Expressen > Nyheter

Tuesday, 22 May, 09:54

Expressen - 18 maj 18 kl. 15:42

Flera fordon i krock på ÄlvsborgsbronFlera bilar ska ha krockat på Älvsborgsbron, enligt ett larm till SOS.– Räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen, säger Charlotte Wotz Ader, teamledare vid SOS Alarm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Älvsborgsbron, SOS, Charlotte Wotz Ader, SOS Alarm

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera fordoni , krock, Älvsborgsbron
Expressen - 11 okt 17 kl. 06:57

Lastbil och personbil i krock – Älvsborgsbron avstängd

En personbil och en lastbil har krockat på Älvsborgsbron.Trafiken har stängts av i riktning mot Hisingen uppger räddningstjänsten.Köer har uppstått i morgontrafiken..

GöteborgsPosten - 07 jul 17 kl. 14:52

Krock på Älvsborgsbron

En trafikolycka har inträffat mellan flera fordon på Älvsborgsbron, enligt sos alarm. Tre bilar ska ha krockat..

GöteborgsPosten - 18 mar 14 kl. 10:47

Köer efter krock på Älvsborgsbron

Långa köer uppstod efter en krock mellan en personbil och en lastbil på Älvsborgsbron på tisdagsförmiddagen..

Expressen - 08 sep 16 kl. 16:52

Fyra bilar i krock på Älvsborgsbron

En olycka har inträffat på Älvsborgsbron i Göteborg, skriver polisen på hemsidan. Det ska handla om en krock med fyra bilar inblandade..

Expressen - 19 jul 17 kl. 11:24

Flera bilar i krock på bro – räddningstjänst på väg

Räddningstjänsten har larmats till en olycka på Älvsborgsbron i Göteborg.– Det är flera fordon som ska vara inbladade, vi är inte framme där än, säger larm- och ledningsoperatören på räddningstjänsten Storgöteborg.Det är oklart om någon har kommit till fysisk skada.

GT - 11 dec 17 kl. 06:41

Flera bilar i krock på Älvsborgsbron

Fyra bilar körde under i morgonen ihop på Älvsborgsbron. Räddningstjänsten är på plats.Enligt räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör ska det röra sig om en kökrock..

GöteborgsPosten - 17 dec 13 kl. 17:35

Krock på Älvsborgsbron

16.32 Älvsborgsbron, Göteborg. En bilist kolliderar med ett räcke på bron.

GöteborgsPosten - 19 dec 13 kl. 08:06

Smet från krock på Älvsborgsbron

06.45, Göteborg. Det small rejält när två bilar krockade på Älvsborgsbron.

GT - 16 okt 14 kl. 11:48

Bil och traktor i krock på Älvsborgsbron

En personbil och en traktor krockade under morgonen på uppfarten till Älvsborgsbron. SOS Alarm fick larmet klockan 11:09 och skickade ambulans till platsen som kunde konstatera att inga personskador uppstått..

GöteborgsPosten - 24 apr 15 kl. 15:31

Krock på Älvsborgsbron

En personbil körde in i ett brofäste på Älvsborgsbron..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Kronprinsen stannade – för att hälsa på mamma

Under måndagen sprang kronprins Frederik fem olika lopp i fem danska städer tillsammans med 70 000 undersåtar.Den imponerande löpningen till trots är det för en annan sak han hyllas stort för..

Expressen - 30 minuter sedan

Carina, 58, räddade sina två barn under flodvågen

Carina Tagesson Landin, 58, räddade sina två barn från flodvågen när de befann sig i Thailand 2004.Detta är en av många anledningar till att hennes dotter, Olivia, har valt att nominera Carina till Stora mammapriset som delas ut den 27 maj.– Oj, gud vad gulligt, jag blir helt chockad, säger hon..

Expressen - 45 minuter sedan

Sex av tio tror språk är viktigast för integration

Sex av tio svenskar anser att grundläggande språkkunskaper skulle vara viktigast för att integreras i ett nytt land. Det visar en undersökning som Demoskop har genomfört på uppdrag av bemannings- och utbildningsföretaget Lernia. Samtidigt anser var femte svensk att ett jobb är viktigast för att integreras och enbart sex procent att en förståelse för kulturella fenomen är viktigast för integrationen..

Expressen - 1 timme sedan

”Sommaren i Malmö är ett eget fenomen”

Slutet på våren och början på sommaren är alldeles snart här. Jag packar mina väskor för att åka hem från Stockholm. Jag undrar – varför vill man tillbringa sin sommar någon annanstans än i Malmö?.

Expressen - 1 timme sedan

Bolaget har marknadens dyraste pensionsfonder

Se upp, om du är kund till försäkringsbolaget Movestic.  Bolagets fonder är de absolut dyraste på marknaden. Flera av dem kostar tre gånger så mycket som en vanlig svensk aktiefond.

Expressen - 1 timme sedan

Chefen förbjuder shorts på jobbet i mejl till de anställda

Jacob Nybroe, chefredaktör på Jyllands-Posten, uppmanar sina anställda att skippa shortsen på jobbet i sommar.I ett mejl till de anställda uttrycker han sin åsikt i den omdebatterade frågan:– Vi är på en arbetsplats – inte en campingplats, skriver Nybroe..

Expressen - 1 timme sedan

Ny satsning på polisen i kampen mot terrorism

Ett år efter terrordådet på Drottninggatan i centrala Stockholm – nu rekryteras ny personal till Nationella insatsstyrkan. Dessutom: Två nya helikoptrar köps in som ett led i den nationella terrorbekämpningen, skriver Sveriges Radio. .

Expressen - 1 timme sedan

Regionchefen: ”Jag låg lite högt i SD”

Söndag 9 september är det val. Om du är osäker på hur du ska rösta kan du ta hjälp av Expressens Valkompass för att se hur åsikter stämmer överens med partiernas. – Det var aktuella frågor i Valkompassen, det är de diskussionerna som pågår hela tiden, säger Nettan Larsson, som kandiderar till kommunfullmäktige i Trollhättan för Moderaterna..

Expressen - 2 timmar sedan

Övertänd villa i Flen – person brännskadad

En villa står i brand i Hälleforsnäs i Flen under tisdagsmorgonen. Boende ska ha tagit sig ut ur villan – men tros vara brännskadad. .

Expressen - 2 timmar sedan

Inbrott på gymnasieskola

Natten till tisdagen blev en skola i Staffanstorp utsatt för inbrott.Det är oklart vad som stulits..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.