Mobil > Teknik

Wednesday, 22 August, 05:29

Mobil - 18 maj 18 kl. 14:11

Abonnemangen som ger mest datapott för pengarnaMobil tipsar dig om hur du väljer mobilabonnemang för att få så mycket datapott du behöver till minsta kostnad..
Läs mer på Mobil

Dela artikeln

90 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Abonnemangensom ger , mest, datapottför , pengarna
Mobil - 22 maj 13 kl. 17:48

Fria samtal - men lägre datapott än tidigare

Telenor har lanserat en ny abonnemangsportfölj där man tagit bort kostnader för samtal, sms och mms. Samtidigt har man sänkt datavolymen som ingår i abonnemangen - och det rejält.- För den som vill surfa mer än vad som ingår i abonnemanget går det alltid att köpa mer mobildata eller byta upp sig mot ett abonnemang som inkluderar mer data, säger Alexandra Carlsson, informatör hos Telenor..

Mobil - 03 okt 13 kl. 11:02

Telenor inför familje-abonnemang med datapott

Telenor inför en ny abonnemangsform för upp till åtta mobiler och surfplattor. Företaget framhåller fördelen med en delad datapott som är lätt att administrera, men den delade potten är samtidigt ännu en smygsänkning av mängden tillgänglig data..

Skånskan - 23 apr 17 kl. 06:03

Här får du mest bostad för pengarna

HÄSSLEHOLM Vill du få mest bostad för pengarna? Då är det läge att slå till i antingen Hässleholm eller Östra Göinge. Ny statistik visar nämligen att det är här som köparen får flest kvadratmeter för pengarna.

Dagens PS - 12 maj 17 kl. 12:24

Här bor du bäst för pengarna

Tidningen Fokus har rankat var du får mest och bäst bostad för pengarna. Det gäller oberoende om du är ung eller har skaffat familj och har jobb. Enligt Fokus är Piteå i Norrbotten den kommun där det är mest tacksamt att bo sett till bostadspriserna och servicefaktorn.

HBL - 23 jan 14 kl. 19:27

SFP satsar mest pengar på EU-valet

Svenska folkpartiet ger sina EU-valskandidater det högsta möjliga bidraget i EU-valet. Utöver SFP:s bidrag ska Henry Wiklund samla in så mycket pengar som möjligt för att rädda partiets mandat.– Det är inte alldeles billigt att finnas i politiken.

Kristianstadsbladet - 23 nov 13 kl. 12:26

Mest boende för pengarna i Härnösand

För en miljon kronor kan du antingen få en etta med kokvrå i Stockholms ytterområden - eller en rymlig tiorummare i Härnösand.
Härnösand toppar listan över platser där svensken får mest kvadratmeter bostadsrätt för pengarna, det har Svensk Fastighetsförmedling räknat ut.En miljon räcker till 20 kvadratmeter i Stockholm men till hela 336 kvadratmeter i Härnösand.

BT - 23 nov 13 kl. 12:28

Mest boende för pengarna i Härnösand

För en miljon kronor kan du antingen få en etta med kokvrå i Stockholms ytterområden - eller en rymlig tiorummare i Härnösand. Härnösand toppar listan över platser där svensken får mest kvadratmeter bostadsrätt för pengarna, det har Svensk Fastighetsförmedling räknat ut.En miljon räcker till 20 kvadratmeter i Stockholm men till hela 336 kvadratmeter i Härnösand.

HBL - 18 nov 14 kl. 03:00

Pengarna talar när Korsnäs blir tvåspråkigt

Korsnäsborna ser inte något akut behov av att hoppa på tvåspråkighetståget för att få en halvmiljon till i statsandelar. Lokalpolitikerna bländas av en halv miljon euro och i Närpes får beslutet hård kritik.KORSNÄS I blankettställningen i kommungården finns så gott som allt på svenska och finska.

