Expressen > Nyheter

Monday, 23 July, 17:28

Expressen - 18 maj 18 kl. 17:12

Ny mätning: Rekordlågt stöd för S och rekordhögt för SDI en ny undersökning från SvD/Sifo tappar Socialdemokraterna drygt tre procentenheter och landar på 25,2 procent av väljarstödet i majmätningen.Stödet för S är rekordlågt – samtidigt som SD får sin näst högsta siffra någonsin..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SD, SvDSifo, Socialdemokraterna

Dela artikeln

9220 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny mätning, Rekordlågt, stödför S och , rekordhögtför SD
YLE - 20 jul 17 kl. 05:00

Rekordlågt stöd för regeringspartierna - Centern under 17 procent, Nytt alternativ nära noll

Regeringen får ta sej en funderare inför statsministerpartiet Centerns bottennapp i Yles nya partimätning. Endast 16,7 procent av de tillfrågade skulle rösta på Centern i dag i ett riksdagsval. Det är det sämsta resultatet sedan 2012, då partiets popularitet var som lägst.

Kristianstadsbladet - 01 maj 14 kl. 08:47

Rekordhögt stöd för Vänsterpartiet


Vänsterpartiet får rekordhögt stöd i Svensk väljaropinions senaste mätning, en sammanvägning av de större opinionsinstitutens mätningar som Novus gör för Ekot i Sveriges Radio.Stödet för Vänsterpartiet, 8,6 procent, är det högsta sedan Svensk väljaropinion startade 2008 och ett kliv uppåt från förra månadens mätning då V landade på 7,2 procent.Socialdemokraterna backar från 33,7 procent till 32,9 och Miljöpartiet ligger i princip still på 10,4 procent.

Helsingborgs Dagblad - 01 maj 14 kl. 08:51

Rekordhögt stöd för Vänsterpartiet

Vänsterpartiet får rekordhögt stöd i Svensk väljaropinions senaste mätning, en sammanvägning av de större opinionsinstitutens mätningar som Novus gör för Ekot i Sveriges Radio. Stödet för Vänsterpartiet, 8,6 procent, är det högsta sedan Svensk väljaropinion startade 2008 och ett kliv uppåt från förra månadens mätning då V landade på 7,2 procent..

BT - 01 maj 14 kl. 08:47

Rekordhögt stöd för Vänsterpartiet

Vänsterpartiet får rekordhögt stöd i Svensk väljaropinions senaste mätning, en sammanvägning av de större opinionsinstitutens mätningar som Novus gör för Ekot i Sveriges Radio. Stödet för Vänsterpartiet, 8,6 procent, är det högsta sedan Svensk väljaropinion startade 2008 och ett kliv uppåt från förra månadens mätning då V landade på 7,2 procent.Socialdemokraterna backar från 33,7 procent till 32,9 och Miljöpartiet ligger i princip still på 10,4 procent.

SmålandsPosten - 01 maj 14 kl. 09:24

Rekordhögt stöd för Vänsterpartiet

Vänsterpartiet får rekordhögt stöd i Svensk väljaropinions senaste mätning, en sammanvägning av de större opinionsinstitutens mätningar som Novus gör för Ekot i Sveriges Radio. (TT) Stödet för Vänsterpartiet, 8,6 procent, är det högsta sedan Svensk väljaropinion startade 2008 och ett kliv uppåt från förra månadens mätning då V landade på 7,2 procent.
Socialdemokraterna backar från 33,7 procent till 32,9 och Miljöpartiet ligger i princip still på 10,4 procent.

PrivataAffärer - 14 maj 18 kl. 15:00

Värme, vårflod och vind sänker elpriset till rekordlåg nivå

Snön slår hastighetsrekord i snabbsmältning när högsommarvärmen invaderar landet flera veckor i förtid. När vindstyrkan samtidigt ökat i veckan har elpriset gått från rekordhögt till rekordlågt på bara några veckor....

