Expressen > Nyheter

Sunday, 21 October, 18:21

Expressen - 18 maj 18 kl. 14:29

Raseriet mot regeringen efter nya bensinsmällenNu kommer krav på att smygskattehöjningen på bensin och diesel ska rivas upp på grund av rekordnivån på drivmedel.Det handlar om den årliga indexuppräkningen.– Jag ska lämna in en fråga till finansminister Magdalena Andersson om detta, säger riksdagsledamoten Betty Malmberg. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Betty Malmberg

Dela artikeln

47085 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Raserietmot , regeringenefter nya , bensinsmällen
Aftonbladet - 18 maj 15 kl. 19:41

Nu hotar den stora bensinsmällen

Priset kan rusa i vinter.

Regeringen - 14 sep 12 kl. 08:33

Polisen ombildas till en sammanhållen myndighet

Regeringen föreslår i budgetpropositionen att Rikspolisstyrelsen och de 21 polismyndigheterna ombildas till en sammanhållen myndighet den 1 januari 2015. Ombildandet av svensk polis blir den största omorganisationen inom staten på många år och den största organisationsförändringen av svensk polis sedan förstatligandet 1965. Pressmeddelande: Polisen ombildas till en sammanhållen myndighet Justitiedepartementet, 14 september 2012.

Regeringen - 19 okt 16 kl. 11:09

En sammanhållen politik för hållbar turism och växande besöksnäring

En särskild utredare ska föreslå en sammanhållen politik för hållbar turism och växande besöksnäring. Syftet med utredningen är att ge regeringen underlag för att stärka besöksnäringen som export- och jobbmotor i hela landet. Utredaren ska bl.

Regeringen - 25 jan 17 kl. 10:00

Remiss av SOU 2017:1 För Sveriges landsbygder – en sammanhållen politik för arbete, hållbar tillväxt och välfärd

Här kan du ta del av vilka instanser som regeringen har remitterat SOU:n För Sveriges landsbygder – en sammanhållen politik för arbete, hållbar tillväxt och välfärd..

Regeringen - 19 mar 18 kl. 14:25

En sammanhållen politik för Sveriges landsbygder – för ett Sverige som håller ihop

I propositionen lämnar regeringen förslag till en sammanhållen politik för Sveriges landsbygder. I propositionen föreslås det övergripande målet för den sammanhållna landsbygdspolitiken vara en livskraftig landsbygd med likvärdiga möjligheter till företagande, arbete, boende och välfärd som leder till en långsiktigt hållbar utveckling i hela landet..

Regeringen - 04 feb 16 kl. 12:06

Regeringen förlänger effektreserven till 2025

Regeringen presenterar nu förslag för att förlänga lagen om effektreserv (2003:436) till år 2025. Effektreserven sätts in om det skulle uppstå tillfällen då elanvändningen i Sverige är större än tillgången till el..

Regeringen - 20 jun 16 kl. 12:31

Regeringen stärker Gotlands industri och näringsliv

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg presenterade idag en kommande satsning som ska ge Gotland stora möjligheter att profilera sig inom fyra strategiska områden. Regeringen har avsatt 100 miljoner kronor för åtgärder som ska stärka Gotlands industri och företagande samt skapa fler arbetstillfällen..

Regeringen - 29 sep 16 kl. 14:01

Regeringen ger Kommerskollegium i uppdrag att analysera framtida handelsrelationer efter Brexit

Den svenska handeln med Storbritannien är viktig för Sveriges export, våra arbetstillfällen och vår ekonomi. Regeringen är väl förberedd inför förhandlingarna om Storbritanniens utträde ur EU..

Regeringen - 29 nov 16 kl. 16:36

Regeringen ger uppdrag om ny biståndsstrategi för fredsinsatser

Regeringen har fattat beslut om anvisningar till Sida och Folke Bernadotteakademin (FBA) att ta fram underlag för en ny strategi för globala insatser för fredliga och inkluderande samhällen 2017-2019..

