Expressen > Nyheter

Wednesday, 22 August, 05:32

Expressen - 18 maj 18 kl. 14:29

Raseriet mot regeringen efter nya bensinsmällenNu kommer krav på att smygskattehöjningen på bensin och diesel ska rivas upp på grund av rekordnivån på drivmedel.Det handlar om den årliga indexuppräkningen.– Jag ska lämna in en fråga till finansminister Magdalena Andersson om detta, säger riksdagsledamoten Betty Malmberg. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Betty Malmberg

Dela artikeln

47046 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Raserietmot , regeringenefter nya , bensinsmällen
Aftonbladet - 18 maj 15 kl. 19:41

Nu hotar den stora bensinsmällen

Priset kan rusa i vinter.

Regeringen - 14 sep 12 kl. 08:33

Polisen ombildas till en sammanhållen myndighet

Regeringen föreslår i budgetpropositionen att Rikspolisstyrelsen och de 21 polismyndigheterna ombildas till en sammanhållen myndighet den 1 januari 2015. Ombildandet av svensk polis blir den största omorganisationen inom staten på många år och den största organisationsförändringen av svensk polis sedan förstatligandet 1965. Pressmeddelande: Polisen ombildas till en sammanhållen myndighet Justitiedepartementet, 14 september 2012.

Regeringen - 19 okt 16 kl. 11:09

En sammanhållen politik för hållbar turism och växande besöksnäring

En särskild utredare ska föreslå en sammanhållen politik för hållbar turism och växande besöksnäring. Syftet med utredningen är att ge regeringen underlag för att stärka besöksnäringen som export- och jobbmotor i hela landet. Utredaren ska bl.

Regeringen - 25 jan 17 kl. 10:00

Remiss av SOU 2017:1 För Sveriges landsbygder – en sammanhållen politik för arbete, hållbar tillväxt och välfärd

Här kan du ta del av vilka instanser som regeringen har remitterat SOU:n För Sveriges landsbygder – en sammanhållen politik för arbete, hållbar tillväxt och välfärd..

Regeringen - 19 mar 18 kl. 14:25

En sammanhållen politik för Sveriges landsbygder – för ett Sverige som håller ihop

I propositionen lämnar regeringen förslag till en sammanhållen politik för Sveriges landsbygder. I propositionen föreslås det övergripande målet för den sammanhållna landsbygdspolitiken vara en livskraftig landsbygd med likvärdiga möjligheter till företagande, arbete, boende och välfärd som leder till en långsiktigt hållbar utveckling i hela landet..

Regeringen - 04 feb 16 kl. 12:06

Regeringen förlänger effektreserven till 2025

Regeringen presenterar nu förslag för att förlänga lagen om effektreserv (2003:436) till år 2025. Effektreserven sätts in om det skulle uppstå tillfällen då elanvändningen i Sverige är större än tillgången till el..

Regeringen - 20 jun 16 kl. 12:31

Regeringen stärker Gotlands industri och näringsliv

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg presenterade idag en kommande satsning som ska ge Gotland stora möjligheter att profilera sig inom fyra strategiska områden. Regeringen har avsatt 100 miljoner kronor för åtgärder som ska stärka Gotlands industri och företagande samt skapa fler arbetstillfällen..

Regeringen - 29 sep 16 kl. 14:01

Regeringen ger Kommerskollegium i uppdrag att analysera framtida handelsrelationer efter Brexit

Den svenska handeln med Storbritannien är viktig för Sveriges export, våra arbetstillfällen och vår ekonomi. Regeringen är väl förberedd inför förhandlingarna om Storbritanniens utträde ur EU..

Regeringen - 29 nov 16 kl. 16:36

Regeringen ger uppdrag om ny biståndsstrategi för fredsinsatser

Regeringen har fattat beslut om anvisningar till Sida och Folke Bernadotteakademin (FBA) att ta fram underlag för en ny strategi för globala insatser för fredliga och inkluderande samhällen 2017-2019..

