Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 22 August, 07:59

Liknande nyheter

Taggar: Kommunikationsbyrå, spetsarsin , kompetensinom , filmproduktion
Dagensanalys.se - 25 apr 18 kl. 10:38

Aller media köper kommunikationsbyrån Narva

Aller media förvärvar kommunikationsbyrån Narva. Aller medias strategi i Sverige är sedan en längre tid tillbaka att bredda verksamheten bortom traditionella medier genom att förvärva marknads- och kommunikationsbyråer inom olika discipliner. Förvärvet stärker Aller medias nordiska byrånätverk Ahead Group, som samlar marknadsledande aktörer från närliggande områden i syfte att stärka kunderbjudandet.

Dagens Media - 08 sep 14 kl. 10:55

UL söker digital reklambyrå

Upplands lokaltrafik upphandlar kommunikationsbyrå med digital kompetens..

Kristianstadsbladet - 14 mar 14 kl. 07:00

110 jobb försvinner i Kristianstad

Foto: Lasse Ottosson
Continental Foods, före detta Campbells, lägger ner verksamheten i Kristianstad. 110 arbetstillfällen försvinner, merparten förlorar sina jobb. Förtvivlan följde med de anställda när de gick hem i går.

Realtid - 09 feb 17 kl. 07:15

”Kommunikation är viktigare än någonsin”

Den snabba förändringstakten har bidragit till att kommunikation har rört sig från en separat disciplin till att bli en kompetens som behövs i hela organisationen. Det menar David Orlic, som är vice vd och innovationschef på kommunikationsbyrån Prime och dessutom ordförande i KOMM – branschförbundet för Sveriges Kommunikationsbyråer..

Dagensanalys.se - 24 maj 18 kl. 09:01

Här är de nya jobben – och här är de som försvinner

Kulturkurator, technovator och konceptdirigent. Det är nya yrkesroller som vi kommer att få se alltmer av på framtidens arbetsmarknad. Är du däremot digital analytiker eller CEO-specialist riskerar du att ditt jobb tas över av en robot.

YLE - 07 dec 12 kl. 08:11

500 Facebook-vänner för att bli anställd?

När man ska anställa människor är social kompetens ofta ett viktigt krav, men det kan samtidigt vara en förmåga som är svår att mäta. Wille Wilenius, vd vid kommunikationsbyrån Bulevardin Viestintä, har ändå gått in för att titta på antalet Facebook-vänner. Helst ska man ha över 500 stycken.

YLE - 31 dec 12 kl. 13:14

Årets populäraste inrikesartiklar 2012

Här kommer en samanställning av de mest lästa inrikesartiklarna på vår nyhetswebb. I det jämna flödet av nyhetsartiklar är det sällan de färskaste, tyngsta eller mest dramatiska artiklarna som drar till sig flest läsare. Det visar den här sammaställningen ganska tydligt.

Sydsvenskan - 07 jul 13 kl. 06:30

Välkommen till det nya Almedalen!

Så här definierar Almedalsveckans hemsida det fenomen vi just har bevittnat: ?De politiska riksdagspartierna är kärnan i Almedalsveckan. Deras medverkan med seminarier, presskonferenser och tal från Almedalen utgör basen i evenemanget, men andra arrangemang är minst lika viktiga.?

Sydsvenskan - 07 jul 13 kl. 06:30

Det nya Almedalen

Så här definierar Almedalsveckans hemsida det fenomen vi just har bevittnat: ?De politiska riksdagspartierna är kärnan i Almedalsveckan. Deras medverkan med seminarier, presskonferenser och tal från Almedalen utgör basen i evenemanget, men andra arrangemang är minst lika viktiga.?

Sydsvenskan - 24 jun 14 kl. 05:30

Alfa Laval får order på 120 miljoner kronorNy order i Asien för Nederman1,1Tribona köperi TrelleborgPyramid värvar från Danmark

Kommunikationsbyrån Pyramid har anställt Anders Adolvsson, från danska byrån Kunde & Co och enligt vd Ulf Vanselius ska stärka kompetensen inom området företagsidentitet.– Med Anders tillför vi kompetens i världsklass och blir en spelare som kan konkurrera med de större, internationella designbyråerna..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Billiga hyresrätter den viktigaste åtgärden

Svenskarna ser fler billiga hyresrätter som den bästa lösningen på den skriande bostadsbristen, enligt en färsk undersökning. – Bostadsrätterna blir dyrare och dyrare och det är inte möjligt för alla att köpa, säger privatekonomen Ingela Gabrielsson. Yo.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Washington tillbaka som lågmäld våldsmaskin

Efter fyra år är Denzel Washington tillbaka som den lågmälda men effektiva våldsmaskinen McCall. ”Equalizer 2” är den första uppföljare han har gjort under sin över 40 år långa karriär. Orsaken är enkel – ingen har frågat honom.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Bilbrand spred sig till garagelänga i Oxie

Enligt en operatör vid Sos alarm bedömde räddningstjänsten att spridningsrisken var betydande. "Står väldigt nära byggnaden"..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Flera anlagda bilbränder i Uppsala

Polis och räddningstjänst fick larm om flera bilbränder som i Uppsala under natten mot onsdag, rapporterar SVT Nyheter Uppsala. Det första larmet kom före klockan 23 då flera bilar och en lätt lastbil brann på en parkering vid Kvarntorget. Senare under.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Manafort skyldig till skattebedrägeri

Donald Trumps före detta kampanjchef Paul Manafort anses skyldig till åtta fall av bank- och skattebedrägeri. Juryn har inte kunnat enas när det gäller övriga tio åtalspunkter. Den delen av rättegången kan tas om.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Trumps ex-advokat Cohen erkänner brott

Donald Trumps före detta advokat Michael Cohen har nått en uppgörelse med federala åklagare där han erkänner sig skyldig till brott. Cohen inställde sig i en federal domstol på Manhattan sent på eftermiddagen lokal tid. På domarens fråga om han tänker e.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Den heta sommaren färgade Fridolins tal

"Det går inte att sitta i Västra hamnen och tro att man är opåverkad av det som händer på åkrarna.".

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Lättpratad valdiskussion ska leda fler till valurnan

Deltagarna hade frågor om vårdköer, trafik, dagersättning och badhus..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Miljöpartiet vill satsa 1,5 miljarder på att trygga barns uppväxtvillkor

1,5 miljarder vill partiet satsa årligen för att villkoren ska bli mer jämlika..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Vellingebo vaknade med tre inbrottstjuvar i bostaden

De misstänkta lämnade platsen utan att få med sig något..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.