Nyan > Svenskfinland

Sunday, 19 August, 06:08

Nyan - 18 maj 18 kl. 13:38

Mindre minus än i fjol för VikingOmsättningen är den samma men förlusten minskar något för Viking Line. Det meddelar rederiet i sin verksamhetsöversikt för januari till mars i år. Omsättningen för det första kvartalet var 100,3 miljoner euro. Jämfört med 2017 ökade den marginellt, då var omsättningen för det första kvartalet på 100,1 miljoner. Förlusten minskade till 12,4 miljoner jämfört med fjolårets 15,1 miljoner.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Viking, Viking Line, Viking Lines, Henrik Grönvik, Johanna Boijer-Svahnström, Orre, Nyan

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mindre minus, äni , fjolför , Viking
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Åmål gick 1,3 miljoner kronor minus i fjol

Bokslut. Det budgeterade nollresultatet blev till slut minus 1,3 miljoner kronor, när Åmåls kommuns bokslut för 2014 räknats samman.´Tre av sex finansiella mål uppfylls.

YLE - 27 aug 14 kl. 10:43

Billiga båtbiljetter ger motvind för Viking Line

År 2014 har inneburit motvind för rederiet Viking Line. Både omsättning och vinst har naggats i kanterna. Viking Lines omsättning för perioden januari-juni uppgick till 241 miljoner euro, visar delårsrapporten.

Nyan - 06 okt 15 kl. 06:00

Viking Line tvåa på listan över statsstöd

Nästan 24,5 miljoner euro år 2014.

Viking Line är det rederi som staten stöder allra mest.
Det granskande tv-programmet MOT på Yle har publicerat vilka företag som fick de största statsstöden i fjol.

Nyan - 05 aug 15 kl. 09:09

Rekord i juli för Viking Line

Också Viking Line, liksom Tallink, satte nytt passagerarrekord i juli. Totalt reste drygt 945 000 passagerare med rederiets fartyg på samtliga rutter under månaden. Det tidigare rekordet sattes i juli i fjol.

YLE - 10 jan 13 kl. 09:43

Viking Line tog emot Viking Grace

Viking Line har tagit emot sitt nya kryssningsfartyg Viking Grace. Fartyget överlämnades till rederiet på STX varv i Åbo i dag. Viking Grace är rederiets miljövänligaste fartyg eftersom det drivs på LNG som är flytande naturgas.

YLE - 10 jan 13 kl. 10:35

Viking Line tog emot Grace

Viking Line har tagit emot sitt nya kryssningsfartyg M/S Viking Grace. Fartyget överlämnades till rederiet på STX varv i Åbo i dag. Viking Grace är rederiets miljövänligaste fartyg eftersom det drivs på LNG som är flytande naturgas.

YLE - 02 apr 13 kl. 14:12

Korsholms bokslut rejält på minus

Korsholms gick rejält på minus i fjol. Bokslutet visar minus 3,5 miljoner euro. Året innan var resultatet ett överskott på 900 000 euro men fjolåret gick sämre än väntat.

YLE - 05 apr 16 kl. 18:45

Vasaregionens arenor gick lite på minus

Vasaregionens arenor gick 16 000 euro på minus i fjol. Medan Vasa Arena visade plus 42 000 euro, blev det 58 000 minus för Botniahallen. - Egentliga var hela resultatet bra.

VBL - 27 mar 13 kl. 22:10

Korsholm gick på minus

Korsholms kommun gick 3, 5 miljoner euro på minus i fjol. Bokslutet som blev klart till påsk kommer upp i kommunstyrelsen på tisdag. Det är möjligt att skatten måste höjas 2014..

VBL - 09 apr 13 kl. 06:42

HS: Stora städer går på minus

Av Finlands 23 största städer gick 16 på minus i fjol, visar en undersökning i Helsingin Sanomat. Städernas utgifter ökade, medan inkomsterna blev mindre än väntat..

