Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 24 October, 05:47

Sydsvenskan - 18 maj 18 kl. 13:00

Kommunikationsbyrå spetsar sin kompetens inom filmproduktionTvå produktionsbolag i koncernen går samman och bildar en ny filmavdelning..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunikationsbyrå, spetsarsin , kompetensinom , filmproduktion
Dagensanalys.se - 25 apr 18 kl. 10:38

Aller media köper kommunikationsbyrån Narva

Aller media förvärvar kommunikationsbyrån Narva. Aller medias strategi i Sverige är sedan en längre tid tillbaka att bredda verksamheten bortom traditionella medier genom att förvärva marknads- och kommunikationsbyråer inom olika discipliner. Förvärvet stärker Aller medias nordiska byrånätverk Ahead Group, som samlar marknadsledande aktörer från närliggande områden i syfte att stärka kunderbjudandet.

Dagens Media - 08 sep 14 kl. 10:55

UL söker digital reklambyrå

Upplands lokaltrafik upphandlar kommunikationsbyrå med digital kompetens..

Kristianstadsbladet - 14 mar 14 kl. 07:00

110 jobb försvinner i Kristianstad

Foto: Lasse Ottosson
Continental Foods, före detta Campbells, lägger ner verksamheten i Kristianstad. 110 arbetstillfällen försvinner, merparten förlorar sina jobb. Förtvivlan följde med de anställda när de gick hem i går.

Realtid - 09 feb 17 kl. 07:15

”Kommunikation är viktigare än någonsin”

Den snabba förändringstakten har bidragit till att kommunikation har rört sig från en separat disciplin till att bli en kompetens som behövs i hela organisationen. Det menar David Orlic, som är vice vd och innovationschef på kommunikationsbyrån Prime och dessutom ordförande i KOMM – branschförbundet för Sveriges Kommunikationsbyråer..

Dagensanalys.se - 24 maj 18 kl. 09:01

Här är de nya jobben – och här är de som försvinner

Kulturkurator, technovator och konceptdirigent. Det är nya yrkesroller som vi kommer att få se alltmer av på framtidens arbetsmarknad. Är du däremot digital analytiker eller CEO-specialist riskerar du att ditt jobb tas över av en robot.

Jönköpingsnytt - 09 sep 18 kl. 12:01

Jönköpingsföretag öppnar på ny ort

Den Jönköpingsbaserade digitala kommunikationsbyrån OAS öppnar kontor i Växjö. Byrån tillhandahåller kreativa tjänster inom reklam och marknadsföring, foto- och filmproduktion samt IT.
.

YLE - 07 dec 12 kl. 08:11

500 Facebook-vänner för att bli anställd?

När man ska anställa människor är social kompetens ofta ett viktigt krav, men det kan samtidigt vara en förmåga som är svår att mäta. Wille Wilenius, vd vid kommunikationsbyrån Bulevardin Viestintä, har ändå gått in för att titta på antalet Facebook-vänner. Helst ska man ha över 500 stycken.

YLE - 31 dec 12 kl. 13:14

Årets populäraste inrikesartiklar 2012

Här kommer en samanställning av de mest lästa inrikesartiklarna på vår nyhetswebb. I det jämna flödet av nyhetsartiklar är det sällan de färskaste, tyngsta eller mest dramatiska artiklarna som drar till sig flest läsare. Det visar den här sammaställningen ganska tydligt.

Sydsvenskan - 07 jul 13 kl. 06:30

Välkommen till det nya Almedalen!

Så här definierar Almedalsveckans hemsida det fenomen vi just har bevittnat: ?De politiska riksdagspartierna är kärnan i Almedalsveckan. Deras medverkan med seminarier, presskonferenser och tal från Almedalen utgör basen i evenemanget, men andra arrangemang är minst lika viktiga.?

Sydsvenskan - 07 jul 13 kl. 06:30

Det nya Almedalen

Så här definierar Almedalsveckans hemsida det fenomen vi just har bevittnat: ?De politiska riksdagspartierna är kärnan i Almedalsveckan. Deras medverkan med seminarier, presskonferenser och tal från Almedalen utgör basen i evenemanget, men andra arrangemang är minst lika viktiga.?

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 minuter sedan

Jöback: "Kommer aldrig leva så igen"

Peter Jöback tar av sig masken. När han släpper sitt första studioalbum på sju år låter han verkligheten stå i centrum. – Jag gjorde tio låtar om ögonblick i mitt liv jag aldrig kommer att glömma, berättar han.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Dystert humör hos landets lantbrukare

Sommarens torka har dragit ned humöret rejält hos landets lantbrukare. I lantbruksbarometern, ett samarbete mellan LRF Konsult och Swedbank, uppger 65 procent att lönsamheten är ganska dålig eller mycket dålig. Detta är en försämring med 18 procentenhet.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Katarina Karnéus får SvD:s operapris

Katarina Karnéus får Svenska Dagbladets operapris för sin roll i Bellinis "Norma" på Göteborgsoperan. Priset är på 25 000 kronor och delas ut i samband med konserten "Höstglöd" den 23 november. Det är första gången på 40 år som en mezzosopran får priset.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Hurtig räddade kryss för Linköping

Linköping ville ha med sig två segrar till returmötet med Paris Saint-Germain. Julia Spetsmark ville annorlunda. Med ett mål och en assist tvingade hon Linköping till en sen kvittering för att få med sig 2–2 från bortamötet med Djurgården.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Pojke sköt raket mot grupp – en träffad i huvudet

Ung kille misstänkt för vållande till kroppsskada..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Vi måste tänka och agera på nya sätt för att kunna förbättra vår tillvaro

Caroline Erica Åström funderar kring negativa spiraler i nyheter och underhållning..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Två publikrekord för Malmöfestivalen

Årets evenemang visade också på en rejäl minskning av anmälda sexuella trakasserier..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Ny fast förbindelse i Malmö ska utredas

Ett förslag är en tunnel mellan Norra och Västra hamnen..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Putin och Trump vill träffas i Paris

Ett nytt möte kan vara på gång mellan Rysslands president Vladimir Putin och USA:s president Donald Trump. Båda väntas vara i Paris den 11 november när 100-årsdagen av första världskrigets slut uppmärksammas. Och då vill Putin gärna passa på att träffa.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Donald Trump bringar kaos i världsordning.

Under Donald Trump överger USA handelsavtal, klimatavtal och nu även nedrustningsavtal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.