Expressen > Nyheter

Monday, 21 May, 07:28

Expressen - I förrgår: 15:23

Misstänkt skolskjutning i TexasEn misstänkt skolskjutning pågår på en skola i Texas, enligt CNN.Skytten är inte gripen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Texas, CNN

Dela artikeln

28 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, skolskjutningi , Texas
SVT - 22 jan 16 kl. 22:32

Misstänkt skolskjutning i Kanada

En misstänkt skolskjutning har ägt rum i staden La Loche i norra Saskatchewan. Det uppger kanadensisk tv. Enligt CBC är hela skolan avspärrad och ingen kan gå in eller ut från området..

Expressen - 20 mar 18 kl. 13:46

Misstänkt skolskjutning i USA

En skola i Maryland uppger att det pågår en misstänkt skolskjutning, rapporterar Fox News.Omständigheter är i nuläget oklara..

GöteborgsPosten - 20 mar 18 kl. 13:50

Misstänkt skolskjutning i USA – flera skadade

En misstänkt skolskjutning har inträffat på en skola i Maryland, rapporterar Fox News..

SVT - 20 mar 18 kl. 13:44

Misstänkt skolskjutning i Maryland i USA

En skolskjutning misstänks ha inträffat på en gymnasieskola i Maryland, i USA, skriver flera amerikanska medier..

Barometern - 17 maj 18 kl. 09:48

Ännu ingen misstänkt efter skolhot: ”På plats med extra patruller”

Polisen har ännu ingen misstänkt för det hot om en skolskjutning som riktats mot fyra skolor i Oskarshamns kommun. Under torsdagen är uniformerad polis på plats i anslutning till skolorna..

Kristianstadsbladet - 21 jul 13 kl. 01:28

En misstänkt i fall med äldre fångar


En 31-årig man är misstänkt för vållande av kroppsskada när fyra äldre män hölls fångna i ett hus i Houston i Texas, rapporterar amerikanska medier. En av de fyra har uppgivit att han varit i huset mot sin vilja i tio års tid.31-åringen är barnbarn till kvinnan som äger huset där fångarna hittades.

BT - 21 jul 13 kl. 01:30

En misstänkt i fall med äldre fångar

En 31-årig man är misstänkt för vållande av kroppsskada när fyra äldre män hölls fångna i ett hus i Houston i Texas, rapporterar amerikanska medier. En av de fyra har uppgivit att han varit i huset mot sin vilja i tio års tid. 31-åringen är barnbarn till kvinnan som äger huset där fångarna hittades.

NSD - 21 jul 13 kl. 01:28

En misstänkt i fall med äldre fångar

En 31-årig man är misstänkt för vållande av kroppsskada när fyra äldre män hölls fångna i ett hus i Houston i Texas, rapporterar amerikanska medier. En av de fyra har uppgivit att han varit i huset mot sin vilja i tio års tid..

NT - 21 jul 13 kl. 01:28

En misstänkt i fall med äldre fångar

En 31-årig man är misstänkt för vållande av kroppsskada när fyra äldre män hölls fångna i ett hus i Houston i Texas, rapporterar amerikanska medier. En av de fyra har uppgivit att han varit i huset mot sin vilja i tio års tid..

SvD - 21 jul 13 kl. 01:28

En misstänkt i fall med äldre fångar

En 31-årig man är misstänkt för brott när fyra äldre män hölls fångna i ett hus i Houston i Texas..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Förarlösa bussar ska köra patienter

Framtiden är här.En självkörande buss ska testas på sjukhusområdet i danska Køge.– Vi vill göra det lättare att resa på Själland, säger Heino Knudsen i ett pressmeddelande..

Expressen - 15 minuter sedan

Per Gahrton: Det har varit värt det

De första två åren var Miljöpartiet alltför imponerat av att överhuvudtaget sitta i en regering. Partiet släppte igenom för mycket, anser Per Gahrton, en av partiets grundare.Men trots gröna nederlag som försäljningen av Vattenfalls brunkolsgruvor, opinionsras och medlemsflykt tycker han att det har varit värt det..

Expressen - 45 minuter sedan

En till sjukhus efter brand i radhus

Räddningstjänsten larmades under måndagsmorgonen till en brand  ett radhus i Partille kommun. Enligt SOS Alarm ska en person ha förts till sjukhus med ambulans från platsen. Skadeläget är oklart..

Expressen - 1 timme sedan

Nya bluffmetoden: 140 000 kronor försvann för Håkan

I realtid såg Håkan Bosäter hur hans pengar försvann från sparkontot. När bedragaren var färdig hade 140 000 kronor försvunnit.Nu prövar för första gången Allmänna reklamationsnämnden (ARN) bankernas ansvar och beslutet väntas bli vägledande för om kunderna får någon ersättning.

Expressen - 1 timme sedan

”Sverige är ett land som många lyssnar på”

Svenska naturfotografen Mattias A Klum – är aktuell med en ny bok.Tillsammans med schimpansexperten Jane Goodall har han skapat ”en evighetskalender”, och hoppas med den kunna sprida ett miljöengagemang.– Till slut börjar naturen skicka fakturor tillbaka, säger han..

Expressen - 1 timme sedan

Smash and grab mot friluftsbutik

En friluftsbutik i Örnsköldsvik utsattes för en så kallad smash and grab-kupp under natten..

Expressen - 1 timme sedan

Upprörda känslor i tv-bråk om Hitlers aska

En känd tv-producent och en legendarisk tidningskung har hamnat i ett bisarrt bråk om Hitler.Bakgrunden är SVT-serien ”Hitlers aska” som bygger på falska uppgifter om att Adolf Hitlers aska ska ha smugglats ut till Sverige och förvarats här i 63 år.– Tv-serien för ut fake news, det kan uppmuntra nazism, säger historieprofessorn Klas Åmark..

Expressen - 1 timme sedan

Första dagen: Förhör med kvinnan och Martin Timell

I tre dagar pågår rättegången mot en av Sveriges mest folkkära programledare: Martin Timell. Misstanken: Våldtäkt i en badtunna. Timell nekar till anklagelserna.

Expressen - 2 timmar sedan

Är det bara massdeportation av vissa grupper som kan få Sverige i balans?

De kommer att orsaka en systemkollaps. Är det bara massdeportation av vissa grupper som kan få Sverige i balans?Frågan är bara vem som vill ta emot de gamla och sjuka 40-talisterna.

Expressen - 2 timmar sedan

Folkets protest – bojkottade Venezuelas presidentval

På söndagen gick så lite som 30 procent av Venezuelas befolkning till vallokalerna för att rösta i landets omstridda presidentval. Tidigt på måndagsmorgonen kommer rapporter om att Nicolas Maduro vunnit en sjätte mandatperiod..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.