Nyan > Svenskfinland

Thursday, 24 May, 13:54

Nyan - 18 maj 18 kl. 13:38

Mindre minus än i fjol för VikingOmsättningen är den samma men förlusten minskar något för Viking Line. Det meddelar rederiet i sin verksamhetsöversikt för januari till mars i år. Omsättningen för det första kvartalet var 100,3 miljoner euro. Jämfört med 2017 ökade den marginellt, då var omsättningen för det första kvartalet på 100,1 miljoner. Förlusten minskade till 12,4 miljoner jämfört med fjolårets 15,1 miljoner.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Viking, Viking Line, Viking Lines, Henrik Grönvik, Johanna Boijer-Svahnström, Orre, Nyan

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mindre minus, äni , fjolför , Viking
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Åmål gick 1,3 miljoner kronor minus i fjol

Bokslut. Det budgeterade nollresultatet blev till slut minus 1,3 miljoner kronor, när Åmåls kommuns bokslut för 2014 räknats samman.´Tre av sex finansiella mål uppfylls.

YLE - 27 aug 14 kl. 10:43

Billiga båtbiljetter ger motvind för Viking Line

År 2014 har inneburit motvind för rederiet Viking Line. Både omsättning och vinst har naggats i kanterna. Viking Lines omsättning för perioden januari-juni uppgick till 241 miljoner euro, visar delårsrapporten.

Nyan - 06 okt 15 kl. 06:00

Viking Line tvåa på listan över statsstöd

Nästan 24,5 miljoner euro år 2014.

Viking Line är det rederi som staten stöder allra mest.
Det granskande tv-programmet MOT på Yle har publicerat vilka företag som fick de största statsstöden i fjol.

Nyan - 05 aug 15 kl. 09:09

Rekord i juli för Viking Line

Också Viking Line, liksom Tallink, satte nytt passagerarrekord i juli. Totalt reste drygt 945 000 passagerare med rederiets fartyg på samtliga rutter under månaden. Det tidigare rekordet sattes i juli i fjol.

YLE - 10 jan 13 kl. 09:43

Viking Line tog emot Viking Grace

Viking Line har tagit emot sitt nya kryssningsfartyg Viking Grace. Fartyget överlämnades till rederiet på STX varv i Åbo i dag. Viking Grace är rederiets miljövänligaste fartyg eftersom det drivs på LNG som är flytande naturgas.

YLE - 10 jan 13 kl. 10:35

Viking Line tog emot Grace

Viking Line har tagit emot sitt nya kryssningsfartyg M/S Viking Grace. Fartyget överlämnades till rederiet på STX varv i Åbo i dag. Viking Grace är rederiets miljövänligaste fartyg eftersom det drivs på LNG som är flytande naturgas.

YLE - 02 apr 13 kl. 14:12

Korsholms bokslut rejält på minus

Korsholms gick rejält på minus i fjol. Bokslutet visar minus 3,5 miljoner euro. Året innan var resultatet ett överskott på 900 000 euro men fjolåret gick sämre än väntat.

YLE - 05 apr 16 kl. 18:45

Vasaregionens arenor gick lite på minus

Vasaregionens arenor gick 16 000 euro på minus i fjol. Medan Vasa Arena visade plus 42 000 euro, blev det 58 000 minus för Botniahallen. - Egentliga var hela resultatet bra.

VBL - 27 mar 13 kl. 22:10

Korsholm gick på minus

Korsholms kommun gick 3, 5 miljoner euro på minus i fjol. Bokslutet som blev klart till påsk kommer upp i kommunstyrelsen på tisdag. Det är möjligt att skatten måste höjas 2014..

VBL - 09 apr 13 kl. 06:42

HS: Stora städer går på minus

Av Finlands 23 största städer gick 16 på minus i fjol, visar en undersökning i Helsingin Sanomat. Städernas utgifter ökade, medan inkomsterna blev mindre än väntat..

