Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 22 August, 05:30

Sydsvenskan - 18 maj 18 kl. 16:19

"Flera döda" i skolskjutning i TexasFlera personer uppges ha dödats i en skolskjutning på en gymnasieskola i Texas, USA. En misstänkt gärningsperson har gripits av polis. Polisen ryckte ut till skolan i orten Santa Fe, Texas, efter ett larm om skottlossning vid åttatiden på morgonen, loka.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Texas, USA, Santa Fe

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera dödai , skolskjutningi , Texas
Expressen - 09 okt 15 kl. 20:09

Ännu en skolskjutning i Texas

En skolskjutning har inträffat i Houston, Texas i USA.En person ska vara död och en person ska vara skadad, skriver Breaking News. Skolskjutningen ska ha inträffat på Texas Southern University.

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 18 kl. 16:19

"Flera döda" i skolskjutning i Texas

Flera personer uppges ha dödats i en skolskjutning på en gymnasieskola i Texas, USA. En misstänkt gärningsperson har gripits av polis. Polisen ryckte ut till skolan i orten Santa Fe, Texas, efter ett larm om skottlossning vid åttatiden på morgonen, loka.

Expressen - 18 maj 18 kl. 15:23

Misstänkt skolskjutning i Texas

En misstänkt skolskjutning pågår på en skola i Texas, enligt CNN.Skytten är inte gripen..

Sydsvenskan - 18 maj 18 kl. 16:19

Uppgifter om dödsfall i skolskjutning i Texas

En misstänkt skolskjutning har inträffat på en gymnasieskola i Santa Fe, i den amerikanska delstaten Texas. Ett flertal personer har dödats, uppger poliskällor för amerikanska medier, däribland tidningen Houston Chronicle. En person har gripits, meddela.

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 18 kl. 16:19

Uppgifter om dödsfall i skolskjutning i Texas

En misstänkt skolskjutning har inträffat på en gymnasieskola i Santa Fe, i den amerikanska delstaten Texas. Ett flertal personer har dödats, uppger poliskällor för amerikanska medier, däribland tidningen Houston Chronicle. En person har gripits, meddela.

UNT - 18 maj 18 kl. 16:47

Uppgifter om dödsfall i skolskjutning i Texas

En misstänkt skolskjutning har inträffat på en gymnasieskola i Santa Fe, i den amerikanska delstaten Texas..

GöteborgsPosten - 18 maj 18 kl. 16:55

"Flera döda" i skolskjutning i Texas

Flera personer uppges ha dödats i en skolskjutning på en gymnasieskola i Texas, USA. En misstänkt gärningsperson har gripits av polis..

UNT - 18 maj 18 kl. 16:55

"Flera döda" i skolskjutning i Texas

Flera personer uppges ha dödats i en skolskjutning på en gymnasieskola i Texas, USA..

SVT - 18 maj 18 kl. 17:11

Uppgifter om flera döda vid skolskjutning i Texas

Flera personer har dödats vid en skolskjutning i Santa Fe i Texas, uppger flera amerikanska medier, där ibland CNN. En misstänkt gärningsperson ska vara gripen..

Sydsvenskan - 18 maj 18 kl. 16:19

"Minst åtta" döda i skolskjutning i Texas

Minst åtta personer uppges ha dödats i en skolskjutning på en gymnasieskola i Texas, USA. En misstänkt gärningsperson har gripits av polis. Larmet om skolskjutningen nådde polisen vid åttatiden på morgonen, lokal tid.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

LA betalar miljoner för polisskott

Den amerikanska staden Los Angeles kommer att betala 1,95 miljoner dollar, nästan 18 miljoner svenska kronor, till anhöriga till en obeväpnad hemlös man som sköts till döds av polis 2015 Det står klar efter ett beslut av lokala myndigheter. Mannen sköts.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

”Vi möts i en samsyn. Skolsegregationen måste bort.”

Katrin Stjernfeldt Jammeh och Wail Rabi.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Facebook och Twitter rensar konton

Facebook har tagit bort 652 sidor, grupper och konton som har ägnat sig åt koordinerat otillförlitligt beteende på Facebook och på Instagram, meddelar företaget. Kontona uppges ha kopplingar till Iran och till vad USA har identifierat som rysk säkerhets.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Jordbävning i öriket Vanuatu

Öriket Vanuatu har drabbats av en jordbävning med magnituden 6,7, uppger USA:s geologiska institut USGS. Skalvet inträffade på tre mils djup med centrum nära den norra delen av ön Ambrym. Den närmaste staden, Lakatoro, ligger 7,8 mil bort.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Cohens advokat: Trump uppmanade till brott

USA:s president Donald Trump sade åt sin tidigare advokat Michael Cohen att begå ett brott, enligt en av Cohens advokater. "I dag stod han upp och vittnade under ed att Donald Trump instruerade honom att begå ett brott genom att betala två kvinnor med d.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Spotifyägare plockade hem storvinst

Spotifys ena medgrundare och storägare Martin Lorentzon har sålt aktier i bolaget värda runt 370 miljoner kronor, rapporterar Dagens Industri. Enligt tidningen bekräftas försäljningen av handlingar som nyligen lämnats in till den amerikanska finansinspe.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Facebook vill stoppa falsk faktagranskning

Facebook har utvecklat verktyg för att avslöja användare som okritiskt markerar inlägg och nyheter som falska. Det handlar om att stoppa användare som vill lura nätverkets faktagranskning. "Anledningen till att vi gör detta är att säkerställa att vår ka.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Nytt bottennapp av TFF mot – föll mot division 2-lag

Tung smäll för den allsvenska jumbon..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

M-politiker slutar efter avslöjanden

Den moderate riksdagsmannen Michael Svensson lämnar politiken efter avslöjanden om att han fått felaktiga reseersättningar. Aftonbladet avslöjade under måndagen att han uppgett att han kört bil i Sverige – men varit i Asien. Under utlandssemestrar har M.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Uppgift: Cohen överens med åklagare

Donald Trumps före detta advokat Michael Cohen har nått en uppgörelse med federala åklagare, rapporterar ABC News, med hänvisning till anonyma källor. Cohen misstänks för bank- och skattebedrägeri och har tidigare rapporterats förhandla med åklagarna om.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.