Nyan > Svenskfinland

Sunday, 21 October, 12:15

Nyan - 18 maj 18 kl. 13:38

Mindre minus än i fjol för VikingOmsättningen är den samma men förlusten minskar något för Viking Line. Det meddelar rederiet i sin verksamhetsöversikt för januari till mars i år. Omsättningen för det första kvartalet var 100,3 miljoner euro. Jämfört med 2017 ökade den marginellt, då var omsättningen för det första kvartalet på 100,1 miljoner. Förlusten minskade till 12,4 miljoner jämfört med fjolårets 15,1 miljoner.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Viking, Viking Line, Viking Lines, Henrik Grönvik, Johanna Boijer-Svahnström, Orre, Nyan

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mindre minus, äni , fjolför , Viking
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Åmål gick 1,3 miljoner kronor minus i fjol

Bokslut. Det budgeterade nollresultatet blev till slut minus 1,3 miljoner kronor, när Åmåls kommuns bokslut för 2014 räknats samman.´Tre av sex finansiella mål uppfylls.

YLE - 27 aug 14 kl. 10:43

Billiga båtbiljetter ger motvind för Viking Line

År 2014 har inneburit motvind för rederiet Viking Line. Både omsättning och vinst har naggats i kanterna. Viking Lines omsättning för perioden januari-juni uppgick till 241 miljoner euro, visar delårsrapporten.

Nyan - 06 okt 15 kl. 06:00

Viking Line tvåa på listan över statsstöd

Nästan 24,5 miljoner euro år 2014.

Viking Line är det rederi som staten stöder allra mest.
Det granskande tv-programmet MOT på Yle har publicerat vilka företag som fick de största statsstöden i fjol.

Nyan - 05 aug 15 kl. 09:09

Rekord i juli för Viking Line

Också Viking Line, liksom Tallink, satte nytt passagerarrekord i juli. Totalt reste drygt 945 000 passagerare med rederiets fartyg på samtliga rutter under månaden. Det tidigare rekordet sattes i juli i fjol.

YLE - 10 jan 13 kl. 09:43

Viking Line tog emot Viking Grace

Viking Line har tagit emot sitt nya kryssningsfartyg Viking Grace. Fartyget överlämnades till rederiet på STX varv i Åbo i dag. Viking Grace är rederiets miljövänligaste fartyg eftersom det drivs på LNG som är flytande naturgas.

YLE - 10 jan 13 kl. 10:35

Viking Line tog emot Grace

Viking Line har tagit emot sitt nya kryssningsfartyg M/S Viking Grace. Fartyget överlämnades till rederiet på STX varv i Åbo i dag. Viking Grace är rederiets miljövänligaste fartyg eftersom det drivs på LNG som är flytande naturgas.

YLE - 02 apr 13 kl. 14:12

Korsholms bokslut rejält på minus

Korsholms gick rejält på minus i fjol. Bokslutet visar minus 3,5 miljoner euro. Året innan var resultatet ett överskott på 900 000 euro men fjolåret gick sämre än väntat.

YLE - 05 apr 16 kl. 18:45

Vasaregionens arenor gick lite på minus

Vasaregionens arenor gick 16 000 euro på minus i fjol. Medan Vasa Arena visade plus 42 000 euro, blev det 58 000 minus för Botniahallen. - Egentliga var hela resultatet bra.

VBL - 27 mar 13 kl. 22:10

Korsholm gick på minus

Korsholms kommun gick 3, 5 miljoner euro på minus i fjol. Bokslutet som blev klart till påsk kommer upp i kommunstyrelsen på tisdag. Det är möjligt att skatten måste höjas 2014..

VBL - 09 apr 13 kl. 06:42

HS: Stora städer går på minus

Av Finlands 23 största städer gick 16 på minus i fjol, visar en undersökning i Helsingin Sanomat. Städernas utgifter ökade, medan inkomsterna blev mindre än väntat..

