Expressen > Nyheter

Thursday, 20 September, 14:20

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, skolskjutningi , Texas
SVT - 22 jan 16 kl. 22:32

Misstänkt skolskjutning i Kanada

En misstänkt skolskjutning har ägt rum i staden La Loche i norra Saskatchewan. Det uppger kanadensisk tv. Enligt CBC är hela skolan avspärrad och ingen kan gå in eller ut från området..

Expressen - 20 mar 18 kl. 13:46

Misstänkt skolskjutning i USA

En skola i Maryland uppger att det pågår en misstänkt skolskjutning, rapporterar Fox News.Omständigheter är i nuläget oklara..

GöteborgsPosten - 20 mar 18 kl. 13:50

Misstänkt skolskjutning i USA – flera skadade

En misstänkt skolskjutning har inträffat på en skola i Maryland, rapporterar Fox News..

SVT - 20 mar 18 kl. 13:44

Misstänkt skolskjutning i Maryland i USA

En skolskjutning misstänks ha inträffat på en gymnasieskola i Maryland, i USA, skriver flera amerikanska medier..

SR - 10 timmar sedan

Misstänkt miljonfusk med rotavdrag

En ovanligt stor härva med misstänkt fusk med rotavdrag utreds just nu i Västsverige. Hittills är närmare 30 personer misstänkta för brott och staten ska ha lurats på flera miljoner kronor..

DN - 4 timmar sedan

En anhållen misstänkt för skjutning mot bröder i Örebro

En man är anhållen i sin frånvaro misstänkt för inblandning i skjutningen i Örebro på onsdagseftermiddagen där två män skottskadades. De skadade är födda på 1990-talet och bröder. De vårdas på sjukhus och tillståndet är fortsatt allvarligt..

Barometern - 17 maj 18 kl. 09:48

Ännu ingen misstänkt efter skolhot: ”På plats med extra patruller”

Polisen har ännu ingen misstänkt för det hot om en skolskjutning som riktats mot fyra skolor i Oskarshamns kommun. Under torsdagen är uniformerad polis på plats i anslutning till skolorna..

Kristianstadsbladet - 21 jul 13 kl. 01:28

En misstänkt i fall med äldre fångar


En 31-årig man är misstänkt för vållande av kroppsskada när fyra äldre män hölls fångna i ett hus i Houston i Texas, rapporterar amerikanska medier. En av de fyra har uppgivit att han varit i huset mot sin vilja i tio års tid.31-åringen är barnbarn till kvinnan som äger huset där fångarna hittades.

BT - 21 jul 13 kl. 01:30

En misstänkt i fall med äldre fångar

En 31-årig man är misstänkt för vållande av kroppsskada när fyra äldre män hölls fångna i ett hus i Houston i Texas, rapporterar amerikanska medier. En av de fyra har uppgivit att han varit i huset mot sin vilja i tio års tid. 31-åringen är barnbarn till kvinnan som äger huset där fångarna hittades.

NSD - 21 jul 13 kl. 01:28

En misstänkt i fall med äldre fångar

En 31-årig man är misstänkt för vållande av kroppsskada när fyra äldre män hölls fångna i ett hus i Houston i Texas, rapporterar amerikanska medier. En av de fyra har uppgivit att han varit i huset mot sin vilja i tio års tid..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Peter Springare tar plats i den politiska hetluften

Den kontroversielle polismannen Peter Springare, 62, tar plats i kommunfullmäktige i Örebro.Där vill han bli ”en stoppkloss” för de andra politikerna.– Jag blev förvånad över att han var annorlunda mot den mediala bilden som hade målats upp, där det insinuerades att Peter var rasist, säger Örebropartiets partiledare Markus Allard..

Expressen - 15 minuter sedan

Man död efter våldsam krasch

Strax efter midnatt, natten till lördag kraschade en personbil med en lastbil längs riksväg 40 vid Landvetter.De tre personer som fick färdades i personbilen fick föras till sjukhus.Senare på lördagen kunde polisen meddela att man hittat en pistol i den kraschade bilen och att man åtalat två av männen, misstänkta för grovt vapenbrott.

Expressen - 1 timme sedan

23-åring åtalas för dubbla våldtäkter på nattklubbar

En man i 23-årsålder åtalades i dag för två våldtäkter i Malmö. Den första inträffade på Kulturbolaget. Men han försattes senare på fri fot.

Expressen - 1 timme sedan

15-åringar i bil flydde från polisen

Bilen i Landskrona stoppades av polis, men drog från platsen.Efter ett förföljande lyckades polisen få stopp på bilen – och fann en 15-åring bakom ratten..

Expressen - 1 timme sedan

Ekonomens knep: Tjäna in 35 500 kronor på 10 veckor

Sommarens ekonomiskt undantagstillstånd kan göra september till nya januari, samtidigt som julklappssäsongen närmar sig som Titanic mot ett isberg.– Har du inte koll på din ekonomi kan det bli tuffa månader efter sommaren, säger Arturo Arques, privatekonom på Swedbank.Här ger han fem tips för familjer som snabbt vill sanera sin sargade ekonomi..

Expressen - 1 timme sedan

Checklista: 8 viktiga steg innan du köper en bostad

Bostadsmarknaden är i gång på allvar efter sommaren, men prisutvecklingen tycks spreta. Som köpare gör du klokt i att stresstesta din boendeekonomi ordentligt innan du slår till. Här är viktiga stegen du behöver gå igenom.

Expressen - 1 timme sedan

Dödliga läkemedel stulna i ambulanser

Stölder ur ambulanser har begåtts i centrala Allingsås.Dödliga läkemedel har stulits ur akutsjukvårdsväskor, skriver polisen på sin hemsida.Sjukvården varnar för oerhört potenta läkemedel och polisen indikerar att medicinerna redan har spridits i missbrukarkretsar..

Expressen - 1 timme sedan

Kim Jong-Un vill träffa Trump i nytt toppmöte

Nordkoreas ledare Kim Jong-Un vill planera in ett nytt möte med USA:s president Donald Trump. Det uppger Sydkoreas president, enligt AFP..

Expressen - 2 timmar sedan

Stormen Knud på väg – Västsverige rustar

Västra och södra Sverige rustar för stormen Knud.
Den väntas dra in med full kraft under fredagseftermiddagen och kvällen.SMHI har utfärdat flera Klass 2-varningar..

Expressen - 2 timmar sedan

En person anhållen – efter dubbla mordförsök

Nu trappar polisen upp jakten på skytten efter de dubbla mordförsöken i Marbacken i Örebro under onsdagskvällen.Detta sedan en man har anhållits i sin frånvaro, misstänkt för skjutningarna. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.