Nyan > Svenskfinland

Saturday, 19 January, 09:16

Nyan - 18 maj 18 kl. 13:38

Mindre minus än i fjol för VikingOmsättningen är den samma men förlusten minskar något för Viking Line. Det meddelar rederiet i sin verksamhetsöversikt för januari till mars i år. Omsättningen för det första kvartalet var 100,3 miljoner euro. Jämfört med 2017 ökade den marginellt, då var omsättningen för det första kvartalet på 100,1 miljoner. Förlusten minskade till 12,4 miljoner jämfört med fjolårets 15,1 miljoner.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Viking, Viking Line, Viking Lines, Henrik Grönvik, Johanna Boijer-Svahnström, Orre, Nyan

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mindre minus, äni , fjolför , Viking
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Åmål gick 1,3 miljoner kronor minus i fjol

Bokslut. Det budgeterade nollresultatet blev till slut minus 1,3 miljoner kronor, när Åmåls kommuns bokslut för 2014 räknats samman.´Tre av sex finansiella mål uppfylls.

YLE - 27 aug 14 kl. 10:43

Billiga båtbiljetter ger motvind för Viking Line

År 2014 har inneburit motvind för rederiet Viking Line. Både omsättning och vinst har naggats i kanterna. Viking Lines omsättning för perioden januari-juni uppgick till 241 miljoner euro, visar delårsrapporten.

Nyan - 06 okt 15 kl. 06:00

Viking Line tvåa på listan över statsstöd

Nästan 24,5 miljoner euro år 2014.

Viking Line är det rederi som staten stöder allra mest.
Det granskande tv-programmet MOT på Yle har publicerat vilka företag som fick de största statsstöden i fjol.

Nyan - 05 aug 15 kl. 09:09

Rekord i juli för Viking Line

Också Viking Line, liksom Tallink, satte nytt passagerarrekord i juli. Totalt reste drygt 945 000 passagerare med rederiets fartyg på samtliga rutter under månaden. Det tidigare rekordet sattes i juli i fjol.

YLE - 10 jan 13 kl. 09:43

Viking Line tog emot Viking Grace

Viking Line har tagit emot sitt nya kryssningsfartyg Viking Grace. Fartyget överlämnades till rederiet på STX varv i Åbo i dag. Viking Grace är rederiets miljövänligaste fartyg eftersom det drivs på LNG som är flytande naturgas.

YLE - 10 jan 13 kl. 10:35

Viking Line tog emot Grace

Viking Line har tagit emot sitt nya kryssningsfartyg M/S Viking Grace. Fartyget överlämnades till rederiet på STX varv i Åbo i dag. Viking Grace är rederiets miljövänligaste fartyg eftersom det drivs på LNG som är flytande naturgas.

YLE - 02 apr 13 kl. 14:12

Korsholms bokslut rejält på minus

Korsholms gick rejält på minus i fjol. Bokslutet visar minus 3,5 miljoner euro. Året innan var resultatet ett överskott på 900 000 euro men fjolåret gick sämre än väntat.

YLE - 05 apr 16 kl. 18:45

Vasaregionens arenor gick lite på minus

Vasaregionens arenor gick 16 000 euro på minus i fjol. Medan Vasa Arena visade plus 42 000 euro, blev det 58 000 minus för Botniahallen. - Egentliga var hela resultatet bra.

VBL - 27 mar 13 kl. 22:10

Korsholm gick på minus

Korsholms kommun gick 3, 5 miljoner euro på minus i fjol. Bokslutet som blev klart till påsk kommer upp i kommunstyrelsen på tisdag. Det är möjligt att skatten måste höjas 2014..

VBL - 09 apr 13 kl. 06:42

HS: Stora städer går på minus

Av Finlands 23 största städer gick 16 på minus i fjol, visar en undersökning i Helsingin Sanomat. Städernas utgifter ökade, medan inkomsterna blev mindre än väntat..

