SVT > Kultur

Sunday, 19 August, 06:05

SVT - 18 maj 18 kl. 14:21

Tidal nekar till anklagelserna om strömningsfusk320 miljoner falska strömningar för Beyoncé och Kanye West. Det anklagade den norska tidningen Dagens Näringsliv strömningstjänsten Tidal för. Det Jay-Z-ägda bolaget nekar nu till anklagelserna i ett pressmeddelande..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Beyoncé, Kanye West, Dagens Näringsliv, Tidal, Jay

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidal, nekartill , anklagelsernaom , strömningsfusk
SR - 18 maj 18 kl. 12:42

Tidal tillbakavisar anklagelser om strömningsfusk

Strömningstjänsten Tidal uttalar sig nu för första gången om anklagelserna om att ha manipulerat lyssnarsiffror för låtar av bland andra Beyoncé och Kanye West..

Fler nyheter från SVT

SVT - 16 timmar sedan

Sara Danius: Kulturprofilen bad om min meritförteckning

Just nu sänder Svenska Akademiens tidigare ständiga sekreterare Sara Danius direkt i sommar i P1. Hittills har fokus legat på krisen inom Svenska Akademien..

SVT - Igår: 01:02

Två dagar för farväl av Aretha Franklin

Den 31 augusti ska soulens drottning begravas i sin hemstad Detroit..

SVT - Igår: 20:10

Nobelstiftelsens vd: ”Akademien måste lösa sina problem nu”

Det är Svenska Akademien som är i kris, och det är de som måste lösa sina egna problem. Det säger nu Nobelstiftelsens vd Lars Heikensten i en intervju med Dagens Nyheter, och utesluter inte att ta ifrån Akademien Nobelpriset om de inte ställer upp på stiftelsens nya krav..

SVT - Igår: 19:16

”Nobelpriset ser ut att glida ur händerna på Akademien”

Nobelstiftelsen kräver att Svenska akademien skapar en ny Nobelkommitté som ska utse framtidens litteraturpristagare, men akademien vägrar. Kulturnyheternas litteraturredaktör ser en risk att såväl Nobelpriset i litteratur 2019 som akademiens roll som prisutdelare hotas av konflikten..

SVT - Igår: 17:54

Måltidsforskaren: Korven börjar bli lite farlig som politisk symbol

I en av årets valfilmer köper statsminister Stefan Löfven (S) en kokt med bröd. Förvånande eller förutsägbart? Faktum är att kombinationen mat och politik i valtider har en lång historia.

SVT - Igår: 17:14

“GW-effekt” i skolan – allt fler läser kriminologi

För tio år sedan kunde man inte läsa kriminologi på gymnasiet. Men sedan dess har allt fler skolor börjat skräddarsy utbildningar i ämnet. Drottning Blankas gymnasium har erbjudit profilutbildningen sedan 2013, och skolan ser ett tydligt samband mellan medier, kultur och det ökade söktrycket..

SVT - Igår: 16:07

Här är Google-orden partierna köpt

Moderaterna har köpt Google-annonser kring ordet ”bilbränder” och Socialdemokraterna har köpt ”Moderaterna”. Men även de andra partierna betalar för att få ord förknippade med sin politik..

SVT - Igår: 13:59

Nobelstiftelsens krav: Gör om Nobelprisarbetet

Nobelstiftelsen kräver att Svenska akademien skapar en ny Nobelkommitté som ska utse framtidens litteraturpristagare. Det framkommer i ett brev som Dagens Nyheter har kommit över..

SVT - Igår: 11:54

Stormzy betalar Cambridge-utbildningar åt svarta studenter

Den hyllade grimerapparen Stormzy lanserar ett eget universitetsstipendium, med vilket han kommer betala utbildningen på det anrika universitetet Cambridge åt två svarta studenter varje år..

SVT - Igår: 09:59

Sara Danius börjar jobba på Beckmans designhögskola

Sara Danius, tidigare ständig sekreterare i Svenska Akademien och professor i litteratur knyts till Beckmans designhögskola, skriver skolan på sin hemsida..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.