DN > Nyheter

Tuesday, 22 May, 10:10

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, ligger, nere
Sydsvenskan - 19 jun 14 kl. 10:01

Facebook ligger nere

Facebook ligger nere. Under torsdagsförmiddagen går det sociala nätverket inte att nå..

Expressen - 22 feb 18 kl. 11:58

Facebook ligger nere – oklart vad som hänt

Det sociala mediet Facebook ligger nere under torsdagen.Använda kan inte uppdatera sina flöden utan möts av meddelandet: "Sorry, something went wrong".

Expressen - 11 okt 12 kl. 22:39

Facebook ligger nere - går inte att logga in

Facebook ligger just nu nere. Kraschen orsakade en twitterstorm i flera länder. Det är ännu oklart hur omfattande problemen är och vad den beror på..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Facebook ligger nere

Under torsdagsmorgonen har Facebook legat nere. Den som besöker sajten möts nu av ett felmeddelande. – Det var någon som ringde nyss och sa något om det.

SVT - 03 sep 14 kl. 21:49

Facebook ligger nere

Facebook ligger just nu nere för användare runt om i världen. Även Sverige är drabbat..

NSD - 18 maj 18 kl. 15:18

Facebook ligger nere

Den sociala mediejättens hemsida ligger nere..

SN - 28 sep 15 kl. 22:36

Facebook ligger nere

Sedan 21-tiden ligger facebook nere. Användare möts av ett felmeddelande..

Länstidningen i Jämtland - 28 sep 15 kl. 21:22

Facebook ligger nere

I nuläget upplever många problem med att logga in på Facebook och användarna möts av ett felmeddelande. Enligt Aftonbladet har sajten legat nere sedan strax efter klockan nio och det är andra gången på fyra dagar som Facebook drabbas av stora störningar. Problemen berör även användare i andra länder..

DalaDemokraten - 28 sep 15 kl. 21:22

Facebook ligger nere

I nuläget upplever många problem med att logga in på Facebook och användarna möts av ett felmeddelande. Enligt Aftonbladet har sajten legat nere sedan strax efter klockan nio och det är andra gången på fyra dagar som Facebook drabbas av stora störningar. Problemen berör även användare i andra länder..

Nyheter 24 - 24 sep 15 kl. 18:31

OMG! Facebook ligger nere

Facebook har under torsdagseftermiddagen slutat att fungera. Vi vet i nuläget inte varför. Under tiden kan vi tipsa om att kika på det här: LÄS MER: Gåshudsvarning!

Nyheter 24 - 21 okt 13 kl. 15:10

Statusuppdateringar på Facebook ligger nere

Just nu går det inte att skriva några statusuppdateringar på Facebook. Ett felmeddelande dyker i stället upp ? och det gäller över hela världen.

Fler nyheter från DN

DN - 3 minuter sedan

Filmrecension: ”Solo: a star wars story” – så blev Han Solo galaxens coolaste pilot

I den senaste Star wars-spinoffen ”Solo: a star wars story” får vi veta allt om hur Han blev galaxens coolaste pilot. Tyvärr faller filmen på hur lite utstrålning Alden Ehrenreich har jämfört med Harrison Ford, skriver Helena Lindblad..

DN - 5 minuter sedan

Konsertrecension: I ”En timme natt” tar musiken över rummet

”En timme natt” är en kammarmusikaliskt befriande fantasi att kontemplerande och kravlöst sjunka in i, skriver Johanna Paulsson..

DN - 15 minuter sedan

NHL-listan: Därför kittlade Fleury motspelaren i örat

Historia skrevs av Vegas Golden Knights – igen. Hockeyfansen i Washington fick hjälp från ett oväntat håll och möt kvinnan som hörs mest under Stanley Cup-slutspelet..

DN - 30 minuter sedan

Nina Stemme redan fullbokad till 2023: ”Det är skönt att få sjunga annat än Wagner”

Världssopranen Nina Stemme börjar se slutet på sin lysande karriär. Men årets Birgit Nilsson-pristagare har kalendern fulltecknad till 2023 och i vinter uppträder hon i Stockholm..

DN - 10 timmar sedan

Tisdag 22 maj

DN - 45 minuter sedan

Vilda vulkanen skrämmer bort vulkanturisterna

Vulkaner är ju fantasieggande. Men det pågående utbrottet på Hawaii visar sig lite väl spännande för turismen, som riskerar att halveras i sommar..

DN - 45 minuter sedan

Live: S vallöften på välfärdsområdet

Barn-, äldre- och jämställdhetsminister Lena Hallengren och finansminister Magdalena Andersson presenterar vallöften på välfärdsområdet..

DN - 1 timme sedan

Politikerna vill bygga bort kollektivtrafikproblemen

Vad ska politikerna göra för att resenärer som Lotta kommer fram i kollektivtrafiken? DN frågade länspolitikerna hur länets 300 000 nya invånare ska ta sig till jobbet och skolan..

DN - 1 timme sedan

Live: M presenterar förslag mot hedersförtryck

Moderaternas rättspolitiska talesperson Tomas Tobé och Jessica Polfjärd, jämställdhets- och integrationspolitisk talesperson presenterar nya förslag mot hedersförtryck.

DN - 1 timme sedan

Moderaterna presenterar förslag mot hedersförtryck

Moderaternas rättspolitiska talesperson Tomas Tobé och Jessica Polfjärd, jämställdhets- och integrationspolitisk talesperson, presenterar nu nya förslag mot hedersförtryck. Följ DN:s direktsändning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.