Kristianstadsbladet > Lokalt

Thursday, 24 May, 08:06

Kristianstadsbladet - 18 maj 18 kl. 14:45

IFK:s nya säsongkort kan opereras in under hudenÄlskar du IFK? Då kanske du vill ha laget under huden. Från och med nästa säsong kan du få säsongskortet inopererat i handen. ”Vi är förmodligen den första sportklubben i världen som erbjuder detta”, säger Henrik Fröberg, vd för Arenabolaget..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
IFK, Henrik Fröberg, Arenabolaget

Dela artikeln

115 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IFK:snya , säsongkortkan , opererasin under , huden
Kristianstadsbladet - 01 okt 12 kl. 10:00

Här ser du IFK:s bortamatch mot Lugi

Foto: Bosse Nilsson
Det är dags för IFK Kristianstads fjärde match i handbollens elitserie. Skånederbyt mot tippade topplaget Lugi sänds direkt på Kristianstadsbladet.se.

Kristianstadsbladet - 05 maj 11 kl. 06:30

Persson till IFK: Känner laget bra

Valet föll på IFK Kristianstad. Åhuskillen Johan Persson återvänder hem. "Jag är intresserad av att vara med på resan tillsammans med IFK", säger Önneredsspelaren.

Kristianstadsbladet - 22 mar 11 kl. 06:30

Rädda IFK - sen slutar Kristian Friis

Foto: Lasse Ottosson
Med Jesper Larsson borta så är det Kristian Friis som ska rädda säsongen åt IFK Kristianstad.
Med Jesper Larsson borta resten av säsongen hänger mycket på Kristian Friis. Det gick inget vidare mot RIK.

Expressen - 15 okt 12 kl. 23:28

Opereras på torsdag - kan bli borta i halvår

BERLIN. Ola Toivonen, 26, kan bli borta ett halvår från fotbollen och kommer nu att opereras för sin svåra lårskada. I slutet av veckan genomför landslagsläkaren Leif Swärd operationen vid IFK Kliniken i Göteborg.

Kristianstadsbladet - 26 nov 13 kl. 22:00

IFK värvar ny målvakt

IFK Kristianstad har gjort klart med den förre RIK-målvakten Hans Winge. Herdeiro Lucau behöver operera ögat, vilket håller stjärnmålvakten borta under delar av december.
Herdeiro Lucaus skadade öga läker dåligt.

Kristianstadsbladet - 21 mar 11 kl. 19:58

Jesper opereras på onsdag

Foto: Lasse Ottosson
Jesper Larssons knäskada var precis så illa som man befarat. Menisken i vänster knä är skadad - och på onsdag opereras målvakten hos Leif Swärdh i Göteborg.
?

NT - 03 dec 12 kl. 16:02

Emil Salomonsson måste opereras

IFK Göteborgs ytterback Emil Salomonsson måste göra ett längre uppehåll på grund av en operation, skriver flera medier. Salomonsson, 23, lider av sjukdomen ulcerös kolit (inflammation i tjocktarmen) och opereras på tisdagen..

GT - 05 maj 14 kl. 16:51

Ingesson kommer opereras på tisdag

Klas Ingesson, 45, ådrog sig ett benbrott på vänster lårben när han föll ur sin rullstol under halvtidspausen i söndagens västderby mellan IFK Göteborg och Elfsborg. Nu står det klart att han kommer att opereras i Göteborg under tisdagen. - Han är jättetacksam för det enorma stöd han fått, säger Elfsborgsläkaren Matilda Lundblad till GT..

NT - 05 maj 14 kl. 18:10

Ingesson bröt lårbenet - opereras

Elfsborgs manager Klas Ingesson fick en fraktur i lårbenet i samband med matchen mellan IFK Göteborg och Elfsborg. Ingesson föll så illa ur sin rullstol att vänstra lårbenet gick av. Han kommer att opereras i morgon.

SvD - 05 maj 14 kl. 18:10

Ingesson bröt lårbenet - opereras

Elfsborgs manager Klas Ingesson drabbades av en ny fraktur i samband med matchen mellan IFK Göteborg och Elfsborg, och kommer att opereras på tisdagen, uppger GT..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Skolbarnen invigde sin egen trädgård

Äntligen var det dags för Axonaskolan att klippa banden till den nya trädgården som elever och lärare jobbat med att bygga upp. Det skedde under vårfesten på onsdagskvällen..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Hotade arter räddas tack vare EU-stöd

Flera hotade arter som fältpiplärka och sandjägarstekel har vuxit i antal tack vare EU-projektet Sandlife. Resultatet presenteras under en slutkonferens med cirka 80 deltagare i Kristianstad i dagarna..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Seniorer kom ut i naturen

Fler aktiviteter åt seniorer – det var syftet bakom Upplevelsedagen som arrangerades på onsdagen..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Kristianstad: Avställd halvgammal Volvo stals

En Volvo 854 förefaller ha lockat till stöld. .

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Klartecken för rondeller vid Vilan

En ny rondell ska byggas vid Scan, Härlövsrondellerna byggs om och utfarten från Naturum görs säkrare. Allt ska stå klart 2019. .

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Mångmiljonvinst för Hushållningssällskapet – har redan anställt

Hushållningssällskapet Skåne redovisar en vinst på drygt 8,6 miljoner kronor för 2017. ”Vi expanderar”, konstaterar Erik Stjerndahl, vd för HIR Skåne..

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Slutspurt i repetitionerna för musikskolans elever

Det övades för fullt på repetitionen inför torsdagens premiär av musikalen Legally Blonde. Till skillnad från tidigare år tar musikskolan nu in mer dans. .

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Tränar du helst ensam eller i grupp?

På lördag hålls Kristianstads stadslopp. Fyra av de fem personer som Kristianstadsbladet träffar på stan tränar hellre i grupp än ensam..

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Fler bör få skriva remiss till psykoterapi

Tio psykiatriker har granskats av Region Skåne. De flesta sköter sig väl, men det skrivs ut för mycket mediciner. Om psykologerna kunde remittera till psykoterapi kan det minska..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Brott: Barnvåldtäktsutredning snart klar

Förundersökningen om flera grova barnvåldtäkter, som pågått i drygt fyra månader, är inne i sitt slutskede. Åtal väntas i nästa vecka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.