Regeringen - 14 dec 17 kl. 10:01

Regeringen satsar 30 miljoner på sammanhållen digitaliserad samhällsbyggnadsprocess

Regeringen har gett Lantmäteriet och Boverket i uppdrag att fortsätta arbetet med att främja digitaliseringen av samhällsbyggandsprocessen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Saudiarabien: Vet inte var Khashoggis kropp är

Saudiarabien vet inte var journalisten Jamal Khashoggis kropp är. Det uppger landets utrikesminister, rapporterar AFP. Utrikesministern säge.

Expressen - 1 timme sedan

63 foster hittades gömda på begravningsbyrå

För en dryg vecka sedan hittade polisen i Detroit elva döda spädbarn – gömda på en begravningsbyrå.Nu har amerikansk polis funnit kvarlevorna av 63 foster gömda i lådor och frysrum på en annan begravningsbyrå – i samma stad, skriver The Guardian..

Expressen - 1 timme sedan

Högskoleprovet 2018 – facit och resultat här

I dag har tusentals gjort högskoleprovet 2018 – och många har fått tänka flera varv för att klara de kluriga frågorna.Men här kommer resultat och facit från höstens orddel på provet – testa om du kan!
Vill du inte bara prova höstens orddel, utan även vårens, finns den här..

Expressen - 1 timme sedan

Fortkörare åker fast utan att veta om det

Fartsyndare på Öresundsförbindelsen kan åka fast utan att märka det – förrän inbetalningskortet kommer i brevlådan.Nummerskylten läses av när bilen kör in och ut ur tunneln. Är tiden för kort så gick det för fort.

Expressen - 1 timme sedan

Fler anmäls för vab-fusk – krävs tillbaka på pengar

Det upptäckta vab-fusket ökar explosionsartat i år.Hittills har över 43 miljoner kronor krävts tillbaka från föräldrar som gjort fel, enligt siffror som TT tagit del av.Antalet polisanmälningar har nästan fördubblats..

Expressen - 2 timmar sedan

Efter svaga valresultatet: Miljöpartiet tvingas varsla

Tolv personer har varslats om uppsägning på Miljöpartiets kansli i Stockholm och på riksdagskansliet, rapporterar SR:s Ekot.– När vi får färre mandat minskar vårt partibidrag och då behöver vi krympa vår kostym, säger partisekreteraren Amanda Lind till Ekot..

Expressen - 2 timmar sedan

Emilia, 19, fick ett sms – sedan låg hon på sjukhuset

Emilia Gräsberg, 19, visste att hon var tvungen att agera snabbt när hon läste mejlet.Kort därpå låg hon på operationsbordet.– Det framgick det att det var ett barn, en liten flicka som vägde tolv kilo, som behövde hjälp.

Expressen - 3 timmar sedan

Taxichauffören: ”Ville inte att han skulle bli skadad”

Amine Rahali, 35, dog efter att ha blivit påkörd av en taxibil. Taxichauffören anhölls misstänkt för mordet – och berättar nu för Aftonbladet om händelsen. – Jag är ingen mördare och ville inte att han skulle bli skadad, säger han till tidningen.

Expressen - 3 timmar sedan

Den mystiska blöjdumparen är tillbaka

Vem är den mystiska blöjdumparen?Frågan dyker upp igen då de använda blöjorna åter börjat dyka upp längs en väg utanför Tomelilla. I över åtta år har den okända nedskräparen strösslat en litet vägavsnitt med blöjor, och nu har de boende tröttnat rejält.

Expressen - 3 timmar sedan

Mette-Marits ärliga ord – om svåra samtalen

Kronprinsessan Mette-Marit har länge varit aktiv inom frivilligarbete och är engagerad i frågor som rör miljöfrågor och psykisk ohälsa.Nu berättar hon om hur de många olika människomötena format henne.– Om man vågar fråga, får man också svar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.