Kristianstadsbladet > Lokalt

Thursday, 24 May, 08:20

Liknande nyheter

Taggar: Beslut, Förbudatt , eldaunder , helgen
Skånskan - 06 maj 18 kl. 07:00

Mobilförbud enbart i omklädningsrum

STAFFANSTORP Mobiltelefoner, surfplattor och datorer får inte användas i Bråhögsbadets omklädningsrum.
Men det blir inget förbud i simhallen enligt beslut i Staffanstorps kommunfullmäktige.Debatten om mobilförbud i badhus har blossat upp på flera platser i landet i veckan.

UNT - 17 okt 13 kl. 13:11

Maskeringsförbud i Stockholmsarenor

BESLUT. Maskeringsförbud råder i demonstrationer, men det är fritt fram att vara maskerad på idrottsarenor.Stockholms stad inför därför maskeringsförbud på stadens arenor Tele2 Arena, Globen och Hovet.

Kristianstadsbladet - 12 jul 13 kl. 18:10

Inget eldningsförbud trots torka

Foto: Scanpix
På fredagen gick räddningstjänsten i södra Skåne ut med ett eldningsförbud. I nordöstra hörnet ligger räddningstjänsten lågt över helgen men uppmanar ändå till försiktighet då det är mycket torrt i marken.
?

Sydöstran - 19 maj 17 kl. 15:45

Beslut om eldningsförbud klart

Sommaren har kommit till Blekinge och i helgen ska det bli varmt. Länsstyrelsen har under dagen fattat beslut att det är fritt fram att elda..

BT - 17 jan 15 kl. 15:24

Hopp inför HD-beslut om gayvigslar

Högsta domstolen i USA ska i år fatta beslut i den omtvistade frågan om huruvida delstater får förbjuda samkönade äktenskap. - Vi vill ha samma rättigheter som andra - i hela landet. Allt annat är omänskligt, säger Wade Best, som lever i ett samkönat samboförhållande i Kalifornien.

BT - 17 jan 15 kl. 15:42

Hopp inför HD-beslut om gayvigslar

Högsta domstolen i USA ska i år fatta beslut i den omtvistade frågan om huruvida delstater får förbjuda samkönade äktenskap. – Vi vill ha samma rättigheter som andra – i hela landet. Allt annat är omänskligt, säger Wade Best, som lever i ett samkönat samboförhållande i Kalifornien.

NT - 24 jul 13 kl. 16:03

Förbjudet att elda från och med imorgon

Länsstyrelsen Östergötland fattade idag beslut om eldningsförbud i hela länet..

Corren - 24 jul 13 kl. 19:28

Helt förbjudet att elda i länet

På ondagen fattade länsstyrelsen beslut om eldningsförbud i hela Östergötland. Det varar till dess regnet har dämpat torken..

Cornucopia - 28 okt 15 kl. 07:35

Vad blir Riksbankens beslut angående reporäntan?

Idag klockan 09:30 offentliggör Riksbankens direktion beslutet om styrräntan reporäntan, som togs på gårdagens riksbanksdirektionsmöte. Vad tror du beskedet blir angående räntan?
En gång i tiden var pengar analoga silvermynt, där man t ex utvann råvaran i Sala Silvergruva.

YLE - 30 jul 17 kl. 18:08

Personer med psykiska problem beläggs sällan med körförbud

Läkare fäster alltför lite uppmärksamhet vid körförmågan hos personer som lider av problem med den mentala hälsan. Det anser professorn i trafikmedicin Timo Tervo och ledande experten, psykologen Inkeri Parkkari vid Trafiksäkerhetsverket Trafi. Då motorfordonsolyckor utreds framgår det ofta att personen som orsakat olyckan länge kan ha lidit av psykiska problem - dock utan att beläggas med körförbud.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Skolbarnen invigde sin egen trädgård

Äntligen var det dags för Axonaskolan att klippa banden till den nya trädgården som elever och lärare jobbat med att bygga upp. Det skedde under vårfesten på onsdagskvällen..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Hotade arter räddas tack vare EU-stöd

Flera hotade arter som fältpiplärka och sandjägarstekel har vuxit i antal tack vare EU-projektet Sandlife. Resultatet presenteras under en slutkonferens med cirka 80 deltagare i Kristianstad i dagarna..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Seniorer kom ut i naturen

Fler aktiviteter åt seniorer – det var syftet bakom Upplevelsedagen som arrangerades på onsdagen..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Kristianstad: Avställd halvgammal Volvo stals

En Volvo 854 förefaller ha lockat till stöld. .

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Klartecken för rondeller vid Vilan

En ny rondell ska byggas vid Scan, Härlövsrondellerna byggs om och utfarten från Naturum görs säkrare. Allt ska stå klart 2019. .

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Mångmiljonvinst för Hushållningssällskapet – har redan anställt

Hushållningssällskapet Skåne redovisar en vinst på drygt 8,6 miljoner kronor för 2017. ”Vi expanderar”, konstaterar Erik Stjerndahl, vd för HIR Skåne..

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Slutspurt i repetitionerna för musikskolans elever

Det övades för fullt på repetitionen inför torsdagens premiär av musikalen Legally Blonde. Till skillnad från tidigare år tar musikskolan nu in mer dans. .

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Tränar du helst ensam eller i grupp?

På lördag hålls Kristianstads stadslopp. Fyra av de fem personer som Kristianstadsbladet träffar på stan tränar hellre i grupp än ensam..

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Fler bör få skriva remiss till psykoterapi

Tio psykiatriker har granskats av Region Skåne. De flesta sköter sig väl, men det skrivs ut för mycket mediciner. Om psykologerna kunde remittera till psykoterapi kan det minska..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Brott: Barnvåldtäktsutredning snart klar

Förundersökningen om flera grova barnvåldtäkter, som pågått i drygt fyra månader, är inne i sitt slutskede. Åtal väntas i nästa vecka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.