NSD > Nyheter

Saturday, 19 January, 11:04

Liknande nyheter

Taggar: Gemensam, flygplats, lösning
Dagens Media - 16 jan 15 kl. 07:05

Bonnier News lanserar gemensam native-lösning

Bonnier News, där bland andra DN och Sydsvenskan ingår, har tagit fram en ny lösning för native advertising..

Skånskan - 18 jan 16 kl. 15:28

Greater Copenhagen vill se europeisk lösning av flyktingkrisen

Öresund Perioden med gränskontroll över Öresund måste vara så kort som möjligt och det är viktigt att de danska, svenska och övriga europeiska regeringarna snabbt finner en gemensam lösning på flyktingsituationen. Det skriver styrelsen i det nybildade samarbetet the Greater Copenhagen & Skåne Committee, GCSC, i ett brev till statsministrarna i Danmark och Sverige.I breven till Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen och Sveriges statsminister Stefan Løfven skriver styrelsen för GCSC att de har förståelse för att den nuvarande situationen i Europa kräver extraordinära lösningar men att gränskontroller inte är svaret.

Sydsvenskan - 29 sep 12 kl. 06:30

Gemensam plattform för appar

Ett starkt skäl till succén för smarta mobiler är att det finns några få plattformar där alla appar som driver försäljningen utvecklas. Nu försöker också tv-världen enas om en gemensam app-lösning för att få upp intresset för smart-tv. Men när det gäller tv är det sällan så enkelt..

Expressen - 18 aug 12 kl. 21:02

Tyst publik under Ranelids all-läsning

I kvällens "Sommarkrysset" skulle Björn Ranelid försöka sig en ny form av allsång - gemensam högläsning. Men publiken såg inte ut att vara med på noterna. Kanske var ranelidskan för svår..

Dalarnas tidningar - 14 okt 15 kl. 14:11

Förintelseöverlevare återvänder med ny föreläsning i Borlänge

Runt 300 personer fick vända i dörren när förintelseöverlevaren Emerich Roth och ex-nazisten Johnny Höglin höll en gemensam föreläsning på Cozmoz i Borlänge i början av september..

YLE - 25 feb 16 kl. 13:20

Politiker: Det går att hitta en lösning på tågtrafiken

Dialogen mellan Kommunikationsministeriet och de västnylänningar som kämpar för att rädda tågtrafiken är nu bättre. Riksdagsledamöterna tror att det äntligen går att hitta en lösning på tågtrafiken efter att kommunikationsminister Anne Berner bestämde att Y-tåget läggs ner från den 27 mars. Maarit Feldt-Ranta (SDP), Thomas Blomqvist (SFP) och Anders Adlercreutz (SFP) deltog i morse i ett möte med minister Anne Berner (C).

Kristianstadsbladet - 15 okt 14 kl. 09:26

Vill hitta gemensam lösning

Foto: Tommy Svensson

Länsstyrelsen vill hitta en gemensam lösning med Volvo. Fiskeridirektören Johan Wagnström konstaterar att sjön tar skada av det ojämna vattenståndet.Men så länge Volvo håller sig inom vattendomen från år 1947 kan länsstyrelserna inget göra.

Skånskan - 11 aug 16 kl. 17:16

Va-lösning på gång

SJÖRUP/VALLÖSA Bybors 16 års långa kamp att få ansluta fastigheter utanför Sjörup/Vallösa till det kommunala vatten- och avloppsnätet kan nu gå mot sitt sista kapitel.
Ystads va-chef Christina Molin mejlade ett förslag till Bernd Rentzing, kassör i byalaget, i måndags.– Det innebär att vi själva ska ha ansvaret för den ledningen för en evighet framåt, konstaterar Bernd Rentzing, en av de drivande krafterna för anslutning till va-nätet.

Supermiljöbloggen - 15 okt 14 kl. 23:52

Stockholms stad vill stänga Bromma flygplats

Stockholm ska nu förhandla med Regeringen,  det är inte klart att Regeringen och Trafikverket tillåter att Bromma Flygplats stängs. Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Feministiskt Initiativ i Stockholms stad  har kommit överens om att de vill att Bromma flygplats ska stängas och att området senast 2022  ställas om till ett bostadsområde. Dessa fyra partier, som efter valet styr i Stockholms stad, skriver i sin gemensamma överenskommelse:  För att Stockholm ska kunna fortsätta växa behöver staden både mark för att skapa nya bostadsområden och fungerande infrastruktur.

YLE - 12 maj 16 kl. 05:54

"80-90 000 passagerare räcker gott och väl till för Kronoby flygplats"

Diskussionen om det rätta antalet flygplatser i landet är igång igen. Finavias vd, Kari Savolainen, öppnade en diskussion om den så kallade svenska modellen i helgen. I Sverige skars Swedavias flygplatser ned med hälften för några år sedan till tio stycken.

Fler nyheter från NSD

NSD - 30 minuter sedan

Regeringen preppar för hård brexit

Regeringen vill stifta tillfälliga lagar för att mildra de omedelbara effekterna av en så kallad hård brexit, det vill säga om Storbritannien kraschar ut ur EU utan ett avtal del 29 mars..

NSD - 30 minuter sedan

"Det ska vara miljönytta"

Naturvårdsverket kommer att utreda möjligheter till dispens från det nya matavfallskravet..

NSD - 45 minuter sedan

Det ryckte polisen ut på i natt

Rattfylleri, inbrott och narkotikabrott är några av händelserna som sysselsatt polisen under natten..

NSD - 1 timme sedan

Genomgång: Här återvinns inte matavfallet

Fem av Norrbottens kommuner erbjuder inte invånarna insamling av matavfall..

NSD - 1 timme sedan

Ny avfallsplan på gång i Gällivare

Gällivare är på efterkälken – men år 2020 kan sortering av matavfall vara delvis infört..

NSD - 1 timme sedan

En början och ett slut – olika förutsättningar för bröderna Majorov

EM i Minsk blir debut för den ena och avslutning för den andra..

NSD - 1 timme sedan

Just nu: Följ Stina Nilsson i skidsprinten

Stina Nilsson har fyra raka sprintsegrar i världscupen..

NSD - 2 timmar sedan

Experter: Så sparar du på kort och lång sikt

Efter ett turbulent 2018 på börsen valde fondsparare att satsa mer på säkra alternativ..

NSD - 2 timmar sedan

Lastbil i singelolycka på E10

En lastbil har råkat ut för en olycka längs med E10 utanför Morjärv..

NSD - 2 timmar sedan

Dagens väder – kallt, kallare kallast

Det blir ännu en kall dag i länet, med temperaturer som varierar från runt kyliga minus 15 till iskalla minus 30..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.