Nyan - 13 maj 15 kl. 08:47

Bättre första kvartal för Viking Line

Viking Lines resultat för årets första tre månader är betydligt bättre än resultatet för första kvartalet i fjol. Omsättningen ökade med 1,5 procent till 105 miljoner euro, ett plus på 1,6 miljoner euro. Rörelseresultatet förbättrades till minus 9,8 miljoner euro jämfört med minus 17,1 miljoner euro under fjolårets första kvartal.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 13 timmar sedan

Mio Sommardahl blev årets fyr

För sitt outtröttliga engagemang och sprudlande entusiasm belönades Mio Sommardahl med priset som årets fyr på Pride-paraden.  
Det var en rörd Mio Sommardahl som steg upp på Torgscenen för att ta emot priset av förra årets fyr, prästen Maria Widman. Mio Sommardahl, som i flera års tid arbetat som ungdomsledare och dragit både kill-och tjejgrupper samt regnbågsfikan, hyllades för sitt engagemang.

Nyan - 17 timmar sedan

Ålandspremiär för finlandssvenska stjärnskott

Crimson Peak är det band som under året rönt framgångar i Svenskfinland och på lördag möter de för första gången den åländska publiken. Ålänningen Yones Wilson är gitarrist i bandet, vars musik spelats på både Radio X3M och P3 Osignat.
– Vi satte igång 2016.

Nyan - 19 timmar sedan

Sista kryssarbesöket för sommaren

I dag får Mariehamn sitt sista internationella kryssningsbesök. Det är m/s Braemar, ägt av norska Fred Olsen Lines.
Fartyget ligger vid internationella kryssningsteminalen, Birka-terminalen, i Västerhamn mellan klockan 13 och 20.

Nyan - 19 timmar sedan

Polisen varnar för olaglig arbetskraft

Polisen informerar allmänheten om att utländska medborgare, engelsktalande sådana, tar sig runt i landskapet och erbjuder hantverksarbete. Detta i utlandsregistrerade paketbilar. Arbetet de erbjuder sig göra rör i huvudsak takarbete, målning och fasadtvätt.

Nyan - Igår: 16:14

Storm i vattenglas efter falsk avbokning

Ett inlägg i sociala medier om Ålandstrafikens bokningssystem har föranlett en kommentarsstorm på Facebook och hård kritik har riktats mot Ålandstrafiken. Inlägget har delats över 20 gånger och närmare 200 kommentarer har gjorts under inlägget. Nu har landskapet utrett händelsen så långt man kan.

Nyan - Igår: 12:07

Fler ägare i Andelsbanken

7 437. Så många ägare har Andelsbanken Åland. Det är en ökning med 430 stycken från samma period ifjol.

Nyan - I förrgår: 19:00

Nu finns plats på Lemlands dagisar

Nu finns det plats för alla som behöver en daghemsplats i Lemland. Dessutom finns visioner och planer för både nya daghem och pedagogisk utveckling.
Den 20 augusti ska ”Den nya modulen” tas i bruk när åtta barn, fyra- till femåringar, och två nya anställda flyttar in.

Nyan - I förrgår: 16:00

Hovrätten tar upp Nya Åland-åtal

Hovrätten tar upp åtalet mot två tidigare Nya Åland-journalister som tingsrätten förkastade i våras. Åtalet gällde ärekränkning och spridande av information som kränker privatlivet. Målsäganden tyckte att Nya Ålands dåvarande chefredaktör Jonas Bladh och reportern Annica Lindström hade begått ett brott när en hyperlänk publicerades till en artikel i finsk nättidning där den målsägandes namn framgick.

Nyan - I förrgår: 15:36

Kraftig matlagning orsakade alarm

Ett automatalarm gick på Sankt Görans församlingshem i Mariehamn under torsdagseftermiddagen. Orsaken, enligt brandbefäl Ted Andersson, var matlagning med mycket os. Ingen brand uppstod.

Nyan - I förrgår: 14:00

Fortkörningen kostade 320 euro

Tingsrätten dömer en bilförare till 40 dagsböter på totalt 320 euro och körförbud för grovt äventyrande av trafiksäkerheten. I juni körde han 61 kilometer i timmen på en 30-sträcka på Norra Svibyvägen vid Sviby daghem i Jomala. Han fick då ett körförbud som går ut i slutet av augusti.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.