Sydsvenskan > Inrikes

Saturday, 19 January, 11:53

Liknande nyheter

Taggar: Inte , illa, Anna, Serner
Helsingborgs Dagblad - 18 maj 18 kl. 15:42

Inte så illa, Anna Serner.

Med Anna Serners kvothot kom allt ljus på kvinnobristen. Hela poängen..

Kristianstadsbladet - 10 jun 13 kl. 08:33

Anna Serner toppar lönelista

Går det att tjäna pengar inom kulturområdet? Jo, om man har en chefsposition. I toppen av lönelistan ligger Svenska filminstitutets vd med 1,5 miljoner i årslön.

Resume - 22 okt 14 kl. 11:45

Anna Serner om misstaget som byggde karriären

Anna Serner är tidigare vd för reklamförbundet och numera vd för Svenska Filminstitutet. På Resumés Talangforum berättade hon om misstaget som byggde hennes karriär. – Mitt bekräftelsebehov var hela utgångspunkten för att det gick fel, säger Anna Serner..

DN - 22 jun 17 kl. 15:00

SFI:s vd Anna Serner fick dubbel pension i flera år: ”För mig känns det här förfärligt”

Svenska Filminstitutets (SFI) vd, Anna Serner, fick av misstag dubbel pension under flera års tid. Nära två miljoner kronor för mycket betalades ut. ”För mig känns det här förfärligt”, säger Anna Serner till DN, och lägger skulden på pensionsbolaget..

DN - 23 mar 11 kl. 13:36

Anna Serner ny VD För filminstitutet

Svenska filminstitutet presenterade i dag sin nya VD Anna Serner..

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 11 kl. 13:57

Anna Serner ny vd för Filminstitutet

Anna Serner blir ny vd för Svenska filminstitutet efter Cissi Elwin. Hennes stora utmaning blir att förnya det avtal som i dag finansierar stora delar av den svenska filmen..

Hela Gotland - 08 mar 12 kl. 04:00

Anna Serner inviger årets Bergmanvecka

Planeringen för årets Bergmanvecka på Fårö pågår fortfarande, men en del av årets gäster är redan klara.Klart är också att det blir nya vd:n på Filminstitutet, Anna Serner, som blir invigningstalare och att musikern Andreas Kleerup står för musiken i Fårö kyrka..

Politikerbloggen - 05 jun 13 kl. 09:40

Anna Serner gästade Pihlblad & Svensson


PIHLBLAD & SVENSSON. Anna Serner, vd Svenska Filminstitutet, gästade Pihlblad & Svensson. I säsongsavslutningen av programmet presenteras även en ny mätning från Novus om vilka medlemmar av kungahuset som anses vara bra respektive dåliga ambassadörer för Sverige.

SR - 14 maj 14 kl. 12:40

Anna Serner: "Jag är fortfarande i chock"

Svenska filminstitutets vd Anna Serner upplever att hon fortfarande befinner sig i chock efter beskedet om Malik Bendjellouls död..

Expressen - 14 maj 14 kl. 13:39

SF:s Anna Serner: Vi sörjer en stor konstnär

Svenska Filminstitutet hedrar i dag den bortgångne regissören Malik Bendjelloul. Vd Anna Serner menar att Oscarstatyetten från 2013 är bland det största i svensk films historia. – Han har varit en stor symbol, en stor inspiration, och det är en stor ära för oss att ha haft Malik hos oss.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Så mycket kostar spårvägens drift och underhåll

Lägre kostnad än vad kommunen hade räknat med..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Svenskdominans i kvalet – Nilsson snabbast

Svenska sprintdamerna fortsätter imponera i världscupen. Stina Nilsson, som jagar femte raka segern, var snabbast i kvalet i estländska Otepää. Total hade Sverige fem åkare på topp tio.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

UD fortsatt tyst om Nordkoreasamtal

Utrikesdepartementet behåller locket på om det hemliga mötet mellan Nordkorea och USA i Sverige. – Jag kan inte gå in på mer detaljer, säger Buster Mirow Emitslöf, presskommunikatör på UD. Ett högnivåmöte hålls i dagarna på en hemlig plats i Sverige mel.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ny Möllanbar satsar på pizzaslices och naturvin

Duo från Dubbel Dubbel startar Opopoppa. Vill ge Malmö bättre barmat sent på kvällen..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Belgisk 90-åring har gett mig såväl kunskap som vänskap

Ett besök på Hergémuseet bekräftade min uppfattning: Tintin är viktig..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Näslund utslagen i Idre

Vinden ställde till det för skicross-stjärnan Sandra Näslund i dagens åttondelsfinal. – Det är motvind och jag kom inte över hoppen, då tappade jag mer och mer fart, säger hon. Abby McEwen, Kanada, vann före Lisa Andersson, Sverige, och därmed är duon k.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Billiga bönor ger bittra konsekvenser

Kaffepriset fortsätter att sjunka. Men samtidigt som konsumenterna gläds åt billigt fika innebär det låga priset ett hot mot odlarna och kan på sikt leda till kaffebrist. – Man måste tjäna pengar på sin kaffeodling så att man kan ge mat till sina barn,.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Förargelseväckande tråkigt

Mentalt groggy efter en rungande dumhetssmocka..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Experter: Så sparar du på kort och lång sikt

Efter ett turbulent 2018 på börsen valde fondsparare att satsa mer på säkra alternativ. Men hur ska man tänka kring sitt sparande framöver? Tre experter ger svar.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Folket avgör på P3 Guld-galan

Det vankas fest i Partille arena när musikåret 2018 ska summeras och prisas på P3 Guld-galan. Hiphopgruppen Hov1 har chans till flest priser, men det är fler än så som kommer att sitta med blicken spänd mot scenen. P3-profilerna Tina Mehrafzoon och Marc.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.