DN > Nyheter

Monday, 10 December, 18:16

DN - 18 maj 18 kl. 16:10

Konsertrecension: Lyckat när ledarduo sticker ut hakanDet är  bra att ledarduon Fredrik Österling och Stefan Solyom vågar sticka ut hakan och med sitt nya tematiska upplägg hittat en egen nisch, skriver DN:s Johanna Paulsson. Särskilt när Solyom själv står på pulten och kan ta ut svängarna i både ord och handling. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Fredrik Österling, Stefan Solyom, DN, Johanna Paulsson, Solyom

Dela artikeln

29 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konsertrecension, Lyckatnär , ledarduo, stickerut , hakan
YLE - 24 mar 14 kl. 18:06

Lyckat med vården i egen regi

År 2013 var ett bättre år för Sjundeå kommun än året innan. Det framgår av kommunens bokslut, som presenterades på måndagen. År 2012 var synnerligen dåligt, men nu kan kommunen uppvisa ett positivt resultat.

Helsingborgs Dagblad - 12 nov 18 kl. 07:44

Efter lyckat kval – ny tränare till Grevie

Klubben har presenterat en ny ledarduo..

DN - 08 okt 18 kl. 10:40

Konsertrecension: Suede kommer ut som ett oförskämt bra rockband

När popmusiken i dag handlar om annat har det medelålders Suede återuppfunnit sig som ett förvånansvärt lyckat alternativrockband, och Brett Andersons röst är fortfarande unikt stark..

Expressen - 08 aug 13 kl. 11:16

Malmö Stadsteaters ledarduo får fyra år till

MALMÖ. För tredje gången får Malmö Stadsteaters ledarduo Petra Brylander och Jesper Larsson förtroendet att driva scenkonsten i Malmö vidare. - Jätteroligt!

NSD - 13 nov 14 kl. 18:16

Stridsman och Ribeiro – Kirunas nya ledarduo

Kiruna FF har gjort klart en ny ledarduo inför kommande säsong i division III..

DalaDemokraten - 15 aug 16 kl. 14:57

Landstingets nya ledarduo laddar om

Landstingets nya ledarduo Gunnar Barke och Elin Norén har mycket att ta itu med. De får likt sheriffer ladda om för att ta sig an sjukvårdens utmaningar och problem..

BT - 20 sep 12 kl. 08:19

LJunggren: Gärna vinst ? bara den inte sticker i ögonen

Det verkar som om debatten kring vinst i vården kommer att förfölja oss några år framåt. Och jag har skannat av debatten och hittat 5 principiella ståndpunkter: Det verkar som om debatten kring vinst i vården kommer att förfölja oss några år framåt. Och jag har skannat av debatten och hittat 5 principiella ståndpunkter: Den första uppfattningen, som är ganska rar, hävdar att det egentligen vore bäst om hela välfärdssektorn sköttes som vilken marknad som helst.

BT - 20 mar 14 kl. 14:54

LO: Swedbankarvoden sticker i ögonen

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson uttalar sig nu om de kraftiga löneförhöjningarna i Swedbanks styrelse. - Det är klart att det här sticker i ögonen, säger han.- Det är ju en väldigt, väldigt hög nivå på arvodena.

Dagens PS - 07 apr 17 kl. 11:40

Analys: ”Vi sticker huvudet i sanden”

Di:s Henrik Mitelman konstaterar att skuldberget bara växer i Sverige – och att det är ”hushållen som oroar”. Den stora frågan för sverige och världen i stort är ”när och hur skuldbubblan spricker”, menar han och slår fast att Sverige skiljer sig från resten av världen där det är staterna – och inte hushållen – som hukar under skuldberget. Framtida, globala ränteuppgångar kommer, enligt Henrik Mitelman, slå extra hårt mot Sverige där privatpersoner är mer skuldsatta än alla andra.

