Expressen > Kultur

Wednesday, 23 January, 23:56

Expressen - 18 maj 18 kl. 14:05

Snille och smek – här är akademiledamotens novellEn manlig ledamot av Svenska Akademien har för 20 år sedan skickat en sexnovell till en känd kvinnlig författare, rapporterar Aftonbladet.Ankan kan med rodnande näbb publicera valda delar av ledamotens erotiska prosakonst..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Svenska Akademien, Aftonbladet

Dela artikeln

34 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snilleoch , smekhär är , akademiledamotens, novell
UNT - 20 nov 14 kl. 21:00

Tröttnar på smak före smek

Smek är bättre än smak..

Helsingborgs Dagblad - 20 nov 14 kl. 21:02

Tröttnar på smak före smek

Smek är bättre än smak. Medan människor snabbt ledsnar på smaker och lukter tar det betydligt längre tid att tröttna på beröring, visar ny forskning..

Metro - 20 nov 14 kl. 21:01

Tröttnar på smak före smek

Smek är bättre än smak. Medan människor snabbt ledsnar på smaker och lukter tar det betydligt....

BT - 20 nov 14 kl. 21:00

Tröttnar på smak före smek

Smek är bättre än smak. Medan människor snabbt ledsnar på smaker och lukter tar det betydligt längre tid att tröttna på beröring, visar ny forskning.- Vi kan konstatera att smekningar är viktigare än man tror, säger Uta Sailer, professor vid psykologiska institutionen på Göteborgs universitet, till TT.

SvD - 20 nov 14 kl. 21:00

Tröttnar på smak före smek

Smek är bättre än smak..

GöteborgsPosten - 20 nov 14 kl. 21:01

Människan tröttnar på smak före smek

Smek är bättre än smak.Medan människor snabbt ledsnar på smaker och lukter tar det betydligt längre tid att tröttna på beröring, visar ny forskning..

Kristianstadsbladet - 27 apr 13 kl. 07:00

Sista versen med Novell

Foto: Scanpix
Juholt, Idol och bröderna Herrey, det är något som läsarna av det allra sista numret av musiktidskriften Novell kommer att möta. Kulturredaktör Sune Johannesson är en av dem som kommer att sakna tidskiften.
Tidskrift
Novell.

Dagens PS - 11 apr 17 kl. 08:23

Svenskt it-snille plötsligt 100 Mkr rikare

Breakit berättar om Arne Andersson, professor i datalogik, som tillsammans med ett par forskarkollegor från Uppsala universitet startade ett mjukvarubolag, Trade Extensions, som nu köps upp av det börsnoterade amerikanska bolaget Coupa för motsvarande 408 miljoner kronor och i en hast gör Arne Andersson ekonomiskt oberoende. På frågan från sajten om vad han ska göra med alla pengar, svarar Arne Andersson och skrattar: ”Jag vill se dem först”. Han tänker i alla fall inte stoppa in kapitalet i startups, det har han inte tid med, förklarar han.

Cornucopia - 08 jun 17 kl. 11:15

Min e-novell Berget finns nu att ladda ner

I väntan på att Höstsol släpps den 31:a augusti, så har jag nu i egen regi publicerat en kort e-novell med titeln Berget. Den finns att köpa och ladda ner från olika e-boksbutiker som Apple iBooks för 19:- SEK, Adlibris för 18:- SEK, Bokus för 19:- SEK, Dito för 19:- SEK, Bokon för 19:- SEK eller min egen anspråkslösa e-novellbutik för 19:- SEK.
Den korta novellen Berget har tidigare bara varit publicerad i antologin I skuldens skugga från Litet förlag, men är alltså nu allmänt tillgänglig som e-novell i egen regi.

Expressen - 23 mar 15 kl. 19:07

Bara den utan snille och smak säger "negerboll"

Ordet "negerboll" försvinner ur Svenska Akademiens ordlista. Det betyder inte att ordet försvinner. Bara att den som använder det saknar snille och smak..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

"MP:s miljöpolitik är en auktoritär vindflöjel"

Vad kommer ytterligare fyra år med miljöpartistisk kulturpolitik innebära? Och vilka förhoppningar ska man ha om nya kulturministern Amanda Lind?Veckans gäster i Kultur-Expressen är kulturskribenten Sara Abdollahi och Timbros Lars Anders Johansson..

Expressen - 6 timmar sedan

"Martina Montelius frustar över min barndom"

Ikväll poddar Martina Montelius och Gunilla Brodrej live på Teater Brunnsgatan 4 och i Expressen TV.Innehållet blir som vanligt högt och lågt och givetvis kommentarer apropå den nya kulturministern. .

Expressen - 9 timmar sedan

Skynda dig älskade, skynda att älska

Alice Staffan Beckman hjälper sin älskade att minnas sitt liv.Hanna Johansson upplever romanens sorgsna spänning..

Expressen - 17 timmar sedan

När tillväxten har blivit till religion

Yan Liankes nya roman är en hejdlös drift med det kapitalistiska Kina.Ulrika Knutson roas men sätter skrattet i halsen..

Expressen - Igår: 14:42

Amanda Linds liv verkar så trevligt

Varför vill man bli kulturminister, ett uppdrag som innebär ständigt arbete och kritik?
Martina Montelius undrar över Amanda Linds drivkraft när hon i stället kunde lajva och umgås med sin leviterande konstnärsmake..

Expressen - Igår: 09:34

Farlig äventyrsresa in i Systemets spritdimmor

Måns Wadensjös nya roman utforskar Systembolaget som arbetsplats.Martina Montelius läser en skräckskildring av ett psykologiskt totalhaveri..

Expressen - I förrgår: 20:00

Den sexuella extasen gör oss alla till förlorare

 Klarar samhället av att vi tappar kontrollen i extasens ögonblick?  Helena Granström skriver om männens oro i Arnault-domens spår. .

Expressen - I förrgår: 19:00

Barnen får demonstrera i Farsta – för att det är konst

Alla får inte plats i det offentliga rummet.Dan Hallemar ser en protest-performance med barn i Farsta centrum..

Expressen - I förrgår: 14:53

Ja, en riktig hippie som kulturminister!

Karin Olsson om den nya kultur, medie- och idrottsministern Amanda Lind..

Expressen - I förrgår: 06:30

Kärleken till hunden får oss att uthärda Hitler

Hédi Fried har tillsammans med Stina Wirsén gjort en bilderbok baserad på egna upplevelser av Förintelsen.Jens Liljestrand läser om den älskade hunden som blir trygghetssymbol i en värld av ofattbar ondska..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.