Nyteknik > Teknik

Saturday, 19 January, 09:09

Nyteknik - 18 maj 18 kl. 11:30

Tågbolaget: Ursäkta, vi avgick 25 sekunder för tidigtJapanska tåg är världsberömda för sin punktlighet, men ibland går det fel. JR West har bett om ursäkt sedan ett av bolagets tåg lämnat stationen 25 sekunder för tidigt..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
West

Dela artikeln

822 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tågbolaget, Ursäktavi , avgick25 , sekunderför , tidigt
Expressen - 30 sep 17 kl. 22:37

Orden till maken: "Ursäkta om jag ställde till det lite"

Igår hade David Batra premiär med sin föreställning "Elefanten i rummet" – en föreställning som han fick skriva om efter att hans fru avgick som partiledare för Moderaterna. Nu hyllar Anna Kinberg Batra sin make på Instagram – samtidigt som hon skickar en skämtsam ursäkt:"Ursäkta om jag ställde till det lite under förberedelserna". .

GöteborgsPosten - 24 mar 18 kl. 20:25

Misstänkte mördarens ord innan brutala knivattacken: ”Ursäkta mig”

När knivmannen tog sig in i bostaden mitt i natten trodde mannen i 50-årsåldern först att det var hans son som kom hem. Några sekunder senare inleddes en kamp för överlevnad.
– Han sa "ursäkta mig".

SvD - 15 jul 16 kl. 22:17

Vi behöver förstå, utan att ursäkta

Ytterligare en attack, ytterligare offer. Fler ord, fler tårar. Mitt i allt ser jag en liten notis flimra förbi som ger en stunds tacksamhet: En familj som förlorade sin åtta månaders gamla bebis i paniken och tumultet längs Promenade des Anglais har nu återfunnit barnet, oskadd, tack vare bilder på Facebook.

Expressen - 14 apr 14 kl. 00:44

"Ni får ursäkta – hur korkad kan man va?

Amerikanen Bubba Watson gick mot seger i tre slags ledning. Då vågade amerikanen på sig ett slag genom träden – över vattnet – och lyckades. – Ni får ursäkta – hur korkad kan man vara?

GT - 20 apr 14 kl. 09:15

Lagen får ursäkta – Liverpool kan vinna

Allsvenskan går vidare och våran serie likaså. Viktiga matcher väntar framöver för både Shanghai EAFC och IFK Göteborg. Men båda lagen får ursäkta den här helgen.

SVT - 13 feb 15 kl. 09:58

Ursäkta röran – vi förbereder VM i Falun

Ursäkta röran – SVT Sport bygger studios inför skid-VM i Falun! SVT Sports Jonas Karlsson guidar oss genom röran med kamerans hjälp..

Dalarnas tidningar - 17 feb 16 kl. 08:13

Ursäkta röran, vi bygger om...

– Vi har öppet som vanligt under ombyggnaden till ny butik. Ursäkta röran och eventuella oljud, säger butikschef Laila Lindkvist..

Dalarnas tidningar - 17 feb 16 kl. 08:13

Ursäkta röran, vi bygger om... Systembolagen i Borlänge bygger mindre

– Vi har öppet som vanligt under ombyggnaden till ny butik. Ursäkta röran och eventuella oljud, säger butikschef Laila Lindkvist..

Sydsvenskan - 05 mar 16 kl. 04:00

Ursäkta röran – vi bygger om!

Ursäkta röran, vi bygger om. Något gick fel, något gick rätt. Dessa åtta tog sig vidare, fast inte till final.

Expressen - 16 aug 16 kl. 19:56

Wallström om kritiken: "Vad ska jag ursäkta?"

Hennes anklagelse om barnsex fick den turkiska regeringen att gå i taket. Men utrikesminister Margot Wallström, S, ångrar inte sitt kritiserade uttalande. – Vad är det jag ska ursäkta, att jag står upp för barnens rättigheter?

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 2 timmar sedan

Min plastfria månad avslöjade beroendet

KRÖNIKA. Livet som plastbantare gjorde det tydligt hur mycket plast vi köper och använder – varje dag, skriver Ny Tekniks reporter Ania Obminska..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Seabased lägger ner verksamheten i Lysekil

Företaget Seabased, som utvecklar teknik för att utvinna el ur vågkraft, lämnar verksamheten i Lysekil..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Optimister gräsrotsfinansierar asteroidresa

Flera svenska initiativ koordineras nu med målet att genomföra världens första privata resa till en asteroid..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Sverige avråds från kärnvapenförbud

Sverige avråds från att ratificera ett förbud mot kärnvapen. Det skulle försvåra Sveriges säkerhetspolitiska samarbeten, enligt en utredning..

Nyteknik - 20 timmar sedan

De flesta amerikaner kan inte namnge en enda elbil

I USA har elbilarna ökat explosionsartat, men 2018 var hälften av de som såldes en Tesla. Det är fortfarande de rika miljövännerna som väljer bort fossila bränslen – undersökningar visar att de flesta amerikaner inte kan namnge en enda elbilsmodell..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Tesla minskar personalstyrkan med sju procent

Elbilstillverkaren Tesla ska minska antalet heltidsanställda med sju procent. Enligt bolaget är åtgärden nödvändig samtidigt som produktionstakten av bilar av Model 3 behöver ökas..

Nyteknik - 22 timmar sedan

Cern kan få en 100 km lång partikelaccelerator

I en rapport föreslås att Cern ska få en ny partikelaccelerator. Den blir i så fall fyra gånger större än LHC – och tio gånger så kraftfull..

Nyteknik - 23 timmar sedan

Japansk satellit ger konstgjorda stjärnfall

En satellit som ska bjuda på världens första konstgjorda meteoritregn har skjutits upp från rymdcentret i Uchinoura i Japan. Syftet är att framöver lansera spektakulära himlaspel över hela världen, meddelar företaget som står bakom projektet..

Nyteknik - 23 timmar sedan

Miljögrupper tvivlar på industrins plastplan

En rad miljöorganisationer sätter stora frågetecken för ett initiativ från jättar inom olje- och plastindustrin att minska plastavfallet i världen..

Nyteknik - Igår: 08:55

Kai Johan Jiang: Nu är Nevs ur krisen

Kinesiska koncernen Evergrande Group har köpt 51 procent av aktierna i Nevs. Nu ger storägaren Kai Johan Jiang sin syn på saken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.