Mobil > Teknik

Friday, 19 October, 09:18

Mobil - 18 maj 18 kl. 14:11

Abonnemangen som ger mest datapott för pengarnaMobil tipsar dig om hur du väljer mobilabonnemang för att få så mycket datapott du behöver till minsta kostnad..
Läs mer på Mobil

Dela artikeln

90 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Abonnemangensom ger , mest, datapottför , pengarna
Mobil - 22 maj 13 kl. 17:48

Fria samtal - men lägre datapott än tidigare

Telenor har lanserat en ny abonnemangsportfölj där man tagit bort kostnader för samtal, sms och mms. Samtidigt har man sänkt datavolymen som ingår i abonnemangen - och det rejält.- För den som vill surfa mer än vad som ingår i abonnemanget går det alltid att köpa mer mobildata eller byta upp sig mot ett abonnemang som inkluderar mer data, säger Alexandra Carlsson, informatör hos Telenor..

Mobil - 03 okt 13 kl. 11:02

Telenor inför familje-abonnemang med datapott

Telenor inför en ny abonnemangsform för upp till åtta mobiler och surfplattor. Företaget framhåller fördelen med en delad datapott som är lätt att administrera, men den delade potten är samtidigt ännu en smygsänkning av mängden tillgänglig data..

Skånskan - 23 apr 17 kl. 06:03

Här får du mest bostad för pengarna

HÄSSLEHOLM Vill du få mest bostad för pengarna? Då är det läge att slå till i antingen Hässleholm eller Östra Göinge. Ny statistik visar nämligen att det är här som köparen får flest kvadratmeter för pengarna.

Dagens PS - 12 maj 17 kl. 12:24

Här bor du bäst för pengarna

Tidningen Fokus har rankat var du får mest och bäst bostad för pengarna. Det gäller oberoende om du är ung eller har skaffat familj och har jobb. Enligt Fokus är Piteå i Norrbotten den kommun där det är mest tacksamt att bo sett till bostadspriserna och servicefaktorn.

HBL - 23 jan 14 kl. 19:27

SFP satsar mest pengar på EU-valet

Svenska folkpartiet ger sina EU-valskandidater det högsta möjliga bidraget i EU-valet. Utöver SFP:s bidrag ska Henry Wiklund samla in så mycket pengar som möjligt för att rädda partiets mandat.– Det är inte alldeles billigt att finnas i politiken.

Kristianstadsbladet - 23 nov 13 kl. 12:26

Mest boende för pengarna i Härnösand

För en miljon kronor kan du antingen få en etta med kokvrå i Stockholms ytterområden - eller en rymlig tiorummare i Härnösand.
Härnösand toppar listan över platser där svensken får mest kvadratmeter bostadsrätt för pengarna, det har Svensk Fastighetsförmedling räknat ut.En miljon räcker till 20 kvadratmeter i Stockholm men till hela 336 kvadratmeter i Härnösand.

BT - 23 nov 13 kl. 12:28

Mest boende för pengarna i Härnösand

För en miljon kronor kan du antingen få en etta med kokvrå i Stockholms ytterområden - eller en rymlig tiorummare i Härnösand. Härnösand toppar listan över platser där svensken får mest kvadratmeter bostadsrätt för pengarna, det har Svensk Fastighetsförmedling räknat ut.En miljon räcker till 20 kvadratmeter i Stockholm men till hela 336 kvadratmeter i Härnösand.

HBL - 18 nov 14 kl. 03:00

Pengarna talar när Korsnäs blir tvåspråkigt

Korsnäsborna ser inte något akut behov av att hoppa på tvåspråkighetståget för att få en halvmiljon till i statsandelar. Lokalpolitikerna bländas av en halv miljon euro och i Närpes får beslutet hård kritik.KORSNÄS I blankettställningen i kommungården finns så gott som allt på svenska och finska.

Supermiljöbloggen - 06 sep 18 kl. 10:06

Tovatt (MP): Vi har världens mest ambitiösa klimatpolitik

"Denna regering väljer att lägga pengarna på det som faktiskt är bra för miljön, mer cykling och riktiga miljöbilar". Miljöpartiets riksdagsledamot Lorentz Tovatt svarar på Christofer Fjellners kritik mot MP:s klimatpolitik.  Fjellner har gjort sig ett namn inom miljöpolitiken genom det att han alltid försöker slinka undan sitt ansvar.

Barometern - 09 jul 13 kl. 11:40

Länet får mest ersättning

Kalmar län får 2,2 miljoner kronor som ersättning för skador orsakade av säl. Det är mest i landet. Havs- och vattenmyndigheten ger drygt 14,6 miljoner kronor i bidrag till länsstyrelserna för ersättning till skador av säl på fiske.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 15 minuter sedan

Nya versioner av Ipad väntas när Apple bjuder in till nytt lanserings-event

Det ser ut som att vi sannolikt får se nya Ipad-modeller redan den här hösten, trots allt. Apple har nu nämligen skickat ut en pressinbjudan till ännu ett lanserings-event, den här gången i Brooklyn, New York..

Mobil - 19 timmar sedan

Airpods slutsålda på flera håll – ny version är möjligen på gång

Apples trådlösa hörlurar Airpods är slutsålda i flera europeiska länder, något som man sannolikt kan tolka som att en ny version av hörlurarna är nära förestående..

Mobil - 19 timmar sedan

Japansk operatör släpper kreditkortstunn telefon

NTT Docomos nya enhet KY-O1L är världens tunnaste telefon och ryms i korthållaren i en plånbok..

Mobil - 19 timmar sedan

Tres fria musikstreaming nu i hela EU

Från och med i morgon fungerar Tres musikstreaming utanför datapotten även i resten av EU..

Mobil - 21 timmar sedan

Iphone XR börjar säljas den 26 oktober

För den som vill ha en ny Iphone men tycker att priset på XS-modellerna är för saftigt finns nu Iphone XR att köpa om en vecka..

Mobil - Igår: 08:55

Essential säger upp en tredjedel av personalen

Android-skaparen Andy Rubins smartphone-startup Essential säger nu upp 30 procent av de anställda, något som sannolikt är en direkt följd av de klena försäljningssiffrorna för Essential Phone..

Mobil - Igår: 09:11

Nu kommer Spotify för Wear OS

Den som har eller planerar att skaffa en klocka med Googles Wear OS som operativsystem lär sannolikt glädjas åt att streamingjätten Spotify nu släpper en app för plattformen..

Mobil - Igår: 11:28

Android 9 försenat till Oneplus 5 och 3

Oneplus vd Pete Lau har på Weibo berättat att Uppdateringen av Oneplus 5 och 3 tar längre tid än väntat..

Mobil - I förrgår: 07:09

Google börjar med licensavgifter för sina appar på enheter i Europa

Android-tillverkare som vill sälja sina telefoner och surfplattor på den europeiska marknaden kommer att få betala en licensieringsavgift från och med nu. Det är Googles svar på de rekordböter som EU tidigare i år gav Google för att man anses utnyttja sin ställning med Android..

Mobil - I förrgår: 07:06

Xiaomis Mi Mix 3 offentliggörs den 25 oktober – kan få 5G-stöd

Kinesiska Xiaomi har nu till slut offentliggjort när företagets nya flaggskeppsenhet Mi Mix 3 kommer att offentliggöras. Och den teaser man publicerat antyder att enheten får stöd för 5G..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.