DN > Nyheter

Thursday, 20 September, 14:21

DN - 18 maj 18 kl. 16:10

Konsertrecension: Lyckat när ledarduo sticker ut hakanDet är  bra att ledarduon Fredrik Österling och Stefan Solyom vågar sticka ut hakan och med sitt nya tematiska upplägg hittat en egen nisch, skriver DN:s Johanna Paulsson. Särskilt när Solyom själv står på pulten och kan ta ut svängarna i både ord och handling. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Fredrik Österling, Stefan Solyom, DN, Johanna Paulsson, Solyom

Dela artikeln

29 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konsertrecension, Lyckatnär , ledarduo, stickerut , hakan
YLE - 24 mar 14 kl. 18:06

Lyckat med vården i egen regi

År 2013 var ett bättre år för Sjundeå kommun än året innan. Det framgår av kommunens bokslut, som presenterades på måndagen. År 2012 var synnerligen dåligt, men nu kan kommunen uppvisa ett positivt resultat.

Expressen - 08 aug 13 kl. 11:16

Malmö Stadsteaters ledarduo får fyra år till

MALMÖ. För tredje gången får Malmö Stadsteaters ledarduo Petra Brylander och Jesper Larsson förtroendet att driva scenkonsten i Malmö vidare. - Jätteroligt!

NSD - 13 nov 14 kl. 18:16

Stridsman och Ribeiro – Kirunas nya ledarduo

Kiruna FF har gjort klart en ny ledarduo inför kommande säsong i division III..

DalaDemokraten - 15 aug 16 kl. 14:57

Landstingets nya ledarduo laddar om

Landstingets nya ledarduo Gunnar Barke och Elin Norén har mycket att ta itu med. De får likt sheriffer ladda om för att ta sig an sjukvårdens utmaningar och problem..

BT - 20 sep 12 kl. 08:19

LJunggren: Gärna vinst ? bara den inte sticker i ögonen

Det verkar som om debatten kring vinst i vården kommer att förfölja oss några år framåt. Och jag har skannat av debatten och hittat 5 principiella ståndpunkter: Det verkar som om debatten kring vinst i vården kommer att förfölja oss några år framåt. Och jag har skannat av debatten och hittat 5 principiella ståndpunkter: Den första uppfattningen, som är ganska rar, hävdar att det egentligen vore bäst om hela välfärdssektorn sköttes som vilken marknad som helst.

BT - 20 mar 14 kl. 14:54

LO: Swedbankarvoden sticker i ögonen

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson uttalar sig nu om de kraftiga löneförhöjningarna i Swedbanks styrelse. - Det är klart att det här sticker i ögonen, säger han.- Det är ju en väldigt, väldigt hög nivå på arvodena.

Dagens PS - 07 apr 17 kl. 11:40

Analys: ”Vi sticker huvudet i sanden”

Di:s Henrik Mitelman konstaterar att skuldberget bara växer i Sverige – och att det är ”hushållen som oroar”. Den stora frågan för sverige och världen i stort är ”när och hur skuldbubblan spricker”, menar han och slår fast att Sverige skiljer sig från resten av världen där det är staterna – och inte hushållen – som hukar under skuldberget. Framtida, globala ränteuppgångar kommer, enligt Henrik Mitelman, slå extra hårt mot Sverige där privatpersoner är mer skuldsatta än alla andra.

Dagens PS - 26 jul 17 kl. 08:54

Falkengrens miljonregn ”sticker i ögonen”

På tisdagen rapporterade Dagens Industri, som DagensPS.se skrev om, att avgående SEB-chefen Annika Falkengren plockar ut 7,5 miljoner kronor i sju månaders sparad semester. Nu får upplägget kritik från branschen.

UNT - 16 jan 11 kl. 18:51

Lyckat arrangemang av UTK

TENNIS. Upsala Tennisklubb anordnade under veckan Rosendals vintertour. Ett prestigefullt uppdrag som blev ett lyckat arrangemang för såväl spelare som ledare.

Dalarnas tidningar - 01 mar 11 kl. 11:15

Lyckat genrep med bussar

[MORA] Förra året var det problem med busstransporterna till starten för Vasaloppet. Därför var det en liten test i söndags när 8 181 åkare kom till start i Öppet Spår. Det blev ett lyckat genrep inför det stora Vasaloppet..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Fredrik Strage: Mitt svenska favoritband Kite är värda allt guld i världen

I år skulle popduon Kite ha firat sitt tioårsjubileum. Jag har inte klagat över att mitt svenska favoritband tagit en lång paus. Men gör allt i världen för att de ska komma tillbaka.

DN - 15 minuter sedan

Trögt sälja elbilar i Europa – bensinbilar populärast

Omställningen till eldrift går trögt i Europa. Försäljningen ökar visserligen kraftigt, men från mycket låga nivåer.  Andelen rena elbilar svarade för endast en procent av alla nyregistreringar under första halvåret i år, visar DN:s genomgång.

DN - 30 minuter sedan

V vill peta SD från talmanspost

Vänsterpartiet tar strid mot Sverigedemokraterna om posten som riksdagens andre vice talman. Partiledaren Jonas Sjöstedt uppmanar C och L att rösta på V:s kandidat och därmed peta SD:s Björn Söder från den posten. Normalt brukar det tredje största partiet få den platsen..

DN - 45 minuter sedan

Sex kan få Man Booker-priset

Nu har den korta listan till årets Man Booker Prize offentliggjorts. .

DN - 1 timme sedan

”Lastbilen är mitt hem – där har jag allt jag behöver”

TRYON. Var än i världen VM-ryttare Peder Fredricsons topphästar tävlar, där är också Malin Henlöv. I åtta år har hon jobbat som hästskötare hos Peder, och när hans idrottsliv förändrades efter framgångarna förändrades också Malins liv.

DN - 1 timme sedan

Rättegången mot läkare som misstänks för sexövergrepp mot barn inledd

När rättegången mot den 29-årige läkare som står åtalad misstänkt för en lång rad sexövergrepp mot barn inleddes på torsdagen var det två helt olika bilder av mannens agerande som målades upp. Han fortsätter hävda sin oskuld och menar att alla undersökningar varit medicinskt befogade. Åklagaren kallar sex av dem för grov våldtäkt mot barn..

DN - 2 timmar sedan

Häktningsförhandling mot våldtäktsmisstänkt elev i eftermiddag

Eleven som misstänks för att ha våldtagit läraren i skolan har begärts häktad.  Under eftermiddagen hålls häktningsförhandling. .

DN - 2 timmar sedan

Konsertrecension: Deafheaven suddar ut metalmusikens gränser

Nästan vad som helst kan få plats mellan ytterligheterna i Deafheavens nytänkande metal, och det är en befrielse, men priset är att publiken ofta står som förvirrad..

DN - 2 timmar sedan

Dragkamp på badhotellet gav talmannen nyckelroll

Det var på ett litet badhotell sommaren 1970 som spelplanen för det pågående talmansdramat ritades upp. Höger och vänster enades i samförstånd: kungen skulle kliva tillbaka och talmannen få en ny nyckelroll.  Nästan 50 år senare, i ett nytt politiskt landskap, knakar samförståndet i fogarna..

DN - 2 timmar sedan

Veckans bildinsändare

Här är bildinsändarna som publicerats i Dagens Nyheter den 18-20 september..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.