DI > Ekonomi

Thursday, 20 September, 15:28

Liknande nyheter

Taggar: Alm, Equity, säljer50 procent i , bostadsprojekt
Realtid - 10 apr 18 kl. 08:02

Alm Equity säljer andel i projekt

Alm Equity säljer andel i Ulvsundaprojekt till investerare. "Vi värdesätter att få in starka investerare”, säger Joakim Alm..

Realtid - 26 jun 17 kl. 11:15

Alm Equity säljer för en halv miljard i Uppsala

Fastighetsutvecklarna Alm Equity (25 procent), Andersson Company (50 procent) och privata investerare har sålt en fastighet i Uppsala..

DI - 10 apr 18 kl. 07:39

Alm Equity säljer andel i projekt

Alm Equity har sålt 36,25 procent av detaljplaneprojektet Archimedes till investerare för ett underliggande fastighetsvärde på 477 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Realtid - 19 mar 14 kl. 08:36

Accent Equity säljer hästsportsskedja

Investeringsfonden Accent Equity säljer samtliga aktier i Hööks till Alipes Invest..

Realtid - 18 aug 16 kl. 13:16

Alm Equity emitterar 270 miljoner

Likviden ska bland annat användas till investeringar och förvärv av bostadsprojekt..

Affärsvärlden - 07 mar 18 kl. 08:27

Castellum säljer fastighet till ALM Equity

Castellum säljer fastigheten Archimedes 1, i Bromma, Stockholm, för 285 miljoner kronor, ett pris i nivå med senaste värdering..

Realtid - 27 mar 14 kl. 08:30

Accent Equity säljer Autotube

Säljer till fransk fordonsleverantör..

Affärsvärlden - 28 feb 18 kl. 10:03

Alm: Har ej prisjusterat svårsålda bostadsprojekt

INTERVJU Snabba frågor med Joakim Alm, vd, styrelseledamot och största ägare för den expansiva bostadsprojektören Alm Equity..

Cornucopia - 24 nov 17 kl. 14:29

Joakim Alm: Nya lägenheter veritabla krutdurkar

Alm Equities VD Joakim Alm skräder inte på orden i dagens kvartalsrapport från bolaget. Det handlar om att inte förneka kraschen i efterfrågan på bostadsrätter, men samtidigt snacka upp bolagets aktiekurs genom att mena att man till skillnad från Oscar Properties är finansierad med eget kapital och framför allt kan ställa om till hyresrättproduktion istället för bostadsrätter. Baserat på aktiekursen fungerar snacket och kursfallet har stoppats.

DI - 08 feb 17 kl. 07:13

JM säljer sin andel i Småa

Bostadsutvecklaren JM har tecknat avtal med Alm Equity om försäljning av JM:s samtliga aktier i Småa, vilket utgör 35,7 procent av aktierna och rösterna i bolaget. Köpeskillingen för aktierna uppgår till 310 miljoner kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Le Pen rasar mot domstolsorder om psykiatrisk utvärdering

Marine Le Pen, ledare för Nationella fronten i Frankrike, ska genomgå en psykiatrisk utvärdering, har en domstol beordrat. Beskedet har fått ledaren för det högerpopulistiska partiet att gå i taket..

DI - 15 minuter sedan

Makrorådet: "Vi har sått ett frö till nästa kris"

Tio år efter finanskrisen är den största risken att snabbt stigande inflation leder till snabba centralbankshöjningar.  Det konstaterar Nordeas Andreas Wallström och SEB:s Johan Javeus i Di:s podd Makrorådet Special som spelades in inför publik på Historiska Museeet i Stockholm..

DI - 15 minuter sedan

USA-öppning uppåt i korten

Terminerna för de stora amerikanska börsindexen pekade mot en inledning med stigande index på torsdagens New York-börser. .

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Bankerna lyfter börsen

Stockholmsbörsen handlades stabilt högre på torsdagseftermiddagen likt stigande Europabörser och ljusa USA-börsterminer. Banker gick starkt i linje med bankaktier på kontinenten och i spåren av en norsk styrräntehöjning som dock var väntad. Eftermiddagens USA-makrodata var något ljusare än förväntat..

DI - 30 minuter sedan

Storbanken tvingas böta en kvarts miljard

Bank of America har beordrats av amerikanska tillsynsmyndigheter att betala 30 miljoner dollar, motsvarande 263 miljoner kronor, för att ha försökt manipulera swapräntan ISDAFIX. .

DI - 30 minuter sedan

Toppmöte lösa brexitavtal – May vädjar till kompromissvilja

Brexit rycker närmare, men med bara ett halvår kvar står EU och britterna långt från varandra. Ett extrainsatt toppmöte i mörka november uppges kunna bli lösningen för att undvika sammanbrott..

DI - 45 minuter sedan

Storbanken fick vd-nobb av Trumps förre rådgivare

Wells Fargo försökte under våren locka över Gary Cohn, tidigare ekonomisk topprådgivare till president Donald Trump, att ta vd-jobbet på den Kalifornien-baserade storbanken. Det rapporterar New York Post med hänvisning till källor..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Så stor del av Gotlandssnus köpte Swedish Match

Swedish Match förvärv av Gotlandssnus i somras har visat sig uppgå till 95 procent av bolaget. Det skriver branschtidningen Tobak & Mer utan att ange någon källa..

DI - 45 minuter sedan

Superlyft i amerikansk tillverkningsindustri

Philadelphia Federal Reserves index över aktiviteten i tillverkningsindustrin i regionen steg till 22,9 i september jämfört med 11,9 i augusti, enligt Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Analyshuset: Här är spelbolagen du ska köpa

Framtiden ser överlag ljus ut för den svenska spel- och bettingsektorn och dess aktörer inför omregleringen och införandet av licenser nästa år. Det menar Kepler Cheuvreux i en inledande analys av sektorn där analyshuset rekommenderar köp av Kindred, Kambi, Leo Vegas och Mr Green. Däremot blir rådet behåll för Betsson, Evolution Gaming och Net Ent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.