Nyan - 13 maj 15 kl. 08:47

Bättre första kvartal för Viking Line

Viking Lines resultat för årets första tre månader är betydligt bättre än resultatet för första kvartalet i fjol. Omsättningen ökade med 1,5 procent till 105 miljoner euro, ett plus på 1,6 miljoner euro. Rörelseresultatet förbättrades till minus 9,8 miljoner euro jämfört med minus 17,1 miljoner euro under fjolårets första kvartal.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 14 timmar sedan

Minister är för köttmärkning

Finland har för avsikt att anta en förordning som kräver att restauranger ursprungsmärker kött.
Förordningen gäller inte automatiskt på Åland, men minister Camilla Gunell (S) ställer sig positiv till att anta den som blankettlag. – Det är en jättebra förordning, speciellt nu efter torkan då vi vill uppmana att äta åländskt kött.

Nyan - 15 timmar sedan

Professor om självstyrelsen

Professor Jan Sundberg håller ett lunchseminarium om det åländska självstyrets kvaliteter nästa vecka på onsdag, den 23 januari. Har Åland tillräcklig beredskap att axla ett större politiskt och administrativt ansvar? Det är temat för Jan Sundbergs föreläsning.

Nyan - 16 timmar sedan

Ännu oklart om fjärrvärme

Infrastrukturnämnden diskuterade det nya bostadsområdet Södra Lillängen i södra stan på sitt senaste möte, men några beslut om projekteringen har inte ännu fattats. Det fattas ännu ett beslut om fjärrvärme ska dras till området, men när det är bestämt ska området projekteras, för att efter det lämnas ut på entreprenad. Enligt infrastrukturdirektör Kai Söderlund finns det just nu ingen tidsplan för projektet.

Nyan - 16 timmar sedan

Nya äventyrslopp att vänta på Åland

MULTISPORT. Inom en snar framtid kan det bli aktuellt med ytterligare äventyrslopp på Åland. .

Nyan - 18 timmar sedan

Åsa Ceder lämnar Alandia

Efter 17 år inom Alandia Försäkring, varav de senaste 14 åren som vd för Pensions-Alandia, lämnar Åsa Ceder försäkringsgruppen, skriver bolaget i ett pressmeddelande på fredagseftermiddagen. Enligt pressmeddelandet är ”Den företagsledningsfunktion som hon har haft är inte längre affärsmässigt försvarbar.” Anna Björkroos anna.

Nyan - 19 timmar sedan

Nära kollission mellan vajerfärjan och fraktfartyg

En ”nära på situation” mellan ett fraktfartyg och en vajer färja har inträffat i den åländska skärgården idag, skriver gränsbevakningen på twitter. Enligt Ålands radio handlar det om Ängsösundsfärjan och ett brittiskflaggat fartyg. Sjöbevakningen har påbörjat en förundersökning.

Nyan - 19 timmar sedan

Östersjösamtal i ny podcast

Samtal runt Östersjön, heter en ny podcast som lanseras av Östersjöfonden.

Östersjöfonden fyller 30 år i år och firar detta bland med en ny episod av Samtal runt Östersjön varje månad under hela året. Serien inleds med ett specialavsnitt med Östersjöfondens grundade Anders Wiklöf och fondens vd Lotta Nummelin.

Nyan - 21 timmar sedan

Operapremiär om en vecka

Författaren Ulla-Lena Lundberg är på visit i Mariehamn från Diktarhemmet i Borgå, där hon numera bor. .

Nyan - 23 timmar sedan

Ålandsinspirerat för sportkläder

Den svenska branschtidskriften Sportfack skriver att det svenska varumärket Tretorn tillsammans med finska Makia ska lansera en seglingskollektion under namnet Peace Islands, med inspiration från Åland. – Åland har en lång sjöfartshistoria och är i dag en mötesplats för många seglingsentusiaster, framhålls i lanseringen. Enligt Sportfack ska serien bestå av regnkläder, stövlar, stickade tröjor och accessoarer, och visas upp i januari på Pitti Uomo-mässan i Florens.

Nyan - Igår: 09:16

Verksamhetsledaren polisanmäld

Styrelsen för Ålands bildningsförbund har polisanmält verksamhetsledaren Mikael Erickson för att försöka få klarhet vart förbundets pengar tagit vägen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.