Sydsvenskan > Opinion

Monday, 21 January, 01:02

Sydsvenskan - 18 maj 18 kl. 13:00

Kommunikationsbyrå spetsar sin kompetens inom filmproduktionTvå produktionsbolag i koncernen går samman och bildar en ny filmavdelning..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunikationsbyrå, spetsarsin , kompetensinom , filmproduktion
Dagensanalys.se - 30 okt 18 kl. 21:33

”Vi tar ansvar för våra medlemmars yrkesetiska kompetens”

När jag fick möjlighet att ställa några frågor till Jessica Bjurström, KOMMs VD sedan 2010, var det naturligt att fråga om hur krisen i medievärlden har påverkat kommunikationsbyråernas konkurrenssituation. I den här intervjun kan du läsa om Jessicas tankar och hur hon ser på framtiden för media. KOMM Sveriges kommunikationsbyråer har en lång och växlingsrik historia.

Dagensanalys.se - 25 apr 18 kl. 10:38

Aller media köper kommunikationsbyrån Narva

Aller media förvärvar kommunikationsbyrån Narva. Aller medias strategi i Sverige är sedan en längre tid tillbaka att bredda verksamheten bortom traditionella medier genom att förvärva marknads- och kommunikationsbyråer inom olika discipliner. Förvärvet stärker Aller medias nordiska byrånätverk Ahead Group, som samlar marknadsledande aktörer från närliggande områden i syfte att stärka kunderbjudandet.

GöteborgsPosten - 06 dec 18 kl. 08:50

N56 Studios AB – nytt företag startar i Halmstad

Företaget har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "En kommunikationsbyrå med fokus på filmproduktion, rörlig media och fotografering samt grafisk produktion.".

Dagens Media - 08 sep 14 kl. 10:55

UL söker digital reklambyrå

Upplands lokaltrafik upphandlar kommunikationsbyrå med digital kompetens..

Kristianstadsbladet - 14 mar 14 kl. 07:00

110 jobb försvinner i Kristianstad

Foto: Lasse Ottosson
Continental Foods, före detta Campbells, lägger ner verksamheten i Kristianstad. 110 arbetstillfällen försvinner, merparten förlorar sina jobb. Förtvivlan följde med de anställda när de gick hem i går.

Realtid - 09 feb 17 kl. 07:15

”Kommunikation är viktigare än någonsin”

Den snabba förändringstakten har bidragit till att kommunikation har rört sig från en separat disciplin till att bli en kompetens som behövs i hela organisationen. Det menar David Orlic, som är vice vd och innovationschef på kommunikationsbyrån Prime och dessutom ordförande i KOMM – branschförbundet för Sveriges Kommunikationsbyråer..

Dagensanalys.se - 24 maj 18 kl. 09:01

Här är de nya jobben – och här är de som försvinner

Kulturkurator, technovator och konceptdirigent. Det är nya yrkesroller som vi kommer att få se alltmer av på framtidens arbetsmarknad. Är du däremot digital analytiker eller CEO-specialist riskerar du att ditt jobb tas över av en robot.

Jönköpingsnytt - 09 sep 18 kl. 12:01

Jönköpingsföretag öppnar på ny ort

Den Jönköpingsbaserade digitala kommunikationsbyrån OAS öppnar kontor i Växjö. Byrån tillhandahåller kreativa tjänster inom reklam och marknadsföring, foto- och filmproduktion samt IT.
.

GöteborgsPosten - 04 dec 18 kl. 09:01

By Hnk – enskild firma startar i Kungsbacka

Enligt verksamhetsbeskrivningen ska bolaget ägna sig åt "Kommunikationsbyrå, filmproduktion och artistförmedling.".

YLE - 07 dec 12 kl. 08:11

500 Facebook-vänner för att bli anställd?

När man ska anställa människor är social kompetens ofta ett viktigt krav, men det kan samtidigt vara en förmåga som är svår att mäta. Wille Wilenius, vd vid kommunikationsbyrån Bulevardin Viestintä, har ändå gått in för att titta på antalet Facebook-vänner. Helst ska man ha över 500 stycken.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Räkna med snö under måndagen – och framförallt till helgen

Det väntas falla en del snö över delar av Skåne under måndagen..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Sjöfarten har svårt att få tag på folk

Den svenska rederinäringen är stadd i expansion men var sjätte anställd är över 58 år och generationsväxlingen hotas av personalbrist. De närmaste fem åren räknar branschen med att behöva anställa cirka 800 personer men fyra av tio rederier uppger i en.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Intervjuade homosexuell man – får fängelse

En programledare döms till ett års fängelse för att vid ett tillfälle ha intervjuat en homosexuell man i egyptisk tv. Det var i augusti 2018 som programledaren Mohamed al-Ghelti bjöd in en homosexuell man till sin pratshow. För säkerhets skull pixlades.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Okända förintelseoffer i brittisk begravning

Kvarlevorna av sex judiska offer för Förintelsen har begravits i Storbritannien. De sex – fem vuxna och ett barn som inte kunnat identifieras – jordfästes på en judisk kyrkogård norr om London inför en stor folkmassa. Kvarlevorna upptäcktes nyligen blan.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Stjärnlaget knäckte Eos i Lund: ”Inte en skam”

Eos klarade halva helgutmaningen..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Sliter för sin dröm: ”Vet knappt hur det går till”

VM i sikte för dubbelparet från Malmö efter finalmissen i Lund..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Malmöstjärnan fixade vinsten mot jumbon

”Det var vår första seger under 2019.”.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Polisen: Död kvinna och barn identifierade

Det var en kvinna och ett barn som hittades döda i en hyrd skåpbil vid Flatenbadet i södra Stockholm i fredags, bekräftar nu polisen. Båda två var sedan tidigare anmälda försvunna. – Vi har genomfört en teknisk undersökning och analysen av den pågår för.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Nielsen missar troligen även Norgematchen

Jesper Nielsen missade matchen mot Tunisien..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Man rymde i arrestkläder och midjefängsel

En man i 20-årsåldern har rymt i samband med att han skulle föras in till tingsrätten i Hudiksvall för en häktningsförhandling. Mannen är iförd blå arrestkläder och hand- och midjefängsel. – Han springer ifrån arrestvakterna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.