DI > Ekonomi

Sunday, 21 October, 18:21

DI - 18 maj 18 kl. 15:17

Di:s expert i Analyspodden: "Jag skulle inte köpa lägenhet i dag"Bostadsutvecklarna har fått en rejäl revansch på Stockholmsbörsen i veckan. Skälet är att boprisfallet bedarrat enligt de senaste siffrorna. Men Di:s Ulf Petersson är skeptisk.  "Jag skulle inte köpa vare sig lägenhet eller bostadsutvecklaraktier i dag", säger han i Di:s Analyspodden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Analyspodden, Stockholmsbörsen, Di, Ulf Petersson

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Di:s, experti , AnalyspoddenJag skulle inte , köpa, lägenhet, i dag
DI - 29 apr 16 kl. 17:46

Analyspodden: "Verkstadsbolagen är nakna"

Verkstadsbolagens tillväxt har inte varit mycket att hurra för, konstaterar Di:s expert Martin Blomgren i Dagens industris Analyspodden..

DI - 01 sep 17 kl. 16:02

Analyspodden: ”Hösten kan bli H&M:s”

Spänningen stiger inför H&M:s kapitalmarknadsdag som ska hållas under hösten. Aktien har backat tungt under sommaren, men Di:s expert Ulf Petersson är optimistisk: ”Hösten kan bli H&M:s”, säger han i Analyspodden..

DI - 09 mar 18 kl. 15:23

Analyspodden: "Strukturellt låg lönsamhet" hotar e-handeln

E-handlarna vinner terräng på de etablerade kedjornas bekostnad i detaljhandeln. Men upptrissade aktiekurser och små vinster får Di:s expert Magnus Dagel att dra öronen åt sig. ”Det kan bli en strukturellt låg lönsamhet i branschen”, säger han i Di:s Analyspodden..

DI - 13 apr 18 kl. 14:41

Analyspodden: Köpläge i SAS

Efter British Airways intåg i Norwegian kan den tuffa konkurrensen i flygbranschen lätta. Di:s expert Ulf Petersson anser att det är köpläge i SAS. "Jag tror att aktien kan stiga till 30 kronor", säger han i Di:s Analyspodden..

DI - 17 nov 14 kl. 14:30

Analyspodden: Dags att dumpa jätten

Marknaden är för snäll mot storbolaget. Det är dags att ta hem vinsten, enligt Di:s expert..

DI - 28 apr 15 kl. 11:34

Analyspodden: Köpläge i eftersläntraren

Storbolaget levererar – men har halkat efter i börsrallyt. Nu är det köpläge, enligt Di:s expert..

DI - 08 jun 18 kl. 16:10

Di:s expert: H&M det mest spännande jag varit med om

Analyspodden med Di:s börsexperter Anders Hägerstrand och Richard Bråse blickar tillbaka på en deppig börsvecka där Getinge var den stora förloraren medan Autoliv, som står inför en uppdelning, gick starkt..

DI - 24 aug 18 kl. 15:29

Analyspodden: ”Lär bli tårar på bomarknaden”

Ett visst lugn har infunnit sig på bostadsmarknaden efter ett år av fallande priser. Men det värsta är inte över än varnar Di:s experter i Analyspodden. ”Tyvärr lär det bli några tårar på vissa delar av bostadsmarknaden”, säger Johan Wendel i Analyspodden..

DI - 01 dec 14 kl. 15:59

Analyspodden: Låt bli oljan

Börsen är fortfarande det bästa stället att vara på för en investerare, men oljeprisfallet är något att ta på allvar, enligt veckans avsnitt av Analyspodden..

DI - 02 mar 15 kl. 14:33

Analyspodden: Strid om SAS-aktien

SAS har rusat på börsen och i veckan är det rapport. Di:s analytiker ryker ihop om aktien i veckans avsnitt av Analyspodden. "Den är för riskabel för allmänheten", säger Ulf Petersson..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

LO pumpar in nära 100 miljoner i S-stöd – kan stoppa mittenregering

LO och dess förbund har inför årets val pumpat in 46 miljoner kronor i Socialdemokraternas valkassa, och lagt lika mycket till på sina egna kampanjer. Det visar Di:s granskning.  Men stödet kommer inte gratis och riskerar nu att stjälpa Stefan Löfvens försök att bilda en blocköverskridande regering.

DI - 1 timme sedan

Efter väljarraset – Kommunal kritiserar bidragen: ”Att bara skicka iväg pengar är fel”

LO:s mångmiljonstöd till S ifrågasätts nu internt efter att andelen LO-medlemmar som röstar på S backat till den lägsta nivån någonsin. ”Att bara skicka iväg pengar till S på det här sättet är fel”, säger Kommunals ordförande Tobias Baudin..

DI - 1 timme sedan

Tyskland vill ha global skatt på multinationella tech-bolag

Tysklands finansminister Olaf Scholz vill se en global minimibeskattning av de stora teknikgiganterna. Det uppger han i en intervju i Welt am Sonntag. .

DI - 1 timme sedan

Moskva: Väldigt farligt steg att skrota avtal

Ryssland beskriver USA:s beslut att skrota det historiska nedrustningsavtalet INF som ett "väldigt farligt steg". Och i Tyskland uttrycker utrikesminister Heiko Maas oro för att det kan få konsekvenser för Europa..

DI - 1 timme sedan

En politik för 2020-talet

Sverige och Bayern är lika som bär. 1000 år gamla kungariken, svartsjuka nationalstater, fattiga jordbruksekonomier som sent och plötsligt industrialiseras med tung orientering mot fordon, en dominerande stad, en dominerande morgontidning, en familj som är finare än alla andra och ett parti som är större och mäktiga än alla andra tillsammans..

DI - 2 timmar sedan

Bidragsbrotten skjuter i höjden – CSN för hopplös kamp

Sedan 2015 har antalet bidragsbrott bland utlandsstuderande hos CSN mer än fyrdubblats. Men trots regeländringar för att stoppa brotten räknar myndigheten inte med att antalet brott kommer att minska. .

DI - 3 timmar sedan

Omvärlden kräver bättre svar om Khashoggi

Saudiarabiens uppgifter om hur journalisten Jamal Khashoggi miste livet på landets konsulat i Istanbul möts av en växande skepsis från omvärlden. En allt större skara länder kräver fler och bättre svar..

DI - 3 timmar sedan

(M)otvilligt stöd till Stubb i EU-toppval

Moderaterna har valt ryttare i ett lopp de egentligen inte vill ska köras: Finländske Alexander Stubb i racet om att bli EU-kommissionens ordförande. Socialdemokraterna satsar på nederländske Frans Timmermans..

DI - 3 timmar sedan

Skistar-chefen lämnar ordförandeklubban i Svenska skidförbundet

Karin Mattsson har valts till ny förbundsordförande för Svenska skidförbundet. Hon ersätter Skistar-chefen Mats Årjes som lämnar för att istället bli ny styrelseordförande för Sveriges olympiska kommitté (SOK)..

DI - 4 timmar sedan

Biljättens nya el-suv blir försenad

Tyska biltillverkaren Audis nya elektroniska SUV blir fyra veckor försenad. Orsaken är att bolaget måste fixa problem i mjukvara, rapporterar Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.