Expressen > Nyheter

Tuesday, 22 May, 09:57

Expressen - 18 maj 18 kl. 14:29

Raseriet mot regeringen efter nya bensinsmällenNu kommer krav på att smygskattehöjningen på bensin och diesel ska rivas upp på grund av rekordnivån på drivmedel.Det handlar om den årliga indexuppräkningen.– Jag ska lämna in en fråga till finansminister Magdalena Andersson om detta, säger riksdagsledamoten Betty Malmberg. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Betty Malmberg

Dela artikeln

40276 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Raserietmot , regeringenefter nya , bensinsmällen
Aftonbladet - 18 maj 15 kl. 19:41

Nu hotar den stora bensinsmällen

Priset kan rusa i vinter.

Regeringen - 14 sep 12 kl. 08:33

Polisen ombildas till en sammanhållen myndighet

Regeringen föreslår i budgetpropositionen att Rikspolisstyrelsen och de 21 polismyndigheterna ombildas till en sammanhållen myndighet den 1 januari 2015. Ombildandet av svensk polis blir den största omorganisationen inom staten på många år och den största organisationsförändringen av svensk polis sedan förstatligandet 1965. Pressmeddelande: Polisen ombildas till en sammanhållen myndighet Justitiedepartementet, 14 september 2012.

Regeringen - 19 okt 16 kl. 11:09

En sammanhållen politik för hållbar turism och växande besöksnäring

En särskild utredare ska föreslå en sammanhållen politik för hållbar turism och växande besöksnäring. Syftet med utredningen är att ge regeringen underlag för att stärka besöksnäringen som export- och jobbmotor i hela landet. Utredaren ska bl.

Regeringen - 25 jan 17 kl. 10:00

Remiss av SOU 2017:1 För Sveriges landsbygder – en sammanhållen politik för arbete, hållbar tillväxt och välfärd

Här kan du ta del av vilka instanser som regeringen har remitterat SOU:n För Sveriges landsbygder – en sammanhållen politik för arbete, hållbar tillväxt och välfärd..

Regeringen - 19 mar 18 kl. 14:25

En sammanhållen politik för Sveriges landsbygder – för ett Sverige som håller ihop

I propositionen lämnar regeringen förslag till en sammanhållen politik för Sveriges landsbygder. I propositionen föreslås det övergripande målet för den sammanhållna landsbygdspolitiken vara en livskraftig landsbygd med likvärdiga möjligheter till företagande, arbete, boende och välfärd som leder till en långsiktigt hållbar utveckling i hela landet..

Regeringen - 04 feb 16 kl. 12:06

Regeringen förlänger effektreserven till 2025

Regeringen presenterar nu förslag för att förlänga lagen om effektreserv (2003:436) till år 2025. Effektreserven sätts in om det skulle uppstå tillfällen då elanvändningen i Sverige är större än tillgången till el..

Regeringen - 20 jun 16 kl. 12:31

Regeringen stärker Gotlands industri och näringsliv

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg presenterade idag en kommande satsning som ska ge Gotland stora möjligheter att profilera sig inom fyra strategiska områden. Regeringen har avsatt 100 miljoner kronor för åtgärder som ska stärka Gotlands industri och företagande samt skapa fler arbetstillfällen..

Regeringen - 29 sep 16 kl. 14:01

Regeringen ger Kommerskollegium i uppdrag att analysera framtida handelsrelationer efter Brexit

Den svenska handeln med Storbritannien är viktig för Sveriges export, våra arbetstillfällen och vår ekonomi. Regeringen är väl förberedd inför förhandlingarna om Storbritanniens utträde ur EU..

Regeringen - 29 nov 16 kl. 16:36

Regeringen ger uppdrag om ny biståndsstrategi för fredsinsatser

Regeringen har fattat beslut om anvisningar till Sida och Folke Bernadotteakademin (FBA) att ta fram underlag för en ny strategi för globala insatser för fredliga och inkluderande samhällen 2017-2019..

Regeringen - 14 dec 17 kl. 10:01

Regeringen satsar 30 miljoner på sammanhållen digitaliserad samhällsbyggnadsprocess

Regeringen har gett Lantmäteriet och Boverket i uppdrag att fortsätta arbetet med att främja digitaliseringen av samhällsbyggandsprocessen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Kronprinsen stannade – för att hälsa på mamma

Under måndagen sprang kronprins Frederik fem olika lopp i fem danska städer tillsammans med 70 000 undersåtar.Den imponerande löpningen till trots är det för en annan sak han hyllas stort för..

Expressen - 45 minuter sedan

Carina, 58, räddade sina två barn under flodvågen

Carina Tagesson Landin, 58, räddade sina två barn från flodvågen när de befann sig i Thailand 2004.Detta är en av många anledningar till att hennes dotter, Olivia, har valt att nominera Carina till Stora mammapriset som delas ut den 27 maj.– Oj, gud vad gulligt, jag blir helt chockad, säger hon..

Expressen - 45 minuter sedan

Sex av tio tror språk är viktigast för integration

Sex av tio svenskar anser att grundläggande språkkunskaper skulle vara viktigast för att integreras i ett nytt land. Det visar en undersökning som Demoskop har genomfört på uppdrag av bemannings- och utbildningsföretaget Lernia. Samtidigt anser var femte svensk att ett jobb är viktigast för att integreras och enbart sex procent att en förståelse för kulturella fenomen är viktigast för integrationen..

Expressen - 1 timme sedan

”Sommaren i Malmö är ett eget fenomen”

Slutet på våren och början på sommaren är alldeles snart här. Jag packar mina väskor för att åka hem från Stockholm. Jag undrar – varför vill man tillbringa sin sommar någon annanstans än i Malmö?.

Expressen - 1 timme sedan

Bolaget har marknadens dyraste pensionsfonder

Se upp, om du är kund till försäkringsbolaget Movestic.  Bolagets fonder är de absolut dyraste på marknaden. Flera av dem kostar tre gånger så mycket som en vanlig svensk aktiefond.

Expressen - 1 timme sedan

Chefen förbjuder shorts på jobbet i mejl till de anställda

Jacob Nybroe, chefredaktör på Jyllands-Posten, uppmanar sina anställda att skippa shortsen på jobbet i sommar.I ett mejl till de anställda uttrycker han sin åsikt i den omdebatterade frågan:– Vi är på en arbetsplats – inte en campingplats, skriver Nybroe..

Expressen - 1 timme sedan

Ny satsning på polisen i kampen mot terrorism

Ett år efter terrordådet på Drottninggatan i centrala Stockholm – nu rekryteras ny personal till Nationella insatsstyrkan. Dessutom: Två nya helikoptrar köps in som ett led i den nationella terrorbekämpningen, skriver Sveriges Radio. .

Expressen - 2 timmar sedan

Regionchefen: ”Jag låg lite högt i SD”

Söndag 9 september är det val. Om du är osäker på hur du ska rösta kan du ta hjälp av Expressens Valkompass för att se hur åsikter stämmer överens med partiernas. – Det var aktuella frågor i Valkompassen, det är de diskussionerna som pågår hela tiden, säger Nettan Larsson, som kandiderar till kommunfullmäktige i Trollhättan för Moderaterna..

Expressen - 2 timmar sedan

Övertänd villa i Flen – person brännskadad

En villa står i brand i Hälleforsnäs i Flen under tisdagsmorgonen. Boende ska ha tagit sig ut ur villan – men tros vara brännskadad. .

Expressen - 2 timmar sedan

Inbrott på gymnasieskola

Natten till tisdagen blev en skola i Staffanstorp utsatt för inbrott.Det är oklart vad som stulits..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.