YA > Nyheter

Saturday, 26 May, 04:31

YA - 18 maj 18 kl. 16:07

Anställda på Lundgrens prisas – igenSveriges bästa servicerådgivare och plåttekniker inom Ford finns på Lundgrens bil i Ystad. Sedan företaget började delta i tävlingen har det alltid funnits minst en vandringspokal i prisskåpet..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Lundgrens, Ford, Ystad

Dela artikeln

108 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anställda, Lundgrens, prisas, igen
Alingsås tidning - 14 mar 17 kl. 12:31

JTI:s personalarbete prisas igen

JTI Sweden, som bland annat har snusfabriken i Vårgårda, prisas än en gång för sitt goda personalarbete av internationella Top Employer Institute. – Det är mycket meriterande. Bara sju företag i Sverige fick utmärkelsen och JTI fick toppbetyg, säger Joel Ibson, kommunikationsansvarig på JTI Sweden.

Kristianstadsbladet - 03 sep 13 kl. 08:30

Stafetten ska få fart på de it-anställda

Foto: Bosse Nilsson
På cykel, till fots, eller på inlines. I 13 mil. Natten till torsdag väntar en rejäl utmaning för Ateas anställda i Kristianstad.

Barometern - 26 jul 14 kl. 08:12

Anställda vittnar om usla villkor

I stort sett hela personalstyrkan vantrivs. Många har huvudvärk, flera är sjukskrivna. Callcenterföre­taget Sykes i Kalmar får kraftig kritik av flera anställda.

HBL - 17 jan 13 kl. 06:42

Nokia säger upp igen - stormöte i dag för IT-anställda

Mobiltillverkaren Nokia tänker minska antalet anställda ordentligt både i Finland och utomlands, skriver Helsingin Sanomat. Tidningen har fått uppgiften från flera olika källor. Nokia har kallat alla cirka 2000 anställda vid IT-förvaltningen till möten i dag klockan tio för att följa med en videosändning från huvudkontoret i Esbo.

SR - 27 dec 13 kl. 12:27

Anställda soldater stannar längre

Färre anställda hoppar av än tidigare och fler går tillbaka igen till försvaret igen efter olika avbrott . Så försvaret verkar nu nå målen för antalet anställda soldater, enligt Peter Tagesson som arbetar med rekrytering..

YLE - 14 dec 12 kl. 14:37

Citec-anställda nu under samma tak

Efter nästan 10 år på olika adresser samlas nu alla 300 Citec-anställda i Vasa under samma tak. På fredagen överlät byggherren Vasa parks vd Ulla Mäki-Lohiluoma nyckeln till Citecs vd Martin Strand.
- Det känns väldigt bra.

Barometern - 16 jun 14 kl. 13:43

Kustpilens anställda tas ut i strejk

Tågkonflikten har gått in på sin tredje vecka utan att parterna, servicefacket Seko och arbetsgivarorganisationen Almega, kommit varandra närmare. Natten till tisdagen utökas strejken från de ombordanställda på Öresundstågen och Snälltåget till Kustpilen i Östergötland. Därefter hotar konflikten att på midsommarafton stoppa all pendeltågstrafik i Stockholm samt Krösatågen i Småland.

BT - 24 sep 14 kl. 12:43

Nevs varslar 200 anställda

Nevs varslar 200 personer om uppsägning på grund av arbetsbrist. Fortsatt uppskjuten produktionsstart ligger bakom att biltillverkaren kan göra sig av med mer än halva arbetsstyrkan i produktionen. I dag jobbar cirka 360 personer i fabriken och 200 väntas gå.

SmålandsPosten - 12 nov 14 kl. 06:06

S backar om 100 nya anställda

Ett av Socialdemokraternas stora vallöften var ett tillskott på 40 miljoner kronor i landstingsbudgeten. Pengarna skulle gå till att rekrytera 100 nya anställda i vården.
När man nu presenterar sin budget finns de 40 miljonerna inte med.

Barometern - 05 jul 14 kl. 09:22

15 anställda på sågverket i år

Sågverket Jarl Timber anar en konjunkturuppgång. Senaste halvåret har uppemot 15 personer anställts. – Jag skulle säga att det är en kombination av satsningar som vi gjort och en bättre konjunktur som gjort att vi kunnat utöka.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

MP: Företag bör redovisa prylars livslängd

Miljöpartiet vill att företag som tillverkar till exempel hemelektronik och möbler ska tvingas redovisa hur länge sakerna förväntas hålla.(TT).

YA - 1 timme sedan

MSB: Extrem brandrisk i hela landet

Det råder extrem brandrisk i Sverige. MSB går nu ut med en varning och manar till försiktighet..

YA - 1 timme sedan

Bröllop för Hugh Grant

Hugh Grant har gift sig med svenska tv-producenten Anna Eberstein. De ingick äktenskap under en lågmäld ceremoni i London-stadsdelen Chelsea, rapporterar brittiska medier. Paret - som har tre barn tillsammans - bor i London, och har ett sommarhus i skånska Torekov.

YA - 1 timme sedan

1 500 räddade på Medelhavet

På två dygn har ungefär 1 500 migranter undsatts när de under farliga omständigheter försökt ta sig från Libyen till EU, meddelar Italiens kustbevakning. Räddningsaktioner, av både myndigheter och hjälporganisationer, har genomförts runt ett stort antal överlastade båtar i Medelhavet.(TT).

YA - 1 timme sedan

Trump: Samtal pågår med Nordkorea

"Mycket produktiva samtal" pågår mellan USA och Nordkorea om att trots allt hålla ett toppmöte i Singapore den 12 juni, skriver president Donald Trump på Twitter. "Om nödvändigt kommer det att förlängas", tillägger han.(TT).

YA - 2 timmar sedan

MSB varnar för extrem brandrisk

Brandrisken i hela landet är extrem, enligt Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, som varnar för all hantering av öppen eld.(TT).

YA - 2 timmar sedan

Mekunu har dragit in över Oman

Cyklonen Mekunu försvagas efter att ha dragit in över land i södra Oman. Något enstaka dödsoffer rapporteras även där, efter det att de brutala vindarna kostat en handfull människoliv på den jemenitiska ön Sokotra i fredags.(TT).

YA - 2 timmar sedan

Sämre spel från Sagström andra dagen

Madelene Sagström föll i resultatlistan efter andra rundan av LPGA-golfen i Ann Arbor i Michigan, USA. Med fem bogeys och tre birdies slutade hon på 74 slag, två över par på rundan. Första rundan gick hon på 68 slag.

YA - 2 timmar sedan

Fullfölj VA-utbyggnaden enligt tagna beslut

Utbyggnad av va-ledningsnätet på landsbygden i Simrishamns kommun påbörjades under 90-talet med en kraftig utbyggnad i främst de södra delarna i kommunen. Utbyggnaden betraktades som mycket angelägen av miljöskäl eftersom många av fastigheternas vattenbrunnar hade ohälsosamt dricksvatten och primitiva anläggningar för rening av spillvattenavlopp. .

YA - 2 timmar sedan

Insändare: Odemokratisk med opinionsundersökningar

Förbjud opinionsundersökningar under valår.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.