GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 22 August, 07:59

Liknande nyheter

Taggar: Tre, bilari , krock, Älvsborgsbron
GöteborgsPosten - 12 jan 18 kl. 11:42

Tre bilar i kollision på Älvsborgsbron

Vid halv tolv på fredagen kolliderade tre bilar på Älvsborgsbron i riktning mot Frölunda. Inga personer ska ha kommit till fysisk skada..

BT - 14 jul 14 kl. 16:41

Tre bilar krock i Marbäck

En trafikolycka mellan tre fordon inträffade på Riksväg 157 i höjd med södra infarten till Marbäck. Inga allvarliga skador rapporteras på dem fem personerna som olyckan drabbade, men ambulans är kallad till platsen. Under räddningsarbetet stänger räddningstjänsten av vägen, men de beräknas snart kunna öppna igen.

GöteborgsPosten - 27 apr 18 kl. 16:06

Tre bilar i krock på Älvsborgsbron

Tre bilar kolliderade på Älvsborgsbron under fredagseftermiddagen. Två av tre körfält är blockerade och ambulans är på plats..

GT - 28 mar 17 kl. 16:31

Tre bilar i krock på Älvsborgsbron

Tre bilar har kolliderade på tisdagseftermiddagen på Älvsborgsbron. Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen. Det ska vara långa köer vid olycksplatsen.

GöteborgsPosten - 12 apr 18 kl. 17:15

Tre bilar i krock på Älvsborgsbron

Tre bilar har av oklar anledning kolliderat på Älvsborgsbron. Skadeläget är oklart.
– Det är riktning mot Frölunda och det kommer säkert att ha en viss inverkan på trafiken, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst..

Expressen - 27 apr 18 kl. 16:13

Tre bilar i krock på Älvsborgsbron: "Stökigt"

Tre bilar har krockat på Älvsborgsbron, Göteborg.– Det är stökigt. Men omfattningen vet jag inte, säger Hans Lippens, polisens presstalesman i region Väs.

GT - 07 jul 17 kl. 15:00

Tre bilar i krock på bro – stopp i trafiken

Tre bilar kolliderade på fredagseftermiddagen på Älvsborgsbron i Göteborg.Räddningstjänst larmades till platsen. – Jag misstänker att de håller på och spärrar av där, säger Dan Lindqvist, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.

Skånskan - 02 aug 16 kl. 21:08

Tre bilar i krock i Malmö

Malmö Tre bilar är inblandade i en krock på Regementsgatan i centrala Malmö. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades vid 20:30-tiden på tisdagen till Regementsgatan där tre bilar var inblandade i en krock.
Det är oklart om någon är skadad..

Expressen - 23 maj 18 kl. 11:30

Tre bilar i krock – en till sjukhus

Tre bilar var under förmiddagen inblandade i en krock i Jönköping.
– Det verkar vara någon form av kökrock, säger Erik Törneborn, presstalesperson vid polisen i Jönköping.En förare fick föras till sjukhus med ambulans..

Expressen - 31 jul 13 kl. 14:32

Tre bilar i krock utanför Åkersberga - flera skadade

Tre bilar har varit inblandade i en krock på väg 276 norr om Åkersberga. Enligt polisen har flera personer skadats. Vägen är helt avstängd fram till klockan tre på onsdagseftermiddagen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Kraftigt skalv i Venezuela

Ett kraftigt jordskalv med magnituden 7,3 har drabbat Venezuelas norra kust i ett område med många fattiga fiskesamhällen. Det finns inledningsvis inga uppgifter om att människor skadats..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Klaga på plats ökar möjligheterna att få rätt

Blev paketresan inte som du trott den skulle bli? Det räcker inte för att få ersättning från arrangören. Och den som inte klagat på plats har svårt bli kompenserad i efterhand, visar beslut i Allmänna reklamationsnämnden..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Så får du rätt mot researrangören

Främsta orsaken till avslag i Allmänna reklamationsnämnden bland dem som klagar på researrangörer brukar vara att konsumenterna redan har blivit "skäligen kompenserade". Så det lönar sig att klaga direkt på resmålet..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Bo Sundström leder årets Jazzkatten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Billiga hyresrätter den viktigaste åtgärden

Svenskarna ser fler billiga hyresrätter som den bästa lösningen på den skriande bostadsbristen, enligt en färsk undersökning..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Prins Daniel säljer gymmet

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

"Bilprovningen" tillbaka med nya medarbetare

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

CajsaStina Åkerström på stor julturné

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Demokratiinstitut får allvarlig kritik

Demokratiinstitutet Ideas ledning pekas ut som auktoritär och lynnig i en extern granskning, skriver den Sidaägda tidningen Omvärlden. Däremot gjorde inte den internationella organisationen fel när generalsekreteraren ersattes med biståndsmedel för sin skatteaffär..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

S vill skärpa en rad straff

Socialdemokraterna föreslår en rad straffhöjningar i sitt kriminalpolitiska program inför valet. Partiet öppnar också för att införa kronvittnen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.