Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 22 August, 05:29

Liknande nyheter

Taggar: EfterlystSvensk , tjuv, tog, färjanmed , stulen, guldtjur
Sydsvenskan - 18 maj 18 kl. 12:00

Efterlyst: Svensk tog färjan med stulen guldtjur

Fotograferad av kvinna som belönas med tio frikadeller..

BT - 21 jan 13 kl. 14:19

Tjuv tog plånbok på Maxi - hävdade att hon tänkte lämna tillbaka den

Kvinnan hittade en plånbok på Ica Maxi och tog med den hem. När polisen fem dagar senare konfronterade henne menade hon att hon tänkte lämna tillbaka den. En förklaring som tingsrätten inte godtog.

YA - 24 nov 17 kl. 19:00

Storken tog färjan till Ystad

Efter ett par månader på Bornholm har den unga, vilsna storken åter kommit till Skåne. På fredagen kunde den fångas in av storkprojektet – och fraktas hem med färjan..

NT - 15 maj 13 kl. 22:22

Resenärer bestals på färjan

Pensionärsparet från Skärblacka blev blacka när åkte med Ålandsfärjan. En tjuv tog sig in i hytten när de låg och sov..

Aftonbladet - 01 sep 13 kl. 19:52

Försvann i Finland ? tog färjan till Sverige

Familjen förvånad över att hon åker till Sverige.

DN - 13 dec 15 kl. 16:29

Katten tog färjan till Polen

En rödrandig hankatt med finklippta klor och förkärlek för gos dök oanmäld upp vid Stena Lines färja i Karlskrona under lördagen. Då öppnade färjebolaget sina dörrar och engagerar sig nu i att försöka leta upp kattens rättmätige ägare, rapporterar lokala medier..

GT - 04 okt 15 kl. 14:31

Shakely: Kylan är en hal och tyst tjuv

Du har tagit dig förbi centralen med en viss försiktighet. I början var du helt undvikande. Utan att ens erkänna det för dig själv, tog du omöjliga genvägar för komma runt den centrala staden.

Kristianstadsbladet - 18 okt 12 kl. 08:00

Hänsynslös tjuv stal från rollator

Den rörelsehindrade kvinnan kunde inte bära väskan med mat och börs så hon lade väskan i korgen på rollatorn. Utanför affären slog en hänsynslös tonårstjuv till.
Stölden skedde en septemberdag förra året på Näsbychaussén.

NSD - 22 maj 13 kl. 23:27

Efterlyst direktsände från polishuset i Boden

TV3:s program Efterlyst direktsände från polishuset i Boden under onsdagskvällen. - Det här fallet har engagerat oss på Efterlyst från första början, säger deras utsände reporter Jenny Gourman Strid till NSD..

Skånskan - 25 apr 16 kl. 17:51

Smugglade flyktingar i efterlyst bil

Lernacken I början på april stoppade polisen en hyrbil vid Lernacken. Förutom att bilen var efterlyst då hyrtiden gått ut visade det sig att föraren hade med sig fyra migranter utan id-handlingar.
Nu åtalas 25-åringen för människosmuggling.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Washington tillbaka som lågmäld våldsmaskin

Efter fyra år är Denzel Washington tillbaka som den lågmälda men effektiva våldsmaskinen McCall. ”Equalizer 2” är den första uppföljare han har gjort under sin över 40 år långa karriär. Orsaken är enkel – ingen har frågat honom.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

LA betalar miljoner för polisskott

Den amerikanska staden Los Angeles kommer att betala 1,95 miljoner dollar, nästan 18 miljoner svenska kronor, till anhöriga till en obeväpnad hemlös man som sköts till döds av polis 2015 Det står klar efter ett beslut av lokala myndigheter. Mannen sköts.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Svenskt nej till migranter fast på fartyg

Sverige säger nej till att ta emot migranter som sedan flera dagar är fast på ett fartyg på Sicilien, rapporterar Sveriges Radios Ekot. Det var i förra veckan som den italienska kustbevakningen plockade upp runt 170 migranter, men Italien låter inte mig.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Uppåt i Asien i linje med Wall Street

Tokyobörsen öppnade uppåt på onsdagen i linje med uppgångar på Wall Street där handlare hoppas på en lösning på handelskonflikten mellan USA och Kina. Nikkei 225-index steg med 0,2 procent på morgonen och det bredare Topixindex var svagt upp över nollst.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

”Personalen måste få mer tid för de äldre.”

Jan Björklund, Anna Ingers och Jonas Esbjörnsson, Socialdemokraterna..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Utvisad återvände – åtalas för nya brott

En 45-årig man som dömts för bland annat misshandel av en kvinna åtalas för våldtäkt på samma kvinna efter att olagligt ha tagit sig in i landet, skriver Sydsvenskan. Efter ett sex månader långt fängelsestraff för flera fall av misshandel, olaga hot och.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Facebook och Twitter rensar konton

Facebook har tagit bort 652 sidor, grupper och konton som har ägnat sig åt koordinerat otillförlitligt beteende på Facebook och på Instagram, meddelar företaget. Kontona uppges ha kopplingar till Iran och till vad USA har identifierat som rysk säkerhets.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Jordbävning i öriket Vanuatu

Öriket Vanuatu har drabbats av en jordbävning med magnituden 6,7, uppger USA:s geologiska institut USGS. Skalvet inträffade på tre mils djup med centrum nära den norra delen av ön Ambrym. Den närmaste staden, Lakatoro, ligger 7,8 mil bort.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Flera anlagda bilbränder i Uppsala

Polis och räddningstjänst fick larm om flera bilbränder i Uppsala under natten mot onsdag, rapporterar SVT Nyheter Uppsala. Polisen misstänker att bränderna är anlagda. Det första larmet kom före klockan 23 då flera bilar och en lätt lastbil brann på en.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Väg 108 avstängd efter olycka

Larmet om olyckan, en dikeskörning, kom in till Sos alarm vid 00.40-tiden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.