DI > Ekonomi

Thursday, 24 May, 08:04

DI - 18 maj 18 kl. 15:17

Di:s expert i Analyspodden: "Jag skulle inte köpa lägenhet i dag"Bostadsutvecklarna har fått en rejäl revansch på Stockholmsbörsen i veckan. Skälet är att boprisfallet bedarrat enligt de senaste siffrorna. Men Di:s Ulf Petersson är skeptisk.  "Jag skulle inte köpa vare sig lägenhet eller bostadsutvecklaraktier i dag", säger han i Di:s Analyspodden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Analyspodden, Stockholmsbörsen, Di, Ulf Petersson

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Di:s, experti , AnalyspoddenJag skulle inte , köpa, lägenhet, i dag
DI - 29 apr 16 kl. 17:46

Analyspodden: "Verkstadsbolagen är nakna"

Verkstadsbolagens tillväxt har inte varit mycket att hurra för, konstaterar Di:s expert Martin Blomgren i Dagens industris Analyspodden..

DI - 01 sep 17 kl. 16:02

Analyspodden: ”Hösten kan bli H&M:s”

Spänningen stiger inför H&M:s kapitalmarknadsdag som ska hållas under hösten. Aktien har backat tungt under sommaren, men Di:s expert Ulf Petersson är optimistisk: ”Hösten kan bli H&M:s”, säger han i Analyspodden..

DI - 09 mar 18 kl. 15:23

Analyspodden: "Strukturellt låg lönsamhet" hotar e-handeln

E-handlarna vinner terräng på de etablerade kedjornas bekostnad i detaljhandeln. Men upptrissade aktiekurser och små vinster får Di:s expert Magnus Dagel att dra öronen åt sig. ”Det kan bli en strukturellt låg lönsamhet i branschen”, säger han i Di:s Analyspodden..

DI - 13 apr 18 kl. 14:41

Analyspodden: Köpläge i SAS

Efter British Airways intåg i Norwegian kan den tuffa konkurrensen i flygbranschen lätta. Di:s expert Ulf Petersson anser att det är köpläge i SAS. "Jag tror att aktien kan stiga till 30 kronor", säger han i Di:s Analyspodden..

DI - 17 nov 14 kl. 14:30

Analyspodden: Dags att dumpa jätten

Marknaden är för snäll mot storbolaget. Det är dags att ta hem vinsten, enligt Di:s expert..

DI - 28 apr 15 kl. 11:34

Analyspodden: Köpläge i eftersläntraren

Storbolaget levererar – men har halkat efter i börsrallyt. Nu är det köpläge, enligt Di:s expert..

DI - 01 dec 14 kl. 15:59

Analyspodden: Låt bli oljan

Börsen är fortfarande det bästa stället att vara på för en investerare, men oljeprisfallet är något att ta på allvar, enligt veckans avsnitt av Analyspodden..

DI - 02 mar 15 kl. 14:33

Analyspodden: Strid om SAS-aktien

SAS har rusat på börsen och i veckan är det rapport. Di:s analytiker ryker ihop om aktien i veckans avsnitt av Analyspodden. "Den är för riskabel för allmänheten", säger Ulf Petersson..

DI - 28 aug 15 kl. 15:03

Analyspodden: Köpläge i skogen

Uppdelningen i SCA skapar köpläge i ett annat bolag, enligt veckans avsnitt av Analyspodden..

DI - 31 aug 15 kl. 09:53

Analyspodden: Slå till på klädbolagen

Det är läge att uppdatera höstgarderoben med ett par klädbolag. Det säger Di:s Ulf Petersson i veckans avsnitt av Analyspodden..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

NCC genomför översyn – fokus på lönsamhet

NCC:s nybakade vd Tomas Carlsson har inlett en översyn av byggbolaget med fokus på att lyfta lönsamheten. Det säger han i en intervju på Bloomberg News..

DI - 10 minuter sedan

Agnetha Jönsson: Tre köpvärda vårdaktier

Vårdaktierna har det tufft. Politisk risk och förlorade kontrakt har bidragit till senaste årets trista kursutveckling.  Nu är tre aktier i sektorn värda en chans.

DI - 10 minuter sedan

Asiatiska biltillverkare pressas av Trumps tullplaner

Aktierna för asiatiska biltillverkare pressades på torsdagen av beskedet att USA:s president Donald Trump överväger att införa tullar på bilimport med hänvisning till nationell säkerhet. .

DI - 15 minuter sedan

Swecos vd: Vi ska anställa uppemot 3.000 personer

Sweco planerar att rekrytera mellan 2.500 och 3.000 personer för att driva organisk tillväxt.

DI - 15 minuter sedan

Alm Equity har kraftigt minskad omsättning

Alm Equity, som handlas på First North, redovisar en kraftigt minskad omsättning och resultat för det första kvartalet, enligt segmentsredovisning..

DI - 15 minuter sedan

Kina: Vi försvarar intressen mot USA:s missbruk

Kina säger att man kommer att "kraftfullt försvara" sina rättigheter och intressen mot det man kallar Trump-administrationens missbruk av nationella säkerhetsbestämmelser för handel..

DI - 15 minuter sedan

Ikea återkallar farlig cykel

Ikea återkallar cykeln "Sladda", sedan det visat sig att drivremmen riskerar att gå av. Elva incidenter har rapporterats, varav fyra i Sverige. Två av incidenterna, varav en i Sverige, har lett till lättare personskador..

DI - 45 minuter sedan

Ingves: Lagstifta om bundna bolån

Riksbankschefen Stefan Ingves är oroad över att majoritet av svenskarnas bolån är till rörlig ränta. Nu vill han se att politikerna lagstiftar så att en större del av svenskarnas bolån binds till fast ränta. .

DI - 45 minuter sedan

Aktierna som handlas exklusive utdelning

På torsdagen handlas fyra aktier på Stockholmsbörsen utan rätten att ta del av deras utdelning. Därför bör, allt annat lika, aktierna sjunka lika mycket som utdelningen ligger på under dagen..

DI - 45 minuter sedan

Affärsvärlden: Här är aktierna du ska köpa

Köp Volati, Pandora och Gunnebo. De råden ger Affärsvärlden i sin senaste utgåva.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.