Expressen > Nyheter

Sunday, 22 July, 06:43

Expressen - 18 maj 18 kl. 12:37

SVT-meteorologen: Så blir vädret i sommarHögtryck och värme dominerar i Skandinavien i sommar. Det visar SVT-meteorologen Nitzan Cohens kartbild.  Men räkna också med perioder av ostadigare väder. – Det hör den svenska sommaren till, även om den överväger mer åt det varma hållet, säger han..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SVT, Skandinavien, Nitzan Cohens

Dela artikeln

457 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT-meteorologen, blir , vädreti , sommar
SVT - 09 apr 18 kl. 16:06

Meteorologen om klassiska aprilvädret: ”Det mest optimala vi kan ha just nu”

På många håll i landet har det klassiska aprilvädret tagit fart. Något vi ska vara glada över enligt SVT:s meteorolog Nitzan Cohen. – Det här är det mest optimala vädret vi kan ha just nu..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här gör SVT-meteorologen succé

Nitzan Cohen ville förklara det blöta vädret på ett bildligt sätt.Och det gjorde han minsann när han beskrev regnrusket i Norrland. Men att det skulle vara en blooper förnekar han.

SVT - 24 jul 14 kl. 22:35

Meteorologen: ”Dags för vanlig svensk sommar”

Nu är det slut med rekordtemperaturerna och vädret blir mer normalt för säsongen, enligt SVT:s meteorolog Ebba Mårtensson..

SVT - 20 apr 18 kl. 15:56

Meteorologen svarar på 10 frågor om vårvädret

Många ville chatta med SVT:s meteorolog Per Stenborg och ställa sina frågor om vårvädret. Så här svarade han på några av de många frågorna..

Expressen - 10 okt 17 kl. 23:18

Profilen vill förändra SVT – efter kollapsen i sändning

SVT-meteorologen Nils Holmqvist älskar jobbet på kanalen. Men samtidigt har han planer på hur han ska kunna förändra SVT:s vädersändningar. – Jag vill göra mer saker utomhus, jag vill ut och prata väder - vara där vädret är, säger Nils Holmqvist..

SVT - 16 aug 14 kl. 07:59

Meteorologen som kan styra vädret

Meteorologer kan faktiskt styra vädrets makter. Det vet SVT:s Deana Bajic som arbetat med att skicka raketer mot hagelmoln som riskerar att förstöra böndernas skörd..

SVT - 03 maj 17 kl. 19:06

Meteorologen: Nu kommer sämsta vädret för pollenallergikerna

Rinnande, kliande ögon, nysningar och nästäppa? Är du allergisk mot björk har du nog börjat känna av det nu. Pollensäsongen har dragit igång på allvar och det är framför allt björkpollen och en del gräs som florerar i luften just nu.

SVT - 13 nov 15 kl. 19:02

Meteorologen: Störst solchans på söndag

Novembervädret har lagt sig som ett tjockt, grått täcke över Sverige. Är du en av dem som törstar efter ljuset? Håll ut till söndag!.

SVT - 28 jul 16 kl. 10:30

Meteorologen: ”Det blir extremare väder och stora regnmängder”

Regnovädret som dragits in över Sverige de senaste veckorna har skapat stora problem runt om i landet. Intensiva regn under kort tid har bidragit till översvämningar och vattenskador..

SVT - 02 jun 17 kl. 17:24

Så blir vädret under Stockholm Marathon – väder-Nils visar

Nu är det dags för alla entusiastiska löpare att springa maraton runt Stockholm igen. Men vad blir det egentligen för väder? Meteorologen Nils Holmqvist springer ut och visar!.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Anders djur hotas av elden – evakuerar betesmarken

GÅSSJÖ. Brandröken sticker i näsan. Bortom skogen syns en tjock dimma – där härjar bränderna i Enskogen, Kårböle och Karlstrand.

Expressen - 45 minuter sedan

Tarjei, 26, sköts på Utøya – nu dödshotas han

Sju år har gått sedan terrorattentatet på Utøya – men ungdomarna på plats tillåts aldrig att glömma massakern.Sju år efter att Anders Behring Breivik mördade totalt 77 människor, mordhotas överlevare på grund av sitt politiska engagemang.”Se dig runt hörnet.

Expressen - 6 timmar sedan

Polska brandmännen hyllas genom landet

De polska brandmännen hyllas på sitt triumftåg genom Sverige – redan innan de släckt en enda eldslåga.Människor står längs vägarna och vinkar till hjältarna som kommit för att hjälpa.– Vi mötte konvojen.

Expressen - 6 timmar sedan

Snodde bil – med en fyra veckor gammal bebis i

Claire O’Neill, 39, blev överkörd av sin egen bil när hon försökte stoppa tjuvarna från att köra i väg med hennes fyra veckor gamla dotter, Eliza, skriver the Guardian.– Eliza är i säkerhet och mår bra, tack och lov, men de här människorna som gjorde det visste helt klart att hon var i min bil när de tog den, säger O’Neill enligt ett uttalande från polisen.Nu ber hon om hjälp från allmänheten att hitta tjuvarna..

Expressen - 7 timmar sedan

Man gripen efter bråk på Skånetrafikens tåg

Två män började bråka ombord på ett av Skånetrafikens tåg som körde mot Lund.En av männen har nu gripits för misshandel.– Vi åkte dit och grep honom när tåget körde in på Lund C, säger Calle Persson, presstalesperson vid polisen region Syd..

Expressen - 7 timmar sedan

JUST NU: Tonårspojke försvunnen på badplats

Dykare från räddningstjänsten söker efter en tonårspojke vid en badplats väster om Stockholm.– Pojken var tillsammans med kamrater när han försvann i vattnet i badsjön. Dykare är på plats, säger Anders Hägglund, operativ chef på Räddningscentralen Stockholms län.

Expressen - 8 timmar sedan

Polisens ilska efter larmen – folk eldar trots förbudet

Polisen i Malmö har på lördagskvällen fått rycka ut till ett tiotal platser i staden. Anledningen: Människor grillar – trots eldningsförbudet. Polisen meddelar nu att de i större utsträckning kommer att rapportera de som bryter mot eldningsförbudet.

Expressen - 8 timmar sedan

Experten: Bränderna kan fälla regeringen

Skogsbränderna kan innebära slutet för regeringen.Det menar statsvetaren Lina M Eriksson, som forskat kring de politiska effekterna av stormen Gudrun 2005.– Ja absolut, det är vetenskapligt bevisat att det här kan bli absolut avgörande, säger Eriksson..

Expressen - 9 timmar sedan

Flickans skräckdygn med ökända våldtäktsmannen

Under tre skräckdygn ska en 17-årig flicka ha drogats, våldtagits och misshandlats av en 39-årig man. Han ska ha hotat att döda henne och hennes familj om hon gick till polisen. – Jag kunde inte fly eller någonting, har flickan sagt i förhör..

Expressen - 9 timmar sedan

Strömavbrott i Sundsvall – hela city är släckt

Elen har gått för hela centrala Sundsvall. Exakt hur många som drabbats är oklart.– Det är mörkt så långt jag kan se från brandstationen i alla fall, säger Örjan Stenlund, inre befäl på räddningstjänsten Medelpad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.