, ner, Oscar, Lewicki
Sydsvenskan - 26 jul 11 kl. 06:30

Vad är öppenhet för dig? Google vill flytta ner extremister i söklistorna

Varje gång när någon har sprängt en bomb, urskiljningslöst skjutit människor eller mördat en politiker, kommer uttalandet som ett brev på posten: Vi måste värna om det öppna samhället. Vi ska inte låta oss skrämmas till att bli ett kontrollsamhälle. Men vad är ett öppet samhälle?

Nyheter 24 - 31 maj 12 kl. 10:24

Hamrén: "Då bestämde jag mig för att flytta ner Zlatan"


Förbundskaptenen såg problemen i skräckmatcherna mot Danmark och England - sedan flyttades stjärnan ned i banan. GÖTEBORG. Zlatan Ibrahimovics roll som "nummer tio" är redan en blågul succé.

Kristianstadsbladet - 21 jan 12 kl. 09:45

"Jag ska flytta till Grekland"

Foto: Tommy Svensson
Svenska klubbar som Halmstad och Mjällby behöver inte göra sig besvär.
Ovesholmskillen Mikael Nilsson, 33, är sedan 2009 proffs i danska Bröndby. Men till sommaren går kontraktet ut ?

Sydsvenskan - 30 nov 12 kl. 06:30

?Lill-Damma? drar ner

Anfallstränaren Jan ?Lill-Damma? Mattsson har sagt upp sitt kontrakt med LDB FC Malmö.

Kristianstadsbladet - 11 jul 14 kl. 09:40

Studio KB flyttar ner på stranden

I dag startar Åhus Beachhandboll Festival – och i samma ögonblick startar en ny handbollssäsong. KB är på plats.
Det är nämligen i Åhus, på Täppetcabana, som landslagslirarna, elitseriespelarna, klubbdirektörerna och supportrarna samlas för att mingla och knyta kontakter men också för att sjösätta en ny säsong.

Kristianstadsbladet - 21 jun 17 kl. 14:21

Bomben: Pantern tvingas ner – öppnar för KIK?

IK Pantern kastas ut ur hockeyallsvenskan. Det är bomben från Svenska Ishockeyförbundets licensnämnd, som har beslutat att flytta ner Malmöklubben. Kristianstads IK blev trea i kvalserien, men det är ännu oklart om KIK erbjuds platsen..

YLE - 18 jul 17 kl. 19:24

Årets nödcentralsoperatör: 112-appen sparar mycket dyrbar tid

Matias Snellman vistas för det mesta två våningar under jorden, där han tar emot nödsamtal i jourrummet på Vasa nödcentral. För detta jobb premierades han i maj som årets nödcentralsoperatör. - Jag har alltid varit intresserad av det här jobbet och försökt hjälpa till så gott det går.

Sydsvenskan - 23 dec 15 kl. 04:00

Historien lockar till lek. Julkalendern har gett smarta perspektiv på vår egen tid.

Jag ser barnens rollekar på skolgårdar och tänker att de är ett bra mått på genomslagskraften i en viss kulturhändelse. Barn reflekterar genom att leka, och man ser ofta dem som leker ”Star Wars”, ”Harry Potter”, ”Minecraft” och musikprogram som ”Idol” och ”Melodifestivalen”. Mamma, pappa, barn och att vara häst, hund eller drake är också vanligt, men man ser väldigt få lekar just nu, som handlar om historisk tid.

Eurosport - 26 aug 11 kl. 15:44

Fotboll - Fenerbahce bönar: Flytta ner oss

Fenerbahce har bett det turkiska fotbollsförbundet om att bli nedflyttade till en lägre division..

Expressen - 24 jan 13 kl. 20:46

Blatter: Flytta ner lag med rasistiska fans

Sepp Blatter är redo att ta i med hårdhandskarna. Fifa-bossen vill att klubbar vars supportrar uppträder rasistiskt ? ska kunna tvångsnedflyttas.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Nej till billigare bad för pensionärerna

STAFFANSTORP 2013 höjdes priserna på badet och trots rabatt under vissa tider simmar kommunens pensionärer sen dess mindre.
Men någon sänkning av avgiften för äldre blir det ändå inte.Ett förslag om sänkta avgifter från Werner Unger (S) fick avslag av M+SD-majoriteten i kommunstyrelsen.

