DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 19:38

DI - 18 maj 18 kl. 15:10

Alm Equity säljer 50 procent i bostadsprojektBostadsutvecklaren Alm Equity har sålt 50 procent av tre bostadsprojekt som tillsammans omfattar 327 lägenheter. Delägare blir därmed Resona. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Equity, Alm Equity, Resona

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alm, Equity, säljer50 procent i , bostadsprojekt
Realtid - 10 apr 18 kl. 08:02

Alm Equity säljer andel i projekt

Alm Equity säljer andel i Ulvsundaprojekt till investerare. "Vi värdesätter att få in starka investerare”, säger Joakim Alm..

DI - 22 nov 18 kl. 09:03

Alm Equity säljer Ingenting för 90 miljoner

Bostadsutvecklaren Alm Equity säljer 25 procent av bostadsutvecklingsprojektet Ingenting i Solna till investerare för 90 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 22 nov 18 kl. 09:36

Alm Equity säljer Ingenting i Solna - för 90 miljoner

Bostadsutvecklaren Alm Equity säljer 25 procent av bostadsutvecklingsprojektet Ingenting i Solna till investerare för 90 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 26 jun 17 kl. 11:15

Alm Equity säljer för en halv miljard i Uppsala

Fastighetsutvecklarna Alm Equity (25 procent), Andersson Company (50 procent) och privata investerare har sålt en fastighet i Uppsala..

DI - 10 apr 18 kl. 07:39

Alm Equity säljer andel i projekt

Alm Equity har sålt 36,25 procent av detaljplaneprojektet Archimedes till investerare för ett underliggande fastighetsvärde på 477 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Realtid - 19 mar 14 kl. 08:36

Accent Equity säljer hästsportsskedja

Investeringsfonden Accent Equity säljer samtliga aktier i Hööks till Alipes Invest..

Realtid - 18 aug 16 kl. 13:16

Alm Equity emitterar 270 miljoner

Likviden ska bland annat användas till investeringar och förvärv av bostadsprojekt..

Affärsvärlden - 07 mar 18 kl. 08:27

Castellum säljer fastighet till ALM Equity

Castellum säljer fastigheten Archimedes 1, i Bromma, Stockholm, för 285 miljoner kronor, ett pris i nivå med senaste värdering..

Realtid - 27 mar 14 kl. 08:30

Accent Equity säljer Autotube

Säljer till fransk fordonsleverantör..

Affärsvärlden - 28 feb 18 kl. 10:03

Alm: Har ej prisjusterat svårsålda bostadsprojekt

INTERVJU Snabba frågor med Joakim Alm, vd, styrelseledamot och största ägare för den expansiva bostadsprojektören Alm Equity..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Stor lista: Svenskarna som tar hem mest av EU-miljarderna

Ranchägare, adelsfamiljer och jordbrukare i Norrland toppar listan när de årliga mångmiljardutbetalningarna i jordbrukarstöd från EU nu betalas ut.  Men lönsamhetskollaps och konkurshot efter sommarens torka gör att feststämningen uteblir visar Di:s kartläggning, och nu kommer nya nödrop..

DI - 10 minuter sedan

Dags för tuffare utsläppsregler

EU:s system med utsläppsrätter för koldioxid är ett av de viktigaste för att minska industrins klimatpåverkan. Det nuvarande handelssystemet drabbar LKAB:s konkurrenskraft eftersom systemet i praktiken subventionerar höga utsläpp av koldioxid, skriver LKAB:s vd Jan Moström..

DI - 10 minuter sedan

Gör inte juridik av telekom

LEDARE. Donald Trump fattade knappast det direkta beslutet att begära Huaweis finanschef utlämnad från Kanada..

DI - 15 minuter sedan

EQT:s bud på Stendörren får myndighetsgodkännande

Stendörrens budgivare EQT har nu fått de myndighetsgodkännande som krävs för att kunna fullfölja budet på fastighetsbolaget. .

DI - 30 minuter sedan

Skattesänkningar att vänta nästa år med M+KD-budget

Sverige saknar ny regering, men i budgetstriden ser Moderaterna och Kristdemokraterna ut att gå mot seger. Pensionärer, löntagare och höginkomsttagare får mer i plånboken när skattesänkningar för 20 miljarder genomförs från årsskiftet. .

DI - 45 minuter sedan

Påstådda missförhållande på Attendoboende

Anställda har vittnat om missförhållande på ett av den börsnoterade vårdkoncernen Attendos äldreboende i Växjö. Nu vill Socialdemokraterna i Växjö att kommunen utreder om bolaget har efterforskat vilka anonyma anställda som tipsat om de påstådda problemen..

DI - 45 minuter sedan

Energi och finans tynger i ny nedgång på Wall Street

New York-börserna hade efter ett par timmars måndagshandel fortsatt tydligt ned med energi och finans som svaga sektorer, snarare än teknikaktier som ledde fredagsfallet. .

DI - 1 timme sedan

Överdriven reaktion på ÅF:s storköp

ÅF:s miljardköp av finska teknikkonsultkollegan Pöyrö sänkte ÅF:s marknadsvärde med nästan en miljard kronor.  På lång sikt är det överilad reaktion..

DI - 1 timme sedan

Stockholms Handelskammare: Mays besked hotar tusentals svenska jobb

Theresa Mays besked att omröstningen om brexitavtalet i det brittiska underhuset skjuts upp hotar tusentals svenska jobb, menar Stockholms Handelskammare. De får medhåll av EU-parlamentarikern Fredrick Federley (C): "Det är dags att Storbritannien tar sig i kragen och bestämmer sig"..

DI - 1 timme sedan

Sagax finanschef har sålt D-aktier för 1,7 miljoner

Björn Garat, finanschef och vice vd för Sagax, har sålt drygt 53.000 D-aktier i fastighetsbolaget under torsdagen till måndagen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.