Nyan - 13 maj 15 kl. 08:47

Bättre första kvartal för Viking Line

Viking Lines resultat för årets första tre månader är betydligt bättre än resultatet för första kvartalet i fjol. Omsättningen ökade med 1,5 procent till 105 miljoner euro, ett plus på 1,6 miljoner euro. Rörelseresultatet förbättrades till minus 9,8 miljoner euro jämfört med minus 17,1 miljoner euro under fjolårets första kvartal.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 15 minuter sedan

Lagförslag för akut vargjakt

Ett lagförslag om akut skyddsjakt på varg och andra rovdjur har lämnats till lagtinget. Regeringen vill att det träder i kraft så snart som möjligt.
Lagändringen ska göra det möjligt för djurägare att skydda tamdjur från angrepp av varg, björn eller lodjur utan ett särskilt beslut av landskapsregeringen.

Nyan - 45 minuter sedan

Jan-Mikael von Schantz ny Paf-ordförande

Jan-Mikael von Schantz är Paf:s nya styrelseordförande. Det meddelades under en presskonferens vid 14-tiden. von Schantz är bland annat styrelseordförande för Medimar.

Nyan - 2 timmar sedan

Jordbruksmuseum täcker vit fläck

Vad hände på Åland mellan stenåldern och sjöfarten? Jo, lantbruket. De åländska bönderna var kreativa och uppfann egna maskiner och det var lantbruket som satte grunden för bondeseglationen.

Nyan - 3 timmar sedan

Kökarbageri får stöd för ugnar

Landskapet beviljar bolaget Skärgårdsbröd Kökar 30 procent av kostnaderna för investering i gräddningsugnar med pelletförbränning och omläggning av hela bageriets värmesystem. Maxstödet är 26 634 euro. (pd)   Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 4 timmar sedan

Oljeläcka orsak till Grace-uppehåll

Oljeläckage ombord var orsaken till att Viking Grace ställde in sina turer från måndag kväll till tisdag kväll. – Det var ett hydraulsystem som läckte olja men inget gick ut i havet utan det läckte inne i fartyget, säger Ulf Hagström, teknisk direktör på Viking Line. Hagström kan inte säga när läckan upptäcktes men det var någon gång i slutet på förra veckan.

Nyan - 5 timmar sedan

Norden ska satsa grönt

De nordiska energiministrarna, som möttes i Lund i tisdags, antog en deklaration där man lovar ”stärka Nordens globala ledarskap inom grön energi”. Från Åland deltog vicelantrådet Camilla Gunell, som redogjorde för arbetet på Åland och den klimat- och energistrategi som regeringen fastslagit. Nästa år ska Gunell delta i de globala energiministerkonferenserna Mission Innovation och Clean Energy Ministerial, som samtidigt hålls i Malmö och Köpenhamn, och tillsammans med Finlands energiminister Kimmo Tiilikainen tala om samarbetsprojektet Clic innovation som nu pågår på Åland.

Nyan - 7 timmar sedan

Ny Paf-styrelse presenteras i dag

I dag håller Ålands penningautomatförening, Paf, sitt årliga möte mellan ägare, styrelse, revisorer och ledning. Då kommer även den nya styrelsen att presenteras. Tidigare i vår meddelade Paf:s ordförande Åsa Ceder att hon inte ställer upp för återval.

Nyan - 18 timmar sedan

Snattare greps på bar gärning

En person greps på bar gärning för snatteri i en butik i Jomala på onsdagen, enligt ett pressmeddelande från polisen. Efter personalens ingripande och efter att varorna återlämnats så delgav polisen den ertappade personen en böteslapp för snatteri. I en butik i Mariehamn greps på onsdagen en annan person.

Nyan - 18 timmar sedan

Nyans läsare får sommarföljetong

Carina Karlssons roman ”Mirakelvattnet” är Nya Ålands sommarföljetong. Från och med 5 juni till 31 augusti publicerar vi två avsnitt i veckan.
”Mirakelvattnet” gavs ut våren 2014.

Nyan - 20 timmar sedan

Försökte köra ifrån polisen

En kvinna i 30-årsåldern försökte i oktober i fjol på en landskapsväg köra ifrån en polisbil som med både ljus- och ljudsignaler försökte få henne att stanna. Vid vänstersväng från Nya Godbyvägen till Godbyvägen körde hon på fel sida om en refug och sedan över en vägskylt. Färden fortsatte på en skogsväg där personbilen slutligen kolliderade med ett träd.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.