Nyan - 13 maj 15 kl. 08:47

Bättre första kvartal för Viking Line

Viking Lines resultat för årets första tre månader är betydligt bättre än resultatet för första kvartalet i fjol. Omsättningen ökade med 1,5 procent till 105 miljoner euro, ett plus på 1,6 miljoner euro. Rörelseresultatet förbättrades till minus 9,8 miljoner euro jämfört med minus 17,1 miljoner euro under fjolårets första kvartal.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Skadegörelse och fortkörning i lördags

Polisen kallades till en plats i Jomala som enligt anmälan hade blivit utsatt för skadegörelse på lördagseftermiddagen. En brottsplatsundersökning utfördes. En person som körde 90 kilometer i timmen på 70-väg åkte fast i polisens hastighetskontroll i Hammarland på lördagen.

Nyan - 1 timme sedan

Michael Hancock ny Nyanreporter

Filmskaparen, författaren och journalisten Michael Hancock ville jobba mer journalistiskt. Nu är han ny kultur- och nyhetsreporter på Nya Åland. Sedan i måndags förra veckan har Nya Ålands redaktion fått förstärkning av journalisten och dramaturgen Michael Hancock.

Nyan - 1 timme sedan

Två gripna under natten

Under natten till söndagen kallades polisen till en hyresbostad i Eckerö efter att grannarna blivit störda av oljud hela natten. Strax efter klockan fyra på morgonen tryggade polisen hemfriden i området genom att avlägsna en person från platsen. Personen greps.

Nyan - 5 timmar sedan

Man bötfälld för pizzeriahotelser

Ålands tingsrätt har dömt en man till dagsböter för olaga hot. Mannen hade framfört hot mot restaurangchefen på pizzeria efter att han blivit avvisad från restaurangen. Mannen bestred åtalet men sade att han varit berusad och inte kom ihåg vad som hänt.

Nyan - 5 timmar sedan

Polisen: Märk era båttankar

Med hösten kommer båttanksstölderna. Just nu har polisen närmare 20 stulna båttankar i sitt garage som de inte vet vem tillhör. – Vi vill uppmana småbåtsägare att märka sina bränsletankar, säger Eva Fellman vid polisen.

Nyan - 17 timmar sedan

Bronset till Åland United

FOTBOLL. Åland United har tagit FM-brons.
Det efter att ha besegrat regerande mästaren FC Honka – för tredje gången den här säsongen.

Nyan - 17 timmar sedan

Cyklist i krock med personbil

En personbil kolliderade med en cyklist vid 17-tiden på lördagen i norra Mariehamn. Sammanstötningen inträffade i en kurva där cyklisten körde på fel sida av vägen och sikten var dålig. Cyklisten fördes till akuten för rutinkontroll.

Nyan - 20 timmar sedan

Släckningsarbete på två markbränder

Alarmcentralen fick in ett larm om en markbrand vid Orrdalsklint i Saltvik strax efter klockan 14 på lördagen. Det rörde sig om ett ungefär 300 kvadratmeter stort område. Vid 16-tiden var branden under kontroll och blåljuspersonalen höll då på att vattenbegjuta området.

Nyan - 21 timmar sedan

Flygljus misstogs för nödraketer

En båt på väg ut på Ålands hav på fredagskvällen såg ett antal ljus som uppfattades som nödraketer. Sjöräddningscentralen startade en eftersökning, men kom till slut fram till ljusen troligtvis var från flygtrafiken kring Arlanda. Att ljusen synts så bra beror på ovanligt goda siktförhållanden, skriver Ålands sjöräddningssällskap på sin hemsida.

Nyan - 23 timmar sedan

Flera rådjursolyckor under natten

Två rådjursolyckor inträffade under natten till lördagen, den ena i Lemland Granboda och den andra i östra Jomala. Inga personer kom till skada vid olyckorna. Polisen konstaterar att det för tillfället är mycket djur i farten längs vägarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.