YLE - 22 jun 17 kl. 05:02

Yles partimätning: Så här ser stödet för partierna ut efter regeringskrisen

Av regeringspartierna verkar Samlingspartiet gå segrande ur regeringskrisen. I Yles partimätning får Samlingspartiet ett stöd på 21,3 procent, det bästa resultatet för partiet på tre år. För Centern pekar trenden i motsatt riktning.

NT - 01 maj 14 kl. 08:47

Rekordhögt stöd för Vänsterpartiet

Vänsterpartiet får rekordhögt stöd i Svensk väljaropinions senaste mätning, rapporterar Ekot. Med sina 8,6 procent är V nu större än SD som fortsätter att tappa.(TT).

UNT - 01 maj 14 kl. 08:47

Rekordhögt stöd för Vänsterpartiet

Vänsterpartiet får rekordhögt stöd i Svensk väljaropinions senaste mätning, rapporterar Ekot. Med sina 8,6 procent är V nu större än SD som fortsätter att tappa.(TT).

ÖstersundsPosten - 01 maj 14 kl. 08:47

Rekordhögt stöd för Vänsterpartiet

Vänsterpartiet får rekordhögt stöd i Svensk väljaropinions senaste mätning, en sammanvägning av de större opinionsinstitutens mätningar som Novus gör för Ekot i Sveriges Radio..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Multimiljardärens skog har brunnit 20 gånger i sommar

Såväl multimiljardären Fredrik Lundberg, ägare i två av Sveriges största skogsbolag, som små privata skogsägare drabbas av de enorma skogsbränderna. Elden slår blint på 25 000 hektar. – Det är skog som du planterat, eller som din farfar har planterat, där du plockat bär eller gått med barnen.

Expressen - 15 minuter sedan

Kraftiga köer efter olycka på E6

En trafikolycka har inträffat mellan två personbilar och en motorcykel på E6.En person ska vara förd till sjukhus och det är just nu kraftiga köer på platsen. .

Expressen - 30 minuter sedan

Kvinnlig cyklist till sjukhus efter olycka

En kvinna har förts till sjukhus efter en trafikolycka.Kvinnan färdades på cykel när hon kolliderade med en personbil..

Expressen - 45 minuter sedan

Masskrock på E6 – vägen avstängd

En olycka med flera inblandade personbilar har inträffat på E6.
Det råder trafikstörningar på platsen efter olyckan.– Räddningstjänsten stänger av vägen, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisen region syd..

Expressen - 1 timme sedan

Lastbil och bil i kollision – ambulanshelikopter på väg

En lastbil och en personbil har kolliderat på riksväg 44 utanför Grästorp. Ambulanshelikopter är på väg till platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Lucas, 28, om ”knepet” som förstörde hans liv

Han hade mindervärdeskomplex och var inte nöjd med sin kropp.  Men utöver det kan inte Lucas Emdal förklara varför han injicerade olja i kroppen för att göra musklerna större. Nu vill den 28-årige dansken varna andra.

Expressen - 1 timme sedan

Man rånade apotek på medicin – flydde på cykel

En 29-årig man hotade apotekspersonal för att få mediciner.Sedan försökte han fly på cykel – men greps tio minuter senare..

Expressen - 1 timme sedan

Tre drunkningstillbud på tre timmar i Tylösand

Inom loppet av knappt tre timmar inträffade tre drunkningstillbud på badstranden i Tylösand utanför Halmstad.I samtliga fall ska det ha varit livräddarna på stranden som observerade personerna i nöd.– Ingen ska dock ha behövt åka med i ambulansen till sjukhuset, säger Niklas Rosenberg, inre befäl vid räddningstjänsten i Halland..

Expressen - 2 timmar sedan

Man hittad knivskuren – förd till sjukhus

En man har hittats knivskuren i centrala Göteborg.Mannen har förts till sjukhus för vård.En misstänkt har gripits..

Expressen - 2 timmar sedan

Systembolaget stoppar öl – riskerar att explodera

Systembolaget säljstoppar ölen Snow Cat Coffee Stout.Anledningen är att burken riskerar att explodera..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.