NSD > Nyheter

Tuesday, 22 May, 10:11

Liknande nyheter

Taggar: Gemensam, flygplats, lösning
Dagens Media - 16 jan 15 kl. 07:05

Bonnier News lanserar gemensam native-lösning

Bonnier News, där bland andra DN och Sydsvenskan ingår, har tagit fram en ny lösning för native advertising..

Skånskan - 18 jan 16 kl. 15:28

Greater Copenhagen vill se europeisk lösning av flyktingkrisen

Öresund Perioden med gränskontroll över Öresund måste vara så kort som möjligt och det är viktigt att de danska, svenska och övriga europeiska regeringarna snabbt finner en gemensam lösning på flyktingsituationen. Det skriver styrelsen i det nybildade samarbetet the Greater Copenhagen & Skåne Committee, GCSC, i ett brev till statsministrarna i Danmark och Sverige.I breven till Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen och Sveriges statsminister Stefan Løfven skriver styrelsen för GCSC att de har förståelse för att den nuvarande situationen i Europa kräver extraordinära lösningar men att gränskontroller inte är svaret.

Sydsvenskan - 29 sep 12 kl. 06:30

Gemensam plattform för appar

Ett starkt skäl till succén för smarta mobiler är att det finns några få plattformar där alla appar som driver försäljningen utvecklas. Nu försöker också tv-världen enas om en gemensam app-lösning för att få upp intresset för smart-tv. Men när det gäller tv är det sällan så enkelt..

Expressen - 18 aug 12 kl. 21:02

Tyst publik under Ranelids all-läsning

I kvällens "Sommarkrysset" skulle Björn Ranelid försöka sig en ny form av allsång - gemensam högläsning. Men publiken såg inte ut att vara med på noterna. Kanske var ranelidskan för svår..

Dalarnas tidningar - 14 okt 15 kl. 14:11

Förintelseöverlevare återvänder med ny föreläsning i Borlänge

Runt 300 personer fick vända i dörren när förintelseöverlevaren Emerich Roth och ex-nazisten Johnny Höglin höll en gemensam föreläsning på Cozmoz i Borlänge i början av september..

YLE - 25 feb 16 kl. 13:20

Politiker: Det går att hitta en lösning på tågtrafiken

Dialogen mellan Kommunikationsministeriet och de västnylänningar som kämpar för att rädda tågtrafiken är nu bättre. Riksdagsledamöterna tror att det äntligen går att hitta en lösning på tågtrafiken efter att kommunikationsminister Anne Berner bestämde att Y-tåget läggs ner från den 27 mars. Maarit Feldt-Ranta (SDP), Thomas Blomqvist (SFP) och Anders Adlercreutz (SFP) deltog i morse i ett möte med minister Anne Berner (C).

Kristianstadsbladet - 15 okt 14 kl. 09:26

Vill hitta gemensam lösning

Foto: Tommy Svensson

Länsstyrelsen vill hitta en gemensam lösning med Volvo. Fiskeridirektören Johan Wagnström konstaterar att sjön tar skada av det ojämna vattenståndet.Men så länge Volvo håller sig inom vattendomen från år 1947 kan länsstyrelserna inget göra.

Skånskan - 11 aug 16 kl. 17:16

Va-lösning på gång

SJÖRUP/VALLÖSA Bybors 16 års långa kamp att få ansluta fastigheter utanför Sjörup/Vallösa till det kommunala vatten- och avloppsnätet kan nu gå mot sitt sista kapitel.
Ystads va-chef Christina Molin mejlade ett förslag till Bernd Rentzing, kassör i byalaget, i måndags.– Det innebär att vi själva ska ha ansvaret för den ledningen för en evighet framåt, konstaterar Bernd Rentzing, en av de drivande krafterna för anslutning till va-nätet.

Supermiljöbloggen - 15 okt 14 kl. 23:52

Stockholms stad vill stänga Bromma flygplats

Stockholm ska nu förhandla med Regeringen,  det är inte klart att Regeringen och Trafikverket tillåter att Bromma Flygplats stängs. Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Feministiskt Initiativ i Stockholms stad  har kommit överens om att de vill att Bromma flygplats ska stängas och att området senast 2022  ställas om till ett bostadsområde. Dessa fyra partier, som efter valet styr i Stockholms stad, skriver i sin gemensamma överenskommelse:  För att Stockholm ska kunna fortsätta växa behöver staden både mark för att skapa nya bostadsområden och fungerande infrastruktur.

YLE - 12 maj 16 kl. 05:54

"80-90 000 passagerare räcker gott och väl till för Kronoby flygplats"

Diskussionen om det rätta antalet flygplatser i landet är igång igen. Finavias vd, Kari Savolainen, öppnade en diskussion om den så kallade svenska modellen i helgen. I Sverige skars Swedavias flygplatser ned med hälften för några år sedan till tio stycken.

Fler nyheter från NSD

NSD - 15 minuter sedan

Piteå vill värva Luleå Hockey-talangen

Tim Kämpeberg gjorde tre SHL-matcher med Luleå Hockey den gångna säsongen..

NSD - 15 minuter sedan

Larm om skogsbrand

Ett larm om en skogsbrand i Älvsbyn har inkommit..

NSD - 4 timmar sedan

”Tack för att ni finns”

Räddningstjänsten och personal från Haparanda stad har den senaste veckan arbetat sida vid sida med Torneå stad och Lapplands räddningstjänst för att översvämningsskydda Haparanda och Torneå..

NSD - 1 timme sedan

Fortsatt satsning mot terrorism

Polisen fortsätter sin pågående satsning mot terrorism..

NSD - 1 timme sedan

Veckans live: Vi sänder Luleå Hockeys match

Den här veckan bjuder vi på två sportlivesändningar till våra prenumeranter..

NSD - 1 timme sedan

Körde narkotikapåverkad genom byn

LULEÅEn man i 35-årsåldern döms för rattfylleri, olovlig körning och ringanarkotikabrott i Luleå tingsrätt..

NSD - 2 timmar sedan

60 lägenheter klara – i rekordfart

Det hela började med att grundplattan fick rivas under senhösten 2017, men sedan har det gått undan på Kallkällan för Lulebos nya hyreshus..

NSD - 4 timmar sedan

Har inte regionen koll på vad vi gör?

Jag blev faktiskt glad när jag i fredagens NSD läste att Jan Sydberg (S) uttalar sig om Kiruna sjukhus..

NSD - 2 timmar sedan

Bästa brännan: Här är betygen

Bästa krämen - här är betygen på alla testade brun utan sol-produkter..

NSD - 2 timmar sedan

Test: Så får du bästa brännan

Vi har testat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.