Expressen > Nyheter

Saturday, 19 January, 11:04

Expressen - 18 maj 18 kl. 14:29

Raseriet mot regeringen efter nya bensinsmällenNu kommer krav på att smygskattehöjningen på bensin och diesel ska rivas upp på grund av rekordnivån på drivmedel.Det handlar om den årliga indexuppräkningen.– Jag ska lämna in en fråga till finansminister Magdalena Andersson om detta, säger riksdagsledamoten Betty Malmberg. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Betty Malmberg

Dela artikeln

47085 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Raserietmot , regeringenefter nya , bensinsmällen
Aftonbladet - 18 maj 15 kl. 19:41

Nu hotar den stora bensinsmällen

Priset kan rusa i vinter.

Regeringen - 14 sep 12 kl. 08:33

Polisen ombildas till en sammanhållen myndighet

Regeringen föreslår i budgetpropositionen att Rikspolisstyrelsen och de 21 polismyndigheterna ombildas till en sammanhållen myndighet den 1 januari 2015. Ombildandet av svensk polis blir den största omorganisationen inom staten på många år och den största organisationsförändringen av svensk polis sedan förstatligandet 1965. Pressmeddelande: Polisen ombildas till en sammanhållen myndighet Justitiedepartementet, 14 september 2012.

Regeringen - 19 okt 16 kl. 11:09

En sammanhållen politik för hållbar turism och växande besöksnäring

En särskild utredare ska föreslå en sammanhållen politik för hållbar turism och växande besöksnäring. Syftet med utredningen är att ge regeringen underlag för att stärka besöksnäringen som export- och jobbmotor i hela landet. Utredaren ska bl.

Regeringen - 25 jan 17 kl. 10:00

Remiss av SOU 2017:1 För Sveriges landsbygder – en sammanhållen politik för arbete, hållbar tillväxt och välfärd

Här kan du ta del av vilka instanser som regeringen har remitterat SOU:n För Sveriges landsbygder – en sammanhållen politik för arbete, hållbar tillväxt och välfärd..

Regeringen - 19 mar 18 kl. 14:25

En sammanhållen politik för Sveriges landsbygder – för ett Sverige som håller ihop

I propositionen lämnar regeringen förslag till en sammanhållen politik för Sveriges landsbygder. I propositionen föreslås det övergripande målet för den sammanhållna landsbygdspolitiken vara en livskraftig landsbygd med likvärdiga möjligheter till företagande, arbete, boende och välfärd som leder till en långsiktigt hållbar utveckling i hela landet..

Regeringen - 04 feb 16 kl. 12:06

Regeringen förlänger effektreserven till 2025

Regeringen presenterar nu förslag för att förlänga lagen om effektreserv (2003:436) till år 2025. Effektreserven sätts in om det skulle uppstå tillfällen då elanvändningen i Sverige är större än tillgången till el..

Regeringen - 20 jun 16 kl. 12:31

Regeringen stärker Gotlands industri och näringsliv

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg presenterade idag en kommande satsning som ska ge Gotland stora möjligheter att profilera sig inom fyra strategiska områden. Regeringen har avsatt 100 miljoner kronor för åtgärder som ska stärka Gotlands industri och företagande samt skapa fler arbetstillfällen..

Regeringen - 29 sep 16 kl. 14:01

Regeringen ger Kommerskollegium i uppdrag att analysera framtida handelsrelationer efter Brexit

Den svenska handeln med Storbritannien är viktig för Sveriges export, våra arbetstillfällen och vår ekonomi. Regeringen är väl förberedd inför förhandlingarna om Storbritanniens utträde ur EU..

Regeringen - 29 nov 16 kl. 16:36

Regeringen ger uppdrag om ny biståndsstrategi för fredsinsatser

Regeringen har fattat beslut om anvisningar till Sida och Folke Bernadotteakademin (FBA) att ta fram underlag för en ny strategi för globala insatser för fredliga och inkluderande samhällen 2017-2019..

