DN > Nyheter

Monday, 21 May, 06:50

DN - I förrgår: 16:10

Konsertrecension: Lyckat när ledarduo sticker ut hakanDet är  bra att ledarduon Fredrik Österling och Stefan Solyom vågar sticka ut hakan och med sitt nya tematiska upplägg hittat en egen nisch, skriver DN:s Johanna Paulsson. Särskilt när Solyom själv står på pulten och kan ta ut svängarna i både ord och handling. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Fredrik Österling, Stefan Solyom, DN, Johanna Paulsson, Solyom

Dela artikeln

27 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konsertrecension, Lyckatnär , ledarduo, stickerut , hakan
YLE - 24 mar 14 kl. 18:06

Lyckat med vården i egen regi

År 2013 var ett bättre år för Sjundeå kommun än året innan. Det framgår av kommunens bokslut, som presenterades på måndagen. År 2012 var synnerligen dåligt, men nu kan kommunen uppvisa ett positivt resultat.

Expressen - 08 aug 13 kl. 11:16

Malmö Stadsteaters ledarduo får fyra år till

MALMÖ. För tredje gången får Malmö Stadsteaters ledarduo Petra Brylander och Jesper Larsson förtroendet att driva scenkonsten i Malmö vidare. - Jätteroligt!

NSD - 13 nov 14 kl. 18:16

Stridsman och Ribeiro – Kirunas nya ledarduo

Kiruna FF har gjort klart en ny ledarduo inför kommande säsong i division III..

DalaDemokraten - 15 aug 16 kl. 14:57

Landstingets nya ledarduo laddar om

Landstingets nya ledarduo Gunnar Barke och Elin Norén har mycket att ta itu med. De får likt sheriffer ladda om för att ta sig an sjukvårdens utmaningar och problem..

BT - 20 sep 12 kl. 08:19

LJunggren: Gärna vinst ? bara den inte sticker i ögonen

Det verkar som om debatten kring vinst i vården kommer att förfölja oss några år framåt. Och jag har skannat av debatten och hittat 5 principiella ståndpunkter: Det verkar som om debatten kring vinst i vården kommer att förfölja oss några år framåt. Och jag har skannat av debatten och hittat 5 principiella ståndpunkter: Den första uppfattningen, som är ganska rar, hävdar att det egentligen vore bäst om hela välfärdssektorn sköttes som vilken marknad som helst.

BT - 20 mar 14 kl. 14:54

LO: Swedbankarvoden sticker i ögonen

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson uttalar sig nu om de kraftiga löneförhöjningarna i Swedbanks styrelse. - Det är klart att det här sticker i ögonen, säger han.- Det är ju en väldigt, väldigt hög nivå på arvodena.

Dagens PS - 07 apr 17 kl. 11:40

Analys: ”Vi sticker huvudet i sanden”

Di:s Henrik Mitelman konstaterar att skuldberget bara växer i Sverige – och att det är ”hushållen som oroar”. Den stora frågan för sverige och världen i stort är ”när och hur skuldbubblan spricker”, menar han och slår fast att Sverige skiljer sig från resten av världen där det är staterna – och inte hushållen – som hukar under skuldberget. Framtida, globala ränteuppgångar kommer, enligt Henrik Mitelman, slå extra hårt mot Sverige där privatpersoner är mer skuldsatta än alla andra.

Dagens PS - 26 jul 17 kl. 08:54

Falkengrens miljonregn ”sticker i ögonen”

På tisdagen rapporterade Dagens Industri, som DagensPS.se skrev om, att avgående SEB-chefen Annika Falkengren plockar ut 7,5 miljoner kronor i sju månaders sparad semester. Nu får upplägget kritik från branschen.

UNT - 16 jan 11 kl. 18:51

Lyckat arrangemang av UTK

TENNIS. Upsala Tennisklubb anordnade under veckan Rosendals vintertour. Ett prestigefullt uppdrag som blev ett lyckat arrangemang för såväl spelare som ledare.

Dalarnas tidningar - 01 mar 11 kl. 11:15

Lyckat genrep med bussar

[MORA] Förra året var det problem med busstransporterna till starten för Vasaloppet. Därför var det en liten test i söndags när 8 181 åkare kom till start i Öppet Spår. Det blev ett lyckat genrep inför det stora Vasaloppet..

Fler nyheter från DN

DN - 4 minuter sedan

Maduro utropad till segrare i Venezuela – oppositionen kräver omval

President Nicolás Maduro har blivit återvald för ytterligare sex år i Venezuela, trots att endast 28 procent av landets röstberättigade röstade på honom. Oppositionen hävdar att det rör sig om valfusk och kräver omval..

DN - 10 minuter sedan

Guldhjälten: ”Mitt jobb att rädda puckar”

Köpenhamn. Efter fyra spelade finalperioder mellan Tre Kronor och Schweiz var ställningen 2–2. Då tog Tre Kronors målvakt Anders Nilsson över showen.

DN - 45 minuter sedan

Lagkaptenen laddade med bilder från guldfirandet

Köpenhamn. Tre Kronors lagkapten Mikael Backlund laddade upp inför söndagskvällens VM-final med att titta på bilder från förra årets guldfirande. På måndag kväll är det hans tur att få uppleva ett firande i verkliga livet när de nyblivna världsmästarna ska hyllas i Kungsträdgården..

DN - 45 minuter sedan

Backhjälten: ”Det är inte hälsosamt att behöva uppleva sådana här saker”

Köpenhamn. Historien från VM i Köln 2017 upprepade sig i Köpenhamn ett år senare. Än en gång krävdes det straffar för att Tre Kronor skulle bli världsmästare, och än en gång blev Oliver Ekman-Larsson en av straffskyttarna.

DN - 45 minuter sedan

DN gratulerar: Britt Almqvist, arkitekt och vd

När Britt Almqvist lämnade arkitektutbildningen 1985 var nästan alla personer runt mötesborden män. Drygt 30 år senare är hon själv vd – och nu är kvinnorna ofta i majoritet..

DN - 45 minuter sedan

Erik Helmersson: De jämför motståndarens hudfärg med skinka och förnekar att det är rasism

Det finns en njutning i rasismen som civiliserade människor lär sig att sätta sig över. Det gäller inte vissa Labourtänkare i Storbritannien. Om fenomenet ”gammon” sprider sig till Sverige öppnas dammluckorna för mer rasism.

DN - 1 timme sedan

Förseningar i tågtrafiken under morgonen

Ett förlängt banarbete på västra stambanan orsakar förseningar i tågtrafiken Göteborg–Skövde–Stockholm och sträckorna Göteborg till Jönköping samt Göteborg till Mariestad, meddelar Trafikverket..

DN - 1 timme sedan

Så kan du hantera negativ perfektionism

Dagens unga är markant mer perfektionistiska än deras föräldrar var i samma ålder. Samtidigt skenar den psykiska ohälsan bland ungdomarna..

DN - 5 timmar sedan

Från JVM-hjälte till VM-hjälte: ”Har gått och drömt om det här”

Köpenhamn. 2012 avgjorde han JVM.  Nu är Mika Zibanejad en av de stora guldhjältarna även på seniornivå.

DN - 5 timmar sedan

Vild glädje i Tre Kronors omklädningsrum efter VM-guldet

Köpenhamn. ”VM-guld, VM-guld, VM-guld” ekade i Tre Kronors omklädningsrum.  Segerrusiga spelare omfamnade varandra och jublade högt och länge.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.