YLE > Svenskfinland

Monday, 21 May, 07:20

YLE - I förrgår: 13:31

Flygbolaget BRA tar över delar av Nextjets linjer i Sverige – Finland inte aktuellt för tillfälletFlygbolaget BRA är intresserat av ett par av Nextjets linjer i Sverige efter konkursen. Samtidigt söker man ersättare till Karleby-Jakobstads flygplats, men BRA har inte i det här skedet gått vidare med Nextjets linjer i Finland..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
BRA, Nextjets, Sverige, Karleby-Jakobstads, Finland

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygbolaget, BRA, taröver delar av , Nextjets, linjeri , Sverige Finland inte aktuellt för tillfället
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Flygbolaget Bra dissar Karlstad

Tar inte över flyglinjen Karlstad-Stockholm.

Sydsvenskan - 07 sep 16 kl. 12:00

Flygbolaget Bra satsar på Malmö – utökar med en avgång

”Nu gör vi en bra tidtabell ännu bättre”, säger bolagets regionchef i Malmö..

Helsingborgs Dagblad - 07 sep 16 kl. 12:00

Flygbolaget Bra satsar på Malmö – utökar med en avgång

”Nu gör vi en bra tidtabell ännu bättre”, säger bolagets regionchef i Malmö..

Västerbottens Folkblad - 13 jun 16 kl. 10:50

Även Bra påverkas av konflikten

Pilotstrejken slår även mot flygbolaget Bra som tvingades ställa in två flygningar från Umeå nu på morgonen. Två av flygbolaget Bra:s avgångar i Umeå ställdes in på morgonen. Det handlar om klockan 06:30-planet till Göteborg och 06.

Nyteknik - 08 feb 17 kl. 13:30

Flygbolaget: ”Vi vill uppmuntra till produktion av biobränsle”

Flygbolaget Bra:s två nya flygplanstyper ska sänka utsläppen från flygtrafiken rejält. Men för att nå sina miljömål krävs en övergång till bioflygbränsle..

VBL - 13 mar 13 kl. 16:12

Finnair tar i bruk social incheckning

Flygbolaget Finnair tar i bruk en social incheckningstjänst. Om passagerarna vill, kan de i samband med nätincheckningen meddela sin Facebook-profil..

E24 - 20 maj 16 kl. 12:36

Datahaveriet svider – BRA:s fjolårsvinst utraderad

LFV:s datahaveri påverkade 500 flygningar i Sverige. SAS drabbades hårt och fick ställa in 166 flygningar vilket ledde till höga kostnader. Flygbolaget BRA fick fjolårsvinsten utraderad och en del resenärer tvingades sova över på soffor på Bromma..

Hela Gotland - 30 jun 16 kl. 16:27

Hotell S:t Clemens får BRA:s hållbarhetspris

Hotell S:t Clemens tog hem flygbolaget BRA:s hållbarhetspris "Årets Hållbarhetskämpe" och en vinst på 10 000 kronor..

Hela Gotland - 03 feb 17 kl. 10:20

Nytt trafikrekord för Bra

Rekordmånga passagerare reste med flygbolaget Bra till och från Visby under 2016..

Barometern - 25 aug 17 kl. 13:42

Nextjet tar in kapital för att överleva

Det lilla flygbolaget Nextjet tar in 42,5 miljoner kronor i en nyemission. Bolaget som trafikerar ett tjugotal destinationer, varav flera mindre orter i norra Sverige, har en pressad ekonomisk situation. Förra året redovisade Nextjet en förlust på 18 miljoner kronor.

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Blomningen av blågröna alger kan komma i gång tidigare än normalt

Den varma försommaren kan sätta sina spår i algblomningen i sommar. I det stora hela verkar läget med blågröna alger minska på vissa håll i Östersjön..

YLE - 2 timmar sedan

Ännu inget avtal om Fantasea i Jakobstad – snart börjar sommarlägren

Staden Jakobstad och företagaren Timo Mäkipelto har inte kunnat enas om kontraktet för vattenparken Fantasea. Frågan är om det finns något vatten i bassängen när sommarlovslägren inleds i början av juni..

YLE - 2 timmar sedan

Det stjäls för 550 miljoner euro varje år, endast hälften av fallen blir lösta - Har du snattat? Fyll i vår enkät anonymt

Handeln går miste om cirka 550 miljoner euro till följd av stölder och snatterier varje år, uppger Företagarna i Finland och Förbundet för finsk handel. Hälften av alla dessa stölder blir uppklarade. Det kan bero på att vi tittar på fel personer, säger kriminolog Maria Normann..

YLE - 14 timmar sedan

Efter dramatiska veckan: Royals åkte på ny käftsmäll mot Butchers

Efter att ha utklassats av de regerande mästarna fick tränaren sparken – och på söndagen åkte Wasa Royals på ytterligare en stor förlust. Gästande Borgå Butchers var till slut starkare med hela 36–13..

YLE - 16 timmar sedan

Landets enda helt svenskspråkiga universitet firar 100 år: "Åbo Akademi är så litet, vi har en annan vi-känsla än andra universitet"

Åbo Akademis vision för de närmaste hundra åren är att vara ett utåtriktat, internationellt universitet. Samtidigt vill man vara inriktad på finlandssvenskarnas behov..

YLE - 16 timmar sedan

Vargobservationer blev Facebookfenomen – "Både farligt och spännande att ha vargen bakom knuten"

Det började som ett forum där lokala jägare rapporterade när de sett en varg. I dag har Facebookgruppen Vargobservationer i Österbotten långt över 7 000 medlemmar och har blivit ett fenomen..

YLE - 18 timmar sedan

Rekordnotering av Sandra Eriksson på 5 000 meter – "Hade inte trott att den tiden skulle komma i ett sådant där lopp"

Hinderlöparen Sandra Eriksson fick nästan hela säsongen 2017 förstörd på grund av skadeproblem. IK Falken-löparen som har sagt att hon siktar på EM i Berlin i augusti noterades för en imponerade tid i Skärholmsloppet i Stockholm..

YLE - 23 timmar sedan

Talkoandan driver hästsportcentret i Korsholm framåt – "När man ser vilken potential här finns kan man inte annat än brinna för det"

Ansiktena lyste i kapp med solen då föreningen Wahlrooska samlades till talko i helgen. Att detaljplanen för området är godkänd innebär att föreningen får ansöka om bygglov för hästsportcentret. Äntligen börjar det hända något, säger man..

YLE - Igår: 12:25

I Närpes sitter man längre på skolbänken än på annat håll

I Närpes får eleverna betydligt mer undervisning än vad lagen kräver. Staden satsar på språk, matematik och gymnastik. - Många ser det som en bestraffning, säger klassläraren Janne Lindström..

YLE - Igår: 09:58

Otroligt danskt mästerskapsdrama – Tim Sparvs Midtjylland nära fotbollsguldet efter sen Bröndbykollaps

Vid månadsskiftet återstod endast fyra omgångar av den danska ligan. Bröndby hade 78 poäng och en klart bättre målskillnad än tvåan Midtjylland på 73 poäng, i praktiken ett försprång på 6 poäng. Tre omgångar senare är det ändå Midtjylland som har ena handen på den danska fotbollsbucklan inför måndagens avgörande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.