GöteborgsPosten > Sport

Monday, 21 May, 07:20

GöteborgsPosten - I förrgår: 12:44

Doldisen blir ny tränare i Sävehof efter SignellSävehof hämtar Henriks Signells efterträdare internt och det blir en doldis som tar över huvudansvaret.
– En sådan här chans säger man bara inte nej till, förklarar han för GP..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Sävehof, Signell, Henriks Signells, GP

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Doldisenblir ny , tränarei , Sävehofefter , Signell
GöteborgsPosten - I förrgår: 12:44

Doldisen som blir ny tränare i Sävehof

Sävehof hämtar Henriks Signells efterträdare internt - och det blir en doldis som tar över.
– En sådan här chans säger man bara inte nej till, förklarar han för GP..

Kristianstadsbladet - 18 dec 13 kl. 10:00

Möter sin moderklubb

Foto: Tommy Svensson
Han är doldisen som nu får stiga fram i rampljuset i Kristianstad Arena. ”Jag hoppas att fokuset kommer att ligga på spelarna och inte på mig”, säger IFK Kristianstads tillfälliga huvudtränare Björn Sätherström och skrattar.
I kväll får vi se om IFK Kristianstad har repat mod efter stjärnsmällen i Partillebohallen för en knapp vecka sedan.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 13:11

Varbergs Trä växer stadigt

Varbergs Trä AB ingår i en koncern som består av ett antal företag som Varberg Timber, GFAB Sweden i Alstermo och Sunnerbo Windows & Doors i Nybro & Osby med flera. Tillsammans kan de förse byggfirmorna och privatkunderna med allt de behöver för ett lyckat projekt..

GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 13:11

Resan från Valencia tog 52 år

Beranders Färg på Kanslistvägen är ett känt varumärke i Falkenberg. Vägen hit började redan 1948. Då startade busschauffören Georg och hans hustru Britta, korrekturläsare på Hallands Nyheter, en liten sidorörelse i färgbranschen.

GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 13:11

Slipmästaren Sven-Arne lockar kunderna till skogen

I de djupaste halländska skogarna frodas företagandet. Är man bara duktig nog och håller rätt priser så kommer kunderna. Detta gäller Ullareds Slipservice som ligger inne på en skogshöjd strax norr om Gällared.

GöteborgsPosten - 25 feb 18 kl. 10:48

Internet – en dörr eller en fallucka?

Miljömedvetna, hållbara och globala. Det är internetföretaget FGL : s affärsidé. Företaget startade 2013 och omsätter idag runt 3 Mkr på att sälja egendesignade kläder, porslin, print och smycken..

GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 13:11

Ensam är inte stark!

Rehabilitering och hälsa är två brännheta produkter i dagens samhälle. Det är också vad Strandhälsan i Falkenberg erbjuder företag och befolkningen i kommunen. Sedan den officiella starten 2008 har företaget vuxit oavbrutet..

GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 13:11

”Kvadratmetervinnare” firade med skumpa…

Ida Persson på Mäklarhuset i Varberg gjorde ett stort avtryck förra våren då hon sålde en liten stuga på Getterön för 8,5 Mkr. – Säljarna blev så glada att de bjöd hela kontoret på champagnemiddag. Det var helt fantastiskt, säger hon..

GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 13:11

UF-konceptet utvecklas ständigt

Maria Gustafsson är gymnasiechef på Peder Skrivares skola i Varberg. Där har man länge arbetat med Ung företagsamhet. Genom att erbjuda sina elever engagemang och möjligheter, hoppas Maria att de ska bli bättre rustade att både skapa en god personlig och företagsmässig ekonomi..

GöteborgsPosten - 22 mar 18 kl. 16:05

Svårt för företagen att hitta rätt

Ett skriande behov av arbetskraft inom många branscher och yrken. Så ser verkligheten ut för företagen i Halland enligt Svenskt näringslivs undersökning rekryteringsenkäten..

GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 13:11

Fortinova köper fastigheter för 400 miljoner

Fastighetsbolaget har investerat i 450 lägenheter..

GöteborgsPosten - 17 apr 18 kl. 18:38

Anders Hermansson håller ställningarna

Anders Hermansson började som 14-åring inom byggställningsbranschen. I dag äger han Hermansson byggställningar som ska expandera verksamheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.