Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 22 May, 10:09

Liknande nyheter

Taggar: 817, 164kronor för att 21 personer ska , , klimatångestterapi

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Kursras för Brøndby efter missad ligatitel

Gårdagens missade ligatitel i fotboll får stora konsekvenser för Brøndbys aktie på Köpenhamnsbörsen. Efter ett par minuters handel har aktiekursen nästan halverats och är ned hela 46 procent. Därmed har ett börsvärde på motsvarande 313,8 miljoner danska kronor gått förlorat.

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Stor nedskräpning vid gård i Östra Göinge

Ett anonymt tips hur nu lett till att Östra Göinge kommuns miljöenhet undersöker nedskräpning vid en bostad i Östra Göinge. .

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Nöje: Glittrig Mellostjärna hyllade Kristianstad – kommer tillbaka

När Föreningen Tollarpsdagarna presenterar konferenciern för 2018 års är det en fabulös punkt man lägger till i programmet, nämligen "Fab" Freddie Svensson..

Kristianstadsbladet - 5 minuter sedan

Pellegrini ny manager för West Ham

Tidigare Manchester City-tränaren Manuel Pellegrini blir ny manager för West Ham, meddelar Premier League-klubben. Pellegrini kommer närmast från den kinesiska klubben Hebei China Fortune och ersätter David Moyes, som tog West Ham till en 13:e-placering i den engelska fotbollsligan den senaste säsongen.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Miss Li och Petter till ny Kalmarfestival

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Moderaterna vill sätta åt "moralpoliser"

Moderaterna vill göra det möjligt för polisen att utfärda tillträdesförbud till vissa platser för "moralpoliser", enligt partiet främst personer i utsatta områden som försöker hindra kvinnor att leva och klä sig som de vill.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Polis stoppade semestersugna skolkare

Det kan straffa sig att ta med barnen på semester i stället för att skicka dem till skolan. Det blev flera tyska familjer varse när de bestämt sig för att resa bort några dagar innan pingsthelgen.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Sony köper rättigheter till 2 miljoner låtar

Sony planerar att köpa upp musikförlaget EMI Music Publishing för motsvarande 20 miljarder kronor. Den japanska teknik- och nöjesjätten äger redan ett minoritetsinnehav i bolaget och i och med den nya affären kommer man att äga omkring 90 procent.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Ljummet på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inleder dagen med försiktig handel. Efter cirka tio minuter är OMXS-index i princip oförändrat och i linje med övriga Europa. Bland storbolagen sticker SEB ut med en uppgång på 0,7 procent medan telekomjätten Tele2 går i motsatt riktning med en nedgång på fyra procent.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Malmström tveksam om EU-bud räcker

EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström väntar fortfarande på besked från USA om det ska bli något permanent undantag från de amerikanska stål- och aluminiumtullarna. - Vi har ingen klarhet ännu.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.