DN > Nyheter

Sunday, 22 July, 06:47

DN - 18 maj 18 kl. 16:10

Konsertrecension: Lyckat när ledarduo sticker ut hakanDet är  bra att ledarduon Fredrik Österling och Stefan Solyom vågar sticka ut hakan och med sitt nya tematiska upplägg hittat en egen nisch, skriver DN:s Johanna Paulsson. Särskilt när Solyom själv står på pulten och kan ta ut svängarna i både ord och handling. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Fredrik Österling, Stefan Solyom, DN, Johanna Paulsson, Solyom

Dela artikeln

29 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konsertrecension, Lyckatnär , ledarduo, stickerut , hakan
YLE - 24 mar 14 kl. 18:06

Lyckat med vården i egen regi

År 2013 var ett bättre år för Sjundeå kommun än året innan. Det framgår av kommunens bokslut, som presenterades på måndagen. År 2012 var synnerligen dåligt, men nu kan kommunen uppvisa ett positivt resultat.

Expressen - 08 aug 13 kl. 11:16

Malmö Stadsteaters ledarduo får fyra år till

MALMÖ. För tredje gången får Malmö Stadsteaters ledarduo Petra Brylander och Jesper Larsson förtroendet att driva scenkonsten i Malmö vidare. - Jätteroligt!

NSD - 13 nov 14 kl. 18:16

Stridsman och Ribeiro – Kirunas nya ledarduo

Kiruna FF har gjort klart en ny ledarduo inför kommande säsong i division III..

DalaDemokraten - 15 aug 16 kl. 14:57

Landstingets nya ledarduo laddar om

Landstingets nya ledarduo Gunnar Barke och Elin Norén har mycket att ta itu med. De får likt sheriffer ladda om för att ta sig an sjukvårdens utmaningar och problem..

BT - 20 sep 12 kl. 08:19

LJunggren: Gärna vinst ? bara den inte sticker i ögonen

Det verkar som om debatten kring vinst i vården kommer att förfölja oss några år framåt. Och jag har skannat av debatten och hittat 5 principiella ståndpunkter: Det verkar som om debatten kring vinst i vården kommer att förfölja oss några år framåt. Och jag har skannat av debatten och hittat 5 principiella ståndpunkter: Den första uppfattningen, som är ganska rar, hävdar att det egentligen vore bäst om hela välfärdssektorn sköttes som vilken marknad som helst.

BT - 20 mar 14 kl. 14:54

LO: Swedbankarvoden sticker i ögonen

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson uttalar sig nu om de kraftiga löneförhöjningarna i Swedbanks styrelse. - Det är klart att det här sticker i ögonen, säger han.- Det är ju en väldigt, väldigt hög nivå på arvodena.

Dagens PS - 07 apr 17 kl. 11:40

Analys: ”Vi sticker huvudet i sanden”

Di:s Henrik Mitelman konstaterar att skuldberget bara växer i Sverige – och att det är ”hushållen som oroar”. Den stora frågan för sverige och världen i stort är ”när och hur skuldbubblan spricker”, menar han och slår fast att Sverige skiljer sig från resten av världen där det är staterna – och inte hushållen – som hukar under skuldberget. Framtida, globala ränteuppgångar kommer, enligt Henrik Mitelman, slå extra hårt mot Sverige där privatpersoner är mer skuldsatta än alla andra.

Dagens PS - 26 jul 17 kl. 08:54

Falkengrens miljonregn ”sticker i ögonen”

På tisdagen rapporterade Dagens Industri, som DagensPS.se skrev om, att avgående SEB-chefen Annika Falkengren plockar ut 7,5 miljoner kronor i sju månaders sparad semester. Nu får upplägget kritik från branschen.

UNT - 16 jan 11 kl. 18:51

Lyckat arrangemang av UTK

TENNIS. Upsala Tennisklubb anordnade under veckan Rosendals vintertour. Ett prestigefullt uppdrag som blev ett lyckat arrangemang för såväl spelare som ledare.

Dalarnas tidningar - 01 mar 11 kl. 11:15

Lyckat genrep med bussar

[MORA] Förra året var det problem med busstransporterna till starten för Vasaloppet. Därför var det en liten test i söndags när 8 181 åkare kom till start i Öppet Spår. Det blev ett lyckat genrep inför det stora Vasaloppet..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

AIK:s plan för att vinna matcher i hettan – flytta träningar

Hettan i Sverige håller i sig. Detta påverkar även fotbollen och hur lagen tänker kring träningar och matcher. – Vi får lägga träningar lite senare för att samtliga ska få en ordentlig sömn, säger AIK:s assisterande tränare, Bartosz Grzelak..

DN - 45 minuter sedan

DN gratulerar: Sofia Larsson, diskuskastare

Efter fyra raka SM-guld lade Sofia Larsson diskusen på hyllan 2016, när hon väntade sonen Lucas. Men uppehållet är bara tänkt att vara tillfälligt – sitt längsta kast har hon fortfarande kvar i kroppen..

DN - 1 timme sedan

Över 2 000 vill hjälpa till vid bränderna

Över 2 000 frivilliga har hört av sig till Röda Korset de senaste två dygnen och vill hjälpa till vid de stora skogsbränderna. Ett gensvar som överträffar förväntningarna, enligt Röda Korset som i dialog med Myndigheten för samhällskydd och beredskap (MSB) samordnar frivilliginsatserna..

DN - 1 timme sedan

Mördaren al-Assads triumf är en skam för världen

DN 22/7 2018. Bashar al-Assad har lyckats hålla sig kvar vid makten genom att lägga Syrien i ruiner. Hans seger är ett misslyckande för den demokratiska omvärlden.

DN - 1 timme sedan

Ledare: Palle Borgström, LRF: Sveriges bönder lider inte brist på idéer

Replik på DN:s ledare "Klimatförändringarna kräver kreativitet, inte idétorka"  (17/7 2018).

DN - 1 timme sedan

Mål av Zlatan när LA besegrade Philadelphia

Zlatan Ibrahimovic gjorde sitt elfte mål för säsongen när hans LA Galaxy vann över Philadelphia Union med 3–1. Han ligger därmed på tredje plats i MLS:s skytteliga..

DN - 6 timmar sedan

Söndag 22 juli

DN - 6 timmar sedan

Konsertrecension: Förvånansvärt utmärkt av Guns N' Roses på Ullevi

”Guns N’ Roses är ibland, med tanke på bakgrunden och förutsättningarna förvånansvärt ofta, alldeles utmärkta”, skriver DN:s Mattias Dahlström om Guns N' Roses konsert på Ullevi i Göteborg under lördagen..

DN - 7 timmar sedan

17-åring drunknade i sjö på Ekerö i Stockholm

En 17-årig pojke har omkommit i en drunkningsolycka vid badsjön Blå lagunen på Munsö i Ekerö kommun, väster om Stockholm..

DN - 8 timmar sedan

Evakuerade kritiska mot räddningstjänsten

Flera av de evakuerade invånarna i Kårböle och Enskogen är kritiska mot räddningstjänsten i kommunen.  De menar att spridningen av skogsbranden på andra sidan Ljusnan kunde ha stoppats tidigare.  – Vi larmade när vi såg branden uppe på berget, men blev ignorerade, säger Jörgen Johansson som evakuerat från Enskogen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.