GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 21 May, 07:16

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:48

Flera bilar i krock på ÄlvsborgsbronFlera bilar har enligt Trafikverket krockat på Älvsborgsbron i riktning mot Frölunda och Mölndal..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Älvsborgsbron, Trafikverket, Frölunda, Mölndal

Dela artikeln

50 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera bilari , krock, Älvsborgsbron
Expressen - 11 okt 17 kl. 06:57

Lastbil och personbil i krock – Älvsborgsbron avstängd

En personbil och en lastbil har krockat på Älvsborgsbron.Trafiken har stängts av i riktning mot Hisingen uppger räddningstjänsten.Köer har uppstått i morgontrafiken..

GöteborgsPosten - 12 jan 18 kl. 11:42

Tre bilar i kollision på Älvsborgsbron

Vid halv tolv på fredagen kolliderade tre bilar på Älvsborgsbron i riktning mot Frölunda. Inga personer ska ha kommit till fysisk skada..

GöteborgsPosten - 26 apr 17 kl. 14:48

Flerbilskrock på Älvsborgsbron

Strax innan klockan tre på onsdagseftermiddagen krockade flera bilar på Älvsborgsbron i Göteborg, enligt larm från SOS..

BT - 14 jul 14 kl. 16:41

Tre bilar krock i Marbäck

En trafikolycka mellan tre fordon inträffade på Riksväg 157 i höjd med södra infarten till Marbäck. Inga allvarliga skador rapporteras på dem fem personerna som olyckan drabbade, men ambulans är kallad till platsen. Under räddningsarbetet stänger räddningstjänsten av vägen, men de beräknas snart kunna öppna igen.

Expressen - 08 sep 16 kl. 16:52

Fyra bilar i krock på Älvsborgsbron

En olycka har inträffat på Älvsborgsbron i Göteborg, skriver polisen på hemsidan. Det ska handla om en krock med fyra bilar inblandade..

GT - 11 dec 17 kl. 06:41

Flera bilar i krock på Älvsborgsbron

Fyra bilar körde under i morgonen ihop på Älvsborgsbron. Räddningstjänsten är på plats.Enligt räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör ska det röra sig om en kökrock..

GT - 11 apr 16 kl. 10:10

Flera bilar i krock på Älvsborgsbron

Flera bilar har krockat på Älvsborgsbron. Det uppger P4 Göteborg..

GöteborgsPosten - 25 okt 16 kl. 13:58

Fyra bilar i krock på Älvsborgsbron

Fyra bilar har krockat vid en påfart vid Älvsborgsbron i Göteborg. Räddningtjänsten är på plats och två av bilarna kommer att bärgas..

GT - 28 mar 17 kl. 16:31

Tre bilar i krock på Älvsborgsbron

Tre bilar har kolliderade på tisdagseftermiddagen på Älvsborgsbron. Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen. Det ska vara långa köer vid olycksplatsen.

GT - 04 maj 17 kl. 06:45

Olycka på Älvsborgsbron – två bilar i krock

Två bilar har kolliderat på Älvsborgsbron.
Olyckan innebär stora problem i morgontrafiken.Krocken ska ha skett i riktning mot fastlandet.

GT - 12 apr 18 kl. 17:11

Flera bilar i krock på Älvsborgsbron

Flera bilar har krockat på Älvsborgsbron, uppger polisen.– Det är i riktning mot Frölunda, fastlandet, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.Polis är på väg till platsen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Fotografiska firar åtta år med jubileumsbok

Fotografiska i Stockholm slog upp portarna för åtta år sedan. Det ska firas med jubileumsboken "The eye", som samlar konsthallens utställningar genom åren. Dessutom väntas invigningen av de två filialerna i London och New York vara mindre än ett år bort..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Smash and grab mot friluftsbutik

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Trump lägger fram nya krav i dag

Specialutredaren Robert Muellers bedömning om huruvida Donald Trump försökt förhindra Rysslandsutredningen kan vara klar i augusti, uppger presidentens advokat Rudy Giuliani. Samtidigt höjer Trump insatserna med nya utredningskrav..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Nytt steg för Gotlands försvar

Sveriges försvar har för första gången sedan andra världskriget fått ett nytt regemente. Nya P18 på Gotland invigs i dag av kungen, statsministern och ÖB..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Gahrton: Det har varit värt det

De första två åren var Miljöpartiet alltför imponerat av att överhuvudtaget sitta i en regering. Partiet släppte igenom för mycket, anser Per Gahrton, en av partiets grundare. Men trots gröna nederlag som försäljningen av Vattenfalls brunkolsgruvor, opinionsras och medlemsflykt tycker han att det har varit värt det..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Man skjuten i Kållered

Strax efter midnatt under natten till måndag larmades polisen till en misstänkt skottlossning i Kållered. En man hittades där skjuten och fördes till sjukhus. Skadeläget är i nuläget oklart.

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ensamvargen som älskar att leda sin flock

Den där klara, förlösande tanken är sällan lättfångad. Janne Andersson kan promenera eller cykla många mil innan han greppar den. Helst gör han det utan sällskap..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Bebis trotsade födsloförbud på paradisöar

Fernando de Noronha är paradisöar på många sätt, men bebisar får man inte skaffa där. Nu har dock en kvinna oförhappandes brutit mot förbudet, rapporterar bland andra BBC..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Förseningar i tågtrafiken under morgonen

GöteborgsPosten - I förrgår: 17:37

Logiskt att Göteborg är fäste för extremism

Socialdemokraterna har liksom övriga i stadens styre allt annat än en stolt historia av att agera mot de extremistiska miljöerna i Göteborg. Men när nu Ann-Sofie Hermansson (S) går ut och tar en modig och viktig kamp är det anmärkningsvärt att hon inte ges något stöd, skriver Sofie Löwenmark..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.