SVT > Kultur

Thursday, 24 May, 13:53

SVT - 18 maj 18 kl. 14:21

Tidal nekar till anklagelserna om strömningsfusk320 miljoner falska strömningar för Beyoncé och Kanye West. Det anklagade den norska tidningen Dagens Näringsliv strömningstjänsten Tidal för. Det Jay-Z-ägda bolaget nekar nu till anklagelserna i ett pressmeddelande..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Beyoncé, Kanye West, Dagens Näringsliv, Tidal, Jay

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidal, nekartill , anklagelsernaom , strömningsfusk
SR - 18 maj 18 kl. 12:42

Tidal tillbakavisar anklagelser om strömningsfusk

Strömningstjänsten Tidal uttalar sig nu för första gången om anklagelserna om att ha manipulerat lyssnarsiffror för låtar av bland andra Beyoncé och Kanye West..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

”Polens antisemitiska historia suddas ut ur historien”

I vår är det 50 år sedan studentrevolterna i Polen 1968 och den efterföljande antisemitiska utrensningskampanjen, som ledde till att närmare hälften av landets judar flydde. Men den historien håller på att försvinna ur den polska historieskrivningen, som blivit alltmer patriotisk. Det menar Maciej Zaremba i sin nya bok om sin egen flykt från Polen och minnet av 1968.

SVT - 3 timmar sedan

Woody Allens son försvarar sin pappa

Woody Allen och Mia Farrows adoptivson Moses Farrow tar nu sin pappa i försvar mot anklagelserna om sexuella övergrepp mot hans syster Dylan Farrow..

SVT - 3 timmar sedan

Efter kritiken:”Battlefield V” går tillbaka till rötterna

I höst släpps nästa del i den svenska spelutvecklaren Dices spelsserie ”Battlefield”. Den en 19 oktober når ”Battlefield V” publiken, ett krigsspel som återvänder till spelseriens rötter i andra världskriget..

SVT - 6 timmar sedan

”Yellow Submarine” blir serieroman

För 50 år sedan släpptes The Beatles animerade film ”Yellow submarine”. Jubileet firas med en nyutgåva av den psykedeliska klassikern – i form av en serieroman..

SVT - 14 timmar sedan

Journaliststrejken i Norge är över

Strejken på public servicebolaget NRK är över och de 1 700 anställda går tillbaka i arbete. Parterna har enats om både pengar och principer och därmed kommer sändningarna i gång igen efter midnatt..

SVT - 16 timmar sedan

Tungt amerikanskt humorpris till Julia Louis-Dreyfus

Komikern och skådespelaren Julia Louis-Dreyfus tilldelas det prestigefyllda Mark Twain-priset – som går till personer som påverkat USA:s samhälle på liknande sätt som den samhällskritiske amerikanske författaren..

SVT - 18 timmar sedan

Premärdatum spikat för ny serie från Simpsons-skaparen

Disenchantment – den nya animerade tv-serien av The Simpsons skapare Matt Groening – får premiär på Netflix i augusti..

SVT - 19 timmar sedan

Författaren Kamel Daoud gick från ”hjälte” till ”förrädare”

Kamel Daoud gick från att vara en algerisk hjälte, en orädd författare och journalist som gav sig på västvärldens förenklade bild av Nordafrika, till att bli en arabvärldens och islams förrädare på bara några år. Nu kommer hans nya roman, som visar att han fortsätter gå sina egna vägar..

SVT - 19 timmar sedan

Filmrecension: Anders, jag och hans 23 andra kvinnor

Nahid Perssons dokumentär om en trasig hjärtekrossare pepprar hjärnbarken med frågor och funderingar. Inte minst om en dokumentärfilmares ansvar..

SVT - 20 timmar sedan

”Roths blick väjde inte för det ärliga och intima”

Kulturnyheternas Lena Jordebo kommenterar den nyss bortgångne Philip Roths författarskap: “Han kunde göra det mest privata till något existentiellt och allmängiltigt”, skriver hon om sitt möte med den amerikanske författaren i New York..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.