Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 22 August, 05:31

Kristianstadsbladet - 18 maj 18 kl. 11:45

817 164 kronor för att 21 personer ska få klimatångestterapi?Ibland – ja, ganska ofta – undrar man hur politikerna tänker när de spenderar våra pengar..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

5577 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 817, 164kronor för att 21 personer ska , , klimatångestterapi
Supermiljöbloggen - 26 jun 18 kl. 11:44

Statligt stöd till klimatångestterapi

Kurser i klimatångestterapi och koldioxidbantning har fått hundratusentals kronor av det statliga initiativet Klimatklivet, rapporterar Aktuell Hållbarhet. Flera kommuner i Sverige ska ha fått pengar för att införa kursen. Studiefrämjandet i Luleå anordnade under förra året genom pilotprojektet Be change kursen "klimatbanta med klimatångestterapi" där 21 deltagare fick hjälp att minska sitt koldioxidavtryck.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Washington tillbaka som lågmäld våldsmaskin

Efter fyra år är Denzel Washington tillbaka som den lågmälda men effektiva våldsmaskinen McCall. "Equalizer 2" är den första uppföljare han har gjort under sin över 40 år långa karriär. Orsaken är enkel - ingen har frågat honom.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

LA betalar miljoner för polisskott

Den amerikanska staden Los Angeles kommer att betala 1,95 miljoner dollar, nästan 18 miljoner svenska kronor, till anhöriga till en obeväpnad hemlös man som sköts till döds av polis 2015 Det står klar efter ett beslut av lokala myndigheter. Mannen sköts fem gånger utanför sitt tält på en trottoar och avled.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Svenskt nej till migranter fast på fartyg

Sverige säger nej till att ta emot migranter som sedan flera dagar är fast på ett fartyg på Sicilien, rapporterar Sveriges Radios Ekot.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Staten, det är vi

Kära Politiker, Lagmän, Tjänstemän vi behöver inte några sänkta skatter, vi behöver inte subventionera privatägda energibolag, vi behöver inte några subventionerade gottepåsar. Jag håller helt med Johan Lindau, på Debatt i KB, lördag 11/8 -18. Däremot är jag, likt Anders Tell, positiv till vind, sol och biogas för energiproduktionen..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Valet handlar om välfärd eller massinvandring

Valet den 9 september är ett ödesval. Det handlar om vi skall kunna åtnjuta en bra välfärd även i framtiden eller om allt mer av våra skattepengar skall gå till massinvandringen. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Valstugorna i Kristianstad

Valstugorna i Kristianstad öppnade den 17 augusti på Stora Torg. Man kan undra vilken fantasilös och oestetisk person som beställt dessa nu gråmålade containrar..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Taggen vindpark – hur objektiv är Naturskyddsföreningen?

I Kristianstadsbladet den 15.8 upprepar Christer Neideman, språkrör för Naturskyddsföreningen i Kristianstad och Bromölla, påståendet att den av mig anlitade professionelle fotografen Glenn Strids bilder överdriver vindkraftverkens storlek och inte ger en sann bild av hur vindkraftverken kommer att se ut i verkligheten. Neideman har inget som helst verklighetsunderlag för sitt påstående.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nu är det nog – bekämpa den psykiska ohälsan

För varje ny rapport om psykisk ohälsa kommer nya skrämmande siffror. Det gäller unga, men det gäller också våra äldre som många gånger på ålderns höst lever med få sociala kontakter. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Avskaffa kommunalråden

Behövs det heltidsanställda kommunalråd? Den frågan måste man ställa sig, när det numera finns heltidsanställda kommunchefer som övertagit kommunalrådets arbetsuppgifter..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Voltad bil helt utbrunnen

Räddningstjänsten ryckte ut till en bilbrand i Osby under natten till onsdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.