DI > Ekonomi

Monday, 21 May, 07:19

DI - I förrgår: 15:10

Alm Equity säljer 50 procent i bostadsprojektBostadsutvecklaren Alm Equity har sålt 50 procent av tre bostadsprojekt som tillsammans omfattar 327 lägenheter. Delägare blir därmed Resona. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Equity, Alm Equity, Resona

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alm, Equity, säljer50 procent i , bostadsprojekt
Realtid - 10 apr 18 kl. 08:02

Alm Equity säljer andel i projekt

Alm Equity säljer andel i Ulvsundaprojekt till investerare. "Vi värdesätter att få in starka investerare”, säger Joakim Alm..

Realtid - 26 jun 17 kl. 11:15

Alm Equity säljer för en halv miljard i Uppsala

Fastighetsutvecklarna Alm Equity (25 procent), Andersson Company (50 procent) och privata investerare har sålt en fastighet i Uppsala..

DI - 10 apr 18 kl. 07:39

Alm Equity säljer andel i projekt

Alm Equity har sålt 36,25 procent av detaljplaneprojektet Archimedes till investerare för ett underliggande fastighetsvärde på 477 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Realtid - 19 mar 14 kl. 08:36

Accent Equity säljer hästsportsskedja

Investeringsfonden Accent Equity säljer samtliga aktier i Hööks till Alipes Invest..

Realtid - 18 aug 16 kl. 13:16

Alm Equity emitterar 270 miljoner

Likviden ska bland annat användas till investeringar och förvärv av bostadsprojekt..

Affärsvärlden - 07 mar 18 kl. 08:27

Castellum säljer fastighet till ALM Equity

Castellum säljer fastigheten Archimedes 1, i Bromma, Stockholm, för 285 miljoner kronor, ett pris i nivå med senaste värdering..

Realtid - 27 mar 14 kl. 08:30

Accent Equity säljer Autotube

Säljer till fransk fordonsleverantör..

Affärsvärlden - 28 feb 18 kl. 10:03

Alm: Har ej prisjusterat svårsålda bostadsprojekt

INTERVJU Snabba frågor med Joakim Alm, vd, styrelseledamot och största ägare för den expansiva bostadsprojektören Alm Equity..

Cornucopia - 24 nov 17 kl. 14:29

Joakim Alm: Nya lägenheter veritabla krutdurkar

Alm Equities VD Joakim Alm skräder inte på orden i dagens kvartalsrapport från bolaget. Det handlar om att inte förneka kraschen i efterfrågan på bostadsrätter, men samtidigt snacka upp bolagets aktiekurs genom att mena att man till skillnad från Oscar Properties är finansierad med eget kapital och framför allt kan ställa om till hyresrättproduktion istället för bostadsrätter. Baserat på aktiekursen fungerar snacket och kursfallet har stoppats.

DI - 08 feb 17 kl. 07:13

JM säljer sin andel i Småa

Bostadsutvecklaren JM har tecknat avtal med Alm Equity om försäljning av JM:s samtliga aktier i Småa, vilket utgör 35,7 procent av aktierna och rösterna i bolaget. Köpeskillingen för aktierna uppgår till 310 miljoner kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Sarsys byter namn

Friktionsmätningsbolaget Sarsys byter idag måndag den 21 maj namn till Sarsys-Asft. Aktiens kortnamn är oförändrat SARS MTF, enligt ett marknadsmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Trump vill se ny Rysslandsutredning

Specialutredaren Robert Muellers bedömning om huruvida Donald Trump försökt förhindra Rysslandsutredningen kan vara klar i augusti, uppger presidentens advokat Rudy Giuliani. Samtidigt höjer Trump insatserna med nya utredningskrav..

DI - 45 minuter sedan

Starkare dollar efter dämpat läge mellan USA och Kina

Asienbörserna har stigit överlag på måndagen i spåren av positiva handelssignaler från USA och Kina över helgen. USA-räntorna är något upp medan dollarn stärkts. .

DI - 1 timme sedan

Lågt valdeltagande i Venezuela – Maduro utropad till segrare

Stora delar av Venezuelas befolkning verkar ha hörsammat ropen på bojkott av valet. President Nicolás Maduro uppges ha vunnit valet, men båda hans utmanare tar avstånd från processen..

DI - 1 timme sedan

Japansk export ökade 7,8 procent i april

Den japanska exporten ökade med 7,8 procent i april jämfört med samma månad året före. Analytiker hade förväntat sig en uppgång med 8,1 procent, enligt Reuters prognosenkät..

DI - 1 timme sedan

Ja till italienskt regeringsprogram

Medlemmarna i Lega och Femstjärnerörelsen har sagt ja till regeringsprogrammet och partierna har nu kommit överens om vem som blir premiärminister, där besked kommer inom kort. Det rapporterar Reuters..

DI - 1 timme sedan

Brittiska huspriser steg 0,8 procent i maj

Brittiska huspriser steg 0,8 procent i maj jämfört med föregående månad, enligt en rapport från webbtjänsten Rightmove..

DI - 1 timme sedan

USA:s finansminister: "Vi pausar handelskriget"

USA:s handelskrig med Kina är "on hold" efter att de två länderna kommit överens om att inte införa nya tullar tills vidare samtidigt som de ska fortsätta arbetet för en bredare uppgörelse om handelsfrågor..

DI - 1 timme sedan

Trump vill utreda eventuell infiltration i valrörelsen

USA:s president Donald Trump kommer beordra justitiedepartementet att utreda en möjlig infiltration i sin valkampanj. Det skriver Wall Street Journal. .

DI - 1 timme sedan

Experten: "Handelskriget är inte över"

HONGKONG. USA och Kinas överenskommelse att pausa handelskriget lyfter börserna i Asien. Men bedömare säger till Di att handelskriget är långt från över..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.