DI > Ekonomi

Tuesday, 22 May, 09:37

DI - 18 maj 18 kl. 14:34

EU-kommissionen tipsar: Så rundas sanktionerna mot IranEU-kommissionen uppmanar EU-länderna att föra över engångssummor till Irans centralbank för att kunna betala köp av iransk olja trots USA:s embargo. Det tillkännagav kommissionen på fredagen i ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Iran, EU, Irans, USA

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-kommissionen, tipsar, , rundas, sanktionernamot , Iran

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Arbetslösheten högre än väntat i april

Arbetslösheten var 6,8 procent i april, icke säsongsrensat, enligt SCB:s Arbetskraftsundersökning (AKU). Enligt SME Direkts prognosenkät väntades en arbetslöshetsnivå på 6,6 procent..

DI - 2 minuter sedan

Bengt-Erik Lindgren ny ordförande för Prevas

Prevas meddelar att Bengt-Erik Lindgren blir ny styrelseordförande för bolaget och tar därmed över rollen från Göran Lundin som avböjt omval och som haft ordföranderollen sedan 2000. Bengt-Erik Lindgren har tidigare bland annat varit vice vd för Swedbank..

DI - 10 minuter sedan

Experten i Di TV: ”Riksbanken får inte bli för enögd”

Det finns tecken på att den svenska inflationen kan dra iväg, efter att ha legat något under målet på 2 procent. ”Ett sämre läge att höja räntan än just nu kan jag inte tänka mig”, säger Peter Malmqvist, chefsstrateg på Remium, i Börsmorgon..

DI - 15 minuter sedan

ÅF får sjukhusprojekt i Göteborg värt 65 miljoner

ÅF har fått ett kontrakt på ett sjukhusprojekt hos Västfastigheter som omfattar projektering av Högsbo Specialistsjukhus i Göteborg. Ordervärde uppgår till cirka 65 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Arocells vd lämnar

Jan Stålemark lämnar Arocell, som utvecklar blodtester, efter fyra år som vd.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Över 50 kommuner utan MP-kandidater

Miljöpartiet har tappat hälften av sina medlemmar under mandatperioden och nu har partiet svårt att hitta lokala företrädare, rapporterar SR Ekot..

DI - 45 minuter sedan

Kina sänker importtullarna på bilar

Kina ska sänka importtullarna på bilar till 15 procent, från dagens 25 procent..

DI - 45 minuter sedan

Minskad förlust för Neurovive

Läkemedelsföretaget Neurovive redovisar ett resultat efter skatt på -13,1 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (-21,4). Resultatet per aktie uppgick till -0:25 kronor (-0:40)..

DI - 1 timme sedan

Zenergy genomför företrädesemission

Aktietorgslistade Zenergy, verksamt inom modulbostäder, har beslutat om en företrädesemission av aktier som vid full teckning tillför 48,8 miljoner kronor före emissionskostnader.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Therese Hillman blir ordinarie vd för Net Ent

Kasinospelleverantören Net Ents styrelse har utnämnt den tillförordnade vd:n Therese Hillman till ordinarie vd med omedelbar verkan. Det framgår av ett pressmeddelande. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.