Skånskan - 30 minuter sedan

Nya regler klubbade

Malmö Vänsterpartiet var enda parti som reserverade sig när kommunfullmäktige klubbade igenom reviderade riktlinjer och regler för stöd till föreningar och organisationer.Partiet ville använda sig av skrivningen funktionsvariation i stället för funktionsnedsättning.
– Eftersom jag själv lever med en hel del funktionsvariationer tycker jag att Malmö stad ska vara en föregångare och se individens samlade funktionsförmåga och inte använda sig av den specifika definitionen funktionsnedsättning, framhöll Showan Shattak (V).

Skånskan - 45 minuter sedan

Jubileum – eller rätt att duscha

HÖÖR Höörs kommun fyller 50 år under året. Totalt 100 000 kronor har avsatts för att fira jubileet under nationaldagen, men alla ledamöter gillade inte det när kommunfullmäktige sammanträdde på onsdagskvällen – Anna Ljung (MED) ställde satsningen mot hur Höör nekar gamla att duscha mer än en gång i veckan.– Jag har med förfäran sett att vi ska satsa de här pengarna och vill inte ha något jippo med tårta, kanelsnäckor och ballonger, sade Anna Ljung från Medborgerlig Samling och jämförde det hela med ett uttryck om ”bröd och skådespel” från romartiden, vilket användes då romerska imperiet erbjöd romarna gladiatorspel och annan underhållning i kombination med något att äta för att romarna skulle hålla sig lugna och nöjda och inte protestera.

Skånskan - 45 minuter sedan

Nya skolgårdar kan bli mindre

MALMÖ Om Malmö stad vill fortsätta att satsa på nya högstadieskolor i de centrala delarna blir det svårt att följa dagens krav på hur stora skolgårdarna ska vara.Det beskedet gav både skolkommuanlrådet Sara Wettergren (L) och Andreás Schönström (S), kommunalråd med ansvar för teknik och service när de besvarade enkla frågor på kommfullmäktiges sammanträde.
V och MP oroades av beskeden att det blir svårt att följa dagens norm på 12-15 kvadratmeter per barn när nya skolor ska byggas.

Skånskan - 1 timme sedan

Pris för tolerans uteblir i år igen

Kävlinge Kommunstyrelsen har beslutat att inte dela ut något pris för ökad trygghet och tolerans. Orsaken är att de inte kunnat hitta en lämplig pristagare.Det är andra året i rad som priset inte delas ut.

Skånskan - 1 timme sedan

Kritiserar skolnedläggningen

Skurup Oppositionen är kritisk till beslutet att lägga ned Slimmingeby skola.
Det är inte nödvändigt att lägga ned skolan, säger de.
Nu hoppas de att Centern och SD tar ställning mot nedläggning i kommunstyrelsen.

Skånskan - 1 timme sedan

Stora trafikproblem på E6 efter olycka

Trelleborg Flera fordon ska vara inblandade i en trafikolycka på E6 i södergående riktning.Räddningstjänst, ambulans och polis har åkt till platsen för närmare kontroll. Det är inledningsvis oklart om någon är skadad i samband med olyckan.

Skånskan - 1 timme sedan

Företagare har valts ut till projekt

Hörr/Blentarp Maria Nilsson, som driver Eriksgården, och Elin Wahlgren, som driver Wahlgrens bageri och café, deltar i Entreprenör Skåne.Projektet Entreprenör Skåne startades 2013 av Region Skåne för att lyfta unga entreprenörer i åldern kring 18-35 år. I år har 36 deltagare valts ut.

Skånskan - 1 timme sedan

Tomten Skäpperöd 8:53 i Hörby kommun har nu ny ägare

Fastigheten med adressen Skäpperöd 8:53 i Hörby kommun har fått en ny ägare. Det är Elna Ingela Larsson, 72 år, som tar över tomten efter Leif Larsson. Tomten är 1 141 kvadratmeter stor.

Skånskan - 2 timmar sedan

Högg ihjäl exfrun inför deras dotter

HÄSSLEHOLM Den 43-årige man som misstänks ha mördat sin hustru i början av februari åtalas nu i Hässleholms tingsrätt.”Min pappa har mördat min mamma. Min pappa har mördat min mamma”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.