Regeringen - 14 dec 17 kl. 10:01

Regeringen satsar 30 miljoner på sammanhållen digitaliserad samhällsbyggnadsprocess

Regeringen har gett Lantmäteriet och Boverket i uppdrag att fortsätta arbetet med att främja digitaliseringen av samhällsbyggandsprocessen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Här festar Ebba Busch Thor med modeeliten

Efter 131 dagars regeringskaos och långa förhandlingar kan partiledarna äntligen pusta ut.Både Ebba Busch Thor och Annie Lööf passade på att festa till det på Elle-galan i natt. ”Ibland är det väldigt skönt att få svida om och skifta fokus efter långa dagar i riksdagen”, skriver KD-ledaren på Instagram..

Expressen - 10 minuter sedan

Bil fattade eld efter avåkning på E20

En bil har fattat eld efter en avåkning på E20 utanför Gullspång på lördagsförmiddagen.Polisen skriver på sin hemsida att det varit fem personer i bilen och att någon uppges vara skadad. .

Expressen - 45 minuter sedan

Lastbil och bil i krock på E6 – lastad med brandfarligt gods

En lastbil och en personbil är inblandade i en olycka på E6 vid Halmstad.Enligt SOS är lastbilen lastad med farligt/brandfarligt gods.Skadeläget är okänt..

Expressen - 45 minuter sedan

Dömdes för att ha skjutit vaktmästare – åtalas nu för kidnappning

Den 17-åring som för två år sedan sköt en vaktmästare i huvudet i Malmö åtalas på nytt som misstänkt för grova brott.Efter att ha rymt från det ungdomshem där han placerats misstänks han tillsammans med tre andra män ha kidnappat en 16-årig pojke, misshandlat honom och försökt pressa dennes föräldrar på 50 000 kronor, enligt DN..

Expressen - 1 timme sedan

Därför blir firandet av prins Carl Philips födelsedag annorlunda

I år är det dags för den andra i kungabarnsskaran att passera 40-årsgränsen. 13 maj fyller prins Carl Philip år och han har valt att planera hela firandet själv.– Jag tror att man kan förvänta sig en fest för vänner och familj naturligtvis, men betydligt mer nedtonat än när Victoria fyllde år, säger Expressens kungliga krönikör Karin Lennmor.

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: MP-utbrytare planerar att starta nytt parti

En falang inom Miljöpartiet vill starta ett nytt parti, uppger flera källor för Svenska Dagbladet.Enligt uppgifter är målet att stå redo redan till EU-valet i vår.– Det finns sådana krafter, säger tidigare språkröret Birger Schlaug till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

Två bilar i krock – fyra personer i bilarna

Två bilar har kolliderat på länsväg 2050 utanför Knislinge.– Det är minst en person som ska vara skadad, säger Patric Fors..

Expressen - 1 timme sedan

Bil påkörd av tåg – en skadad får HLR på platsen

En personbil har blivit påkörd av ett tåg norr om Kisa i Östergötland.Minst en person har skadats och får hjärt- lungräddning på platsen, enligtpolisen.– Det verkar allvarigt, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik..

Expressen - 1 timme sedan

Löfven: ”Vänsterpartiet kände sig kränkta”

Vänsterpartiet har hotat att fälla Stefan Löfvens regering vid lagförslag om marknadshyror eller uppluckring av arbetsrätten. Nu berättar Löfven om slutförhandlingarna med Jonas Sjöstedt.– Jag tror att Vänsterpartiet kände sig kränkta, säger han i TV4:s "Nyhetsmorgon"..

Expressen - 1 timme sedan

Vittnen: Man och kvinna rånar med pistolliknande föremål

En man och en kvinna har gripits misstänkta för grovt rån.Enligt polisen ska de ha rånat flera personer i centrala Malmö under natten mot lördagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.