YA > Nyheter

Wednesday, 22 August, 03:51

YA - 18 maj 18 kl. 16:07

Anställda på Lundgrens prisas – igenSveriges bästa servicerådgivare och plåttekniker inom Ford finns på Lundgrens bil i Ystad. Sedan företaget började delta i tävlingen har det alltid funnits minst en vandringspokal i prisskåpet..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Lundgrens, Ford, Ystad

Dela artikeln

171 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anställda, Lundgrens, prisas, igen
Alingsås tidning - 14 mar 17 kl. 12:31

JTI:s personalarbete prisas igen

JTI Sweden, som bland annat har snusfabriken i Vårgårda, prisas än en gång för sitt goda personalarbete av internationella Top Employer Institute. – Det är mycket meriterande. Bara sju företag i Sverige fick utmärkelsen och JTI fick toppbetyg, säger Joel Ibson, kommunikationsansvarig på JTI Sweden.

Kristianstadsbladet - 03 sep 13 kl. 08:30

Stafetten ska få fart på de it-anställda

Foto: Bosse Nilsson
På cykel, till fots, eller på inlines. I 13 mil. Natten till torsdag väntar en rejäl utmaning för Ateas anställda i Kristianstad.

Barometern - 26 jul 14 kl. 08:12

Anställda vittnar om usla villkor

I stort sett hela personalstyrkan vantrivs. Många har huvudvärk, flera är sjukskrivna. Callcenterföre­taget Sykes i Kalmar får kraftig kritik av flera anställda.

HBL - 17 jan 13 kl. 06:42

Nokia säger upp igen - stormöte i dag för IT-anställda

Mobiltillverkaren Nokia tänker minska antalet anställda ordentligt både i Finland och utomlands, skriver Helsingin Sanomat. Tidningen har fått uppgiften från flera olika källor. Nokia har kallat alla cirka 2000 anställda vid IT-förvaltningen till möten i dag klockan tio för att följa med en videosändning från huvudkontoret i Esbo.

SR - 27 dec 13 kl. 12:27

Anställda soldater stannar längre

Färre anställda hoppar av än tidigare och fler går tillbaka igen till försvaret igen efter olika avbrott . Så försvaret verkar nu nå målen för antalet anställda soldater, enligt Peter Tagesson som arbetar med rekrytering..

YLE - 14 dec 12 kl. 14:37

Citec-anställda nu under samma tak

Efter nästan 10 år på olika adresser samlas nu alla 300 Citec-anställda i Vasa under samma tak. På fredagen överlät byggherren Vasa parks vd Ulla Mäki-Lohiluoma nyckeln till Citecs vd Martin Strand.
- Det känns väldigt bra.

Barometern - 16 jun 14 kl. 13:43

Kustpilens anställda tas ut i strejk

Tågkonflikten har gått in på sin tredje vecka utan att parterna, servicefacket Seko och arbetsgivarorganisationen Almega, kommit varandra närmare. Natten till tisdagen utökas strejken från de ombordanställda på Öresundstågen och Snälltåget till Kustpilen i Östergötland. Därefter hotar konflikten att på midsommarafton stoppa all pendeltågstrafik i Stockholm samt Krösatågen i Småland.

BT - 24 sep 14 kl. 12:43

Nevs varslar 200 anställda

Nevs varslar 200 personer om uppsägning på grund av arbetsbrist. Fortsatt uppskjuten produktionsstart ligger bakom att biltillverkaren kan göra sig av med mer än halva arbetsstyrkan i produktionen. I dag jobbar cirka 360 personer i fabriken och 200 väntas gå.

SmålandsPosten - 12 nov 14 kl. 06:06

S backar om 100 nya anställda

Ett av Socialdemokraternas stora vallöften var ett tillskott på 40 miljoner kronor i landstingsbudgeten. Pengarna skulle gå till att rekrytera 100 nya anställda i vården.
När man nu presenterar sin budget finns de 40 miljonerna inte med.

Barometern - 05 jul 14 kl. 09:22

15 anställda på sågverket i år

Sågverket Jarl Timber anar en konjunkturuppgång. Senaste halvåret har uppemot 15 personer anställts. – Jag skulle säga att det är en kombination av satsningar som vi gjort och en bättre konjunktur som gjort att vi kunnat utöka.

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Insändare: Jag är stolt över våra kommunala bolag

Som boende i Ystads kommun så känner jag mig glad och stolt över våra kommunala bolag som berikar kommuninvånarna. Ibland undrar man om Ystadsmoderaterna inte känner denna stolthet då de ständigt kommer med förslag om utförsäljning av kommunala verksamheter. .

YA - 15 minuter sedan

Insändare: Destruktivt att förstöra valstugor

Varje vecka, nu under valrörelsen, så får vi rapporter om att dom olika politiska partiernas valstugor utsätts för skadegörelse av meningsmotståndare..

YA - 45 minuter sedan

Utvisad återvände - åtalas för nya brott

En 45-årig man som dömts för bland annat misshandel av en kvinna åtalas för våldtäkt på samma kvinna efter att olagligt ha tagit sig in i landet, skriver Sydsvenskan.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Insändare: Ska SD bestämma vilka som inte passar in?

Lokaltidningen som delas ut gratis till hushåll i Sjöbo kommun hade i mittuppslaget förra helgen låtit infoga en politisk skrift av Sverigedemokraterna. Med få veckor kvar till valet, tänkte jag, kommer tiden inte att räcka till, att erbjuda andra partier samma möjlighet att sprida sina politiska texter via postlådor och brevinkast till allmänheten i Sjöbo. Idag, kan jag konstatera att jag hade fog för mina tankar.

YA - 45 minuter sedan

Insändare: Rättvisare väghållningsansvar

Halva Vitemölla har detaljplaner som anger att kommunen är ansvarig och ska sköta skötseln av, gator, vägar och allmänna platser. .

YA - 1 timme sedan

Insändare: Dålig styrning av Region Skåne drabbar Ystad BB

I Ystad är vi självfallet stolta över vårt anrika och populära BB och de fantastiska insatser som personalen gör för födande kvinnors trygghet och för att ge föräldrar och våra nya medborgare den allra bästa starten på livet..

YA - 1 timme sedan

Insändare: Läsplattor och tomma stolar

Svar till Per Gustafsson, Sverigedemokrat, YA 16 augusti..

YA - 1 timme sedan

Facebook och Twitter rensar konton

Facebook har tagit bort 652 sidor, grupper och konton som har ägnat sig åt koordinerat otillförlitligt beteende på Facebook och på Instagram, meddelar företaget. Kontona uppges ha kopplingar till Iran och till vad USA har identifierat som rysk säkerhetstjänst.(TT).

YA - 1 timme sedan

Jordbävning i öriket Vanuatu

Öriket Vanuatu har drabbats av en jordbävning med magnituden 6,7, uppger USA:s geologiska institut USGS. Skalvet inträffade på tre mils djup med centrum nära den norra delen av ön Ambrym. Den närmaste staden, Lakatoro, ligger 7,8 mil bort.

YA - 1 timme sedan

Hade cannabisodling hemma – greps

En man i 60-årsåldern greps av polis i Blentarp vid klockan 19 på tisdagskvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.