Regeringen - 14 dec 17 kl. 10:01

Regeringen satsar 30 miljoner på sammanhållen digitaliserad samhällsbyggnadsprocess

Regeringen har gett Lantmäteriet och Boverket i uppdrag att fortsätta arbetet med att främja digitaliseringen av samhällsbyggandsprocessen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Nazistvakten ljög – utvisas efter 70 år

En 95-årig tidigare SS-vakt, som var verksam i ett nazistiskt arbetsläger har deporterats från USA, skriver the Guardian.  Mannen blev amerikansk medborgare 1957 – men ska ha ljugit om sitt förflutna."USA tolererar inte dem som gjorde nazistbrott möjligt", skriver Vita huset i ett pressmeddelande.

Expressen - 15 minuter sedan

Bara Politik är tillbaka – se på Expressen TV

Bara Politik är tillbakaExpressen TV:s uppskattade politikmagasin är tillbaka. I kvällens säsongspremiär tar programledare Karolina Skoglund emot tre av partiledarna..

Expressen - 1 timme sedan

Svenskt nej till migranter fast på fartyg

Sverige säger nej till att ta emot migranter som sedan flera dagar är fast på ett fartyg på Sicilien, rapporterar Sveriges Radios Ekot..

Expressen - 1 timme sedan

Utvisad återvände – åtalas för nya brott

En 45-årig man som dömts för bland annat misshandel av en kvinna åtalas för våldtäkt på samma kvinna efter att olagligt ha tagit sig in i landet, skriver Sydsvenskan..

Expressen - 1 timme sedan

Fyra personer till sjukhus efter bil voltat på E22

Fyra personer har fått föras till sjukhus sedan en bil voltat på E22 i Norrköping under natten mot onsdag, skriver Norrköpings tidningar. Skadeläget är oklart.– Bilen är ganska illa tilltyglad, säger Daniel Agerhult, inre befäl vid räddningstjänsten till tidningen.

Expressen - 2 timmar sedan

Stormy Daniels svar – efter erkännandet

Stormy Daniels har länge hävdat att hon betalats för att hålla tyst om en påstodd affär med Donald Trump 2016. Så när presidentens tidigare advokat Michael Cohen erkände sig skyldig till tystnadspengarna på tisdagen var Daniels snabb att ta till Twitter."Hur gillar ni mig nu?

Expressen - 2 timmar sedan

Över 600 sidor ska ha spridit desinformation

Över 600 sidor, grupper och konton som ska ha spridit desinformation har stängs ner av Facebook, skriver CNN.  Sidorna har kunnat spåras till bland annat Ryssland och Iran.Det meddelade grundaren Mark Zuckerberg i ett offentligt uttalande på tisdagskvällen..

Expressen - 5 timmar sedan

Flera bilar i brand i Uppsala – ungdomsgäng sågs fly

Sex personbilar och en lätt lastbil stod i brand på en parkering vid Kvarntorget i Uppsala under tisdagskvällen.Vittnen ska ha sett ett ungdomsgäng fly platsen.– Flera andra närliggande fordon har också fått olika typer av skador, säger Emil Skogslund, ledningsoperatör vid Storstockholms ledningscentral.

Expressen - 5 timmar sedan

Horace Engdahl lämnade Bonniers kulturfest tidigt

Sara Danius gick i sitt ”Sommar i P1” om skandalen inom Svenska Akademien till hårt angrepp mot ledamoten Horace Engdahl.Under tisdagskvällen var de båda på Albert Bonniers Förlags sensommarfest på Djurgården i Stockholm – men Engdahl lämnade tidigt.– Nu måste jag skynda mig i väg till årsmöte med båtklubben, sa han till Expressens Karin Sörbring..

Expressen - 9 timmar sedan

Kraftig rökutveckling efter villabrand – stort pådrag

Räddningstjänsten har kallats till en villa i Påskallavik där en fullt utvecklad brand rasar.Enligt polisen finns inga uppgifter om personskada.Det ska däremot vara kraftig rökspridning i resten av området.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.