Sydsvenskan > Opinion

Tuesday, 22 May, 09:40

Liknande nyheter

Taggar: Insågatt , två, omgångarmåste , läggasutan , VM-spelare
ÖstersundsPosten - 04 jul 16 kl. 09:55

INSÄNDARE: Tänk på hastigheten i sommar

Nu är sommaren 2016 här och något som inte skiljer sig mot tidigare somrar är att den för med sig en och annan vägarbetare. Asfalt ska läggas på en hel del vägar i länet under sommaren, något som tidningarna rapporterat om flera omgångar..

Kristianstadsbladet - 04 jul 14 kl. 06:30

Vattnet ska räcka hela sommaren

Foto: TT
Under veckan har silarna i två av djupborrorna i Åhus rengjorts. En åtgärd som har gett positivt resultat.– Förhoppningsvis ska det räcka för att klara sommaren, säger Göran Johansson, enhetschef VA på C4 Teknik.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Malmström tveksam om EU-bud räcker

EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström väntar fortfarande på besked från USA om det ska bli något permanent undantag från de amerikanska stål- och aluminiumtullarna. – Vi har ingen klarhet ännu. Deadlinen (för det tillfälliga undantaget) löper ut de.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Varför finns inte en vattenreserv på tågen?

Therese Karlsson: Tåget som blev stående i Hyllie hade problem redan i Danmark..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Zlatan sågas efter utvisningen

Men tränaren försvarar den svenske stjärnanfallaren..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Få nyanlända i jobb efter insats

Över 60 procent av deltagarna i förberedande utbildningar för nyanlända är fortfarande inskrivna vid Arbetsförmedlingen efter fyra år, enligt en granskning av Riksrevisionen som följt upp hur det gått för dem som deltog i insatsen under 2011. Av dem som.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Italiens president grubblar över doldis

Får det lov att vara en okänd juridikprofessor vid makten? Italiens president Sergio Mattarella träffar i dag parlamentets två talmän för att diskutera förslaget till ny premiärminister. Drygt två och en halv månad efter det italienska valet har populis.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Miss Li och Petter till ny Kalmarfestival

Miss Li, Petter och Hästpojken. Så heter artisterna som uppträder på den nystartade festivalen Amazing Thursday i Kalmar i sommar, skriver Barometern. Festivalen arrangeras den 12 juli på Rävspelet vid Fredriksskans och meningen är att ytterligare en bo.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Hemvärnet inkallat till skogsbrand

En stor skogsbrand har drabbat Skinnskatteberg i Västmanland. Branden startade under måndagen och växte sig större under kvällen, då mellan 25 och 30 brandmän från sex stationer var med i släckningsarbetet, rapporterar Sveriges Radio P4 Västmanland. Bra.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

WSJ: USA tar kinesiska ZTE till nåder

USA kommer att häva förbudet för affärer med den kinesiska telekombjässen ZTE, uppger The Wall Street Journal (WSJ). Beskedet kommer någon vecka efter det att president Donald Trump sagt att han och Kinas diktator Xi Jinping personligen arbetar för att.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Washington klamrar sig kvar i slutspelet

Washington besegrade Tampa Bay med 3–0 i det sjätte semifinalmötet i Stanley Cup, och har fortfarande en chans att ta sig till final. T J Oshie blev tvåmålsskytt, och Nicklas Bäckström noterades för assist för båda målen. Även Devante Smith-Pelly gjorde.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

”Vårt samarbete är ett svar på den försämrade säkerhetspolitiska situationen i vårt närområde.”

Sveriges försvarsminister och Danmarks försvarsminister..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.