Dagens PS - 26 jul 17 kl. 08:54

Falkengrens miljonregn ”sticker i ögonen”

På tisdagen rapporterade Dagens Industri, som DagensPS.se skrev om, att avgående SEB-chefen Annika Falkengren plockar ut 7,5 miljoner kronor i sju månaders sparad semester. Nu får upplägget kritik från branschen.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Bah Kuhnke om sin ”trasklänning”: ”Återvunnet kan vara precis lika fint som nytt”

I en tid där miljön allt mer är på tapeten kommer inte ens Nobel-festligheterna undan. Till Nobelbanketten valde kulturministern Alice Bah Kuhnke att bära en klänning gjord av gamla kläder från Stockholm.  – Jag vill förmedla att återvunnet kan vara precis lika fint som nya plagg och att det går att vara hållbar även om man ska på fest, säger Alice Bah Kuhnke..

DN - 1 timme sedan

Nobelberget stänger med ”dystopisk begravning”

Stockholms största klubblokal Nobelberget rivs nästa år. Den 12 januari arrangeras en jätteavslutning – fyra festivaler, över 30 dj:er och en ”dystopisk begravningsceremoni”. .

DN - 1 timme sedan

Minnesord: Oscar Bernadotte af Wisborg

Som tidigare meddelats har greve Oscar Bernadotte af Wisborg, Uppsala, avlidit vid 97 års ålder. Närmast anhöriga är barnen Ebba, Cecilia, Christina, Birgitta och Carl med familjer samt syskonen Dagmar von Arbin, Catharina Nilert och Claes Bernadotte af Wisborg..

DN - 1 timme sedan

Gunnar Jonsson: Theresa May förtjänar hånskratten

Efter en dag fylld av nervositet och rykten sköt premiärminister Theresa May upp omröstningen i brittiska parlamentet om utträdesavtalet med EU. Hon gick mot ett säkert nederlag. Enda frågetecknet var hur förkrossande det skulle bli..

DN - 1 timme sedan

”Domen mot Arnault visar att rättssamhället fungerar”

Juridiken har ett annat förhållande till berättande och fakta än litteraturen. Därför visar domen mot kulturprofilen Jean-Claude Arnault att rättsaamhället fungerar, skriver juridik- och litteraturstudenten Matilda Almelöv..

DN - 1 timme sedan

Minnesord: Niklas Ivarsson

Medicine doktor Niklas Ivarsson, Täby, har avlidit 32 år gammal. Närmast anhöriga är föräldrarna Kent och Elisabeth samt brodern Stefan..

DN - 1 timme sedan

”Oroväckande att den allvarliga kritiken förtigs”

REPLIK DN DEBATT 9/12. Att misstänkliggöra de som initierar en saklig kritisk debatt om en så pass viktig fråga som den pågående klimatkatastrofen är märkligt och farligt. Men det som verkligen är oroväckande är hur priskommittén för ekonomipriset valt att förtiga den allvarliga vetenskapliga kritik som existerar mot Nordhaus arbeten, skriver Jonathan Metzger, docent i urbana och regionala studier vid KTH..

DN - 2 timmar sedan

Live: Följ prisutdelningen och Nobelfesten

DN rapporterar från Konserthuset och Stockholms stadshus från klockan 16..

DN - 2 timmar sedan

Amazons e-handel kan snart vara i Sverige

Amazon har under stort hemlighetsmakeri köpt mark på tre svenska orter. Samtidigt har det länge glunkats om att e-handelsjätten ska etablera sig i Sverige. Nu kallar jätten till presskonferens.

DN - 2 timmar sedan

Musikhjälpen: ”Daniel och William vill slå rekordet”

Musikhjälpen 2018 leds av Daniel Adams-Ray, William Spetz – och Farah Abadi som i dag flyttar in i glasburen för andra gången. Hon befinner sig nu på skånsk hemmaplan, på Stortorget i lärdomsstaden Lund..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.