NSD > Nyheter

Wednesday, 22 August, 05:31

Liknande nyheter

Taggar: Gemensam, flygplats, lösning
Dagens Media - 16 jan 15 kl. 07:05

Bonnier News lanserar gemensam native-lösning

Bonnier News, där bland andra DN och Sydsvenskan ingår, har tagit fram en ny lösning för native advertising..

Skånskan - 18 jan 16 kl. 15:28

Greater Copenhagen vill se europeisk lösning av flyktingkrisen

Öresund Perioden med gränskontroll över Öresund måste vara så kort som möjligt och det är viktigt att de danska, svenska och övriga europeiska regeringarna snabbt finner en gemensam lösning på flyktingsituationen. Det skriver styrelsen i det nybildade samarbetet the Greater Copenhagen & Skåne Committee, GCSC, i ett brev till statsministrarna i Danmark och Sverige.I breven till Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen och Sveriges statsminister Stefan Løfven skriver styrelsen för GCSC att de har förståelse för att den nuvarande situationen i Europa kräver extraordinära lösningar men att gränskontroller inte är svaret.

Sydsvenskan - 29 sep 12 kl. 06:30

Gemensam plattform för appar

Ett starkt skäl till succén för smarta mobiler är att det finns några få plattformar där alla appar som driver försäljningen utvecklas. Nu försöker också tv-världen enas om en gemensam app-lösning för att få upp intresset för smart-tv. Men när det gäller tv är det sällan så enkelt..

Expressen - 18 aug 12 kl. 21:02

Tyst publik under Ranelids all-läsning

I kvällens "Sommarkrysset" skulle Björn Ranelid försöka sig en ny form av allsång - gemensam högläsning. Men publiken såg inte ut att vara med på noterna. Kanske var ranelidskan för svår..

Dalarnas tidningar - 14 okt 15 kl. 14:11

Förintelseöverlevare återvänder med ny föreläsning i Borlänge

Runt 300 personer fick vända i dörren när förintelseöverlevaren Emerich Roth och ex-nazisten Johnny Höglin höll en gemensam föreläsning på Cozmoz i Borlänge i början av september..

YLE - 25 feb 16 kl. 13:20

Politiker: Det går att hitta en lösning på tågtrafiken

Dialogen mellan Kommunikationsministeriet och de västnylänningar som kämpar för att rädda tågtrafiken är nu bättre. Riksdagsledamöterna tror att det äntligen går att hitta en lösning på tågtrafiken efter att kommunikationsminister Anne Berner bestämde att Y-tåget läggs ner från den 27 mars. Maarit Feldt-Ranta (SDP), Thomas Blomqvist (SFP) och Anders Adlercreutz (SFP) deltog i morse i ett möte med minister Anne Berner (C).

Kristianstadsbladet - 15 okt 14 kl. 09:26

Vill hitta gemensam lösning

Foto: Tommy Svensson

Länsstyrelsen vill hitta en gemensam lösning med Volvo. Fiskeridirektören Johan Wagnström konstaterar att sjön tar skada av det ojämna vattenståndet.Men så länge Volvo håller sig inom vattendomen från år 1947 kan länsstyrelserna inget göra.

Skånskan - 11 aug 16 kl. 17:16

Va-lösning på gång

SJÖRUP/VALLÖSA Bybors 16 års långa kamp att få ansluta fastigheter utanför Sjörup/Vallösa till det kommunala vatten- och avloppsnätet kan nu gå mot sitt sista kapitel.
Ystads va-chef Christina Molin mejlade ett förslag till Bernd Rentzing, kassör i byalaget, i måndags.– Det innebär att vi själva ska ha ansvaret för den ledningen för en evighet framåt, konstaterar Bernd Rentzing, en av de drivande krafterna för anslutning till va-nätet.

Supermiljöbloggen - 15 okt 14 kl. 23:52

Stockholms stad vill stänga Bromma flygplats

Stockholm ska nu förhandla med Regeringen,  det är inte klart att Regeringen och Trafikverket tillåter att Bromma Flygplats stängs. Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Feministiskt Initiativ i Stockholms stad  har kommit överens om att de vill att Bromma flygplats ska stängas och att området senast 2022  ställas om till ett bostadsområde. Dessa fyra partier, som efter valet styr i Stockholms stad, skriver i sin gemensamma överenskommelse:  För att Stockholm ska kunna fortsätta växa behöver staden både mark för att skapa nya bostadsområden och fungerande infrastruktur.

YLE - 12 maj 16 kl. 05:54

"80-90 000 passagerare räcker gott och väl till för Kronoby flygplats"

Diskussionen om det rätta antalet flygplatser i landet är igång igen. Finavias vd, Kari Savolainen, öppnade en diskussion om den så kallade svenska modellen i helgen. I Sverige skars Swedavias flygplatser ned med hälften för några år sedan till tio stycken.

Fler nyheter från NSD

NSD - 30 minuter sedan

Barents Centers uppgång och fall

Drömmen om en gränslös handel har lockat många nya projekt till Haparanda efter Ikea..

NSD - 30 minuter sedan

Väntan på färdtjänst: Fyra månader

Fyra månaders väntetid..

NSD - 30 minuter sedan

Beskedet: "Hoppas de orkar vänta"

Att Nils Thelin tycker att fyra månader är en för lång väntan är inte konstigt – det tycker nämligen alla i samma situation, menar ansvarig chef på RKM Thomas Widetun..

NSD - 7 timmar sedan

Forwarden klar för spel i Boden Hockey

Den 25-årige forwarden Sebastian Harila har förlängt sitt kontrakt med Boden Hockey..

NSD - 7 timmar sedan

Expertens tips till Bodentravet

Boden, lunchtävlingar och fredag får det att vattnas kring munnen på de som gillar bra travsport..

NSD - 8 timmar sedan

Felix återkallar ravioli

Matproducenten Orkla Foods Sverige återkallar produkten Felix Ravioli i köttsås 560 g eftersom innehållet i produkten inte stämmer överens med innehållsdeklarationen..

NSD - 8 timmar sedan

M-politiker slutar efter avslöjanden

Den moderate riksdagsmannen Michael Svensson lämnar politiken efter avslöjanden om att han fått felaktiga reseersättningar..

NSD - 9 timmar sedan

De firar jul i Luleå – på måfå

Katla, Patrik Larsson, Mangan och Job Andersson firar jul i Kulturens hus – och ska bjuda publiken på något oväntat..

NSD - 9 timmar sedan

Välkommen hjälp inför skolstarten

Att kunna ha ett eget skrivblock eller penna med sig första skoldagen är inte självklart för alla..

NSD - 9 timmar sedan

Profilen: "Det är kul för Luleå Hockey med"

Sju Luleå Hockey/MSSK-spelare har blivit uttagna till en landslagsturnering i Tjeckien..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.