DN > Nyheter

Wednesday, 22 August, 05:32

DN - 18 maj 18 kl. 15:19

Facebook ligger nereStrax före klockan 15 på fredagen gick Facebook ner och det sociala nätverket gick inte att nå..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, ligger, nere
Sydsvenskan - 19 jun 14 kl. 10:01

Facebook ligger nere

Facebook ligger nere. Under torsdagsförmiddagen går det sociala nätverket inte att nå..

Expressen - 22 feb 18 kl. 11:58

Facebook ligger nere – oklart vad som hänt

Det sociala mediet Facebook ligger nere under torsdagen.Använda kan inte uppdatera sina flöden utan möts av meddelandet: "Sorry, something went wrong".

Expressen - 11 okt 12 kl. 22:39

Facebook ligger nere - går inte att logga in

Facebook ligger just nu nere. Kraschen orsakade en twitterstorm i flera länder. Det är ännu oklart hur omfattande problemen är och vad den beror på..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Facebook ligger nere

Under torsdagsmorgonen har Facebook legat nere. Den som besöker sajten möts nu av ett felmeddelande. – Det var någon som ringde nyss och sa något om det.

SVT - 03 sep 14 kl. 21:49

Facebook ligger nere

Facebook ligger just nu nere för användare runt om i världen. Även Sverige är drabbat..

NSD - 18 maj 18 kl. 15:18

Facebook ligger nere

Den sociala mediejättens hemsida ligger nere..

SN - 28 sep 15 kl. 22:36

Facebook ligger nere

Sedan 21-tiden ligger facebook nere. Användare möts av ett felmeddelande..

Länstidningen i Jämtland - 28 sep 15 kl. 21:22

Facebook ligger nere

I nuläget upplever många problem med att logga in på Facebook och användarna möts av ett felmeddelande. Enligt Aftonbladet har sajten legat nere sedan strax efter klockan nio och det är andra gången på fyra dagar som Facebook drabbas av stora störningar. Problemen berör även användare i andra länder..

DalaDemokraten - 28 sep 15 kl. 21:22

Facebook ligger nere

I nuläget upplever många problem med att logga in på Facebook och användarna möts av ett felmeddelande. Enligt Aftonbladet har sajten legat nere sedan strax efter klockan nio och det är andra gången på fyra dagar som Facebook drabbas av stora störningar. Problemen berör även användare i andra länder..

Nyheter 24 - 24 sep 15 kl. 18:31

OMG! Facebook ligger nere

Facebook har under torsdagseftermiddagen slutat att fungera. Vi vet i nuläget inte varför. Under tiden kan vi tipsa om att kika på det här: LÄS MER: Gåshudsvarning!

Nyheter 24 - 21 okt 13 kl. 15:10

Statusuppdateringar på Facebook ligger nere

Just nu går det inte att skriva några statusuppdateringar på Facebook. Ett felmeddelande dyker i stället upp ? och det gäller över hela världen.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Kraftigt jordskalv i Venezuela

Ett kraftigt jordskalv med magnituden 7,3 har drabbat Venezuelas norra kust i ett område med många fattiga fiskesamhällen. Det finns inledningsvis inga uppgifter om att människor skadats..

DN - 30 minuter sedan

Lisa Magnusson: Var är sömnrevolutionen?

Diagnosen sömnbrist är lätt att ställa: Måste du använda väckarklocka för att komma upp i tid? Då hade du egentligen behövt sova längre. .

DN - 2 timmar sedan

Så arbetar DN med faktakoll

Dagens nyheter är en del av faktakollssamarbetet Faktiskt. Faktiskt är ett samarbete mellan några av Sveriges ledande mediehus där vi samlar faktakollade påståenden inom samhällsdebatten och det offentliga samtalet i Sverige. Den här artikeln berättar hur vi arbetar med faktakoll, och innehåller en löpande rättelselogg över rättelser i våra granskningar..

DN - 4 timmar sedan

Martin Gelin: Cohens utpekande kan äventyra Trumps framtid

Donald Trumps tidigare jurist Michael Cohen pekar ut presidenten som personen som beordrat honom att begå federala brott under valkampanjen 2016. Det är första gången en person i åklagaren Robert Muellers undersökning direkt pekat ut Trump som skyldig till ett brott. På tisdagen dömdes dessutom Trumps tidigare kampanjchef Paul Manafort för grova finansbrott på åtta åtalspunkter..

DN - 4 timmar sedan

Åtta bilar sattes i brand i Uppsala

Åtta bilar stacks i brand vid två olika bränder i Uppsala sent på tisdagskvällen..

DN - 4 timmar sedan

Post Malone: Tack för era böner

Efter att ha flugit från New Jersey till New York för att tömma tanken på så mycket bränsle som möjligt lyckades flygplanet som världsartisten Post Malone befann sig i på tisdagskvällen, svensk tid, göra en lyckad nödlandning, rapporterar TMZ..

DN - 5 timmar sedan

Onsdag 22 augusti

DN - 6 timmar sedan

Drömstart för Graham Potter – kryssade mot Leeds

SWANSEA. Graham Potter har fått en drömstart i Swansea. Obesegrad efter fyra omgångar.

DN - 6 timmar sedan

Så kan kommunerna lösa bostadsbristen

Det måste bli billigare att bygga nya bostäder. Det konstaterar delegation bostad 2030, som fått uppdrag av Hyresgästföreningen att presentera förslag på hur bostadsbristen kan lösas. .

DN - 7 timmar sedan

Löfven vill göra om reseavdragen

Socialdemokraterna går till val på att göra om reseavdragen så att de baseras på avstånd i stället för som i dag på tidsvinst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.