Sydsvenskan > IT

Monday, 10 December, 18:12

Liknande nyheter

Taggar: MP-utspel, Förbjud, bilar, Klostergatanoch , tvinga, bussarnaatt , sänka farten
Dagen - 02 jul 18 kl. 08:26

M: Förbjud medlemskap i våldsbejakande organisationer

Förbjud stöd till eller medlemskap i våldsbejakande organisationer. Det föreslår Moderaterna i ett utspel på SvD-debatt..

Aftonbladet - 04 mar 14 kl. 17:40

Carraghers förslag: Förbjud tränarbyten mitt under säsongen

Oväntat utspel från förre Liverpoolstjärnan.

BT - 29 aug 14 kl. 11:32

Attendo: förbjud inte valfriheten

Socialdemokraterna i Borås vill förbjuda vinstdrivande vård- och omsorgsföretag om de får ett avgörande inflytande efter valet. Samtidigt vill de öka valfriheten för äldre. Det går inte att stänga ute vinstdrivande företag från vården och omsorgen och samtidigt ge människor en adekvat möjlighet att välja.

UNT - 05 maj 15 kl. 00:05

Ett utspel utan innehåll

Förbjud organisering av tiggeri..

Aftonbladet - 03 mar 16 kl. 15:56

Radikala förslaget: ’Förbjud all fotboll’

Ministerns utspel efter nya skandalen.

Västerbottens Folkblad - 22 apr 18 kl. 20:00

Skärpning S – förbjud inte arbetaren

Socialdemokraternas utspel om att skärpa arbetskraftinvandringen rimmar illa med viljan att värna om alla arbetare, anser Maja Nordström. Det har gått lite över två år sedan EU slöt ett avtal med Turkiet om att turkisk militär och polis skulle stoppa flyktingar på väg över medelhavet eller genom skogarna i nordvästra Turkiet på väg mot ”Europa”. […].

Dagen - 02 jul 18 kl. 08:28

M: Förbjud medlemskap i våldsbejakande organisationer

Nuvarande lagstiftning räcker inte, skriver Moderaterna i ett utspel på SvD-debatt..

DI - 24 mar 17 kl. 06:37

Håkan Matson: Rätt att beskatta nya bilar

Det är sannerligen på tiden att en regering, oavsett färg, kommer till skott med ett nytt skattesystem för våra bilar. Resultatet av alla våndor, utredningar, utspel och förhandlingar är inte direkt lysande – men ger i bästa fall en bättre styrning av bilförsäljningen..

Kristianstadsbladet - 19 aug 13 kl. 10:15

Månssons utspel får stark kritik

Foto: Peter Åklundh
I veckan gick kommunal­rådet Pierre Månsson (FP) ut och lovade att vindkraftsparken utanför Huaröd ska stoppas. Men enligt allians­kollegan Ove Persson (C) är det dubbelfel. Dels har han gått ut innan underlaget är klart.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 14 kl. 06:00

Bussfilerna i gungning efter nytt utspel

Folkpartiets ordförande vill ompröva beslutet om mindre plats för bilar i centrum..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Tre bilar i krock på Limhamn

På måndagen skedde en trafikolycka på Geijersgatan..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Nytt från Svenska Björnstammen i vår

"Stora plank & små paket". Det är titeln på en ny singel från Den Svenska Björnstammen som släpps den 14 december. Singeln är den första i en serie släpp som avslutas med ett nytt album i maj nästa år, skriver bandet i ett pressmeddelande.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Taxiförare tände eld på sig själv

En sydkoreansk taxichaufför har tänt eld på sig själv i protest mot att en ny samåkningstjänst, liknande Uber, etablerar sig i landet. Den 57-årige mannen, som dog av skadorna, var engagerad i taxiförarnas fackförbund och satt i sin taxibil utanför land.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Vinterkräksjukan är här

Årets säsong av vinterkräksjuka är här. Det meddelar Folkhälsomyndigheten. De närmaste veckorna kan man förvänta sig en ökning av antalet smittade, både i samhället och i vården, skriver myndigheten i ett pressmeddelande.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Massive satsar på jämställdhet - för affärernas skull

David Polfeldt: "Ska man få fram den bästa produkten för en global marknad tjänar man på mångfald".

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Kvinna död i trafikolycka på Gotland

En kvinna i 60-årsåldern omkom när två personbilar kolliderade på väg 114 på Gotland på måndagsmorgonen, skriver helagotland.se. Föraren av den andra bilen skadades lindrigt.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Stenmark mot Pärson i Åre

Nästa års alpina VM avgörs på svensk mark i Åre. Då kommer även några av sportens före detta storstjärnor att ge sig ut i VM-backen. I samband med mästerskapet, som avgörs 5-17 februari, kommer en lagtävling i parallellslalom att anordnas, där bland ann.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

ÖFK: Läget oförändrat för oss

Att ordföranden Daniel Kindberg åtalas för bland annat grov trolöshet mot huvudman och grovt bokföringsbrott förändrar i dagsläget inget för hans position i klubben Östersunds FK. – Det här förändrar ingenting just nu. I Sverige är en person oskyldig ti.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Storföretag samarbetar i korruptionsskandal

Ledningen för det brasilianska byggföretaget Odebrecht, som anklagas för storskalig korruption i hela Latinamerika, har kommit överens med en åklagare i Peru om att byta information mot åtalsfrihet. Enligt AFP:s källor skulle informationen kunna bidra t.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

EU-ministrar lunchar med Ukraina

Spänningarna mellan Ukraina och Ryssland kring Azovska sjön lär avhandlas när EU:s utrikesministrar lunchar med sin ukrainske kollega Pavlo Klimkin i Bryssel i dag. – Det viktigaste nu är att få tillbaka lugnet i Azovska sjön och se till att rätten att.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.