Barometern - 09 jul 13 kl. 11:40

Länet får mest ersättning

Kalmar län får 2,2 miljoner kronor som ersättning för skador orsakade av säl. Det är mest i landet. Havs- och vattenmyndigheten ger drygt 14,6 miljoner kronor i bidrag till länsstyrelserna för ersättning till skador av säl på fiske.

YLE - 05 jun 16 kl. 11:34

Riksdagsledamöter om sina resor: Skattebetalarna får valuta för pengarna

De resor som riksdagens utskott gör kostar omkring en miljon euro i året. Tre riksdagsledamöter som intervjuas av Yle Nyheter anser att resorna är motiverade. Resorna är viktiga för att hålla sig á jour med utvecklingen, skapa kontakter och främja Finlands intressen i omvärlden, säger de.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 13 timmar sedan

Operatörer kan ha läckt lanserings-datumet för nya Iphone-enheterna

Källor hos två tyska mobiloperatörer kan ha avslöjat när Apples nya Iphone-modeller kommer att släppas till försäljning. Om uppgifterna stämmer så kommer de nya enheterna att kunna förbokas från och med den 14 september, för att sedan släppas officiellt den 21 september. Det är däremot oklart på vilka marknader datumen gäller, och Sverige brukar vara aktuellt först i en andra lanseringsvåg.

Mobil - 13 timmar sedan

Nu möjligt att ångra skickade mejl i Android-versionen av Gmail-appen

Googles e-posttjänst Gmail har länge haft en funktion som medger att man kan ångra skickade mejl en stund efter att man tryckt på ”Skicka”. Och nu har den möjligheten dykt upp även i Android-versionen av Gmail-appen..

Mobil - 15 timmar sedan

Huawei Mate 20 kan få minimal sensorpanel och ny kameradesign

Allt fler rykten och möjliga läckor dyker upp uppgifter om vad Huaweis kommande flaggskep kan erbjuda..

Mobil - 15 timmar sedan

Xiaomi Mi A2 Lite: Strömsnål standard-Android

Lite-versionen av Xiaomi A2 har förutom Googles standardsystem även extra batteritid..

Mobil - 16 timmar sedan

Nokia lanserade 6.1 Plus i stället för Nokia 9

"Den mest väntade Nokiamobilen" visade sig vara den redan lanserade Nokia 6.1 Plus som nu släpps i Indien..

Mobil - 19 timmar sedan

Samsung sägs jobba på ny version av jätteplattan Galaxy View

Hösten 2015 släppte Samsung en galet stor surfplatta på hela 18,4 tum kallad Galaxy View. Succén uteblev, men av någon anledning ska man enligt färska uppgifter vara på gång med en ny variant på samma tema..

Mobil - 19 timmar sedan

Uppgifter: Nya Iphone-enheter får snabbare trådlös laddning

Både Iphone X och Iphone 8 har stöd för trådlös laddning. Onekligen smidigt, men i dagsläget även plågsamt långsamt. Med höstens nya Iphone-enheter sägs Apple dock vara på väg att fördubbla den trådlösa laddningshastigheten..

Mobil - Igår: 16:43

Fitbit lanserar Charge 3

När Fitbit uppgraderar sitt aktivitetsarmband Charge får det en hel del funktioner från företagets smarta klockor..

Mobil - Igår: 15:01

Uppgifter: Apple har inga planer på någon ny Ipad Mini under 2018

Källor inom industrin uppger att Apple inte har några planer på att lansera någon ny version av sin Ipad Mini i år heller. Mycket tyder på att den mindre plattan spelat ut sin roll och att den kan vara på väg att fasas ut helt och hållet..

Mobil - Igår: 15:06

Ny Chromecast tycks få bluetooth och förbättrat wifi

Detaljer i dokument som lämnats in till den amerikanska telekommyndigheten FCC skvallrar om att en ny och förbättrad Chromecast-enhet är på gång. Den nya streaming-enheten tycks bland annat få bluetooth..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.