DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 01:11

DI - 18 maj 18 kl. 15:10

Alm Equity säljer 50 procent i bostadsprojektBostadsutvecklaren Alm Equity har sålt 50 procent av tre bostadsprojekt som tillsammans omfattar 327 lägenheter. Delägare blir därmed Resona. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Equity, Alm Equity, Resona

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alm, Equity, säljer50 procent i , bostadsprojekt
Realtid - 10 apr 18 kl. 08:02

Alm Equity säljer andel i projekt

Alm Equity säljer andel i Ulvsundaprojekt till investerare. "Vi värdesätter att få in starka investerare”, säger Joakim Alm..

DI - 22 nov 18 kl. 09:03

Alm Equity säljer Ingenting för 90 miljoner

Bostadsutvecklaren Alm Equity säljer 25 procent av bostadsutvecklingsprojektet Ingenting i Solna till investerare för 90 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 22 nov 18 kl. 09:36

Alm Equity säljer Ingenting i Solna - för 90 miljoner

Bostadsutvecklaren Alm Equity säljer 25 procent av bostadsutvecklingsprojektet Ingenting i Solna till investerare för 90 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 26 jun 17 kl. 11:15

Alm Equity säljer för en halv miljard i Uppsala

Fastighetsutvecklarna Alm Equity (25 procent), Andersson Company (50 procent) och privata investerare har sålt en fastighet i Uppsala..

DI - 10 apr 18 kl. 07:39

Alm Equity säljer andel i projekt

Alm Equity har sålt 36,25 procent av detaljplaneprojektet Archimedes till investerare för ett underliggande fastighetsvärde på 477 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Realtid - 19 mar 14 kl. 08:36

Accent Equity säljer hästsportsskedja

Investeringsfonden Accent Equity säljer samtliga aktier i Hööks till Alipes Invest..

Realtid - 18 aug 16 kl. 13:16

Alm Equity emitterar 270 miljoner

Likviden ska bland annat användas till investeringar och förvärv av bostadsprojekt..

Affärsvärlden - 07 mar 18 kl. 08:27

Castellum säljer fastighet till ALM Equity

Castellum säljer fastigheten Archimedes 1, i Bromma, Stockholm, för 285 miljoner kronor, ett pris i nivå med senaste värdering..

Realtid - 27 mar 14 kl. 08:30

Accent Equity säljer Autotube

Säljer till fransk fordonsleverantör..

Affärsvärlden - 28 feb 18 kl. 10:03

Alm: Har ej prisjusterat svårsålda bostadsprojekt

INTERVJU Snabba frågor med Joakim Alm, vd, styrelseledamot och största ägare för den expansiva bostadsprojektören Alm Equity..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Skånefonder på frammarsch - “Här finns kapital och kompetens”

Det har vuxit fram ett kluster av fonder i Malmö och Lund, flera nischade inom ett smalt område. Lönenivån, tillgång till personal och tekniken gör att fondbolag inte som tidigare måste finnas i Stockholm..

DI - 3 timmar sedan

Undersökning: Så spenderar svenskarna skatteåterbäringen

Skatteåterbäringen börjar trilla in och många ser fram emot att få tillbaka en extra slant. En undersökning från Novus på uppdrag av Svea ekonomi visar hur svenskarna spenderar pengarna de får tillbaka. .

DI - 3 timmar sedan

USA-börsen avslutade i dur

En USA-börs i dur fick avsluta veckan innan påskledighet. Breda S&P 500 slutade upp 0,16 procent. Även Dow Jones stängde upp 0,42 procent och Nasdaq var upp 0,02 procent.

DI - 3 timmar sedan

Tencent får godkännande för Kina-försäljning

Tencent har fått ett godkännande som öppnar för att få börja sälja Nintendo Switch i Kina. .

DI - 3 timmar sedan

104 före detta politiker försörjs av riksdagen

104 före detta politiker försörjs fortfarande helt eller delvis av riksdagen.  En av dem är Socialdemokraternas Veronica Palm som hoppade av politiken för snart fyra år sedan och har levt på inkomstgarantin på nästan 47.000 kronor i månaden sedan dess, skriver DN..

DI - 4 timmar sedan

Andersson om tillväxtsmockan mot Sverige: ”Det bromsar ju in globalt”

WASHINGTON. Magdalena Andersson försvarar IMF:s kraftiga nedrevidering av Sverige som en effekt av den globala inbromsningen.  Hon ser samtidigt det generella budskapet från Trump-administrationen som ”mycket bekymmersamt”.

DI - 5 timmar sedan

Zuckerberg till Di: ”I've got this”

Samma riskkapitalister som tjänade miljarder på Google och Facebook gör nya superklipp när en ny våg av bolag går till börsen. Vad sägs till exempel om en avkastning på 76.000 procent på Uber?

DI - 5 timmar sedan

Förslag i USA: Höj åldern på tobaksköp

Majoritetsledaren i Senaten, republikanen Mitch McConnell, vill att kongressen höjer minimiåldern för köp av tobaksprodukter, inklusive e-cigaretter, till 21 från 18 i hela landet. Detta för att begränsa tonåringars tobaksanvändande som beskrivits som en epidemi..

DI - 5 timmar sedan

Pinterest rusar på USA-börsen

Hypade sociala medie-bolaget Pinterest rusar på New York-börsen efter att bolaget introducerats på torsdagen.  Drygt tre timmar in i handeln är aktien upp 28 procent..

DI - 6 timmar sedan

En pakt i förhandling

LEDARE. Vi lever längre och friskare än någonsin. Det bör därför finnas tid både för familjelycka och kunskaper, makt och rikedom för båda föräldrarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.